Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android szakmai topik
- Megjelent a OnePlus 13T
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Dr. Romano #3043 üzenetére
Király.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Dr. Romano #3041 üzenetére
Majd kijavítják hamarosan.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Dr. Romano #3039 üzenetére
Még nem néztem, holnap kipróbálom.
Jó kis update ez. Végre nerfelték a heavy kasztot.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Dr. Romano #3034 üzenetére
Hát igen és olyan mintha pachrol patchre rosszabb lenne. Amikor még kidobták ezt a több szálas patcht, ultrán nagy csatákban is simán megvolt a 60 fps. Most már droppol (persze csak nagy csatákban) 30-40-re.
-
Reno7
senior tag
válasz
Dr. Romano #3032 üzenetére
Ez szerintem nem gond, ma már senki sem vesz játékosgépbe 2 magos processzort, szerintem.
-
Dr. Romano
veterán
válasz
Dr. Romano #3027 üzenetére
Megvolt a fejlesztés. Az 3,6GHz-en járó E8400-as helyett egy 3,2GHz-n tekerő E5430-as Xeon került a gépbe. Hát ég és föld.
Megszűntek a durva 1-2 mp-es "lefagyások" és a mikroakadások. A feladatkezelő szerint a játék még a 4 magot is 90% fölé terheli, úgyhogy még több maggal mégjobb lenne a tempó.
Szóval tényleg optimalizálták több szálra, kár hogy közben ilyen durván leromlott a dualcore teljesítmény (két maggal szinte játszhatatlan a dolog), na most már mindegy. -
Argh!
aktív tag
válasz
Dr. Romano #3029 üzenetére
Ha 2 eve nem jatszottal akkor toroltek.
-
Shing
őstag
válasz
Dr. Romano #3027 üzenetére
Milyen régen játszottál? Egyszer tényleg átkellett költöztetni az accountokat az eu-s szerverről. Nem emlékszem pontosan, de ha nem csináltad meg elvileg törlődhetett az accod. Mi volt a nicked? Ha valami általánosabb név, lehet hogy más lefoglalta.
Azt a géped használod ami a leírásban van? Volt többmagos optimalizáció, lehet hogy emiatt a 2 magosokon rosszabbul fut. -
Creever
csendes tag
válasz
Dr. Romano #1760 üzenetére
Szerver crash helyett beletettek kliens crasht
-
Creever
csendes tag
válasz
Dr. Romano #1758 üzenetére
Itt van infó a frissítésről
-
Shing
őstag
válasz
Dr. Romano #1118 üzenetére
Örülj neki.
Tök jó, hogy törődnek a játékkal. Kár h optimalizálás terén nem... meg úgy minden ami hardveres dolog nem. Tegnap kipróbáltam Ultrán. Egy idő után elkezdett iszonyatosan stutterelni. Visszateszem High-ra, de hiába... Oké, újraindítom még a gépet is. Lépek be, 10perc után a szokásos textúraeltünős villogós hibajelenség. ([link])
Pedig már egy jó ideje nem volt...
Nem igaz, hogy ezek még mindig megvannak. Több millió játékost buktak a motor miatt, inkább akkor lett volna csúnyább a játék. -
RichieTri
senior tag
válasz
Dr. Romano #1097 üzenetére
mostanában a fagyás alap...
gép bekapcs, játék elindít-lefagy
TS bekapcsol,játék elindít-betölt, ha át akarsz menni másik szobában TS-n CTRL+ESC és visszamennél a játékba lefagy
játékon belül SQ-leaderre deploy INSRT megnyom 100%-nál lefagy.DE mindezt csak 1x csinálja legközelebbi hasonló műveletnél már fut vígan
LOL
-
Shing
őstag
válasz
Dr. Romano #931 üzenetére
Úgy látszik ilyen technikai oldalról még mindig le van kakilva a játék. Amikor bezárjuk a játékot még mindig van hibaüzenet? Optimalizálásról nem is merek kérdezgetni...
-
válasz
Dr. Romano #813 üzenetére
Cheater
mondjuk én is
-
Blue@X
senior tag
válasz
Dr. Romano #761 üzenetére
Mindenki látja a spawn beacon-t, ezért is tudja kilőni az ellenség, illetve te is az ellenségét...
-
JackFeryll
őstag
válasz
Dr. Romano #452 üzenetére
Nekem még a játék is elindul egy csomó null értékkel
valami gáz van
-
Loha
veterán
válasz
Dr. Romano #427 üzenetére
Olvastam elég sok embernél van ez a hiba, de nálam vmiért nem jelentkezik, lehet köze van ahhoz, hogy nem a default helyen vannak a temp könyvtáraim.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Apple iPad Mini 16GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest