- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr X
veterán
Engedelmetekkel itt hagynék egy kis PS4 Pro hangerő "összehasonlítást". Az alany egy első szériás Pro. A hangerőt telefonos alkalmazással mértem, a telefont a gép mellé rakva. Nem professzionális, de az arányokat megmutatja. Thermal Grizzly Kryonaut pasztát és Thermal Grizzly Minus Pad-et használtam. Teszthez az egyszerűség kedvéért a God of War főképernyőjét hagytam menni.
Alapállapot: 75 dB
Fedél levéve: 65 dB
Újrapasztázva: 55 dB (ez már elég csendes)
Újrapasztázva, fedél levéve: 38 dB (venti kb. alapjáraton megy)Az 55 dB már nagyjából a Slim hangereje emlékeim szerint, teljesen vállalható.
-
Mr X
veterán
válasz
Mr Bond 007 #275416 üzenetére
A tapasztalatot azért remélem meg lehet osztani.
-
Mr X
veterán
Csak érdekességképpen írom:
Vettem egy PS4 Pro-t egy év kihagyás után. Már el is felwjtettem, mennyire hangos tud lenni. Cyberpunk-kal teszteltem, utcai jelenettel. A gép visított állat módjára. 67 dB-t mértem. Újrapasztáztam, kitakarítottam, bár tiszta volt. Semmit nem segített.
Kíváncsiságból lepattintottam a tetejét. Ugyanott, ugyanúgy futtatva (ki sem léptem közben) 40-45 dB lett a végeredmény. Kár, hogy így jobban fog porosodni, de inkább takarítom sűrűbben, mint hogy a porszívózajt hallgassam.
-
Mr X
veterán
válasz
WhiteWalker #267650 üzenetére
85 ezres pro-ért leautóztam Budapesttől Abonyba. 😁
-
Mr X
veterán
No, én sem bírtam, előrendeltem a TLoU-t a Konzolvilágtól. Ha nem hozza a futár pénteken, visszamondom és megveszem store-ból.
-
Mr X
veterán
válasz
eladogeppc #245310 üzenetére
-
-
Mr X
veterán
Meglepő mődon a digitális HZD Complete tudta használni a lemezes alapjáték mentését.
-
Mr X
veterán
Az az éves PS+ nem rossz 12600-ért, meg is vettem.
-
Mr X
veterán
Csak nem bírtam magammal, megvettem a Far Cry 5-öt. Az eddigiek tetszettek, erre kíváncsi leszek.
-
Mr X
veterán
válasz
szallasi007 #145198 üzenetére
Ha lemezes, nem eladó véletlen?
-
Mr X
veterán
No, megvolt az első lezúzott kontroller. Kellett nekem megvenni a Battlefront 2-t.
-
Mr X
veterán
válasz
TazLeacher #143682 üzenetére
Ennyi erővel, ha kivárja, slim-et még olcsóbban kap, ergo még többet spórolt ugyebár.
-
Mr X
veterán
válasz
killerjohn #143398 üzenetére
Feltételezem, azza gondolt, hogy miért nem osztod meg az eddigi acountod a másik géppel.
-
Mr X
veterán
Urak, időnként elkap a kedv, hogy toljak valami multi lövöldét. Sajna nem vagyok pro a kontrolleres célzásban, így tartok tőle, hogy a profibb játékok csak szenvedések lennének. Tudtok javasolni vslsmi casual lövöldét, ami egy magamfajta amatőrnek is élvezetes lehet?
-
Mr X
veterán
Asszem itt az ideje, hogy előfizessek Plus-ra. Már a Rime miatt is gondolkodtam rajta, de a márciusi játékok feltették az i-re a pontot.
-
Mr X
veterán
Asszem egy időre tiltólistára teszem a magam részéről a használt játék vásárlást. Rendeltem a Konzolkirálytól egy "használt, karcmentes" Last of Us Remastered-et. Tegnap kipróbáltam, erre már a prológ alatt is vagy ötször kivágott lemez olvasási hibával. Néztem és tényleg van egy kb centis karc a lemezen. Kicsit sem örültem.
-
-
Mr X
veterán
válasz
TazLeacher #141976 üzenetére
Nekem is marha kevés időm van, de pár játékot azért betáraztam akciósan, mondván, majd ha lesz rá időm, jól fog jönni.
-
Mr X
veterán
Urak, kérdésem lenne. Van egy Witcher 3 GOTY lemezes verzióm. Ha megveszem store-ból a digital-t, az működni fog az eddigi mentéseimmel, vagy új játékként kellene kezdenem?
-
Mr X
veterán
válasz
TazLeacher #139605 üzenetére
Te nem ezt írtad, ott az idézet.
-
Mr X
veterán
válasz
TazLeacher #139577 üzenetére
"De legalább annyi lehetne, hogy nem kap többet az, aki még egy ruppót sem fizetett soha."
És ettől neked miért lesz jobb?
-
Mr X
veterán
Urak, arcade utcai autóversenyes játékból mit érdemes megvenni? Az NFS-ek minőségétől tartok, a Crew-t porig gyalázták a vélemények.
-
Mr X
veterán
válasz
SH4D0W2011 #138095 üzenetére
De hogy tudná elrontani a játékod vele, ha az átalakító is kontroller emulál? Ugyanolyan gyorsan fordul, mint a kontroller. Gyakorlatilag csak egy más kontrol layout-ot kap, precizitást nem. Akkor mi az a nagy csalás benne?
-
Mr X
veterán
Urak, használt játékokat hol érdemes online keresni? HA-n kívül.
-
Mr X
veterán
válasz
ViktorHUN79 #137014 üzenetére
Az egész gaming szcéna erről szól. Olyan dologgal töltöd az időd, ami semmi reális eredményt nem hoz. Attól, hogy egy két méteres lángpallossal vérnyulakat csapkodsz, nem fogsz többet keresni. akkor mégis mi értelme? Nos, a szórakozás, kikapcsolódás.
Teljesen felesleges értelmetlenséget kiáltani, mikor a mi tevékenységünk (a casual játék) pont ugyanolyan értelmetlen, mint a trófeavadászat.
-
Mr X
veterán
Üdv!
FullHD tv-m van, így a 4K-t leszámítva kérdezem,hogy érdemes még PS4 Slim-et venni, vagy mostanság már csak Pro-ban szabad gondolkodni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- PlayStation 5
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GOG.com - Good Old Games
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- További aktív témák...
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 2080 Ti 11GB Zalman M4 FSP 700W
- Xbox Ultimate előfizetések
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest