- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
FunPro
őstag
válasz
#04441088 #270296 üzenetére
Jé!
Eddig soha nem tűnt fel. Mindig ezt írtam és mindig ki is adta.
Biztos gyerekori izommemória, mert a revolt nevű játékot imádtam! A szemem pedig ahhoz van hozzászokva.
Igazából ezért tartom kicsit rossznak a korai nyelvtanulást, mert amennyire korán kezdtem tanulni az angolt, annyira retek az angol írásom/nyelvtanom. Ezt betudom a rossz angol tanároknak.
Mondjuk a magyarom sincs a toppon.Mindenesetre, köszi!
-
penge111
addikt
-
dvd24
senior tag
válasz
#04441088 #125361 üzenetére
Az inicializálás mindent leszed a gépről, olyan állapotba kerül mint ahogy kivette a dobozból a haverod, de a digitális játékok nem fognak menni az ő accountja nélkül, mert azok accounthoz kötöttek nem a géphez. Az accountból viszont nem lehet törölni az emailt, legfeljebb a kártyaadatokat, ráadásul a haverodnak csak egy emailjébe kerül a sonynak, hogy visszakapja az accountot, szóval nem hiszem hogy lesz olyan palimadár aki így megveszi. Hacsak nem ismerősnek adja el, az persze más tészta.
-
A`rpi
addikt
válasz
#04441088 #125187 üzenetére
"Hali!
Nem értem. Törölni akarom a profilomat ps4 en, de a játékokat nem. Mire menjek?"Akkor írja ezt ha csak egy fiók van a konzolon.
Egyéb esetben ha a letöltött játékokkal szeretnél a későbbiekben játszani, akkor a gazdafiókot ne töröld le, amivel a játékokat korábban vásároltad.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Új Asus F16 TUF WQXGA 165Hz G-Sync i7-14650HX 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5050 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest