Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Kisebb lett a Honor MagicPad3 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Loha
veterán
válasz
Viper26
üzenetére
Ha meg akarod izzasztani a 980-at, akkor az useroptions.ini -ben a RenderQuality=1.000000 kell 1 fölé vinned, és akkor nagyobb felbontásban fogja számolni a grafikát mint amit megjelenít monitoron, pl. 1.41 kell a 2x supersamplinghez, és akkor egyből izzadni fog a 980 is, vagy használhatod az DSR-t is driverből.
PlanetSide 2 Tweak Guide: Advanced Tweaking
-
Shing
őstag
válasz
Viper26
üzenetére
Az EU account-os emberkéknek átkellett menni arra amit az USA verzió is használt (ha jól emlékszek). Ha ezt nem csináltad meg, akkor sztem eltűntek.
Azt nem mondtam, hogy GPU-ra is optimalizáltak.
Mondjuk sztem ennyi a max amit kitudnak belőle hozni, DX9-es játék... Amúgy elég kevés FPS-d van a gépedhez képest. :S -
Shing
őstag
válasz
Viper26
üzenetére
Hát azzal a procival gondolom eddig sem futott olyan rosszul. De most már tuti, hogy nagyon jól fog. Van pár újítás is, Galaxy tud javítani, ammot adni a körülötte lévőknek, bug fixek, balanszolások is voltak. Plusz nem tudsz spawnolni olyan helyre ami el van vágva a lattice linktől.
-
Mattyokar
tag
válasz
Viper26
üzenetére
Hát, korábban sokszor gondoltam arra, hogy ha már egyszer be kell jönni, akkor jobban megérné bejönni 12 órára, mint 8-ra... Főleg, ha vkinek olyan munkája van, ahol csak monitorozni kell, nem pedig végighajtania mind a 7.5 - 8-at egész évben. De az össze-vissza munkarend nem jó, vidékről meg pláne.
Páros heteken péntek-szombat-vasárnap este fent szoktam lenni, amúgy inkább csak szombat.
Crey-t próbáltam már levadászni 1-2x, de nem válaszolta meg, h merre volt épp
Persze csak a szám nagy, nincs multiplayeres múltam.
CERES - TR - MacskahCica (ne kérdezd... PSG auth.szerver felb***tt) BR34
MILLER - NC - WasKhanDurr BR14 -
Loha
veterán
Nekem feltűnt, hogy pár napja vmelyik kisebb patch után jelentősen javult a CPU kihasználtsága.
Ez a gyakorlatban annyit jelent, hogy egy i7-2600@4Ghz-en (HT off) volt hogy felugrott 80% fölé is, asszem 86% is láttam. 4 szál közül 1 szál terhelése még mindig magasabb, de a másik 3 is 50% környékén pörög ami már nagyon közel áll a BF3 CPU kihasználtságához. HT-t bekapcsolva is mind a 8 szál szépen ki van használva. Majd esetleg csinálok screenshotokat... -
akela91
addikt
MEgtaláltam, Cobal - NC. Hát így nehéz lesz magyar outfitet találni sajnos. Csinálj egy új karit, méghozzá VANU-t, és gyere CERESRE. Van itt egy nagyon jó közösség, van TS-ünk, esténként fent vagyunk éjfélig. Most nap közben is páran, mert double XP weekend van ma reggeltől. Tudnak adni sok tanácsot Vanuként, mert már 2-3an december óta tolják. Gyere.
Jah, és átlagéletkor 27 körül van, én vagyok a legfiatalabb 22 évemmel, ha jól tudom.hmm azt hittem már letelt az 5 perc, crey, egybetolhatoda 2 hsz-t.
-
akela91
addikt
Hát őő igen, az elég ramaty, de majd belerázódsz. Nekem is csak 0.75-re állt be tegnap 5 óra után, de én már tolom 20on órája. Keress egy magyar Squadot, lépj be hozzájuk TS-re, és menjetek együtt. Pontosan melyik szerón vagy, és milyen class? Egyébként hozzáteszem: Ez a játék nem a K/D -ről szól.
-
Loha
veterán
Ha sok a kezdő játékos, akkor még jól le is szoktak lőni.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Szerintem összességében sokkal jobb a csapatmunka és segítőkészebbek a csapattársak mint BF3-ban, SZVSZ azért is, mert akinek segítesz, az nem fog fél óra múlva az ellenséges oldalon állni és arcon lőni, hanem lehet viszonozza a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kuponkunyeráló
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- TCL LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Gran Turismo
- VoLTE/VoWiFi
- További aktív témák...
- Macbook Pro M1 (2020 8GB RAM 256 GB) + Magic Mouse 2 + Numpad
- Mini ITX félkonfig - DH77DF / i7-3770T / 8GB DDR3 / 120GB SSD
- új 15 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD silver ezüst Apple magyar 3 év garancia
- új aktiválatlan Apple Watch SE 3 GPS 40mm éjfekete alumíniumtok Apple 1 év garancia
- Dell Precision 7710 i7-6920HQ, 16GB DDR4, Quadro M4000 4GB, 250GB SSD
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mondjuk sztem ennyi a max amit kitudnak belőle hozni, DX9-es játék... Amúgy elég kevés FPS-d van a gépedhez képest. :S
)

kérem aki nyaral az a battlefield, diablo, stb stb témában se aktívkodjon ám mert még komplexusai lesznek a planetsidenak ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
rengeteg a munka, még itthon is

ki kell használni a double XP weekendet...

TF2-ben Soldier meg Engineer-el szoktam lenni, ha esetleg itt is van ilyesmi stílusú, akkor az érdekelne.