- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsirfecske
addikt
válasz
malacka87 #3683 üzenetére
gyűlölöm a one shot mechanikákat, rámentem 700+ waystone chance-el egy stone citadelre t15-ös irradiated minden fullon, kipucoltam gond nélkül, gyaknám doryani-t, erre beszopom a sugárirányban pörgő lézert. belenézek és insta fekszem 95%+ overcapped all ressel, majdnem max evasion-nel és 2800 hp-val.
komolyan kérdem, készítők szerint mi értelme van a kikerülhetetlen haláloknak? mert nekem csak napokra elveszi a kedvem az egésztől. teljesen ostoba tervezés, így buktam el arbitert, 3 citadelt meg a többi kötsög bosst (trialmaster, shekemas stb).
-
Sunrider987
tag
válasz
malacka87 #1235 üzenetére
Nalad valoszinuleg az lehet hogy nincs semmi vagy nagyon keves rarity a geareden meg az atlas tree-n. Akiket nezegetek mind azt gyaluljak a gearen, olvastam olyat(messzirol jott ember, nem ismerem) aki 200% rarityvel tolja, fosnak is rendesen hogy az ujevben a nerf patch az ES melett a rarityt fogja meg nagyon megnyirni...
-
gyugyo79
addikt
válasz
malacka87 #1235 üzenetére
Nekem ami örökre beéget az egy 15-s volt ahol nem esett semmi gold -on meg kék ittem -eken kívül. Még a megszokott "trash" orb -ok sem semmi a végén direkt 0-ra tisztítottam, mindent kinyitottam 3x végig mentem nehogy kihagyjak valamit mert gondoltam csak lesz valami meglepetés... Nem volt
-
gyugyo79
addikt
válasz
malacka87 #1233 üzenetére
Jó de én 226 óránál járok
Amúgy szerintem csak szerencse, hogy betölti e következő térkép négyzetre vagy sem. Ami nem tudok, amíg még 1-et nem találok, de volt mellette volt egy torony ami így látszott :Ezért az irányába kanyarodtam. Amúgy egy hegyen van az a torony szóval ezért nem tudom, hogy amúgy is így nézne e ki vagy ez miatt rakták így oda. Viszont előtte nem láttam ilyen messze a ködben ilyet. Pedig most megint végignézem a széleit annak amerre eljöttem. Ja és mutatom, hogy amúgy a ködben is kb egyszer csak vége van annak amit mutat a térkép (itt ha várok elég sokat betölti a hiányzó 2 irányt) :
-
tibee77
őstag
válasz
malacka87 #1158 üzenetére
Esnek azok pedig, csak ugy kell alakitani az atlast, hogy növeled az area szintjet, t15 mapot legalabb alchemyzel, idealisan vaalozol.ha van rajta valami extra content pl breach az nagyon jo, de ha boss is van a mapon, az a legjobb.Volt olyan map amiröl 7-8 db t15-tel jöttem ki.Siman lehet öket sustanelni.Nekem inkabb azzal van gondom, hogy mar giga nagy reszt felderitettem az atlason es sehol egy citadel.Egyszerüen nem adja öket, ez is rng....
-
Sunrider987
tag
válasz
malacka87 #1128 üzenetére
Ajj azt a faszit a Lost Ark ota utalom....mint kiderult olyan tanacsokat adott ott amik rovidtavon felpumpaltak a karidat de hosszutavon nagyon rafaragtal(a karakter epiteshez szukseges nyersanyagok limitalt mennyisege miatt) es pontosan tudta de kellett neki a nezoszam a build videokhoz. Na mindegy.
-
-
Har_melin
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- XPEnology
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Napelem
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- EAFC 25
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- További aktív témák...
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest