- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- One mobilszolgáltatások
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
nightwolf37
tag
válasz
Csokishurka #3290 üzenetére
Igen, pont ezért mondtam, amennyivel olcsóbb, annyit nem ér. D
-
-FreaK-
veterán
válasz
Csokishurka #3202 üzenetére
Upgrade az megy vaal után is, nekem is pont kiesett egy 19es utána, amúgy meg 17es gemeket craftoltam, mert abból volt sok.
-
zsirfecske
addikt
válasz
Csokishurka #3202 üzenetére
ezt nem értem, bármikor upgrade-elem 20-asra amint esik egy uncut skill gem, ahogy egyből meg is tettem azt egy 19-essel.
-
zsirfecske
addikt
válasz
Csokishurka #3153 üzenetére
ja értem, akkor a lehető legolcsóbban szerencsejátékoztál, de nem jött be kellőképp (gondolom ennél jobbat akarsz magadnak), és csak kiszálltál belőle.
ingenuity-nél ugye divine-ozni szoktak, hogy meglegyen a max közeli stat. mivel 1 változó van rajta, ami ráadásul brutál op, és a min-max 2x tartomány, ez az ideális tárgy ehhez.
aztán attól függően, hogy ki mennyire őrült és gazdag (el akar-e cseszni még 10x annyit mint az érintetlen öv ára), lehet vaal-ozni. de a max-os 98%-os corrupted ingenuity esélye elég csekély
én ha magamnak akarnék gyártani egy op övet, tuti corruption omen-nel tolnám rá a vaal-t, inkább egy magasra divine-ozott alap stat mellé hasznos enchant-ban reménykedve, mintsem +80% max stat mellé még egy +20% maxos stat módosítást várva egy a csilliárdhoz eséllyel.
-
zsirfecske
addikt
válasz
Csokishurka #3150 üzenetére
3 div-ért??? 10 alatt nincs is nem corrputed. a vevő ráklikkel pár div-et és egy kis mákkal eladja 10x áron
-
freddirty
senior tag
válasz
Csokishurka #3144 üzenetére
ingenuity belt
-
zsirfecske
addikt
válasz
Csokishurka #3144 üzenetére
persze, minden amit ott tudsz szerezni, omen/audiance/ritual tabletek.
na ez jó hír, hogy visszaadták, van akkor idejük végre megint segíteni
-
zsirfecske
addikt
válasz
Csokishurka #3137 üzenetére
oh, ez elég szépre jött ki, grat. nekem béna lett a fenti, de felbuzdulva rajta vettem 20 ex-ért egy 64 rarity-s ugyanilyen kéket. még nem mertem hozzányúlni, azért a tiédhez hasonló mák kb 1000-ből 1-szer jön be
-
pomk
őstag
válasz
Csokishurka #3133 üzenetére
Nekem
De előre vetítem, hogy kevesen vagyunk és ahogy látom elég inaktív is...
Na majd ha elkészül az összefoglaló, mindenki oda akar belépni... -
_ocsisajt
őstag
válasz
Csokishurka #3133 üzenetére
Nyah... Megcsináltam refugee-ból egy mapot és utána hideoutból is engedte utána... Ehhh
-
_ocsisajt
őstag
válasz
Csokishurka #3127 üzenetére
Random bosshoz leszaladtam, picikét jobb volt a második verzió, persze ugye annak jobb a szorzója, lehet az is számít(ott) (Meg ugye az egyéni setup is számít, skillek, gear stb)
Áááá csak egy elemental bogyóm volt, másikat váltani kellett benti bóótban 23 exért sajna... (trade keresőn 30 most egy darab HC-n legolcsóbb)
-
_ocsisajt
őstag
válasz
Csokishurka #3124 üzenetére
Igen ez logikus, de el lehet fejben matekozni, hogy melyik a jobb... Az, vagy -30% elemental a monsztákon?
(Használom aurában a flammabilityt is, mert str stacker merccel megyek, nem meta build, így be tudom rakni a blasphemyt is.)
De köszönöm! Akkor lemegyek egy bosshoz élesben letesztelem majd!
-
Har_melin
addikt
válasz
Csokishurka #3111 üzenetére
két map tabod van, ha most is megvetted és az 1 idején is. Lehet, semmi nem tiltja. Annyi, hogy tudtommal az affinitást csak az egyikre tudod beállítani.
-
Mrdevil
addikt
válasz
Csokishurka #3111 üzenetére
Én úgy tudom át lehet hozni az egyből minden ilyesmit.
-
Csokishurka
őstag
válasz
Csokishurka #3110 üzenetére
Oké szóval úgy tűnik, hogy poe1ben megvettem a map stash tabet és ezt most táhozta mert megvettem és ost duplikálva van. Valaki meg tudná nézni, hogy neki is így van e?
Vagy csak valamiért duplát kaptam mikor megvettem? -
zsirfecske
addikt
válasz
Csokishurka #3060 üzenetére
pont most értem ide és meglett a level 90, bevállaljam a 610-es waystone-nal?
ritkán szoktam behalni, legutóbb épp t15/80 mapon mikor a burning ground patch-en állva válogattam a loot-ot, map completion után -
zsirfecske
addikt
válasz
Csokishurka #3057 üzenetére
citadelt még nem csináltam, gondolom baromság lenne egy ilyen maitt elbukni. elképzelem a tüzes lövöldőzős kis dögöket +2 projectile +378% crit chance-el +39% extra fire dmg mellett, miközben belerollolok egy chilled bigyóba
-
Edge
veterán
válasz
Csokishurka #2984 üzenetére
ha nagyon fosós az ember le kell szedni atlasról az összes boss erősítő node-ot akkor biztonságosabb érzés
-
pomk
őstag
válasz
Csokishurka #2980 üzenetére
Viszont Fortress esetén -50% a sebzés...
Most nem tudok screenshotot készíteni, de este megnézem, de nagyon úgy rémlik, hogy a sebzése azért nem annyira elhanyagolható a többi skillhez képest. Legalábbis az én mixes witch buildemhez amelyben van 3 aktív skill is az éppen aktuális Minion skill-en kívül: Fire Wall, Firebolt és Detonate Dead. ~45 szinten vagyok, és ha jól emlékszem mindegyik skill ~200 DPS +/- 30-40. Ha berakom Fortress-t Firewallba -50% és mivel Ignite-ol is, így én nem használom a Fortress-t. -
CptAdamica
veterán
válasz
Csokishurka #2981 üzenetére
Izgi.
És ha megvan a 3 citadel, akkor gondolom kapok három követ, amit betudok rakni a kezdő területen lévő várba és kinyitja az ajtót, az már nagyon az endgame része, vagy az pontosan mit fog adni?
-
Nuada herceg
őstag
válasz
Csokishurka #2975 üzenetére
Köszi szépen!
Igazából egy YouTube videóban láttam, hogy jobb a kör alakú tűzfal, mert akkor 2 helyen gyalogolnak át rajta a mobok, szóval úgymond 2x sebződnek.
Ebből gondoltam, hogy lehet ha én meg lerakom egy helyre 4-5x, akkor az nem sebez annyiszor...
Egyébként én is csak a raging spirit miatt használom. Csak hamar lejár egy tűzfal és akkor rögtön oda 5 koponya. Ezért szeretem inkább spamelni kicsit, hogy mindig meglegyen a 10 fej. -
prokxy
veterán
válasz
Csokishurka #2959 üzenetére
Ilyenem van most, nem tudom mennyire számít, hogy elvileg 2-vel kevesebb lesz mage-em:
-
-FreaK-
veterán
válasz
Csokishurka #2886 üzenetére
Discord-on 40-50ex csak a 7-8. pont. Ha van ennyid érdemes megcsináltatni, és nem szenvedni az 5-6. ponttal sem, bár az viszonylag könnyű még, csak 1 óra feleslegesen
-
CptAdamica
veterán
válasz
Csokishurka #2876 üzenetére
Siker! A honour res elég sokat segített.
-
CptAdamica
veterán
válasz
Csokishurka #2874 üzenetére
Köszi, lehet majd kérni fogom a segítséget, most még megpróbálom párszor. Tettem be honour rest és növelőt, most kicsit derűsebben látom a sikert.
-
CptAdamica
veterán
válasz
Csokishurka #2867 üzenetére
Ascendancy 5-6 pont, a skorpió a boss a 3. szinten.
-
pomk
őstag
válasz
Csokishurka #2857 üzenetére
Köszi a tippeket ismét!
A fogalmatlan túlzás, annál már 1 szinttel feljebb vagyok.A witch / minion még új nekem. De az alap hasznos tippeket leírtad, örök hála!
-
pomk
őstag
válasz
Csokishurka #2853 üzenetére
Köszi a tippeket!
Szintemet hirtelen nem is tudom, de 35-6 körül mozog. 280 körül van a spiritem, SSF anyagokból össze tudtam hozni egy 150+ spirite sceptert + a Sanguine Diviner Bone Wand-ot használom 96% spell damage miatt. Így Raging Spirit, 4 Sniper vagy 2-2 Sniper Arsonist, Reaver + Hellhound a csipet-csapat. Őket variálom, kísérletezek, éppen milyen kedvem van.De eddig a Sniper Gas Arrow és a Flame Wall vagy Fire Ball robbantás amivel a legnagyobb sebzést tudom bevinni. Közben folyamatosan dobálom a Fireballokat és 1-2 Detonate. Én szeretem, ha aktívan részt tudok venni a játékban, így ahogy fent is írtam kicsit átmenet a karakterem a minion és a caster build között.
Az itemeket gondolom főleg a +spirit miatt ajánlottad? A shieldet több minion build esetén is láttam. Ennyire jó lenne? A club pedig az attack speed miatt? A normal "attack speed" minionokra is érvényes vajon?
Btw. mit gondoltok a wand + scepter // scepter + shield // mace + shield a jobb? Bár ez gondolom attól függ milyen build. De most nekem a 150+-os scepterem mellé a fenti shield +50 spiritje vajon több DPSt ad-e, mint a mostani +96% spell damage?
Sok witchnél látom, hogy shieldet használ. Ez a +spirit miatt van inkább, vagy a resistek és defense növelés miatt? Vagy is?
-
pomk
őstag
válasz
Csokishurka #2848 üzenetére
Igen, így már értem. Ha már kevésnek érzem a mostani csapatot, rápróbálok majd a frost vonalra én is. De most egyelőre Minion lifeot, Revive timeot és Fire damaget + Ignition chance / magnitude-ot erősítem Passive Skilleken keresztül.
-
pomk
őstag
válasz
Csokishurka #2845 üzenetére
"raging spirites frost mageket." Ezt úgy érted hogy Raging Spirits + Frost Mage, vagy van valami skill amit nem ismerek?
-
pomk
őstag
válasz
Csokishurka #2834 üzenetére
Egyéni preferencia, de nekem a Forst Magek valahogy nem illenek bele a roleba egy witch esetén. De ez nyilván az én problémám.
Ettől függetlenül a Sorceressem esetén láttam mekkora előnyt tud adni a folyamatos chill /freeze...De valahogy nem visz rá a lélek, hogy itt is a frost vonalat nyomjam. Witch / Infernalist karakterhez szerintem a fire alapú skillek jobban illenek. Én jelenleg Sniper / Arsonist / Skull minionokkal megyek. Előbbiek számát ide-oda variálom, kísérletezek. Ezen kívül Fireball, Fire Wall, Detonate Dead, Flammability amit használok.
Reaverrel és Bruteval (bár itt még nem tartok) egy gondom van, hogy reviveos minionok nem úgy mint a Sniper, Arsonist, stb.
-
prokxy
veterán
válasz
Csokishurka #2834 üzenetére
Köszi szépen, akkor ez irányba megyek.
Edge!
Nem mellesleg 4070S van a gépben egy i9-el megtámogatva, 32GB ram azt 2k-ban ultra-n néha van 40FPS-em ezekkel a minion-okkal. Simán állva, nem harc közben 90-100. Azért kicsit most vissza kell venni a grafot. Monk-kal nem volt gond, ott ugye nincs ennyi effekt. -
prokxy
veterán
válasz
Csokishurka #2818 üzenetére
Ne viccelj, persze, ami fölös de jó, át is veszem ha lesz rá keretem. Ilyen 20-30 div-es dolgok esélytelenek, talán majd 1x.
-
Dictator^
veterán
válasz
Csokishurka #2793 üzenetére
Sekhemasba a final bossra be tudsz jönni, vagy csak akkor tudsz bejönni, hogy az elejétől velünk vagy?
Nem teszteltem, és fogalmam sincs. Redditen sem találtam róla infót. -
prokxy
veterán
válasz
Csokishurka #2786 üzenetére
Szia,
nekem lvl57-es a witch-em, szóval ha van vmi levedlett, elkopott cuccod, ami akár később jó lehet, akkor azt elfogadom.
Másfajta boost egyelőre nem szükséges. -
zsirfecske
addikt
válasz
Csokishurka #2786 üzenetére
nekem még hiányzik az ascendancy 5-8 pont, meg minden pinnacle, breach boss, simulacrum stb. de elvileg fogom bírni magam a 30k gas grenade fire dps-el, 3k life, 75% evasion és maxos resek mellett, csak előbb még el akarom érni a level 90-et. de ha mégsem megy, jelzek, köszi a felajánlást mindenki nevében
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest