- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Carvus #253620 üzenetére
Végül meglett nekem is sokadjára, de nagyjából a szemem alakját találta el, minden másban teljes kapufa. Manuálisan össze sikerült hoznom egy olyan embert, aki hasonlít rám, de a tényleges játékig még nem jutottam el. Elég stressz volt a sok statisztikát megpróbálni értelmezni - hogy aztán persze random szétosszam a pontokat
-
.LnB
titán
válasz
Carvus #253620 üzenetére
Hát az tényleg elég rossz teljesítmény.
Még akkor is, ha az elején elég gatya a karakter. És baromira érezhető ahogy fejlődik. Egyre könnyebb játszani, kosarat dobni.
Mi nem megy? Milyen posztot? Milyen játékost indítottál?
Erről az oldalról ha tudnál képet küldeni, az segítene a legtöbbet: [link]MJ-nek nem nagyon kellett több év. Rookie of the Year lett már '85-ben.
-
.LnB
titán
válasz
Carvus #250216 üzenetére
Igazából ha sportjátékok: Az EA fasorban sincs az NBA2K20-hoz képest. A PES se. Az MLB The Show az gameplay-ben felveszi a versenyt. A tekintetben, hogy mennyire adja vissza a valóságot. De körítésben, és minden másban az se éri el azt a szintet.
Az a durva, hogy elsőre nem is tudod, hogy mi van ebben a játékban. Ott van az alap menü, pár alap játékmóddal, és azt hinnéd, hogy tök átlagos... De amikor belelátsz... Elképesztő. -
Dyde
aktív tag
-
penge111
addikt
válasz
Carvus #175987 üzenetére
Nagyszerű választás a Witcher 3, hónapokig el leszel vele. 180+ óra alatt pörgettem ki, minden általam fellelhető küldetéssel, gwent lapok beszerzésével. 5k-ért adtam el a közeli használt konzolosnál, Isten a megmondója úgy kellett kitépnie a kezemből
Nem akartam megtartani, mert 3 hónap míg az ember kipörgeti, és rengeteg címem van még. De ha kifogyok a címekből ez lesz az első játék, amit majd újra megveszek! -
tomek1
csendes tag
válasz
Carvus #173610 üzenetére
Aki pedig a lemezes verziót preferálja a játékokból, szintén 6.000 Ft-ért elérhető a Notebook.hu-n
-
.LnB
titán
válasz
Carvus #169519 üzenetére
Kipróbáltam már az új Madden-t. De az első meccsen már annyi buggal találkoztam, hogy nem akartam elhinni..(Igaz nem PS4-en). Pl.: Az egyik hudle-ben Wentz átnyúlt Peters mellkasán, aki úgy nézett ki ettől, mint akiből éppen kibújik az Élien. Aztán Ajayi-val futottam TD-t, beugrottam vele az EndZone-ba, erre ottragadt a levegőbe remegve mint aki egy gravitációs térbe ugrott volna. Szóval ilyenek után én hanyagolom.
Ellenben a játék faszán néz ki, a játékosok baromi élethűek.
Talán egyszer majd egy akcióban. Addigra talán patchelik is ezeket.(#169518) Moby
Nyilván nem fogom ide beírni a nevét, a ph-s felhasználó nevét pedig nem is tudom. -
Bencus88
nagyúr
válasz
Carvus #163929 üzenetére
Én bf1-eztem is sokat, de ott nem merültem ennyire bele mint ebbe, bár még az elején vagyunk. Random emberekkel nehéz, szarnak ezek bele mindenbe, viszont így csapatba nagyon jó, mindig a mi squadunk a top, mi vezetjük a ranglistát is és kb rajtunk múlnak a meccsek, hogy megnyerjük. Egyedül is jó, de ezt csapatba jobban lehet élvezni, főleg ha mindenki más kaszt.
-
-
Carvus
senior tag
válasz
Carvus #160931 üzenetére
Meg is jött az állvány, EZ lett végül: Képek
Prohoz rendeltem, de alapból jár hozzá Slimhez való adapter is, elején egy kicsit megijedtem, hogy nem megy bele a Pro, de aztán erőteljesen sikerül beerőszakolni a gumírozott tartórészbe..ez miatt valószínűleg kiesni se fog!
Melegedés/hangoskodásról egyenlőre nem tudok nyilatkozni, mert keveset játszottam mióta megjött és az idő is lehűlt, de annyi pozitívum mindenképp van, hogy nekem így könnyebb elhelyezni a TV mellett. Annyi még, mintha kicsit lassabban töltené a kontrollert.Mindenesetre tetszik és ajánlom ha valaki ilyet keresne!
-
Peace
nagyúr
válasz
Carvus #161629 üzenetére
Én meg direkt spájzoltam be a lőszereket, fejlesztettem a fegyvereket, mint állat, hogy itt majd lesznek nagy boss-ok meg szorult helyzetek, erre egyszer csak véget ért a játék.
Nyugodtan puffogtathattam volna ezek szerint, de nem baj. A végére egészen belejöttem a lopakodásba és menekülésbe. Nagyon örültem, hogy ezzel indítottam a PS-es pályafutásomat, nagyon várom a folytatást!!!! <3
Biztosan lesz következménye!!! Nem volt kérdéses, hogy mit válaszol, egyszerűen nem mondhatott mást. Én legalábbis így gondolom. -
Delirious
tag
-
Carvus
senior tag
válasz
Carvus #160925 üzenetére
Nah SH4D0W2011
kollega jóvoltából sikerült szert tennem egy fél pár KontrolFreek CQC thumbstickre, és így lett tökéletes a DS4-em.
Tehát nálam a tuti KontrolFreek recept: Bal karon CQC, jobb karon Inferno, és egy Grips
-
Carvus
senior tag
válasz
Carvus #160162 üzenetére
1 hét használat után:
KontrolFreek: Összességében bár nem olcsó, de nagyon minőségi cucc, kösz az itteni ajánlásokat és útmutatást!
Grips: eléggé izzadós tenyerem van, megváltás ezzel játszani, úgy hogy nem csúszik ki a kezemből fél óra után a DS4. Abszolút ajánlom akinek hasonló gondja van!Inferno: Ez viszont csak fél siker, jobb oldalon tökéletes, jóval precízebbnek érzem vele a célzást, viszont bal oldalon zavaróan magas, mivel ez ugye magasabb KontrolFreekek közé tartózik. Bal oldalra ezek közül tervezek egyet: Alpha, Omni vagy CQC
Vagy nincs esetleg valakinek fölösbe egy alacsonyabb? Esetleg leboltolhatnánk megmaradt Infernoval..
-
b.
félisten
válasz
Carvus #159997 üzenetére
Én is így voltam az első résszel. Nekem a 2. rész nem jött be annyira. A közepétől indult be, de abban is rengeteg harc van.. Nálam 3 . rész vitte a prímet. Most tartok a 4. rész végén és a grafika ámulatba ejtő, néha csak ámulok rajt.Nagyon jó játék, de nekem a 3. mégis jobban bejött eddig,a kellően intelligens fejtörők miatt és a megfelelő harc- ugrálás- fejtörők aránya miatt. Ja és itt is( 4. rész) a közepétől, amikor egy régi társsal nyomulsz végre, na onnan indult be számomra. Remélem ez nem volt túl nagy spoiler.
Egyébként most már 2 hónapja csak UC val tolom és hogy őszinte legyek nagyon fog hiányozni, ha a végére érek. Igazi szórakoztató kalandjáték volt mindegyik rész. Könnyed kikapcsolódás magas színvonalon.izd6583sawoe(#160067): +1
-
Theory66
aktív tag
válasz
Carvus #159812 üzenetére
Sigrunt hagytam utoljára, mindent összeszedtem és felfejlesztettem max szintre.
Ivaldi armorok maxon 8 lvl. De egyébként a bűbájokat a végére úgy raktam össze hogy nem csak 7 lvl volt bent, mert rúnára gyúrtam a geart a végső harchoz, mégis megvolt a 9 lvl Igaz a kesztyűs talizmánt használtam ami ad 3 bűbáj slotot még. 2.tryra meg is lett a lányka, eddig meg max egyharmad hp-ra tudtam nagy küzdelmek árán leverni (igaz csak tegnap este próbálkoztam, és az erőre gyúrt gear nem igazán vált be). Dobom is fel, aztán jöhet a Detroit
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Battlefield 6
- Könyvajánló
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Robotporszívók
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest