- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen GPS-t vegyek?
- Honor Magic4 Pro - varázsolj nekünk valami szépet
Új hozzászólás Aktív témák
-
pomk
őstag
válasz
Jacktor #3554 üzenetére
Én bleed-el mentem neki, de mint kiderült (ahogy az előzőeknél is) sajnos a bleed - vagy legalábbis az én buildem - boss damagera édes kevés. Így Jamanra esetén is váltottam a Rapid Assaultot alap Spear Throw-ra. Így Rake-el rátettem a bleedet, majd messziről lecsipegettem a HPját. Nem néztem mennyi idő volt de hosszúúúúú
Vagy én vagyok béna, vagy a buildem gyenge / alacsony szintű, vagy a bleed gyenge, vagy nem tudom, de a fenti scenario ment szinte az összes act és middle bossra is Jamanra-ig. Most váltottam Glacial Lancere a Rapid Assault helyett. Ez egyelőre tetszik, bár még van mit finomítani rajta hogy sokkal több Frenzy Charge-om legyen mivel a bleed mellé nem igazán használtam így azokat a skilleket sem amelyek ilyet adnak. -
Har_melin
addikt
válasz
Jacktor #3554 üzenetére
farmoljál némi xp-t, pénzt, meg cuccot előtte a két Dreadnaught pályán. a boss előtt portál, vissza a szekérre, első Dreadnaught waypoint és új instance nyitása. Ezeken eshet Jewelled Gloves, amiből lehet Kitoko kesztyűt csinálni chance orbbal. A felszedett plusz goldból meg megpróbálhatsz jobb cuccokat gamble-özni.
-
Har_melin
addikt
válasz
Jacktor #3500 üzenetére
Úgy látom, hogy ennél a mostani hibasorozatnál az utolsó aktív checkpoint szerinti állapotot őrzi meg. Nálam is elveszett XP, kiosztott skillpont, lehet, hogy apróbb loot is (nem emlékszem, hogy valami értékes esett volna az alatt a pár perc alatt), de a checkpont előtt megszerzett exa pl. megmaradt.
-
Har_melin
addikt
válasz
Jacktor #3500 üzenetére
úgy tűnik, nem sikerült meggyógyítani ezt a disconnect dolgot. Most Jungle Ruinsban vágott ki, amikor át akartam menni a következő pályára. Az utolsó checkpoint után még megtaláltam a waypointot, szintet léptem, ki is osztottam a skillpontot - huss, eltűnt.
Mára azt hiszem ennyi, megvárom, amíg ezt helyrekalapálják.
-
_ocsisajt
őstag
válasz
Jacktor #3382 üzenetére
Én most a maradék 2 miliommal sceptreket nyomattam, hátha ad egy +5-öset... (patch után már NEM lesz 5, 4 lesz a max!) Hát kettő négyest adott, mondjuk abból az egyik upgrade lett, akkor a mostanit elraktam tartalékba ha rip van... Bár ennyi nerf után a maradék kedvem is elment, komolyan...
Ez lett, nem is kellett exaltozni, így adta gyárilag (quality nélkül):
Külön fájdalmas az is, hogy az Oaksworn-t is kinyírták... Milyen jó volt levelingre az az 50 spirit!
Kiwi leszek arra is, hogy a mostani mapozós 24905-ös avg damage a snipereknek (16 db) mennyire fog leesni a patch után!
-
Har_melin
addikt
válasz
Jacktor #3370 üzenetére
Akkor eddig lehet, hogy mázlim volt és hamarabb kiiktattam a forrását a dolognak, mint hogy észrevettem volna. A második esetben esélyem sem volt mert valami csótány packot érintett és azok eleve eltűntek a skill effektek alatt, nem is láttam, hogy hol vannak a célpontok. Ráadásul elég gyorsak is, mikor megpróbáltam leszakítani párat a csordából, vagy csak visszavonulni, pillanatok alatt a nyakamon volt az összes újra.
-
zsirfecske
addikt
válasz
Jacktor #3232 üzenetére
a +6 skill önmagában nagyon drága 500+ phys dps felett, hát még így hogy a mana stat-ok is megvannak mellé (persze crict chance vagy attack speed értékesebb lenne a helyükön a még nagyobb dps miatt, de ezzel legalább lehet map-ozni mana para nélkül vsz).
viszont a fire nem drágít sztem sokat, helyette a legjobb egy hybrid % phys/accuracy prefix lenne, ami akár +79% phys damage-t adna hozzá, és az alapból max-os tier phys flat dmg-t tovább scale-elné. ezt lehetne whittle-zni is rá (a T6 fire level req-je a legkisebb, ezt a stat-ot lehet target-elni az omen-nel), de nem ér annyit. ha beadná max tierben elsőre, akkor persze megugrana az ára annyira hogy megérhetné, de annak az esélye 1% alatti vsz. emiatt lenne érdemes vaal-ozni is amúgy sajnos, és ezért fogom brick-elni egyszer ha már nem bírok magammal
a fire amúgy nekem különösen hasznos, mert azt is scale-elik support gem-ek, passzívok, illetve van majdnem 50% fire penetration-öm is.
-
-
Argh!
aktív tag
válasz
Jacktor #3227 üzenetére
Trade chatet kell nézni. Van ingyen is carry néha. Sokan 100-200 exaert meg div-ért hirdették, én mindig kivártam az ingyenest vagy max 50 exa-st.
Mikor lvl 2x - nél megvan a wp-d onnantol tudsz menni. Ha ascend nélkül mész akkor megadja az összes pontot.
Most nem tudom poe event miatt mennyien maradtak poe 2 - be de biztos találsz. Olyat nézzél amin boss kill után kell fizetni. Nem elöre.
Tessék, egyszer felvettem egy ilyet: [link]
-
zsirfecske
addikt
válasz
Jacktor #3196 üzenetére
na ezek szép dmg-t tudnak, és még life on kill is!
a bombard-nál kíváncsi lennék mit mutat az enyémhez képest +proj skill nélkül de 10%-kal magasabb sebzés értékekkel. amúgy a crit sem rossz enchant rajta, top néhányban van.
a másik amúgy azért ilyen olcsó a brutál min/max dmg-hez képest, mert nincs rajta implicit stat? ezeknek a típusoknak alapból magasabb a base damage-e is gondolom, különben nem jön ki a matek a kettő phys statjait összevetve. valamit, valamiért. de az is jó kis cucc, 80 life per kill nagyon adja a magas mana leech-el együtt.
-
-FreaK-
veterán
válasz
Jacktor #3185 üzenetére
Múltkor beszéltünk erről, kolléga írta, hogy elég sokat. Ez lenne nekem is a következő upgrade, mert még a 4. sincs meg..
Meg lehet úszni olcsóbban is, veszel uncut gemeket, és vaal-ozod őket, de ehhez ugye meg kell venni (vagy ha már esett greater jewellers orb, akkor mákod van) +4es gemeket, és próbálkozni a vaal orbbal amíg beadja a +1 socketet. Ez is lehet azért drága..
szerk.: most nézem, hogy a greater jewellers orb 10ex-től indul, az elég jó, csak nem tudom, hogy kamu ár-e
-
-FreaK-
veterán
válasz
Jacktor #3182 üzenetére
Én azt javaslom, hogy a maxroll guide-ot kövesd a témában inkább.
Your crossbow is the heart of the build. You are looking for a high physical DPS crossbow with decent reload time. Most important stats in this order:
- % physical damage (100%+)
- Added physical damage
- Reloads an additional Bolt (only matters on Explosive Shot)
- Attack SpeedFire/Cold/Lightning Damage
- Weapon-Swapping is extremely strong but requires 2 good crossbows (see section above)If you are using an off-hand weapon swap for your boss damage, you can exclude the additional bolt and go for pure damage!
-
zsirfecske
addikt
válasz
Jacktor #3178 üzenetére
a +15% dmg-et honnan veszed? pl itt van most egy trade-en 1 div-ért, ráadásul mana leech-el (feltéve hogy fizikál sebzésed is van):
nehezen hiszem, hogy akár csak ez ne lenne jobb mint amit 3 div-ért vennél. és ugye ez még vaal-ozható... ha lenne épp div-em, ezt meg is venném, van benne lehetőség. rá is írtam, de nem cseréli el az 1-2 div-es armor-jaimra
de mondom, sztem ki kell próbálni, mert az a tuti
-
zsirfecske
addikt
válasz
Jacktor #3176 üzenetére
a skill gem req-jei nem nőnek! da sajna a mana igen, elég keményen (pl. nekem a csutkára tekert 5 supportos gas granade mana igénye alapon 101, +6 skillel 201(!). ezért van bent egy inspiration support).
de a manát meg lehet oldani viszonylag könnyen. vagy legalábbis olcsóbb manát stack-elni szerintem mint fegyver alap sebzést növelni, utóbbi egy szint felett nagyon kis növekmény, nagyon drágán. és ugye ott a mana on kill és a regen is mint hasznos stat-ok.
szerk.:
Jack of All Trades nekem is bent van, de csak 71 az int-em, viszont ha amúgyis manát stack-elsz, az int emelése ezzel a damage-t is segíti. -
zsirfecske
addikt
válasz
Jacktor #3173 üzenetére
próbáltál +proj skill-est? javaslom nagyon hogy teszteld, ha érdekel tudok adni egy equip erejéig. én nagyon sok xbow-t kipróbáltam mire a jelenleginél megállapodtam. önmagában a max dmg még nem elég, ugye build függő (crit chance/attack speed nagyban tudja torzítani a képet!). nekem a +4/+6 proj skill jóval nagyobb eredő dps-t adott mint bármilyen 10+ div-es xbow (gránátos lévén főleg az attack speed ami csalóka).
pl ezt a korábban használt, itt már linkelt cuccomat meg tudom mutatni bármikor:
bukni nem bukhatsz a próbán, de ha veszel valamit drágán ami nem hozza a vártat, azon igen.és ha tényleg bejön, akkor ott a jelenlegim, ami nekem ehhez képest még +10% dps:
ugye ezeknél az extra stat a life per kill, ha az nem kell, még tusz feljebb menni alap sebzésben azonos áron. -
Argh!
aktív tag
válasz
Jacktor #3147 üzenetére
Semmi nem kell rá. PoE2 Trade - Path of Exile
Ingame /trade 1 és kb 2 perc alatt találsz vevöt.Elején azok általában kamu árak. Valaki megnézi traden az elsö pár árat, aszerint felrakja. Ök meg lecsapnak rá. Trade oldalt be lehet állitani real time keresésre, abban a pillanatban jelez neked ha valaki felrak 1-et.
-
Har_melin
addikt
válasz
Jacktor #3000 üzenetére
Az 1-ben egyébként volt olyan overlay, amiben tudtad automatizálni a lekéréseket, válaszokat, a lekérés újrázását, de ez tudtommal a 2-ben még nem működik. Ettől sem válaszolnak többen, de elég volt egyszer ráírni az illetőkre, utána a játékban maradva tudtad frissítgetni a kéréseket.
Valami valószínűleg most is van, mert többször kaptam már hosszabb, udvarias elköszönést, amit aligha akkor pötyögött be az illető, de nem kerestem rá jobban. -
Remiel
őstag
válasz
Jacktor #3000 üzenetére
Persze meg lehet kérdezni, csak felesleges
Még a mostani currency trade sincs régen, az is kész csoda, mivel ezelőtt ezeket is csak a trade oldalon lehetett beszerezni. Ja és saját trade oldal sincs olyan régóta, az előtt külsős oldalak voltak erre. Offline tradet nem fognak csinálni az tuti, mert rengetegen csak azért vannak online, hogy tradeljenek és rontaná a statisztikát. Szóval az van ami van, ezt így kell elfogadni.
Ja most látom már leírták, mindegy már nem törlöm
-
Har_melin
addikt
válasz
Jacktor #3000 üzenetére
A GGG (korábban Chris Wilson, most Jonathan) berögzült ideája, hogy a trade a játékosok közti interakciót segíti és nem akarják automatizálni. A játék indulása, de lagalább is a trade appok megjelenése óta bírálják, támadják, a GGG ragaszkodik hozzá. Sokáig még saját trade felület sem volt, külső appon keresztül tudtál csak kereskedni. A public stash, amiben legalább a te eladandó cuccaidat láthatják mások, az is csak pár éves, addig egy külön fórum topicba kellett beposztolnod, amit el akartál adni, vevőként meg egyesével végigböngészni az összeset.
Tavaly a Settlersben vezették be, hogy legalább a bulk cuccokat a játékban lehet adni-venni.
Ez van, ez sajnos a játék megszökik vagy megszokik eleme. Lehet miatta írogatni a GGG-nek, az eddigiek alapján úgy 10 év múlva lehet, hogy megint lépnek egyet előre. -
-FreaK-
veterán
válasz
Jacktor #2905 üzenetére
Belefutottam én is az elején, reload-olni kell az adott skillt.
Mouse1-re az egyik crossbow shot, 2-re a másik.
Alul a gombokra rakd ki az explosive shotot, mellé a shockburst-öt.
Skilleknél állítsd be, hogy az egyik csak a weapon slot 1-et használja, a másik meg 2-t.
Klikk bal gombbal hogy lőjön egy simát, majd nyomd meg az alulra kirakott explosive shot gombot, az betölti a lövedéket a mouse1-re.
Utána katt a jobb egér gombal, majd alul a shockburst-öt töltöd be, innentől menni fog.Ez így marad addig míg nem variálsz a skill gem-eken, vagy a gearen valamit, amitől mondjuk inaktív lesz, pl. kiveszel egy geart amin van dex stat, és nem lesz meg a skillhez a dex requirement.
-
-FreaK-
veterán
válasz
Jacktor #2842 üzenetére
Megtaláltam, csinált külön egy videót a Weapon Swap-ról, itt 6:45 körül meg is mutatja működés közben, hogy miért fontos.
-
-FreaK-
veterán
válasz
Jacktor #2839 üzenetére
Nem kell külön betöltened a shockburst-ot, ami egy csomó idő, hanem szinte azonnal el tudod kezdeni lőni, hozza kell rendelni a két egér gombhoz a két külön crossbow shot-ot.
Palsteron videóit amúgy is érdemes megnézni, erről konkrétan itt beszél: [link] de valamelyik videóban úgy emlékszem meg is mutatja hogy mi a különbség.Lvl70-en a fegyóm most max. 130 körül dmg, ez ha jól láttam jónak mondható.
Ez elég gyengének tűnik sajnos, de ez milyen dmg pontosan? Én phys.dps-ről beszéltem, amit a trade oldalon is látsz, ezt a saját crossbown egy külsős trade helper progival tudod csak megnézni, mint pl. a sidekick. Ha a 130 a max dmg amit tud, akkor az főleg nagyon gyenge.
Itt egy jelenleg 5ex-ért, de már 1ért is sokkal sokkal jobbakat lehet venni:szerk: este ha lesz időm játszani, megnézem, hogy van-e valami korábbi cuccom, szerintem van crossbow-m is, amit még nem adtam el, de nem akarom elkiabálni. Ha találok valamit oda adom.
Amúgy a passzívoknál is igen, így tudsz majd skilleket külön kirakni, ezt még én sem csináltam meg, de sokat tud jelenteni.
"Most 99 spiritem van, ebből a két kék Herald + a Wind Dancer van bekapcsolva, de akkor utóbbit átrakom az Ash-re."
Itt is azt tudom mondani, hogy nézd meg Palsteron videóit, elmondja, hogy mi kell hozzá, ez igen sokat jelent. Aztán ott van még az Overwhelming Presence is ami kellene a három herald, +a wind dancer mellett. -
-FreaK-
veterán
válasz
Jacktor #2829 üzenetére
Később sokkal jobb lesz.
Pár dolog amire érdemes ráfeküdni:
- két crossbow, minél magasabb phys. dps.-el, lehetőleg "loads an additional bolt" affix-el, amit meg tudsz venni trade-en
- jobbik a weapon slot 1-be, hozzárendelve az explosive shot-hoz, másik a slot 2-be, hozzárendelve a shockburst round, ez jelentősen megkönnyíti a boss killeket
- ha meg tudod venni a carry-t (tft discord, 35-50ex), sokat jelentenek az ascendancy pontok, az 5-6. legyen a wind ward, ez sokat dob a védelmen, a 7-8. meg az endless munition, ez meg a dps-en.
- resek maxra
- sokad növel még a sebzésen ha aktív a 3 herald, ehhez kell amun vagy body armoron extra spirit, de megéri
- érdemes venni sárga jewelt, amin van increased crossbow reload speedszerk: nekem sincs meg még az 5-6. support skill, nem találtam még csak greater jewelers orbot sem, nem hogy perfectet, a vaal lottót fogom én is kipróbálni.
Igazából egyelőre még nem hiányolom, mert csak sebzést növelne, az meg perpillanat bőven sok, még csak lvl87 körül vagyok és T11 sárga mapig jutottam.szerk.: voltaic mark-ot használd durvább sárga mobokon és bossokon, ne úgy mint én, hogy egyszer sem jutott még eszembe használni..
-
Har_melin
addikt
válasz
Jacktor #2829 üzenetére
a) találsz perfect jewelers orbot. (nekem lvl92 fő karival még nem sikerült)
b) csinálsz belőle 4 supportosat, rányomsz egy vaal orbot és imádkozol. Ha szerencséd van, akkor beadja az 5-et, ha peched, akkor lesz belőle 3 supportos. Vagy csökken a szintje (de nőhet is), esetleg csökken a quality-ja (de nőhet is). Vagy marad minden úgy, ahogy volt, csak corrupted lesz, amire nem lehet már qualityt rakni. lottó.
c) összegyűjtesz egy rakás currencyt és veszel 5 supportosat a trade-en. -
Har_melin
addikt
válasz
Jacktor #2750 üzenetére
Az ascendancy-hez: ha már végeztél a kampánnyal, akkor szerintem az 5-6. pontot érdemes lesz megcsinálni, viszonylag hamar.
Akár clearspeedben, akár a Tailwind révén nagyon sokat segíthet a mapokon túlélésben. Ha a külöböző DoT sebzéseket elég jól el tudod viselni (bleed, poison, corrupted blood), akkor az Ultimatum sokkal gyorsabb, mint a Sekhma trial. Corrupted blood ellen érdemes venni egy olyan corrupted ruby jewelt, amin van "corrupted blood can not be inflicted on you" enchant, egy veszély letudva. -
CptAdamica
veterán
válasz
Jacktor #2750 üzenetére
Csak néhány részére tudok:
- Ha végeztél, ACT3 boss-al is, akkor még az hiányzik, hogy beszélj vele, ő fog átdobni az endgame területre. Ő a városban lesz, menj át a teleporton a városban és ott.
- Én erre váltottam leveling deadeye után: Lightning Arrow Deadeye Build Guide Azt írja, hogy elég 80 körül váltani, addig még használhatod a leveling buildet. Mondjuk én nem tudtam a seggemen maradni és lvl 64 körül váltottam még a cruel ACT3 alatt, így is működik a build nagyjából, de azért nem árt, ha legalább 150 spirited van és a buffok nagy részét tudod használni. (Amúgy maga ez a build elég fun, lehet haladni a pályán, ha kezd összeállni minden)
- Szóval szerintem nyugodtan folytathatod leveling build-el, közben pedig építheted a cuccokat az endgame build-re. Trade oldalra érdemes felmenni és ha nem találsz valamit, akkor venni, 1-2 ex-ért már lehet sok helyre használható cuccokat beszerezni. -
pomk
őstag
válasz
Jacktor #2410 üzenetére
Pihenj egyet közben pár percre, utána könnyebben megy. Szerencsére itt meg lehet állítani a harcot.
Nekem is van egy Gas Arrow Ranger (Pathfinder), azzal vittem végig először a játékot.
Nem vagyok nagy pro, de amit belinkeltél builddel azért tudnék vitatkozni egy pár helyen...Nem sok poison skillje van bent, és poison vonalon is van pár skill amit lehet combozni, ezeket sem látom. Érdemes Youtubeon is körbe nézni, van egy jó pár build. Vagy ha gondolod, privátban szívesen küldök képeket az én buildemről, hátha tudsz pár ötletet meríteni belőle.
-
pomk
őstag
válasz
Jacktor #2405 üzenetére
Nyugodtan írj, kérdezz, ezért vagyunk itt.
Ha casual vagy ARPG-ben, nem biztos hogy a PoE a legjobb kezdés.
Sajnos (szerencsére) elég komplikált, ami egyben a szépsége is.
Milyen karaktered van? Miért volt nehéz Geonort lenyomni? Lehet tudunk adni olyan tippeket, amelyek később is hasznosak lehetnek. Ill. itt van pl. egy PoE2 builder ahol tudsz tervezni karaktert előre, vagy akár megnézni másokét és tanulni belőle. Ide ha gonolod vidd fel a sajátod és át tudjuk nézni a skilleket, skill / support gemeket, passive pontokat ami az egyik legmeghatározóbb pillér a játék során!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest