- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Hová lett 1000 mAh?
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hokunda
senior tag
válasz
Hokunda #3753 üzenetére
Ha az ember barom volt, akkor vállaja, ha már Ő hozta fel a 'problémát' holott saját hülyeségét kell keresni csak.
Szóval kipróbáltam MINDENT! Nem létezhet, hogy ne fusson normálisan! Aztán összerakva azt, hogy a gpu1 512 mb, a játék 10 fpssel fut egy viszonylagosan korrekt gépen meg az, hogy kb 3 hete takarítottam ki a gépet végre leesett, hogy ha a hdmit az alaplapba dugom a videokártya helyett, akkor lehetnek gondok! Más játékig el se jutottam, talán előbb rájövök.
-
Argh!
aktív tag
válasz
Hokunda #3557 üzenetére
Profilodban : View Profile - Path of Exile
jobb oldalon van egy item filter menu. Ott amit follow-ra raksz filtereket mindig automatikusan frissit.PC-re legalábbis. Konzolokon passz.
-
Jacktor
aktív tag
válasz
Hokunda #3528 üzenetére
Én Act2 bosson nem tudok túllépni. 470 körül sebez az xbow-m (explo) + gránátok, tehát gyakorlatilag pöcögtetem (lvl30 vagyok). Alsó hangon 6-7 perces a fight, de már begörcsöl a kezem a vége felé, amikor is elfogy a healem, a boss meg ugye az összes létező stage-ét és szopatós speckóját képes kijátszani mivel van rá ideje.
Most nem tudom hogy álljak át Lightning Spear-re vagy mi legyen, mert szerintem annak se sokkal nagyobb a sebzése (a kombókat nem ismerem rajta), de legalább nem olcsó rá átállni se. -
Ribi
nagyúr
válasz
Hokunda #3424 üzenetére
Nekem is csinálja ezt, de mintha ilyenkor beakadna valami és addig nem javul meg amíg ki nem lépek és vissza. Ha stabil a network akkor jó. De nekem ezt csinálta 3-4 napja is. Nem tudom ez mi a bánat. Játszahatatlanul laggol, majd megáll fél percre és utána mindent lejátszik gyorsban. És ezt kb 2 percenként ismétli.
Haverral próbáltuk, de kb nem lehetett visszamenni városba mert valaki/mind2en fixen kifagyott. -
0karmacoma0
senior tag
válasz
Hokunda #3424 üzenetére
Nekem a ruszki szerver+Dx12 játszhatatlan volt, de mikor váltottam Londonra és Vulkanra teljesen megjavult.
Huntress eddig elég gáz. Nem érzem egyik skill impactját sem. A tornádó kifejezetten nevetséges. A robbanós nyíl az egyetlen dolog aminél úgy tűnik csinálok is valamit. Eddig minden bosst basic attackal nyomtam le. Az mondjuk elég fasza. A rangedre raktam as supportot úgy már egész használható. Ettől még beindulhat a dolog. Az elején vagyunk. -
tibee77
őstag
válasz
Hokunda #3399 üzenetére
Hat ahogy neztem a spark stormweaver-emet kb a dps-em a beka segge alatt lesz, ugy, hogy vagy 400div-be került anno.
mondjuk engem nem erdekel mert ma este ott leszek startnal es tolok egy friss kezdest.Lich ed-contagion here i come!
savior:hat gondolom jo base-ek, es az 1ex körüli arak mind pricefixerek.
-
Hangfalképű
tag
válasz
Hokunda #3399 üzenetére
Én sem értem a nagy nyígást (redditen főleg) a nerfek/buffok miatt, hiszen ez az első olyan nagy patch, amit az EA indulása után adnak ki és most látnak csak nagy számokat a játék működéséről.
Azért meg fizetnék is, hogy a trade ne valós időben történjen, hanem amennyiért fel van rakva valami, annyiért hozhassam el egyetlen kattintással, ne basszák szét a fixerek meg a minden-buy-után-emelek-az-áron kis buzik az egészet. -
zsirfecske
addikt
válasz
Hokunda #3399 üzenetére
hát vita nincs ebben, csak én pl ma este akartam idő híján először Arbitert ölni, erre pont jön a peccs.
na most ez olyan szinten fogja megkavarni a karim, hogy be kellett lépjek az imént screenshotokat csinálni a kariról, legalább a passzív fáról, skill gemekről stb, mert az update után csomó mindent újra kell majd osztani, akár csak hogy map-ozni tudjak.
agyalok is még mindig, hogy nem kéne-e letudnom még jelenlegi verzión a dolgot, mert abszolut beláthatatlan a gemling változtatásokból eredő életképessége.
-
Pocok256
veterán
válasz
Hokunda #3309 üzenetére
Nem igazán ezért sem szoktam ezeket játszani mert faceroll a game. Viszont ennek az eleje nagyon igéretes volt eszeméletlenül élveztem a fél órás boss fightot ahol rettenete oda kellett figyelnem és nem az volt hogy one hitelt hanem ha 2-3 at hibáztam akkor kampec. Végjátékba faceroll van és akkro van kampec ha épp ugy dobja a dobókockát hogy valami random kivédhetetlent srosol. Értem amúgy, hogy sehol sem jobb de azért na álmodozni bilibe lógatni a kezem csak szabad
-
Har_melin
addikt
válasz
Hokunda #1742 üzenetére
Próbálom röviden összefoglalni:
- ez a poe2 trade oldala. Nem tudom, miért, de sokkal rosszabbul működik, mint az 1-é, még az alap szolgáltatásokban is.
- Unique cuccoknál ha elkezded beírni a nevét a Search items... sorba, akkor felhozza a kért cuccot.
- Rare dolgoknál:
1. kiválasztod a típust
2. megadod a minimum item levelt. (Opcionális, csak akkor, ha kizárólag olyan cuccok érdekelnek, amelyekre az adott ilvl-től elérhető modok kerülhetnek)
3. sebzés elvárások - jellemzően a minimumot adod meg.
4. Védelmi elvárások - ezzel lehet pl. kapásból kiszűrni, hogy neked csak olyan cucc kell, amin eva ÉS energy shield is van. Vagy csak egy típusú védelem, akkor nyilván a másik kettőnél a max-hoz nullát írsz be.
5. A te aktuális szinted, hogy fel is tudd venni, amit megveszel
6. A maximálisan rászánt zseton. Mint kiderült, a rendszer jelenleg hülye, pár exás árak után rögtön dives darabokat kínál, érdemes megadni.
7. az elvárt explicit (rollolható) módosítók, itt jellemzően a minimumot szokták megadni
8. ha csak egy bizonyos implicittel rendelkező cucc kell, akkor azt külön tételként, a lista alja felé találod.
-
Anti-Hero
aktív tag
-
Sunrider987
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- AliExpress tapasztalatok
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Hová lett 1000 mAh?
- Házimozi haladó szinten
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- Gyúrósok ide!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged