Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• vaakuum

addikt

válasz PeeterssoN #1312 üzenetére

A javítópisztoly már 4-es szintű, a következő lépcső 150 cert, ezért azon gondolkodom, hogy elköltsem-e most rá, vagy ráér még kicsit. De még így sem tudja két körből megjavítani a lövegtornyokat. A lőszertatyó 2-es szintű, ezt nem tudom, érdemes-e tovább húzni. Akkor lenne jó, ha nemcsak egyet tudna ledobni, hanem ahogy rohangálok, a kisebb csoportoknál el lehetne szórni több darabot, amik 1-2 percig ott maradnak. Ráadásul nem tudja eldobni, ha állnak mellette, vagy lépcsőn is szerencsétlenkedik. Sokszor halok meg azért, mert ott nyomorgok a tömegben, és nem tudja eldobni a táskát, közben meg jól legéppuskázzák az egész csapatot. Bár ha nagyobbra húzom, akkor a növekvő rádiusz miatt lehet egy adott csoportnál mindenki feltölti magát, mire a következő csoporthoz odaérek, de ez a ledobási balfaszságra nem megoldás :U A taposóaknát nem fejlesztettem, mert akkor ugye nincs lőszerosztás, az meg jobban hozza xp-t. Ráadásul ez mintha nem jól lenne a wikia oldalán, mert ott a leírás szerint mintha mindkettőt is lehetne vinni egyszerre.

Sunderert feloptikáztam az 1.25-ös gagyioptikával, már spawnpointnak is jó, és lőszert is tölt a járművekbe alap szinten...csak saját magába nem tud lőszert pakolni a nyomorult :)
    Nanoweave páncélon is megcsináltam az első két fejlesztést asszem. Fegyóra semmit nem költöttem még, de abból úgyis majd másikat akarok venni, bár még nem tudom, melyiket.
    Most van valami 970 certpointom, és kezd aktuális lenni a mire költsem kérdés. Esetleg egy bolt-action vagy SMG puskára az infiltratornak?
    A rakétás turrettel egy egészen univerzális karakter lehetne a mérnök, de mégis tartok tőle, hogy béna leszek vele, amikor élesben kell használni.

Új hozzászólás Aktív témák