- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Gery9112
őstag
válasz
consono #270148 üzenetére
Azért láttunk már rossz helyzetből visszajönni játékokat, nem annyira lehetetlen az. A covid kifogás meg azért is sántít mert pontosan 1 éve van beígérve a 2.0. Az igaz, hogy nem tudom, hogy az elmúlt egy évben mennyi frissítés érkezett a játékhoz de valami azt súgja, hogy egy kezemen meg tudnám számolni.
Hosszabb távon is kihathat ez a Bioware-re. Alapjáraton tilos olyan játékért teljes árat fizetni, ahol a megjelenést megelőző vagy abban az évben még csak arról van szó, hogy mi fog majd jönni meg 10 évre terveznek de a konkrét tartalomról megjelenéskor csak hallgatnak. Ezek után nagy madárnak kell lenni ha valaki bizalmat szavaz nekik. -
FunPro
őstag
válasz
consono #269608 üzenetére
Igazából igen. Ezt írni is akartam, hogy a mainstream játékokban kevés a kihívás. A god of war például azért is tetszett, mert abban volt. Bár egyébként az is kérdés, hogy a god of war mennyire mondható mainstream-nek. Mert AAA-nak AAA, de hogy mainstream-e?
A Messenger-t egyébként nem is mondanám olyan nehéznek. Az azért tetszett nagyon, mert tökéletesen visszaadta a retro feeling-et. Tetszettek a poénok, a zene, a részletek.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
consono #269466 üzenetére
Nagyon-nagyon egyedi megoldás, és gondolhatnád hogy ez egy csomó felesleges töltelék idóhúzásnak, de nem az. A main storyra vetítve a releváns végigjátszások "mérnöki pontossággal", a legnagyobb csattanókkal dobálózva működnek a játékban, a többi meg sokszor inkább vicces vagy érdekes, viszont ezeknek a valós végkimenetelhez nincs köze.
Az igazi endingre majd készíts egy 100-as zsepit.
-
-
saelin
veterán
válasz
consono #267366 üzenetére
Ez a baj. Miért árulnak valamit ami nincs kész? A tököm televan az ilyen hozzáállással. Ha én adnék ki a kezeim közül félmunkák egyből ki is rúgnának. Ezek a szemétládák meg megússzák egy kis média balhéval. Szerintem mindenki többet várt tőlük és senki nem számított erre a helyzetre, még azok sem akik a Cyberpunk ellen károgtak.
-
_drk
addikt
-
sp8787
addikt
válasz
consono #266344 üzenetére
A "soha" az ugye konkretan nem igaz. Nem magamtol vagyok egyebkent ilyen tajekozott mivel nem erdekel kulonosebben a jatek.
Az RPG jelzot ugymond fokozatosan elhagytak aminek tobb oka lehet.
Pl. tul nagyot akartak de nem tudtak ,hogy kellene megcsinalni vagy masik lehetoseg ,hogy eleve gozuk nem volt ,hogy kellene megcsinalni ..etc.EDIT
2018 "narrative-driven, open world RPG"
2020 "open-world, action-adventure story " -
Frod
addikt
válasz
consono #266139 üzenetére
Bugokat lehet irtani, meg nyilván jönnek majd a patchek, de szebb ez nem lesz már.
Az alapkonzolok esetében pont, hogy nem technikai problémákról beszélünk hanem elképesztően idejétmúlt teljesítményről/megjelenésről.
(Bár a Sucker Punch tényleg átugorhatna egy pár hónapra csiszolni hozzájuk)
-
Carlos Padre
veterán
válasz
consono #265170 üzenetére
Adult life. Én is csak nézem hogy tudják egyesek egy hét(vége) alatt végigjátszani a játékot ami nekem egy hónap. Így jártam a Days Gone-al, a Tlou2-vel és a Tsushimával is. Jó, nem panasz, így legalább sokáig kitart egy egy játék, sokat spórolok és tényleg csak a legjobbakkal játszom.
-
törölt tag
-
KaitouP
nagyúr
-
saelin
veterán
válasz
consono #262705 üzenetére
Nekem pro van és Ps5 majd csak jövőre jön, mert kicsúsztam az előrendelői körből, de én még így is aggódom hogy hogy fog futni. Annyi tartja bennem a lelket, hogy valószínűleg a CDPR Ps4-re kezdte el fejleszteni a játékot és tisztában van a limitációkkal. Hátha nem lesz egy fps droppos, sokat töltő, recés valami a végtermék.
Az viszont előre elkönyvelhető és biztos lesz különbség a ps4, ps4 pro és Ps5 verziók között látványban. Alig várom hogy megjelenjen a játék! 2-3 végigjátszás biztos lesz benne.
-
jófejsrác
senior tag
-
penge111
addikt
válasz
consono #262135 üzenetére
Én is így vagyok vele, a Nioh 2-t tegnap "pörgettem ki" Ez csak annyit jelent, hogy az összes fő és mellékküldit megcsináltam, illetve az összes kis kodomát megtaláltam. Szerintem 60-70 óra volt, még lazán 3* ennyi órát bele lehet tolni. Platinát meglátom még
, mert még egyelőre leköt...
-
Moby
veterán
válasz
consono #261490 üzenetére
Az alapsztori jó, de csapong az egész, és néha olyan cringefeszt párbeszédek mennek, hogy csak nézel. Túl sokat akartak szerintem mindenből beletenni, és emiatt semmi nem sikerült igazán jól. A kevesebb több lett volna. Az atmoszféra az, ami nagyon jó benne. Meg értem, hogy a harcok nem érdekel, de nem tudod megúszni, és az nagyon fájdalmas része.
-
FollowTheORI
nagyúr
válasz
consono #260420 üzenetére
Sajnos a konzoljáték futási sebessége és a kijelző felbontása között nem sok összefüggés van.
Ettől független tényleg nem kell sietni, ha valakit nem zavar ahogy most futnak vagy töltenek a mai játékok.
A next-gen játékokhoz meg ugyis "alap" és kötelező lesz az új konzol. -
-
-
tothjozsi96
addikt
válasz
consono #257351 üzenetére
Persze! 130K, nem 150.
(#257342) Yodamest
Persze, 18k-ért is lehet, BF-kor meg 13k-ért is. Mindenki ott spórol ahol tud.2070 Super, kérdés mire vetted, ha 1440p-re, akkor se tudsz high beállítások mellett 3 évnél sokkal többet kihajtani belőle. Ha 1080p-hez választottad akkor viszont inkább nem is mondok semmit.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
consono #255869 üzenetére
Nálam se gyakori, mármint úgy értem, kevés olyan dolog (játék, film, anime, akármi) fog még ennyire, de ha valami mégis meg fog, annak irányába viszont egy életre nagy lelkesedéssel vagyok és leszek.
Volt olyan időszak sok évvel ezelőtt, hogy a FF VII Advent Children filmet egy hónapon keresztül minden nap megnéztem egyszer.
(Akkoriban ismerkedtem meg a filmmel, és ennyire lenyűgözött.
)
Tudok nagyon rajongani. Ugyanakkor szerintem még a nem beteges kategóriában vagyok.
-
freeknight
őstag
válasz
consono #255647 üzenetére
Én is javasoltam már fillérbaszó ismerősnek a digit only xboxot. Külön kihangsúlyoztam többször is, hogy erre nem fog tudni használt játékot venni. Nem, nem baj, elég a gyereknek a gamepass is.
3 nap múlva csörög a telefon, nem tudok-e tenni bele olvasót, mert csak olcsóbbak a használt lemezek
Éppen ezért én nem javasolná azt egy igazi fillérbaszónak többet. -
.LnB
titán
válasz
consono #255229 üzenetére
Miért kapok én olyan email-t, hogy a PS Plus előfizetésem 27.-én lejár, amikor auto renew-vel megy már hónapok óta?!
Aszongya':
"Kezdesz nevet szerezni magadnak online, I_LnB_I. Akármi is legyen is a kedvenc műfajod a lövöldözős játékoktól a sportszimuláción át a bulijátékokig, mindig találsz ellenfelet vagy szövetségest online."
Nem is emlékszem, hogy mikor játszottam legutóbb, kimondottan online játékkal.
-
hombre[EU]
veterán
válasz
consono #253218 üzenetére
like this?
szegények lumbágot kapnak a végére
-
PiszokAlfréd
aktív tag
válasz
consono #251400 üzenetére
Semmi baj. Nagyon vártam már, amúgy is szabin voltam, a párom pedig támogatott benne, így sikerült. Sőt, szombat éjjel néhány órára oda is kuporodott mellém.
Fel sem tudom idézni mikor játszottam végig egy játékot ilyen tempóban, napi átlag 10 órát nyomva.
Így belegondolva tényleg durva -
.LnB
titán
-
headhunter86
senior tag
válasz
consono #250095 üzenetére
Nekem egy hónapja volt szerencsém a játékhoz PS4 Pro-n. Szerintem eszméletlen jó!
A karakterek, a sztori a rendezés nagyon tetszett benne. Azt hittem rosszabb játék lesz, mert elég kevés figyelmet kapott, de pozitív csalódás volt.
Én szerencsére nem találkoztam komoly buggal vagy lassulással. Bár lehet, hogy egyszer kifagyott. -
freeknight
őstag
válasz
consono #248831 üzenetére
Én is épp tegnap kezdtem újra a Days Gone-t. Ismét rácsodálkoztam, milyen fantasztikus játék, csak tényleg baromi hosszú a sztori (ami semmiképp sem baj).
Nekem a generáció legnagyobb pozitív csalódása. Mikor az első trailerek jöttek, nem vártam tőle sokat, de megdöbbentően jól sikerült, mind a történet, ami hosszúsága ellenére sem laposodik el, mind játékmenet szempontjából.
Illetve a patchek meglepően sokat dobtak a teljesítményen, emlékszem, premierkor mekkora lagtenger volt, ehhez képest most semmilyen droppal nem találkozni, csak a táborokba be és kihajtáskor van egy minimális lag. Szóval le a kalappal a srácok előtt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Kés topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Házimozi haladó szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Linux felhasználók OFF topikja
- További aktív témák...
- Eredeti PS4 játékok
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Playstation 5 Slim (Garanciás+Sok ajándék)
- PS4 + VR szemüveg / Számla / Garancia /
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3059
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Bezámítás! Lenovo IdaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GBB WIN11
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest