- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
nitro16
senior tag
válasz
Pfiucska #228032 üzenetére
köszi
Ja hogy ezért, értem már akkor, köszi. Alza-s vásárlás volt amúgy, de akkor lehet meghagyom igazából most mindegy, hogy lemezesen vagy online lenne meg a death stranding mert amúgy is maradna valamelyik formába. És így ha esetleg lenne valami garanciális ügy akkor ez sem lesz gond.
Más: Elkezdtem a horizont de 2,5 óra után abba hagytam valahogy nem adja a game. Utána viszont felraktam a gow-t abba már bele ment vagy 5-6 óra.
-
icemad
nagyúr
válasz
Pfiucska #219694 üzenetére
Oké, de pl egy tapipadot, hogy teszteljek? Legtöbb játékban nem is használják. Úgy vagyok vele, hogy egy új kontroller kb 50-60 euró, akkor meg ugyanott vagyok, mintha vennék egy új gépet, aminek van garanciája is. Persze a 10 játék akkor nem lesz meg, de kenhetem a hajamra a játékot, ha a gép beszarik. Mondjuk, ha így nézem nem is olyan olcsó.
-
válasz
Pfiucska #212086 üzenetére
Amugy nagyon ritka, plusz elmeletileg lehetetlen, de olyan is lehet, hogy siman nem szereti egymast az a router meg a ps4.
Nekem is volt ilyen, igaz meg anno egy HP laptoppal, meg a wcpapir-kapcsolat (TP-Link) routerrel. Aztan egy masik, dragabb, szakik altal nagyon ajanlott TP-Link routerrel ugyanez volt, azzal a kulonbseggel, hogy az mar a telefonomat se szerette. Mondjuk annyira nem volt gaz, mert ugyis olyan fos volt mindketto, hogy napi haromszor ujra kellett inditani, mert eldobta a netet.Aztan egy 4.000 forintos olcso fos (asszem) D-link router megoldotta az egeszet. Azota nem volt TP-Link termekem, es szerintem egy darabig nem is lesz.
-
válasz
Pfiucska #212048 üzenetére
A profi megoldas az lenne, hogy csinalsz egy wifi scannelest (akar a teloddal is sima ugy) es megnezed, hogy az 1 - 6 - 11 csatornak kozul melyiknek a legkisebb a "terheltsege", aztan arra belovod a wifi routert es megnezed, hogy mi tortent. Sok router automata modban mindig a 4-5-6-7-es csatornak kozott valtogat, igy ezek nagyon sokszor nagyon hamar iszonyatosan telitettek lesznek, aztan az interferencia meg ad a kapcsolatnak egy puszit a pocijara.
Nem biztos, hogy bejon, nem biztos, hogy lesz olyan csatorna a fentiekbol, ami nincs leterhelve, szoval ez se bombabiztos, de egy probat meger. Okolszabalynak meg mondhatjuk azt, hogy ha fix csatornara allitod a routert, az mindig a fenti harom (1 - 6 - 11) valamelyike legyen.
De amugy mindegy mit csinalsz, kabelen akkor is gyorsabb lesz, ha 10cm-rol kuldod neki a wifit radioteleszkop meretu antennaval, szoval az igazan bombajo megoldas az az, ha odahuzol egy kabelt.
Sok sikert!
-
SityiSXT
őstag
válasz
Pfiucska #212056 üzenetére
Routercsere lehet még esetleg megoldás. A régi routerem egy D-Link DIR860L volt belső integrált antennával, ezzel a 100/100-as neten tudott a PS4 kb. 35/5-öt. Cseréltem egy D-Link DIR-842-re, aminek 4 külső antennája van, a PS4 netsebessége 55/50-re nőtt... Mindkét esetben 5 GHz-en ment a wifi, mert a 2,4 GHz a lakótelepi panelban finoman szólva is túlzsúfolt...
-
Gebriel
veterán
válasz
Pfiucska #209220 üzenetére
Azért szerintem ez nem ilyen egyszerű.
Garanciás Prok 90-100k között mozognak általánosan.
Persze lehet kapni olcsóbban ha nincs garancia vagy valaki gyorsan akar tőle megszabadulni.Az, hogy mi lesz egy év múlva nehéz megmondani.
Ha nincs kiterjesztett garancia a gépen, én sem hiszem, hogy egy év múlva 100k el lehet majd adni. -
Új hozzászólás Aktív témák
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Thomson Streaming Box 240 TV okosító / Számla / Garancia /
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest