Hirdetés
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Fotók, videók mobillal
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Megjelent a OnePlus 13T
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
cskamacska
addikt
Planetside 2 Recruitment Campaign
Jobb mint az MLM.
-
cskamacska
addikt
válasz
Creever #1148 üzenetére
Csak semmit nem látni belőle a házibarkács cosplay cucctól.
Szerintem ezek ilyen rajongói izék, hivatalos SOE öltözetnek ciki lenne.
Mármint pont így csinálnak meg egy Vanu öltözetet, mikor játékon belül még a legtökösebb Vanu katonák is homoerotikus cicababáknak tűnnek abban a latex ruciban?
-
-
cskamacska
addikt
CPU limit. De ezt az Alt+F is megmondja neked.
Ugye mint meséltem szegény játék jobb kedvében használ 3-4 magot, így az X6-os procid plusz magjai kihasználatlanul kallódnak(mint ahogy a legtöbb játéknál
) ráadásul ha nem tuningoltad 2800MHz alapsebesség sem az ideális. Phenom 1 szegény még a Core 2 Duo teljesítmény/órajel mutatóját is alulmúlja(amit a PII/Piledriver épp meghalad
Bulldozer meg rajta kóvályog), azon sincs nagyon mit csodálkozni, bár konkrétan játszhatatlannak azért nem kellene elméletben lennie.
Anno én tavaly szeptemberben részben pont a Planetside 2 miatt kukáztam jó öreg E7300 alapú konfigomat sufnituningolt Phenom II-re 3600MHz-en, de mióta idén tecsógazdaságos SB i5-re váltottam, érezhetően mindenhol jobb teljesítményt kapok, és ez alól a Planetside 2 sem kivétel.
Ez részben a fejlesztők sara, sokkal jobban optimalizálhatnának(pláne AMD-re), másrészt viszont az Intel sajnos elhúzott processzor sebesség terén, márpedig a PS2 ha valamit, akkor a processzor teljesítményt teli arczzal zabálja.
-
cskamacska
addikt
1280x1024
i5 2400+GTX660 PhysX nélkül 60-85FPS-t kap mindent kimaxolva, legnagyobb hejehuják alkalmával ez beeshet 40-re 1-1 másodpercig, GPU-CPU limitet vegyesen mutogatja. HD5850-el leginkább csak GPU limitet mutatott, és bár azzal nincs most eredményem, de GTX660 érzésre valamivel simábban futtatja(úgy hogy feljebb vannak véve a beállítások), vélhetően a minimum FPS magasabb. 3600MHz-es Phenom II szintén HD5850-el csak CPU limitet dobált Alt+F után.
Szvsz, egy kici ócó i5(mondjuk 2400-2500 körüli Sandy Bridge 32-35 ezer körül, húzható 2500k 40 ezer körül - i5 750-760 ha még olcsóbban kell kraft és tuning is lesz - Ivy Bridge jóval drágább) a jelenlegi legraciónálisabb választás, ugyanis minden játék meghálálja a magas teljesítmény/MHz mutatót, cserébe a játékok legnagyobb része továbbra sem használ ki 2-nél több processzormagot. Anno az volt a pletyi, hogy a PS2 végre rendesen optimalizálva lett, és kihasználja az AMD FX-ek 6-8 magját(leszámítva a Crysis 3-at nem is tudom van-e játék ami használ 8 magot
), a szomorú valóság viszont az, hogy 4 magot is csak jobb pillanataiban használ ki.
-
cskamacska
addikt
válasz
Mattyokar #1082 üzenetére
Engem is behülyítettek, de ott a fine print, hogy csak akkor kapod a cuccot, ha pénzt költöttél a játékra, azaz vettél valamit az item shopból április 3 előtt, plusz még beleszámítanak az Alfások. Aktivált kód, és vett SmedCash nem számít bele.
MLGREPORT kód nekem nem adott boost-ot, viszont kaptam egy a Major League Baseball-ra hajazó randa decal-t. Az egyik karakteremnek.
Kis szubjektív teljesítményteszt:
E7300-as Core 2 Duo procival a játék kvázi játszhatatlan volt, mindegy milyen VGA volt mellette, nagyobb csatában 5-10 FPS és masszív CPU limit.
AMD Phenom II B55(x2 555@x4 955) proci 3.6GHz-en + AMD HD5850 játszható eredményt hozott(fps-t nem néztem), nagy csatában sem lett játszhatatlan, de nem lehetett mindent maxra venni, és néha érezhető volt lassulás.
Intel Core i5 2400 + HD5850 igen derekasan állja a sarat(FPS értékek később), nem érezhető semmilyen lassulás, majdnem maxolva szépen fut.
Intel Core i5 2400 + Geforce GTX660(sima) minden kimaxolva és bekapcsolt PhysX mellett sziklaszilárd 35-45 FPS és ez nem változik a legnagyobb csata hevében, cserébe nem is megy fel még pálya széli sarokba elbújva sem.Szubjektív vélemény a PhysX-ről:
PhysX-et én erős parasztvakításnak érzem a játékban, persze szép a particle effect a medic-nél, a teleportoknál, a lifteknél, jól néz ki(még ha nem is valósághű) a szikratenger a becsapódó kézifegyver lövedékek után, és jobban néz ki a földet ért robbanások után szétszóródó kőhalom, az alap textúra effektnél, de könyörgöm, semmi olyat nem láttam ami ne tudtak volna megoldani GPU PhysX nélkül.Legalja, "pénzért effektet" megállapodásnak tartom az nVidia közreműködését a játékban.
Ettől független megértem aki csak emiatt hibrid PhysX-re vagy nVidia kártyára fanyalodik, mert a mindennapokban valamivel tényleg szebb a játék.(főleg a nagyobb csaták ahol nem csak elvétve látni valamit belőle)
mod: Nem mellesleg jelenleg rendesen bugzik, volt hogy medic-el nem láttam semmit, mert eltakarta a bebugzott effekt a képernyőt.más
PS Vet decalt egyébként én hogy kaphattam, ha augusztusban regisztráltam a fiókot?Van mostanában aktív magyar stáb Miller szerveren?
-
cskamacska
addikt
válasz
JackFeryll #224 üzenetére
Nem, gyakran az egész.
Persze nem csoda, ha valamelyik szervert megrohanják a jobb outfit-ek, akkor az ilyen felemás állapotban marad.Nem lesz baj ha kibővítik a kontinenseket, és bevezetik a kontinensek közötti háborgásokat, mert így néha nagyon "végtelenített Battlefield pálya" érzése van az embernek.
-
cskamacska
addikt
Európai PS2 játékoként több mint valószínű hogy nem SOE fiókot csináltál, hanem ProSiebenSat1 fiókot, amit pár másik Sony játék, és egy rakás ZS kategóriás Pay 2 Win MMO használ csak.
A játék kezd javulni a kezdeti bétás voltát otthagyni, de azért utólag örülök hogy nem költöttem rá semmit, mint kiderült, az Alpha Squad erényei nem feltétlen értek meg majd 10000 forintot hosszabb távon, a tripla SC vásárlás sokkal jobban megéri.
De legjobb mégis kivárni, hogy mivé fejlődik a játék, az ígéretek nagyok(pl kontinensek közötti háború), meglássuk mit hoznak össze belőle. -
cskamacska
addikt
válasz
BigBlackDog #50 üzenetére
Én speciel nem tudom mi tévő legyek.
Van egy teljesen jól működő bétás Sony fiókom béta csekélységekkel(bétás válldísz, elvileg egy szett camo), teljes Steam kompatibilitással(ami fontos), viszont a Sony dollár+20% árazása nagyon nem tetszik(drágább mint az euro ár), és a Sony a jelenlegi dombornyomott kártyámat sem fogadja el valamiért(előfizetés csak kártyával lehetséges). Persze ez addig nagyon nem fontos, míg egy forintot nem költök rá, de ha később összeszedik magukat, és egy tényleg élvezhető MMOFPS-t faragnak a jelenlegi összevisszaságból, akkor akár havidíjat is fizetnék nekik.
Prosiebenéknél alapból euro van, talán a kártyám is elfogadnák, de Steam-el az nem megy, csak a saját eu kliensükkel, ami viszon vagy működik rendesen, vagy nem. Én minden további nélkül arra számítok, hogy az EU klienssel több gond lesz, mint a Sony saját változatával.
-
cskamacska
addikt
válasz
cskamacska #44 üzenetére
Közben leesett, mert azóta a Sony is észbe kapott, hogy átugrálnak a népek a vasfüggönyön.
Jó, most már komolyan nem tudom hogy adjak tanácsokat, ha a SOE direkt a felhasználói alá ß@rik. Új Station fiókok esetén a bejelölt ország és a készítésnél használt IP cím alapján, valamikor az elmúlt 24 óra közben bekövetkezett piszkosság miatt, simán az eurozónába pakolja az embereket, és az így készült fiókok nem használhatóak a Planetside 2-vel semmilyen formában.Magyarul jól mondja Dog úr, tényleg VPN kell már a Steam-es PS2-hez.
-
cskamacska
addikt
válasz
BigBlackDog #43 üzenetére
VPN?
Az meg mi a szösznek? Elvileg bármely sima Sony Station fiókot megeszik a planetside2.com/Steames kliens. Olyat pedig itt lehet csinálni.
Igazából elqrták az egészet, mert a Steam a Planetside2.com-ról is letölthető "amerikai" klienst szedi le, na most a .com-os "amerikai" oldal simán visszarugodos a Planetside2.eu oldalra ha újonnan akarsz regisztrálni, az EU oldalon meg ProsiebenSat1 fiókot akar csináltatni, de az meg CSAK az ugyanitt letölthető "európai" PS2 klienssel működik.
Megoldás? A linkelt https://account.station.sony.com/ kell csinálni egy Sony Station fiókot, és meg van oldva a dolog, a ProsiebenSat1(Planetside2.eu) meg főjön meg a levében a szar bugos kliensével együtt.
Amit említtettem az továbbra is él, érdemes lehet Magyarország helyett Ausztriát hazudni új Sony Station(Prosiebennél nem kell! ott alapból euróval számol) fiók készítésénél, mert ha ne adj isten később fizetnétek valamit a Sonynak, akkor a magyar régióban dollár árak érvényesek, de rávernek még 20% áfát. Az euró árak viszont picit magasabbak mint a dollár árak, viszont azokra nem jön még rá áfa, így 10-15%-al drágább minden Hungary fiókból, mint Austria fiókból.
-
cskamacska
addikt
Mklink vagy Steam bétában a meghajtó választás megoldja a gondod.
BigBlackDog:
Free 2 Play
Pay 2 Enjoy
Pay A Fortune 2 WinEgyébként majd meglátjuk. Annyira nem tudnak megbolondulni, mint a Bioware a The Old Republic F2P alakításakor, hogy gyakorlatilag egy gyenge demót kapsz ingyenes játékosként, annyi a szigorítás, ha nem fizetsz elő.
-
cskamacska
addikt
válasz
BigBlackDog #32 üzenetére
-
cskamacska
addikt
Mert mi a gond a Steam töltéssel?
Sony és más MMO szolgáltatókkal ellentétben a Steam-nek meg van a kapacitása a PS2 letöltésének kezelésére. Viszont holnap este 7-től Őszi Leárazási Őrület kezdődik ott is, így azt a rendszert is meg fogják rohamozni, érdemes inkább előbb letölteni.
-
cskamacska
addikt
Az elején még azt mondták fórumon, hogy jobban fut Bulldozeren, mint a Phenom 2-eseken, később azt, hogy csak 2-3 magot használ ki. A hivatalos terv az, hogy a 8 magos procikat is kihasználja, aztán majd meglátjuk.
Ha már hardver, akkor nem tudok elmenni a tény előtt, hogy az nVidia a koszos mancsát most az MMO-kra tette rá, GPU PhysX támogatás került a játékba a szokásos eredménnyel.
Azaz megint lespóroltak pár effektet az ATi/AMD kártyákat használók orra elől, az nVidia pénztárcájának jótékony hatására. -
cskamacska
addikt
Pontosan mikor játszottál a bétával? Mert a vége felé már kettő magos(!) C2D procival is elcammogott medium beállítások mellett.
Kap majd a játék egy új hivatalos központi fórumot a https://players.planetside2.com cím alatt. Bejelentkezés Sony azonosítóval, és ígéret szerint jobb lesz, mint az eddigi egyszerűcske bétás fórum(ami várhatóan eltűnik a ködben).
Megvannak az új szerver nevek:
USA nyugati part: Connery, GenudineUSA keleti part: Mattherson, Waterson
EU: Woodman, Miller
Ausztrália: Briggs
Várhatóan az európai szervezettebb outfitek(klánok) a Millerre fognak ráugrani, és ott fogják gyilkolászni egymást meg az újoncokat.
A játék hivatalos stratja valamikor kedd délután 7 órára esik, ekkor lehet majd leszedni a klienst a hivatalos oldalról, illetve a Steamről. Steam integrációra kiváncsi leszek, nem lenne baj ha minden frissítést kliens nélkül meg tudna az oldani.
És ha már Steamen fent van a játék, biztosan lehet számítani valami leárazott start csomagra a bolton keresztül, ami a kezdést könnyítheti meg. Várhatóan kódot ad, amit vagy a Sony fiókban kell aktiválni, vagy már játékon belül, az indított kiválasztott karakter vezérlőpultjánál. -
cskamacska
addikt
You have 5 buddy beta keys, send to five friends now and start making history!
JNGCPN4JXT734M722D94
2RPFH9Z4FD7H9HA2GFK9
9CD7CR7MGE39Z6CTXMCC
CJHAMN3RGFPAZX4M3EPJ
KGG9JJ3ZMZTK49MCGT74 -
cskamacska
addikt
Ha nem kell, azt is.
más: Szerintem most kórusban sírdogáljunk, hogyan lesz P2W a játék hogy tesztelési céllal levették 500xp/1cert szintre a fejlődési pontok megszerzésének mértékét.
Az most úgy is divat.
Esetleg Gangnam sílusban tekereghetünk is rá, wubstep aláfestéssel. ^^
más: Alpha Squadban benne foglalt fegyverek jelenlegi cert értékei, ha éppen beazonosítható a fegyver(AS listája elég elavult)
Assault Rifle - Fast rate or fire allows it to output a large of amount of damage in a short period of time, making it very effective at short to medium ranges.
NC GR-22 ??? (There is no such weapon)
TR Cycler TRV - 250c
VS H-V45 ??? (There is no such weapon)Carbine - Balanced weight and controllable recoil allows the operator to maintain accuracy over automatic fire.
NC AC-X11 ??? (There is no such weapon)
TR T5 - 725c
VS Pulsar C ??? (There is no such weapon)LMG - Features three fire modes, allowing it to easily adapt to most situations on the battlefield.
NC EM6 LMG 250c
TR TMG-50 B 375c
VS SVA-88 50cSniper - Highly accurate and damaging at long range.
NC LA80 - 725c
TR SR-7 - 725c
VS V10 - 725cJelenleg átlagban 10 cert per óra bevétellel lehet számolni, menő gyerekek 20-25-el is dicsekednek. Ez várhatóan nagy gyorsasággal vissza fog állani 20 cert per óra átlagra, mert nagy a nyüszítés miatta.
-
cskamacska
addikt
Igazából elég macerás dolog egy célzás alapú MMO-ba mégis visszavezetni a Diablo klónhadak folyamatos lootolós szintezős figyelemelterelését, úgy, hogy a magasabb szintűek ne nyomják el a friss játékosokat túlságosan. Mármint, ha most megszerzed 725 certért a kedvenc fegyvered a TR szanitéccel mondjuk, további 1000-2000 certért kimaxolod a gyógyítást/életerőt/akármit, de tojsz a többi kasztra(más frakciókról nem is szólva, ha tényleg lekorlátozzák hogy 1 karakter/oldal/szerver), utána hogyan motiváljanak arra, hogy tovább fejlesztgess, és esetleg költs pénzt?
-
cskamacska
addikt
Hát, a nagy csiszolgatás közben sikerült nekik 1 hét alatt a felére csökkenteniük a cert szerzés ütemét.
De mint írtam, úgy néz ki ezzel akarják belevezetni a F2P elemet, az alap fegyverek és járművek nem lesznek használhatatlanok, cserébe a fejlesztés lassú lesz prémium vagy vásárolt booster csomagok nélkül. Egyébként vannak olyan csomagok amelyek a saját certet 65%-al, az egész csapatét(!) pedig 35%-al dobják meg. -
cskamacska
addikt
azóta történt.rovat:
A Planetside 2 hivatalos premierje november 20.
Auraxium elpárolgott, általános fizetőeszköz a certification point(tanusítvány pont, röviden cert) lett, amiért előzőleg csak az új fegyvereket és képességeket lehetett feloldani, most már a skinekre boosterekre és minden játékban beszerezhető dologra számít ingyen fizetési alternatívának.Lesz havi prémium előfizetés 15 dollárért ami a következőket tartalmazza:
- 25-50%-al megnövelt nyersanyag bevétel
- 25-50%-al megnövelt tapasztalati pont gyűjtés
- 25-50%-al megnövelt passzív(játékon kívüli) cert gyűjtés
Folyamatos előfizetés esetén a kezdő 25% növekedés minden újabb hónap elteltével 5%-al növekszik egészen 50% eléréséig. A bónuszok összeadódnak az Alpha Squad 6 hónapnyi 10%-os növekményével.
- szerver telítettség esetén a prémiumosok jutnak be elsőnek
- új skinek és egyéb kinézetet befolyásoló dolgok a plebs előtti elérése
- 500 Station Cash - azaz 5 dollár névértékű játékban felhasználható valutaÁrakon és cert szerzés iramán még csiszolnak erőteljesen.
A játék 3 kontinenssel kezd: Indar, Esamir, Amerish
Elég szigorú karakter megkötések vannak, egy szerveren 1 karakterrel lehetsz fent(azaz 1 oldalon a 3 közül), összesen 3 karaktered lehet 3 különböző szerveren/SOE fiók. A kiérdemelt cert, feloldások, és játékon belül vett boosterek csak arra a karakterre vonatkoznak, csak az Alphy Squad és a prémium működik fiók szinten.
-
cskamacska
addikt
Ügy néz ki csodás játékunk is kapott egy beugró alapító csomagot:
Join the Alpha SquadTehát 40 dollárért(kb 8900 forint) kaphatunk:
- azonnali béta meghívót a fiókunkhoz rendelve
- azonnal 4000 Station Cash játékpénzt(40 dollár névértékben), melyet a Planetside 2 és egyéb Sony Online Entertainment által kiadott F2P játékokban használhatunk fel
- játék kiadása után Planetside 2 Alpha Squad logót a vett járművekre és a gyalogos karakterre
- egyedi szín összeállítású kinézetet a gyalogos katonánkra ill azzal vásárolt járművekre
- (gondolom) kiadás után 6 hónapig 10% tapasztalati bónusz és 10% nyersanyag szerzési bónusz
- 12 kézifegyver feloldás(gyakorlatilag az alap puskák helyett már kezdésnek a jobb fajta kézifegyverekkel indulnak az alfások)
- alapító státusz(gondolom ez a hivatalos fórumon látszik csak egyfajta rangként)Ha azt nézem hogy eleve azok veszik majd csak meg ezt, akik már játszottak a játékkal akkor a béta meghívó(amit át sem lehet adni) eléggé kamu szagú.
A 4000 SC érdekes, de épp nemrég volt félárú hétvége, mikor 20 dollárért be lehetett szerezni ennyi Sony pénzt. Vélhetően ez később is megtörténik, mondjuk Karácsonykor vagy fekete pénteken.
A logó meg a skin csomag jól néz ki, de viszonylag felesleges dolog, viszont a tapasztalati pont és erőforrás emelés tényleges érték, ami egyébként StationCash-be azaz igazi pénzbe fájna.
A fegyverek feloldása nem rossz, de ha az ember egyébként is játszik a játékkal, akkor annyira nem nagy dolog. Feltételezve hogy rendesen egyensúlyozzák őket, mert jelenleg mindenképp jobbak valamivel a későbbi kézifegyverek.Én nem vagyok biztos benne hogy megéri, ha a játék jobb féel F2P lesz, akkor ezek a bónuszok nem igazán számítanak(ha igen, akkor meg olyan mindegy, megy ez is a kuksziba
), engem főleg ez a Labour Day-es félárú StationCash akció nyugtalanít, mert mondhatják hogy így is van a 40 dolcsi SC mellet még legalább 20-30 dollárnyi cucc, de 20 dollárért mégis máshogy nézne ki.
Illetve örülnék ha más digitális boltokba kiszerveznék ezt a csomagot, mint ahogy pl a End of Nations Founders Edition-jével tették, Gamersgate-en, Green Man Gamingen szoktak lenni rá akciók, így csak olcsóbb lehetne nekünk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Óvodások homokozója
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Synology routerek
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - nagy képernyő mindenre
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P53 - i7-9750H I 16GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Prémium! Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RTX 4060 / 32Gb DDR4 / 1TB SSD
- iPhone 16 Plus 128GB, Független, Újszerű, 100%, Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest