Hirdetés
- CES 2026: Új összehajtható 3 az 1-ben töltő az Ankertől
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsirfecske
addikt
szerintem a poe1 egy rétegjáték volt, annak megfelelően bonyolult és összetett rendszerekkel, passzoló grafikával. ezt upolták most fel minden téren a popularitás felé célozva, itt-ott egyszerűsítve, néhol bővítve az élményt. lehet úgy fogalmazni, hogy a poe1 a poe2 bétája volt, a dev-ek azon keresztül tudtak eljutni a valódi sikerig, jó tapasztalatszerzés volt nekik, hogy milyen irány kell a tömegeknek. ettől még a játék bem veszett el, hűek is maradtak magukhoz mert a diablo 4-hez képest még így is lassabb és nehezebb, van benne bőven érték továbbra is.
én amúgy semmi hátrányt nem szenvedtem eddig az ea miatt, mondjuk tök lassan haladtam és még mindig rengeteg van hátra, kb épp mire elértem valami necces részhez, épp kijavították. az első dolog amiben lemaradt a ggg még hozzám képest is, az a waystone stash tab. azt hittem mostanra már kijön, azért kicsit bénácska kézzel kezelni és rendszerezni ennyit belőle tier/rarity szerint. remélem ez mihamarabb megoldódik és fasza lesz az implementáció is
Új hozzászólás Aktív témák
- Anime filmek és sorozatok
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- CES 2026: Új összehajtható 3 az 1-ben töltő az Ankertől
- arabus: Sokkal rosszabb mint gondoltam,készletes 256Gb memória ára az 10400euró jelenleg
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós topik
- Wise (ex-TransferWise)
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256-500SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo IdeaPad Slim 3 15IAN8 Notebook
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest