- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
-
Mobilarena
Overwatch 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
törölt tag
válasz
Gomez86 #16216 üzenetére
Erre gondoltam én is, hogy előbb 1-1 role-t megtanulni, aztán később ha ez már kezd működni akkor még 1-1 hero / role. Szerintem amilyen tempóban én fejlődök esélytelen 30+ karaktert kiismerni
.
Nekem ez most napi 1-1 óra levezetésnek egyéb játékok mellett, de amúgy tetszik a játék tempója és a csapat 90%-ban legalább kísérletet tesz a csapatmunkára, amit a többi játékban mostanában nem látok, inkább ahány player annyi irányba solo
.
Tegnap volt egy srác aki nagyon küzdött értünk, ez az Endorse gomb gondolom főleg erre jó? vagy van valami "rejtett" funkciója ?
Szerrk:
markknight: Igen, plusz azt is néztem, hogy pl hová tudok slidejumpolni a mapokon, néha találtam itt ott gödröket helyette. -
törölt tag
válasz
Gomez86 #16213 üzenetére
Blizzardék azt gondolják, hogy a kb 100? vagy mennyi practice ami kell a kinyitáshoz elég lesz a warmuphoz a newbiknak mint én.., eddig 5 órám van a játékban, mind Sojournel lol (hint többi is azzal lesz). Railgunnal sem éppen remekelek, király lesz ha ilyeneket mint én beenged compra .
észrevételek eddig:
Szerk1: tankok opk
Szerk2: healer op
Szerk3: mindenki más op -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest