Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Az 5 legjobb dolog a CES-en
- Android szakmai topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Komoly kihívót küldött a konkurenciára a Honor
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
cskamacska
addikt
válasz
Mattyokar
üzenetére
Engem is behülyítettek, de ott a fine print, hogy csak akkor kapod a cuccot, ha pénzt költöttél a játékra, azaz vettél valamit az item shopból április 3 előtt, plusz még beleszámítanak az Alfások. Aktivált kód, és vett SmedCash nem számít bele.

MLGREPORT kód nekem nem adott boost-ot, viszont kaptam egy a Major League Baseball-ra hajazó randa decal-t. Az egyik karakteremnek.

Kis szubjektív teljesítményteszt:
E7300-as Core 2 Duo procival a játék kvázi játszhatatlan volt, mindegy milyen VGA volt mellette, nagyobb csatában 5-10 FPS és masszív CPU limit.
AMD Phenom II B55(x2 555@x4 955) proci 3.6GHz-en + AMD HD5850 játszható eredményt hozott(fps-t nem néztem), nagy csatában sem lett játszhatatlan, de nem lehetett mindent maxra venni, és néha érezhető volt lassulás.
Intel Core i5 2400 + HD5850 igen derekasan állja a sarat(FPS értékek később), nem érezhető semmilyen lassulás, majdnem maxolva szépen fut.
Intel Core i5 2400 + Geforce GTX660(sima) minden kimaxolva és bekapcsolt PhysX mellett sziklaszilárd 35-45 FPS és ez nem változik a legnagyobb csata hevében, cserébe nem is megy fel még pálya széli sarokba elbújva sem.
Szubjektív vélemény a PhysX-ről:
PhysX-et én erős parasztvakításnak érzem a játékban, persze szép a particle effect a medic-nél, a teleportoknál, a lifteknél, jól néz ki(még ha nem is valósághű) a szikratenger a becsapódó kézifegyver lövedékek után, és jobban néz ki a földet ért robbanások után szétszóródó kőhalom, az alap textúra effektnél, de könyörgöm, semmi olyat nem láttam ami ne tudtak volna megoldani GPU PhysX nélkül.
Legalja, "pénzért effektet" megállapodásnak tartom az nVidia közreműködését a játékban. 
Ettől független megértem aki csak emiatt hibrid PhysX-re vagy nVidia kártyára fanyalodik, mert a mindennapokban valamivel tényleg szebb a játék.(főleg a nagyobb csaták ahol nem csak elvétve látni valamit belőle)
mod: Nem mellesleg jelenleg rendesen bugzik, volt hogy medic-el nem láttam semmit, mert eltakarta a bebugzott effekt a képernyőt.
más
PS Vet decalt egyébként én hogy kaphattam, ha augusztusban regisztráltam a fiókot?
Van mostanában aktív magyar stáb Miller szerveren?
Új hozzászólás Aktív témák

- ASUS TUF Gaming RX 6800 XT
- Xiaomi 15 Ultra 16/512GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- 212 - Lenovo IdeaPad Slim 5 (16IMH9) - Intel Core U5 125H, no GPU
- 211 - Lenovo Legion 5 (15ITH6H) - Intel Core i7-11800H, RTX 3060
- 210 - Lenovo IdeaPad 5 Pro (16ARH7) - AMD Ryzen 7 6800HS, RTX 3050Ti
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
- Bomba ár! HP ProBook 430 G4 - i5-G7 I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Gari!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Legalja, "pénzért effektet" megállapodásnak tartom az nVidia közreműködését a játékban.