- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
zsotesz81 #242210 üzenetére
Igazából semmi fura nincs benne, ha más régióból van a lemez és a digitális változat, és ezáltal más a CUSA számuk, akkor nem kompatibilisek a mentéseik. Az oka egyszerű, a CUSA számot tartalmazó könyvtárban tárolódik a mentés, ergo nem ugyanazt a könyvtárat használják a mentések tárolására. Ezt látni lehet ha pl. pendrive-ra kimásolod a játékok mentett adatait.
-
penge111
addikt
válasz
zsotesz81 #214260 üzenetére
Igen ez a baj, hogy értelmes címek zöme is lenyúlás, csak visszanyúlnak a régmúltba egy-egy játékért. Csak néhány: Final Fantasy sorozat, Baldur's Gate 1-2, KOTOR, Icewind Dale, Planescape Torment.
Hogy a kérdésedre is válaszoljak, az androidos/ioses FFVI, sokban különbözik az eredetitől, nekem a legfájóbb pont, hogy nagyon könnyű lett maga a játék...
-
saelin
veterán
válasz
zsotesz81 #148713 üzenetére
A Bloodborne-al és úgy a souls játékokkal csak az a baj hogy bazi türelmet igényelnek, ami nem sok embernek van. Pista legjobb esetben is 1-2 órát tud játszani egyhuztamban, de akkor is van hogy valami megzavarja. Munka után nekem is nehezen esett felvenni a BB tempóját. Az alapjátékot megcsináltam, de már a DLC-vel nem volt kedvem foglalkozni. Egyszerűen ha veszítesz echo-t és nem tudod visszaszerezni gyakorlatilag egy vagy fél órád oda lett. Lategame-ben már annyira nem is a szint számít hanem a skill... Kb nekem itt lett vége a BB-nak. Addigra ráuntam.
-
penge111
addikt
válasz
zsotesz81 #141125 üzenetére
Ááá, ne is mond a God of Warban az a tüskés barlang azt hittem belerongyolom a joyt a Tv-be, tavaly pörgettem ki a PS2 és PSP-s részek HD kiadásait. Jelenleg is a GOW3-at tolom, ez már nyomokban se olyan nehéz mint a régiek, na jó a zenés minijátéknál azt hittem kitépem a hajam, soha nem játszottam ritmus játékokkal (Rock Band és társai)
-
dollarZ18
tag
válasz
zsotesz81 #131935 üzenetére
Akkor ebben a részben is kevesebb eséllyel indulok ellened, ha maradsz a földharcnál
Egyébként én amit még nagyon hiányolok, tehetnének bele olyan módot az online quick fightnál, mint ami a Mortal Kombat-ban van: king of the hill, vagy ilyesmi. Ha sokan játszanánk egyszerre, akkor 2 ember bunyózik, a többi pedig nézi, és folyamatosan váltjuk egymást. Nekem 2 haverom is megvette a UFC2-t, de tök idegesítő, hogy ha 3an vagyunk nem látjuk egymást meccsét, nem tudunk egyszerre játszani igazán.
-
sp8787
addikt
válasz
zsotesz81 #131559 üzenetére
Mondjuk ,hogy megy cca 15-20 eve nem lattam szinkronos filmet/sorozatot/sportot csak kenyszerbol(a parom
).Nem nezek TV-t csak amit letoltok. Nem olvastam irodalmat/szakirodalmat(fizika,matek,gyartastech..etc.) csak angolul. Hidd el nem ez a gond egyszeruen nem jott be ennyi.
@szabo111 A 15 percet tippeltem. Vmi letra pakolgatas volt na ott voltam ugy vele ,hogy ebbol ennyi eleg is lesz.
@Moby Yep. En nem szeretem a kortet vagy az almat mindegy. Vszinu igy 50 fele mar oregszem es rigolyas kezdek lenni. Eleg baj lenne ha csak olyan jatekokat csinalnanak ami nekem tetszik. Akkor nem nagyon lenne fejlodes...etc. mondjuk nekem azert tetszene.
-
front3r
őstag
válasz
zsotesz81 #99462 üzenetére
Hivatalosan igen. De volt, ahonnan előbb be lehetett szerezni. Ide azért nem írnám le a nevüket, ismert bolt, de érted...Esetleg annyit mondhatok, hogy te is megtalálhatod ezt a boltot, készleten van náluk a játék, na akkor mondom miért ne venném meg? Ja, és elég jó áron. Google-t használni szabad
-
Kakaduku
senior tag
válasz
zsotesz81 #90098 üzenetére
Ha egyből engedte a dolgot, akkor nem kell megismételned, de valószínűleg én rengeteget próbálkoztam és már írták itt a fórumon, hogyha 1-2-szer nem tudod végrehajtani a tranzakciót, akkor letiltja a kártyát 24 órára, szóval én azt javaslom, hogy próbáld meg holnap.
-
Kakaduku
senior tag
válasz
zsotesz81 #90089 üzenetére
Pár nappal ezelőtt nekem is hasonló volt. Én töröltem a kártyaadatokat, majd újra hozzáadtam a fiókhoz és utána sikerült vásárolnom, de csak PS-en, PC-n nem.
Annyit még hozzátennék, hogy ha törlöd az adatokat akkor valamiért azonnal nem sikerül ismét regisztrálni a kártyát. Kb.24 órának el kell telnie az ismételt regisztráció előtt.Én is tiszta ideg voltam, hogy nem tudok vásárolni, pedig nekem még érvényes a bankkártyám. Ez van... Sz*r az egész PSN Network.
-
-
A`rpi
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GOG.com - Good Old Games
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Mindenki Z Fold7-et akar
- OLED TV topic
- Építő/felújító topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Revolut
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest