- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peace
nagyúr
válasz
kisÁdi #232308 üzenetére
Vissza nem ülnék a monitor elé semmi pénzért! Elkényelmesedtem az elmúlt 1,5 évben.
Nem is játszom online lövöldét mondjuk, csak single játékok. Mondjuk Destiny 2 új kieggel bohóckodtam, de az megint más, mint egy brutál competitive lövöldözős játék. Ott 50 centiről feszülnék rá és kiakadnék, ha nincs meg a 144 FPS!!!!
-
-
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
kisÁdi #220151 üzenetére
Hát igen, de az a baj, hogy mindamellett még egy bughalmaz is, semiképpen sem egy a névhez méltő produktum. Pl. amit kiválasztasz ruhát a menüben az a játékban totál más színű lesz, ezért az egyik legnehezebb trófea a játékban az volt, hogy öltözz mindkét szereplővel talpig feketébe... És ez senkinek nem tűnt fel... Ja, a főbossnál tuti csuklani fognak majd főleg nehéz fokozaton... ennyire unfair egy mocskot régen láttam, nekem is csak úgy sikerült legyőzni, hogy bebugolt szegény és megállt egyhelyben amíg szarrápüföltem...
-
válasz
kisÁdi #124265 üzenetére
Én ezt úgy döntöttem el hogy kell e nekem 4k tv és ha igen akkor a jövőben mikor esélyes. A válasz minkettőre nem volt.
Én nem haladok úgy a korral ahogy a kor halad.
Következő lépcső majd egyszer, egy hdr tv lesz, és teljesen boldog vagyok a slimemmel pedig telt volna pro-ra. -
alratar
addikt
válasz
kisÁdi #124265 üzenetére
a PS4 és a Pro között akkor sem érdemesebb a Pro-t választani? Vagy inkább vegyek abból az összegből 3 játékot?
Szvsz nem érdemesebb.
A PRO előnyeit csak akkor tudod kihasználni, ha 4K-s tévéd van. Persze, ha mondjuk fél- egy éven belül tervezed azt beszerezni, akkor lehet jobb a PRO. Különben, mint írtam felesleges. Jobban járs azzal a +3 játékkal.Lenne valamilyen hátrányom a jövőben, ha nem a Pro-t választanám? Gondolok itt arra, hogy mondjuk hamarabb le kell váltanom?
Egyértelműen semmi hátrányod nem lesz benne , ha nem a prot veszed.
-
válasz
kisÁdi #124265 üzenetére
Ha a pénz nem számít, akkor általában is a drágább termék a nyerőbb. Annyit kell tudni, hogy a Slim-en nincs optikai hangkimenet, a Pro hűtése viszont hangosabb tud lenni.
A generációra érkező összes játék kompatibilis mindegyik PS4-el, szóval ha nem akarod, akkor a PS5 érkezése előtt biztosan nem szükséges lecserélned semelyiket sem. A Pro kicsit élesebb képet adhat 4K-s TV-n, plusz régebbi játékok és multiplatformos címek valamelyest jobban futhatnak rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Viccrovat
- Milyen NAS-t vegyek?
- Call of Duty: Vanguard
- Milyen routert?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Bezámítás! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 32GB RAM 1TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest