- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bad Pritt
félisten
Én még esetleg tegnap letöltöttem volna pár körre, de addigra írtak itt is, meg voltak fent videók és omg, micsoda egy rakás szar...
Pedig játékoknál pont van egy minimális öröksége még a Predator névnek, amit jó lett volna nem meggyalázni. Az meg külön vicces, hogy szerintem a Ghost Recon predator módja a maga egyszerűbb módján is jobb volt, mint ez, megvolt a maga hangulata. -
saelin
veterán
Az ai kegyetlen buta. Ha előtte állsz akkor is vagy 1 vagy több másodperc mire felfogja mi van. Szerintem lehetnének nyugodtan agresszívebbek a fireteam felé. A Predator-nál meg maradhatna a lassú felfogás, így még izgalmasabb lehetne. De az a baj, hogy nem csak ennyi baj volt a trial-al... Kíváncsi vagyok launch után pár hónappal hogy fog állni a játék.
-
Bazsi1987
őstag
[link] karrierem csúcs pontja
Régen nagyon rajta voltam nem is ment rosszul de annyira toxic meg koncentrációt igénylő játék meg rendes csapatot is hogy szép lassan el engedtem. Néha hiányzik de fél éves kislány mellet szinte hanyagolom a multiplayert, marad az animal crossing na jó néha be ugrok a cod warzoneba darálni
-
Frod
addikt
Ezt a Battle Pass reddit képet én is akartam posztolni, egyszerűen nevetséges az R6-é, mind tartalomban, mind árban.
Most átfutottam az újat is, hogy mik vannak benne, de kösz nem.(Ellenben az Apex-ét szerintem behúzom most, már lv45 megvan belőle, és KV-nál akciós a dobozos Bloodhound/Lifeline kiadás, úgyhogy lesz dísz a polcon is, support the dev-életérzés, és úgy is van bentlévő törzspontom
)
-
_drk
addikt
Az elején mikor még nem voltak elvárásaid akkor igen, dicsérted a játékot.
Rangsorolás és sok óra után már érezhető volt a kommentekből hogy gondok vannak.
Voltak fellángolások persze, de azt általában adja a game hogy ne töröld le, viszont össz átlagban nem élvezetes.
De az meg elvárható hogy 80 óra után haladjon valamerre a dolog csak az online multis matchmaking nem így működik.
Most meg a szokásos delete.Én személy szerint csak a PvE-ben látom a jövőt. Vagyis casual szinten élvezhető multi.
-
_drk
addikt
Én csak azt nem értem, hogy ennyi év multis játék hogy nem tanított meg arra hogy hagyd a fenébe.
Főleg ezek a csapat alapú game-ek felejtősek.
El lehet bohóckodni, de ha a teljesítmény a cél, akkor nagyon jól kell nyomni, és nagyon türelmesnek kell lenni.
Az utóbbi látom nincs meg.
-
Zoleee83
addikt
"Csak kiragadsz mondatokat a kommentjeimből."
Pont én írtam neked feljebb hogy olvass utána kicsit a motoros klub dolognak, mielőtt véleményt formálsz a teljes kép nélkül, itt nem én vagyok aki kiragad mondatokat a kommentjeidből. A válaszokat is teljesen elfogadom, számomra semmivel sem jobb a DS story mint a többi említett játéké, inkább más, elgondolkodtató, és ez jó.
De abbahagyom, mert megint csak sértődés lesz belőle. -
-
Zoleee83
addikt
DE erre amúgy kíváncsi vagyok hogy neked mint DS hívőnek, és innentől Spoiler:
Miért nagyobb logikai bukfenc számodra az,hogy Deacon eljár "sirdogálni" az asszony sirjához, mint az hogy: Azok után hogy Higgs kihajtotta a mindent elpusztító esőre Fragile-t, és még atomot is robbantott egy komplett sok tízezres városra, simán elengedik és éli világát odakint, ráadásul ellátják ugye szállítmányokkal is gondolom, mert még nem halt meg ? Ráadásul jó pofát vágva még pizzát is meg bort is szállíthatunk neki? Tényleg minden irónia nélkül kérdezem, mert itt néztem egyet játék közben. -
Persze. Tulajdonképpen abban egyetértek veled, hogy ez a motoros kötődés ennyire azért nem lehet erős, hogy apokalipszis idején is ennyit számítson. Mármint ha egy viszonylag idegen fazonnal lettek volna ott, akkor tutira nem foglalkozik vele. De a barátsága régebbi, és legalább olyan erős volt mint a feleségével a szerelme.
-
Szerintem abban a szituban nem a motoros kódex döntött. A feleségét biztonságba helyezte, és ott marad, hogy a legjobb barátja életét is megmenthesse. De a terv az volt, hogy követik az asszonyt, csak tudjuk, hogy mi történt ott... Szerintem az alapsztori nem olyan rossz és nem is elcsépelt.
-
Zoleee83
addikt
Nem értek egyet a Days Gone véleményeddel, gondolom nem jártál közelében sem motoros klubnak, így meg nem szerencsés véleményt alkotni. Az alapsztori igenis rendben van.
USA-ban elég komoly történelme van ennek, olvasmány a témában, ha esetleg úgy alkotnál véleményt, hogy picit képben vagy a hátterével is:
Hell's Angel (Sonny Barger élete és a Hell's Angels Motorcycle Club története)@Deck - És ugyenezért "szar" az összes AC is.
De a Death Stranding azért a legnagyobb királyság story szinten, ami bár nekem is tetszett, de tele van hibával történetileg. -
Xaels
félisten
Nem a SoA alapján mondom, nem is néztem végig azt a sorozatot... lehet, hogy itt EU-ban nincs akkora múltja ennek (azért nézz csak utána 1-2 klub szabályzatának), de amerikában igenis nagyon komolyan veszik és a játék nem az Alpokban játszódik.
A játék sztorija szerint biztonságba juttatod a szerelmed és csak később jut el hozzád a "halálhíre".
-
-
Frod
addikt
Burst-öt gyűlölöm, kb bármelyik játékban, pc-n biztos menő lehet, de kontrolleres célzással inkább hagyom ahol van. (ha jól tudom két burst fegyver van, de abból az egyik automatára tehető egy attachment-tel - itt "hop-up"nak hívják ezeket - én ha találok, azt viszem)
Ugyanez a sniperekre is igaz, bármelyiket otthagyom a ládában ha arról van szó. -
markknight
veterán
Helyes. Kezdésnek a recoil miatt Spitfiret meg R-301-et használj, esetleg Prowlert selectfirerel. Aztán ha tudod ezeket kezelni akkor mehet az R-99, Peacekeeper, Flatline, Wingman, P2020 - hammer point. Bár pont a napokban csináltam egy smurf accountot, hogy nézzem mi a helyzet alacsonyabb körökben és nem lesz nehéz dolga az embernek.
-
Hát a gyári füldugó (amit mikrofon miatt a kontrollerbe dugva használok csapatbeszélgetés miatt) iszonyatosan kényelmetlen, és zavaró hogy 1 füllel nem is hallom a zajokat (Hunt: Showdown). Fülhallgató van egy Airpod Pro Apple, de az gondolom nem illeszthető...
(#238856) EczkE ÉS (#238853) eisento
Azt használjátok? Ha igen mi az eddigi vélemény?
Ezzel eddig nem is találkoztam. Sony-nál az volt szimpi hogy nincs kilógó mikrofon, de azzal még tudok barátkozni.(#238854) Frod
Az USB csatolás miatt azt hittem a gépbe kell, végül is ha nem zavaróan hosszú és "nehéz" a zsinór akkor a kontrollerbe "dugással" még meg tudnék barátkozni. Általánosan kimondható hogy van USB-Jack átalakító amivel minden usb-s fejhallgató jó? Mert akkor a G35-öm jó lehetne. -
-
saelin
veterán
Én akkor álltam le ezzel a módszerrel, amikor elszállt egy mentésem Stellaris-ban. Corrupt lett. Egy sima kis áramszünet ezt csinálta vele. Persze lehet egyedi eset és esetleg ki is lett az ilyen patch-elve, de mégis csak egy 30 órás mentést vesztettem el. Jó hogy volt korábbi, de az vagy egy órával az előtt volt, és annyi idő alatt rengeteg minden történik abban a játékban.
A Ps5 ilyen szempontból zseniális lesz, mert az ssd áramszünet esetén is tartja az adatot. Rettentően izgatott vagyok az új gépek kapcsán.
-
Bad Pritt
félisten
-
Zoleee83
addikt
Köszi az infót, meg a linket, végigolvastam a teszted, kedvet kaptam hozzá!
A Beyond pl nagyon tetszett, nem hiszem hogy mellélövök vele.
18k-t nem adtam volna érte, lemezesen szerettem volna, de kevés a lemezes, a HA-n is csak elvétve van 1-1 darab, 7k-ért viszont már megéri digitálisan is. -
Frod
addikt
Tavaly májusi hír, hogy átlépte a 10 milliót az eladások száma.
Azóta bekerült Hits-be 6000-ért, plusz számtalanszor volt ennél is olcsóbb a Store-ban, legutóbb is bagóért, ~3500 körül ment.
Aki bármikor is akart érte fizetni, annak már megvan, akinek nincs azt amúgy sem érdekelte.
Az meg elég hülye érv, hogy ahány gép = annyi játék kellene legyen, mivel a legtöbbet eladott exkluzív darabszám (fél éves hír volt), pont az UC4 ~16 millióval. [link]
Az új gép előtt remek promó kiadni ezeket a címeket a várható folytatások miatt pc-re, és ugyanezen ok miatt Plusba.
*insert change my mind meme here* -
.LnB
titán
Úgy néz ki, hogy a fejlesztőkre van bízva a mentések kezelése. Van aminél egy játékra egy mentés jut, van ahol lehet szinte akármennyi. A Nascar Heat 4-hez konkrétan egyetlen egy mentés file van, az egész játékra. Ez nekem szívás kicsit, de nem a világvége.
Nascar Heat 4:
Vannak a játéknak fura aspektusai, amik logikátlanok. De összességében egy elég kellemes játék ez Nascar rajongóknak. Nem sok Nascar játékkal játszottam a játékos karrierem során, a 2000-es első Nascar Heat játék volt talán az első és utolsó. De így 20 évvel később tök jó átélni a Nascar lényegét, a tömegben autózást, centikről egymástól. És tök jó látni ezeket a pályákat belülről. Mert ilyen szempontból a játék szép. Jól néznek ki a helyszínek. Mennyire jó Bristol, Las Vegas, hogy mennyire unalmas is egy Talladega-i kör. És, hogy Pocono mekkora egy rettenet pálya.
Careert nyomom. Truck Series-t megnyertem már, most az Xfinity Series van soron. Érdekes, hogy mindig képes kihívások elé állítani a játék. Pedig nem valami nehéz szinten játszok. Persze azt el kell fogadni, hogy a Nascar nem arról szól, hogy mindig nyersz. Sokszor már egy top15 hely is sokat ér. Ez a manager mód amibe véletlen belekényszerítettem magam, ez nem jön be. Szponzorokkal, szerelőkkel kell foglalkozni. Nem túl mély, nem bonyolult, de szerintem nem tesz hozzá semmit a játékhoz.
Ami a legjobban meglepett az az, hogy ez nem is annyira arcade játék. Azt gondolnám, hogy az ilyen minden platformra megjelenő liszenszelt szériás játékok, finoman fogalmazva is hülyebiztosak. Csak úgy lehet minél nagyobb példányszámban eladni. F1 játékok is ilyenek. És ez se egy vérbeli szimulátor, de azért ha az ember akár egy picit is lazít a beállításokon, a vezetési segédleteken, akkor elkezd elég élethű dolgokat csinálni az autó. Sőt, a gumikopás minden nehézségen, és beállítás mellett érezhető. 3-4 kör után érezhetően csúszik a kocsi. A futamok végére pedig ez csak egyre durvább. A másik dolog pedig, hogy a kocsi beállításoknak valóban van értelme. Kipróbáltam pár, a neten fellelhető setup-ot, és nagyon állat némelyik.
Szóval kicsit lenéztem ezt a játékot. Úgy vettem meg, hogy bohóckodok majd vele, tövig húzom a kontrollert, megnyerek mindent, aztán túllépek majd rajta. Ennek ellenére, pozitív csalódás lett, élvezetes és meg lehet találni benne a kihívást. Persze nem egy olyan profi cucc, mint mondjuk a GTS Playstation-ön. Nem érződik annyira összeszedett, minőségi cuccnak. De egyáltalán nem rossz.Ui: Nem tudom, hogy pontosan mennyire jó a szimuláció egyébként, mennyire valósághű. Nem engedtem még el túlzottan a beállításokat, szerintem kontrollerrel nem is sok értelme lenne. És hát sose vezettem ilyen típusú szörnyet, nem tudnám jól felmérni. De az tény, hogy pattog, csúszik, imbolyog a kocsi ha kell. Lehet, hogy egyébként eléggé rendben van ilyen szempontból. Bár hétvégén volt egy eNascar futam, ahol a profi pilóták nagyon nagy része (ellentétben az F1-gyel ugye..) is rajthoz állt, de azt iRacing-ben játszották, nem Heat 4-ben. Ez gondolom sokatmondó.
-
LucentTwo
tag
Na itt is látszik, hogy ebben a játékban nem minden a k/d. Sokszor van nekem is, hogy kapom az üzeneteket, hogy szar a k/d-m minek játszok meg hasonlóak. Ha folyamatosan tolnám és nem hagynék ki akár hónapokat akkor valszeg jobb is lenne, mert nem kéne állandóan "újra tanulni" a játékot. Én sokszor az ilyen üzenetekre nem is válaszolok, mert látom/érzem, hogy az illető egy cod növendék vagy hasonló, ahol kb csak ez számít. De ebben játékban nem feltétlen a k/d a lényeg, hanem a végén a felirat, hogy win vagy lose.
De láttam már nem egy platina rangú egyént, aki azt se tudja, hogyan kellene védeni egy bombát, de hízik a mája és büszke magára, hogy a k/d-ja legalább jó.
-
sp8787
addikt
-
Gigicuci
senior tag
A Wreckfestben az a jó, hogy a versenyek nagyon változatosak a sok karambol miatt, és szuper jó érzés lezúzni az élen haladót, szóval igen kell hozzá egy kis gyermeki én. Én pl. nagyon élvezem, pont mint az eredeti Flatout-ot annak idején. Nekem még a full árat is megérte.
-
ProEvoFan
nagyúr
Legközelebb vess egy pillantást a Wreckfestre.
Mióta megjelent, egyszer volt akcióban, akkor kihagytam.Legközelebb megveszem, az 100%.
"másik pozitívum, hogy a játék minden szinten képes kihívás elé állítani. Nincs az, hogy easy-re állítod, és körökkel nyered a versenyt"
Több teszt szerint ugyan ez van ott is.No meg melyik gyerek ne élvezné a roncsderbit? -
Carvus
senior tag
Én is hasonlóan jártam, mondom egyből szépen felmegyek a hegyre a Zeusz szoborhoz, aztán Alekosz előkapta a kardját jött is a farkas, mondom gyere kicsi aztán már feküdtem is... persze azért egyből visszamentem megnézni miújság és ez a bizonyos lvl5-ös farkas továbbra is ott várt. Egyébként már nem él és sok másik társa se!
-
saelin
veterán
Most valahogy én is ki vagyok égve gaming téren. Semmi nem tetszik. A We happy few utolsó dlc-jét még lenyomom valamikor, aztán talán folytatom a Detroit Become Human-t. Utána szerintem Netflix ezerrel, mert nincs játék ami érdekelne. Jó, ez nem igaz, mert ott a Nioh 2, de ahhoz most idegrendszerem nincs. Meg majd a fullos kiadást ráérek megvenni.
Egy kicsit a Dragon's Dogma Dark Arisen-en gondolkodom, hogy kellene adni neki egy második nekifutást... Tegnap a Technomancer nagyon nem jött be. A harc teljesen rendben volt, de a párbeszédek még egy B kategóriás filmnél is rosszabbak voltak és ugyan ez igaz a story-ra is. Egyszer lehet végig szenvedem, de hót biztos hogy nem most, amikor ilyen válogatós kedvemben vagyok.
-
Tdizsolt
senior tag
Igen köszi, tudom, a demot elkezdtem tegnap előtt, és ugye a hétvégi ingyenesre rágyúrtam volna, d efelirat hiányában nem is tudom, az AC szériákban (számomra) sokat jelent a story, sokkal élvezetesebb, ha érti az ember történetet, de a kevéske angol tudásom nem visz előbbre ezügyben..
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3026, 91% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12RAM 1024GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garanciával
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest