- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
-
Mike
veterán
válasz
#42308056 #252279 üzenetére
Mit jelent ha az asszony kijön a konyhából?
- Túl hosszú a láncde hogy a férfiak se maradjanak ki
Mi a különbség egy férfi és a Q betű között?
- Semmi. Mindkettő egy nagy nulla, kis farkincávalés a végére egy LMBTQ
- Képzeld, a Jenő megnősült!
- Kit vette el?
- A Bélát.
- A Bélát?! De hiszen ő református! -
Carlos Padre
veterán
válasz
#42308056 #251987 üzenetére
Bő 30 éves játékos pályafutásom alatt ez volt az első ilyen játék, úgyhogy elég erősnek érzem ezt a "minden" jelzőt. Egyáltalán nem válik egy játék kárára ha a szereplők életszerűek. Persze élhetsz tagadásban, de attól még az ég kék, a fű meg zöld még ha neked nem is tetszik.
-
Gery9112
őstag
válasz
#42308056 #251690 üzenetére
Sony exkluzív címet mástól biztos nem lehet kapni csak a Sonytól.
(#251691) Zoleee83: Ilyet nem kívánnék neki soha. Én se értek feltétlenül egyet a tesztjeivel de csinálnak olyan tartalmat (Gorefest), amit szeretek. Jobban oda kell figyelni ezentúl arra, amit az NDA-ben írnak és ennyi. -
callmeakos
veterán
válasz
#42308056 #251126 üzenetére
Nagyjából 15-20 óránál tarthatok, fingom nincs hogy story progressben hol tarthatok, gyanúsan a felén túl, és hidd el
több van abban mint egy szimlpa tinidráma. Vagy legalábbis fel kell tudni mérni majd. Viszont nagyon azt sejtem, hogy ez lesz majd a Sony Utolsó Jedije, rendkívül megosztó lesz majd az emberek között, és semmi képpen olyan egybehangzóan közönségkedvenc mint az első rész. Annál túl komplexebb és több mindent tezs a cselekmény. ami nem mindenkinek fog tetszeni. De ha igen, akkor nekem ez lesz az egyik kedvenc PS játékom (ami az eddig a látottak alapján áll is, de messze nem megyek bele értékelésbe)
-
S e t h
nagyúr
válasz
#42308056 #250680 üzenetére
Egy konzolgeneráció játéka.
Volt már belőle itt probléma, hogy nyakra főre jöttek a spoileres kommentek, de talán egyetérthetünk abban, hogy az első pár nap ne arról szóljon, hogy tesszük tönkre mások élményét, főleg egy olyan játék esetében ahol a narratíva van a fókuszban. -
sxxorp
őstag
válasz
#42308056 #250388 üzenetére
Mily dühös szavak egy emberkétől.
Enyhe túlzás, amit összelapátoltál, nem gondolod? Az AI nem nézi -> van, hogy nem nézi (előfordul a valóságban is, lehet, hogy itt többször, nekem egyelőre nem vészes)
Van olyan szög, hogy pont kiforgatnak ép szárnnyal élőben is, de sztem a fullos törést még nem is próbáltam, passz.
Pilótagrafikák: nem tökéletesek, de messze nem "undorítóak".
Az irányításnál zavaros amit írsz: túl sok tapadásnál hogy lenne nehezebb elindulni?! Nagyjából mindegy, mert (egyelőre) a kipörgésgátló-assistot itt valóban nem tudtam 0-ra tenni, kis támogatásra véve tökéletes.
Ha ezektől neked "fércmunka", akkor csak sajnálni tudlak. Ennél kevésbé csak a szingapúri DRS-zóna, és a HAAS festése, logója érdekel, a pár verseny alatt Safety Car-os szitu nem volt, de legyen, hogy az úgy van, ahogy írtad: marginális hibák, a beleélést alig rontják, főleg amennyiért én vettem, remélem nem fizettél sokat érte.
Saelin: azt elhiszemÉn is kontroller, de a manuális váltóból nem engedek (itt meg kuplung sincs, mint a Forza-ban, na az...), fék assist valóban nem kell, rá lehet érezni :)
-
jookomak
őstag
válasz
#42308056 #250421 üzenetére
Baromira tetszik a játék, de nem vagyok benne biztos, hogy bohóckodásra kifizetném még az akciós árat sem. Elődei milyenek? Mudrunner?
Anno imádtam a Screamer 4x4 játékot, tengernyi időt beleöltem az offroad csapatásba.
Igazából csak arra kéne, hogy egy Kraz-zal átmenjek a folyón, meg kidöntsek pár fát. -
nemorino
tag
válasz
#42308056 #250265 üzenetére
A Red Dead játékoktól csak az tart vissza, hogy a western zsánert nem szeretem, és félek, hogy emiatt nem szeretném egyébként a nyílt világú sztori központú játékokat élvezni szoktam. Ha PS5-re megjelenne egyben a két RDR játék PS5-re optimalizált grafikával, akkor adnék egy esélyt neki.
-
-
Edgar2621
őstag
válasz
#42308056 #250186 üzenetére
Imádom ezeket a libsi és társai dumát, a legtöbb ember azt sem tudja mit jelentenek ezek, csak koptatja a telefont/billentyűzetet mert ő akkora menő és olyan nagy troll...
Akit én ismerek és végigtolta azt mondta hogy meglepően jó lett a játék, főleg az előzmények fényében. A többit meg mindenki eldönti majd ha legördül a stáblista.
Milyen életek vannak azért, kicsit több tudatosság kellene az életbe, mert így azért sok pofont kaphat az ember fia. -
raziel01
veterán
válasz
#42308056 #250076 üzenetére
Én nagyon sok lemezest eladtam már. Aki sporolosan akar jatszani annak a legjobb uzlet megvenni hasznaltan akar itthon akar game.co.uk-rol es eladni miutan vegigvitte. Szinte bukni se lehet rajta.
Persze maximálisan tisztelem azokat akik 0day vesznek játékot és akár megtartják, mert nekik köszönhető hogy csinalnak jatekokat. -
fausto
addikt
válasz
#42308056 #250072 üzenetére
Pont most szenvedek azzal, hogy eddig 30 olyan PS Vita játékot számoltam össze, amit korábban digitálisan megvettem, de mégsem tudom letölteni. Itt a sztori, ha érdekel. A dobozos játékaimat simán tudom játszani.
Tudom, legacy rendszer, de kb. 2 év múlva a PS4 is az lesz. -
-
-
válasz
#42308056 #249268 üzenetére
Oh hát persze,mert a legtöbb ember csak a hardvert nézi, hogy hű meg hà mit raktak bele és ezért kérik meg az áràt, ami rendben is van, de a felhasználási területet és funkcionalitást háttérbe szorítják, vagy nem is nézik , pedig pont az lenne a lényeg sok esetben, lásd Nintendo Switch 😁
Amúgy pedig a Sony és a Microsoft is a gépeiket az első pár évben mindig is bukóval adták, 2-3 év után voltak kb, hogy kerestek is rajta valamit...nekik a szoftvereken jogdíjakból licensekből jön a nagy lóvé, no meg a tartozékokat se felejtsük ki, nem pedig a gépekből,persze ott sem kell félteni őket😂
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3027
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest