- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frod
addikt
válasz
saelin #261597 üzenetére
Igen, sajnos ha egy multi cím szimpi akkor abba bele kell ugrani minél előbb - feltéve ha akarsz majd az endgame-ben érvényesülni.
Nekem pl teljesen megfelelt a múlt heti Division2 1600Ft-ért, a sztori után szerintem úgyis törlés lesz a vége, úgyhogy nem zavar, hogy az időben kezdők azóta hány trillió szinten vannakEgyébént looter-shooter nincs ami ne bukott volna be, talán a Destiny 2 ami eszembe jut, mint kivétel. Minddel ugyanaz a baj, az elején nulla tartalommal jönnek, és később hiába teszik rendbe, addigra lemorzsolódik a játékosbázis.
Pl az Avengers még esténként is 1000 alatti nézővel fut Twitchen, gyakorlatilag a kutyát nem érdekli a játék, pedig még el sem indult a valódi GaaS-modell.
(Oké, most délelőtt 10 van, de ha már felhoztad akkor megnéztem: Anthem-et 2-en streamelnek, amit 5 fő néz összesen)
(#261599) danielgalaxy
"hogy a harmadik a legjobb FC, de úgy játszva, hogy végigtoltam a 4-et, az 5-öt és a Primal-t, csak egy butított prev gen. kiadásnak hat."Erre nehéz mit mondani őszintén. Nem csak annak hat, ez konkrétan egy prevgen rész újrakiadása. Ami nyilván kevésbé lesz jó, ha a legújabb részektől játszod visszafelé.
Pláne, ha az összes eddigi újabb résszel így tettél. -
vargalex
félisten
válasz
saelin #261079 üzenetére
A kollégának nem a sebességgel van baja.
-
-
-
-
-
nemorino
tag
válasz
saelin #260478 üzenetére
A Fallout 76 bejelentésekor (két éve) még minden szép volt, gyorsan estek a csúcsról a mélységbe. A Skyrim közmondásos bugossága akkor még kedvesen vicces volt, most megbocsáthatatlan bűn. A Fallout 4 sem nézett ki jól szerintem, de valahogy mindenki dicsérte, gondoltam, hogy én vagyok elfogult, nem szeretem a posztapokaliptikus játékokat. Ez a generáció tényleg elment a Bethesdának, kevés és gyenge játékot csináltak, nagyon elment mellettük a játékipar. A Starfieldből még egy másodperc gameplayt, de még csak egy screenshotot sem láttunk. A CDPR is ezt csinálta a CP2077-tel, de ott mindenki fel volt hype-olódva, ezt meg nagyjából senki sem várja.
Én viszont pont a Starfield időhúzása miatt vagyok bizakodó, szerintem most nagyon komoly QC megy, nem engedhetik meg maguknak még egy katasztrofális állapotú játék kiadását. Abban sajnos már nem vagyok biztos, hogy képesek olyan tartalmat elénk rakni, amivel visszaszerzik a rajongók bizalmát. A Creation engine egyébként elég rugalmas, a Fallout 76 összehasonlíthatatlanul jobban néz ki, mint a Skyrim, csak a Bethesda vállalati kultúrájának része az igénytelenség, évtizedek óta összecsapott félkész játékokat árulnak teljes áron.
-
-
válasz
saelin #259960 üzenetére
A mostani teljesítménynövelő módhoz hasonló lesz a PS5-nél is, a régebbi PS4-es játékokra lesz alkalmazva. Az eddigi infó alapján ez viszont nem opt-in jellegű lesz, hanem a Sony egyesével leteszteli a játékokat, és amelyek hibátlanul futnak, azokra automatikusan be lesz állítva.
-
Frod
addikt
válasz
saelin #256538 üzenetére
Nem tudom olvastad-e, a pontszám biztató.
(Elvileg még mindig csak kettőnket érdekel a topicból, így az előző hsz-re kerestem)
Othercide tesztMÁS:
Ugye a Remedy közölte, hogy kell az Ultimate Ed. a Control-ból, hogy járjon az ingyenes, nextgen upgrade, de pár Deluxe Edition tulaj megkapta a semmiből ezt. [link]
Egyrészt ez kínos, mert akkor a nyilatkozattal ellentétben mégis csak megoldható régi vásárlók számára is az upgrade, másrészt hibára hivatkozva azonnal vissza is vonták ezeket a példányokat. -
Gery9112
őstag
válasz
saelin #259568 üzenetére
A grafikával kapcsolatban tényleg trollkodnak viszont maga az összkép olyan....semmilyen.....így trailer alapján nem jött át az a meseszerű, túlvilági hangulat.
Engem személy szerint jobban zavart, hogy hiába most is Yuri Lowenthal adja a herceg hangját az előzetesben alig ismertem meg és mintha Vizier hangját lecserélték volna. -
FunPro
őstag
válasz
saelin #259568 üzenetére
Igazából nem akarok akkora ormótlan hülyeséget mondani, de esküszöm a 2008-as prince
majdhogynem szebb*, mint ez.Mondjuk én azt a grafikai stílust amúgy is imádom. Azt pedig el sem tudom képzelni, hogy abból a grafikából mit lehetne kihozni 12 évvel később.
Konzekvencia:
Arra a stílusra kellett volna ráhúzna a sands of time-ot.
Csak gondolom az nagyon nagy meló lett volna...*Szerkesztve: határozottan szebb
-
hombre[EU]
veterán
válasz
saelin #259139 üzenetére
hát az nem gyerekjáték
én egy ideje már szemezgetek a Salt and Sanctuaryval is...csak kell hozzá 20-30óra
-
saelin
veterán
válasz
saelin #259058 üzenetére
Meg is vettem a store-ból a starter pack-et hogy támogassam a fejlesztőket. Lehet elsőre egy zelda copy, de utánanézve hogy a Honkai Impact volt az előző játékuk és utána egy ilyet gyártanak le az eléggé szép teljesítmény. Már csak az a kérdés milyen hosszú lesz a story és hogy miért pont free to play üzleti modellre álltak be. Ez nem túl elterjedt singleplayer openworld játékoknál. Remélem nem lesz paywall valahol a játék bizonyos pontján.
Bad Pritt
OK.
De szerintem Skyrim-el viccesebb lenne. -
ImACeltic
őstag
válasz
saelin #259035 üzenetére
Én nyomtam a bétát is és most a teljes játékba is beleraktam kb 3 órát. A bétában is bejött a cinematic A-Day első pálya, de a teljes játékban hosszabb, ki van bővítve és így még jobb, szerintem a hangulatot eltalálták és benne van az MCU feeling is a harcoknál amikor az egész Avengers csapat nyomja. Poénkodnak akik a filmekben is szoktak, valamint az olyan jelenetek is nagyon jók amikor pl Fekete Özvegy harcol Taskmasterrel, közben meglát egy buszt ami esik le a hídról, aztán szól, hogy "Tony, a busz!", Tony egyből válaszol "Megvan!" és látod a képernyőn, hogy elkapja a buszt, stb, nekem ezek nagyon adták. Persze spoiler nélkül tudjuk, hogy ilyen nem sok lesz, legalábbis jó ideig biztos nem, a játék vége felé viszont gondolom igen.
A harc szintén bejön. Thor-al keveset vagyunk az A-Day-en, de nagyon jó a Mjölnirrel csapkodni, jók a hangok és a kontroller rezgése is súlyt ad neki. Eldobás-visszahívás is jó, bár nem annyira, mint a God of War-ban. Hulk-al való zúzás is bejön, főleg, hogy eléggé rombolható a környezet, repkednek a törmelékek szépen és az ellen is ahogy csapkodom őket. Fekete Özvegy és Amcsi Kapcsi hasonlóak, de Kapcsi jobb a pajzs miatt, annak is nagyon jó érzést adtak. Vasembert sikerült talán a legkevésbé eltalálni ami a harcot illeti, bár vele sem voltam még sokat, de a bétában azért nyomtam vele 1 órát tuti. Nem azt mondom, hogy szar vele lenni, de a többiekkel eddig jobb. Kamala pedig hasonló, mint Hulk, zúzunk vele szépen.
Szinkronhangok a színészek miatt top kategória, Kamala színészét külön kiemelném mert elég jól hozza a karaktert.
Látvány szerintem teljesen korrekt. Nem egy PS exkluzív szint, de így a generáció csúcsán sem mondanám rondának. Rombolhatóság dob rajta szépen. A teljesítménnyel sincs nagy baj. PS4 Pro-n ritkán lassul be.
A Destiny féle loot-skin-gear-skill rendszerrel eddig elvagyok, bár jobban szeretem azt a féle megoldást amikor látható is, hogy erősebb cuccot rakok a karakterre, de itt csak a menüben látod, hogy erősebb a cucc, kinézetre nem változik, arra külön vannak a skinek.
Én nagy MCU fan vagyok, de nekem eddig bejön a játék. Pedig sokan mondják, hogy az MCU-hoz képest egy B kategóriás valaminek tűnik a játék. Szerintem nem.
-
penge111
addikt
-
sp8787
addikt
válasz
saelin #258109 üzenetére
A sok toltesen meg a lassusagon nagyon sokat segit egy SSD. Viszont eleg nagy hatranya ,hogy pl. egy Strike/Nightfall-nal hiaba vagy te benn joval hamarabb addig nem indul a dolog amig a tobbieknek is be nem tolti.
Tenyleg viszonylag sok dolog van most a jatekban csakhogy ennek cca 2/3-at Novemberben kiveszik. Peldaul kivesznek 7 Strike-ot amibol ha jol emlekszem 5 Nightfall is es bekerul helyette 2 Strike. Nem nagyon ertem mit akarnak valojaban csinalni de nagyon ugy tunik ,hogy egy eleg brutalis degrade lesz mert szinte kizart ,hogy meg csak meg is kozelitse a content mennyisege azt ami most benne van.
-
-
Steve1207
veterán
válasz
saelin #257794 üzenetére
Egy nagyobb leárazásra várom már (de azon se lepődnék meg, ha betolnák a havi játéknak). Viszont nekem pont bejött ez a leegyszerűsített harcrendszer és a puritán fegyverbörze a demo alapján. Ilyen mezei játékosoknak ebben a műfajban sokkal jobb, mint egy BB pl, a mai napig nem tudok vele zöldágra vergődni. Ez a vonal amúgy se az én pályám.
Más: TLOU2 majdnem kipörgött másodjára is, igaz csak a gyűjtögetés miatt. Azért jól el vannak benne rejtve néha a dolgok, pedig alaposan körbejártam mindent. Akármennyire is jó néha a szemcsés mozi mód, szerintem jobban élveztem a képi világát kikapcsolva, letisztultabb volt, talán még "szebb"-nek is hatott.
Az biztos, hogy a két új módnak nem kezdek már neki, szép volt jó volt -
-
syler123
veterán
válasz
saelin #257705 üzenetére
Nekem a Death Stranding után volt az, hogy bármi jó azután
De tényleg, valami miatt végigjátszottam nem mondom, de csak a fő küldetéseket, kb semmi standard rendelést nem kézbesítettem... El is adtam, így pénzembe nem került szerencsére... Örülök, hogy vannak még lemezes játékok, ami szemét azt el lehet adni.
A Days Gone ami most nálam pörög ezerrel. Nagyon tetszik, azután biztos bajban leszek, annál jobb nagyon nincs hátra, mert a legtöbb exclusive címet végigjátszottam.
-
marilllyo
veterán
válasz
saelin #257688 üzenetére
Rdr2 után egyszerűen nem megy az open world játék....Nem tudom eldönteni, hogy kiégetett picit, vagy csak egyszerűen ahhoz képest minden "kevés"... :/ Elkezdtem a Tsusima-t.. Biztos vagyok benne, hogy jó, de most egyáltalán nem tudok egy open world játékba belemerülni. Egyelőre hagytam. Nem erőltetem, mert csak tönkreteszem az élményt.
Letoltam a Last of us 2-t, meg most kimaxoltam a COD: MW Remastert ... de még mindig úgy érzem, hogy valami kötöttebb kell. Ezért lenne tökéletes a Crysis...
Nekem alapvetően bejött a széria. PC-n minden rész pipa volt, ha jól emlékszem.
8.000 Forint körül lesz. (Nintendo-ra már megjelent és ott annyi.) De ennyire is saccoltam volna.
A hivatalos oldalon sem vehető még, csak nintendo-ra. -
-
saelin
veterán
válasz
saelin #257244 üzenetére
Szerintem skippelem a Marvel Avangers-t. A havas pályát már úgy untam mint a fene. A harc nagyon egysíkú és ez hamar monotonba megy át.
Pont ezt mondtam múltkor, hogy a több szuperhősös játékok nem működnek, mert nem egy karakter köré építik az egész világot és a játék minden mechanikáját. A Spiderman-ben elhitetik veled hogy póki vagy, de itt... Négyzet, háromszög és egy csomó ellenfél akiket péppé kell verni ezeket nyomkodva. Nekem ez kevés. Fanoknak vagy a nagyon casual rétegnek akár bejöhet.
-
Frod
addikt
válasz
saelin #257161 üzenetére
"all three Marvel’s Avengers betas offer access to the same content, and there’s plenty to play. The beta includes four hero missions from the campaign, four War Zones, five Drop Zones, and three HARM rooms."
A kampány rész az kb ~2 óra, a többit még nem néztem meg, de biztosan nem fogom kipörgetni mindet.
-
Frod
addikt
válasz
saelin #257156 üzenetére
Vasárnap este 9-ig ha minden igaz, de jövő héten lesz még egy utolsó kör.
Ja, igen az majdnem lemaradt, hogy fél-1 percenként a játékot megszakítva kivágta a tévé közepére a szövegdobozt, hogy nincs netem...
Ami nyilván volt, mert még a stream is ment róla, de így nyilván nem lett túl quality a content -
FunPro
őstag
válasz
saelin #257048 üzenetére
Szerintem a csucsimánál nincs sok agilis ellenfél, már amit eddig láttam belőle.
Inkább hasonlítanám egy devil may cry-hoz, mint egy souls-hoz. Oda pedig szerintem elég lehet az auto target.
De persze. Ilyen téren annak hiszek, aki ki is próbálta a játékot. Ha hiányzik, akkor hiányzik
-
FunPro
őstag
válasz
saelin #257001 üzenetére
Igen, a nioh esetében semmilyen technikai baki nem jut eszembe. Vagyis annyi, hogy pc-n néha nem szerette a ps4 kontrollert. De ez nem a játék hibája.
Amúgy soulsnál is jó példa lehet yhorm, aki akkora mint egy tízemeletes, mégsem okoz problémát.
És tényleg az a szomorú, hogy a legtöbb souls klón igenis tud újítani az eredeti recepten, de az ilyen-olyan (szerintem) javítható technikai malőrök miatt mégis rossz szájízzel emlékeszik vissza rájuk az ember.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Viccrovat
- Milyen NAS-t vegyek?
- Call of Duty: Vanguard
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Xiaomi 11T Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest