Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Netfone
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Apple Watch
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Visormail
addikt
Na még ilyen is van? Nem tudom hol van a continental warp terminal, azt is most vettem észre hogy lehet a térképen váltani a kontinensek közt, mármint ha azok (az indar-on voltam eddig mindig) még nem mertem használni
Igen leginkább a medic-el mentem mindig és azt tápoltam eddig, de azzal kezdtem, hogy a gaussra vettem távcsövet/hangtompítót/meg azt a kart, illetve az armorját növeltem, most már a medic toolt is felfejlesztettem.
Az elején csak összevissza kolbászoltam, hogy vajon mit kell csinálni, most már kezdem érteni a dolgokat
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Spórolós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Netfone
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Macbook NEO
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Honor Magic8 Lite 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S26 Ultra 12/512GB Új,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- LG 45GR65DC-B 45 / 5120x1440 / 200HZ / VA /
- Chieftec Smart Seriels GPS-500A8 80 Plus minősítésű 500W tápegység
- Apple iPhone 13 - 85% Akku - 128GB - Független - Hibátlan
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Gombászkönyvek egyben
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Igen leginkább a medic-el mentem mindig és azt tápoltam eddig, de azzal kezdtem, hogy a gaussra vettem távcsövet/hangtompítót/meg azt a kart, illetve az armorját növeltem, most már a medic toolt is felfejlesztettem.