- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pocok256
veterán
válasz
shotika #3307 üzenetére
Lvl kell igazából. Én lvl 91 vagyok max resi chaosbol is max evasion és közel max armour így aránylag jól húzom de azért van az a elite sereg ami one hitel engem is. Azok ellen az a 1 megoldás van hogy legyen elég dps-ed ha van 50-100k közötti dps ed akkor úgy már jól vagy.
Én eléggé csalódtam a játékba mert szerintem túl könnyű csak grind kell és nulla iq egy idő után... Az eleje jobban tetszett amikor folyamat hekyezkedni kellett meg tanulni az enemyt.
-
Sunrider987
tag
válasz
shotika #1344 üzenetére
Szerintem a GGG nem ert el semmit, itt a Blizzard jatszott a kezukre de durvan, akkora bakloves amit a S1 ota muvelnek az nem fer bele amikor a kozonseg ki van ehezve a mufajra az altalad emlitett izometrikus nezetu arpg-re es ami van az konkretan elfogadhatatlanul szar. Igen ez a D4. A GGG annyit csinalt hogy a retegjatekukon belul is egy meg szukebb retegnek kitalat jatekomodra huzott fel egy storyt/kampanyt jo grafikaval es a D4 melett ez nagysagrendekkel jobb.
Ha a D4 nem lenne olyan fos amilyen akkor kevesebb ember nezett volna a masik iranyba, mert a Poe az bevallottan a masik polus, nem konnyen fogyaszthato, nem keresi hogy minden ket lepesnel jutalmazzon mindenkit/akarkit a jatekban sot konkretan buntet( death penalty, istenem de utalom minden jatekban ahol van...). Pont emiatt van most bajban a GGG, mert oruletes tomeg mozdult el felejuk de ok nem kerestek ezt a kozonseget es a jatek igazabol nem nekik keszult, aki Diablos mentalissal jon jatszani az oruletesen pofara fog esni, sokszor.
Nezd meg te is mit irsz: "rá kell feküdniük a kezdő játékosok megfelelő támogatására", nem baratom a poe soha nem errol szolt, nekik/szamukra nincs ilyen hogy kezdo jatekos, nekik csak jatekos van es vagy felvallalja amit ez a jatek jelent vagy nem. Azert irtam meg a megjeleneskor hogy ez a jatek sem lesz tomegsiker mert nem annak keszult nem ugy mukodik. Megvan a sajat kozonsege azt tokeletesen kiszolgalja es a tobbi meg a jatekosn mulik, git gud es ennyi.
Megegyszer miutan a hype lecsengett ez a nagy szam alaposan meg fog csappani lehetseges hogy a diablo-bol kiabrandul jatekosok egy resze meglesi a poe-t mert a poe2 az meglehetosen kemeny elmeny elsore de tovabbra is tartom, nem lesz olyan jellegu gyengites amit a diablos jatekosok szeretnenek ez path of exile fog maradni es jo eselyel a ruthless 2.0 is meg fog maradni, amiket latok/hallok a veteranok problema nelkul porgetik es varjak a tobbi tartalmat ami erkezik, semmifele konnyitesrol nem beszelnek vagy nem kernek belole. -
tibee77
őstag
válasz
shotika #1091 üzenetére
Ha az ember nem hardcore minion player akkor az elejen tenyleg nem olyan könnyü velük menni, de amint megszerzed a raging spirit gemet az hardcarry-zni fog teged.Igen nagyon sokat halnak, ezert kell olyan dolgokra ramenni az elejen mint a last gasp nevü support gem, ez sokat segit nagyon ,hogy folyamatosabb legyen a dps, fontos hogy az arsonist nevü minionokkal menj mert azok a legerösebbek es mint mondtam, amint megvan a raging spirit, mar lesz egy kis vedelmük a minionjaidnak, mert azok a kis koponyak majd felfogjak a nagy üteseket amig a csontik hatulrol dobaljak a "molotov koktelokat". Amugy azzal a chest-tel nagyon nagy szerencsed volt igy az elejen, mert ad 100 spiritet ami alapbol 3 extra csontit tud adni, vagy magat a raging spiritet tudod epp emiatt hasznalni majd.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gaming notebook topik
- Linux kezdőknek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Xbox tulajok OFF topicja
- iPhone-t használók OFF topikja
- További aktív témák...
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged