- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsirfecske
addikt
válasz
Jacktor
üzenetére
próbáltál +proj skill-est? javaslom nagyon hogy teszteld, ha érdekel tudok adni egy equip erejéig. én nagyon sok xbow-t kipróbáltam mire a jelenleginél megállapodtam. önmagában a max dmg még nem elég, ugye build függő (crit chance/attack speed nagyban tudja torzítani a képet!). nekem a +4/+6 proj skill jóval nagyobb eredő dps-t adott mint bármilyen 10+ div-es xbow (gránátos lévén főleg az attack speed ami csalóka).
pl ezt a korábban használt, itt már linkelt cuccomat meg tudom mutatni bármikor:
bukni nem bukhatsz a próbán, de ha veszel valamit drágán ami nem hozza a vártat, azon igen.és ha tényleg bejön, akkor ott a jelenlegim, ami nekem ehhez képest még +10% dps:

ugye ezeknél az extra stat a life per kill, ha az nem kell, még tusz feljebb menni alap sebzésben azonos áron.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Eladó egy Huawei GT3 okos óra Dobozzal tőltővel
- Honor laptop i5-12500H / RTX 2050 / 16GB RAM / 512GB SSD / 2K kijelző Erős, prémium gép!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i7-8550U I 16GB I 512SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Dell , Lenovo, Microsoft Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest