- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Overwatch 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
markknight #16545 üzenetére
Nem veszett el és kiléphettem volna?
-
törölt tag
válasz
markknight #16539 üzenetére
"Viszont ha kifagy a Windows... "
Akkor nem lehetett túl boldog gyerekkorod. Win95 heti 3 telepítés nagyjából. Nekem megvolt. Imádtam minden percét -
tepenzed
őstag
válasz
markknight #16441 üzenetére
Szerintem fél évben belül jelen formájában ki fog halni a játék, egyszerűen nincs miért játszani, gyűjtögetni nem lehet semmit, értelmes meccsvégi statisztikák nincsenek, a battle pass nevetséges tartalmakat ad. Ha droppolna loot boxokat még és szépen kerülnének be mindig új skinek is a játékba, biztos több motivációja lenne az embereknek, de mivelhogy ingyenes, erre már nem kell számítani...
-
k-adi
nagyúr
válasz
markknight #16437 üzenetére
high skill cap hero lesz ez is ahogy látom
-
Orgi
addikt
válasz
markknight #16424 üzenetére
Ha ilyenek felizgatnak, akkor inkább túl fiatal vagy
-
skL86
tag
válasz
Marad pár karakter rajta kívül..
-
savior
őstag
válasz
Nagyobb bűn, mint lerohanni Ukrajnát.
-
törölt tag
válasz
markknight #16382 üzenetére
-
törölt tag
válasz
markknight #16370 üzenetére
Hát ja, de a testre mért sebzése nem túl acélos. Nem árt vele fejre menni, az meg messziről ritkán jön be. (nekem)
De mikor csilingel, akkor látni, hogy rendesen elvette az ellenfél HP-jának a 3/4-étOlyankor már mindegy, csak eltaláljam, mert akkor jó eséllyel borul a pali.
Amúgy én is váltogatva tolom. Ha mindenki fullon van a környékemen, akkor kunai. Általában a tankot védem, meg magamat. Nagyon nem ugrálok el a DPS-eket védeni, nekik kellene minket. Legalábbis nálunk ez a felállás. Healerek védi a tankot, DPS-ek meg a healereket. Ha a DPS a környéken van, akkor úgy is kap azt áldásból. Az ellenfél alapból úgyis a helaerekre megy, a tank meg jó eséllyel elöl van, szóval adott a formula.
Persze ez az elmélet, gyakorlatban meg AS szabvány szerint
(Ahogy Sikerül)
-
Rigormortiis
veterán
válasz
markknight #16372 üzenetére
Hát nem tudom, én azt vettem észre, hogy folyamatosan kiszednek a távolból hanzók és widowk egy lövéssel, ezért is szoktam át most Brigitte-re.
-
válasz
markknight #16377 üzenetére
Vannak controller only custom serverek. Máshol durva lenne, nagyon sok csalásra ad lehetőséget.
-
Wellin9
tag
válasz
markknight #16374 üzenetére
Konzolon van aim assist, de, ha cross-play van, akkor ki van kapcsolva, ez ügye quick play-re meg arcade-re szól. Rankeden pedig van aim assist, mert ott meg nincs cross-play a pc-s játékosokkal
-
válasz
markknight #16374 üzenetére
A menü szerint van kontrolleres assist, bár sosem próbáltam.
-
k-adi
nagyúr
válasz
markknight #16372 üzenetére
mennyire van aim assist ? azért az nem mind1
-
k-adi
nagyúr
válasz
markknight #16363 üzenetére
amúgy tényleg nagyon OP kiriko? (aki tud is vele pro szinten játszani)
-
törölt tag
válasz
markknight #16363 üzenetére
Unalmas meccs lehetett
-
Redcaster
őstag
válasz
markknight #16350 üzenetére
Balanszolva van... kompetitìvben mindkét csapat védekezik és támad is, egyenlőek az esélyek. Quick Play meg "csak" szórakozásra van, arra nem fognak balanszolni.
-
törölt tag
válasz
markknight #16335 üzenetére
Jó, hát nekem új a dolog. Megvolt az 1, de talán ha 2 órát játszottam vele.
Annyiban zavaró, hogy most játszottam 2 full meccset, egyet nyertünk, egyet vesztettünk, meg az eleve vesztett félmeccs, így 1:2 a win/loss arány. -
TBT
Topikgazda
válasz
markknight #16329 üzenetére
Sorry, nálam megjelenik még mobilon is, de legközelebb, majd jobban figyelek.
-
törölt tag
válasz
markknight #16324 üzenetére
Nekem is kéne, de időm nincs rá egyelőre. Vagyis volna, de franc se fog este 9 v 10 után még terembe menni. Addigra eléggé kész vagyok, meg le vagyok szívva, nem csinálnám jó kedvvel.
Amúgy dicséretes döntés, nekem is illő lenne rendbe szedni magam vénségemre. Jó 20kg extra stuff van rajtam, amit eldobnék szívesen. Standard lootboxban nem férnék el rendesen -
skL86
tag
válasz
markknight #16308 üzenetére
Ez a pénzlehúzás engem eléggé bosszant, mert bár engem nem érdekel, de sok fiatal és gyerek van, aki túl sokat költ ezekre (nem az a baj, hogy pénzt kérnek értük, hanem, hogy pofátlanul sokat). Amennyiben ettől eltekintek, örülök, hogy egy fenntartható modellnek köszönhetően, egy folyamatosan fejlesztett competitiv játékkal játszhatok és ezért mások fizetnek😃 Jómagam szívesen fizetek egyébként azért a játékért, amibe sok órát teszek, de skinekért elvből nem fizetek egy petákot sem. Mondjuk OW1-ben már mindent "megvettem" amit szerettem volna, ha már ingyen volt..
-
sith7
félisten
válasz
markknight #16308 üzenetére
Hihetetlen ...
-
skL86
tag
válasz
markknight #16294 üzenetére
Kétségtelen, hogy az ow rendszere meglehetősen elcseszett. Jómagam starcraft 2-ben diamond és master ligákban jutottam ennél kevesebb meccseket játszva, csgoban supreme rankon voltam szintén hasonló számú meccs után, itt meg örülök, ha a bronze-ból kivergődök. Ez egyrészt köszönhető annak, hogy a rendszer nagyvonalúan kezeli a kilépéseket és az afk-t, másrészt, hogy az alacsonyabb rangokba vannak bezsúfolva hatalmas skill különbségekkel rendelkező játékosok, így teljesen lutri a játék, szerencsén múlik nagyrészt, hogy kiket kapsz magad mellé, egyetlen rossz teljesítményt nyújtó, vagy buta játékost is nehéz kipótolni. A nagyszámok törvénye alapján persze, az ellenfél is annyi afk és rossz játékost kap mint te, de ehhez rögös út vezet, egy rossz szériában simán elveszíthetsz zsinórban öt játékot, hiába hozod a maximumot. Erről szerencsére van jó élményem is, mikor akkora volt a skill különbség, hogy a csapatom 4v5-ben leiskolázta az ellenfelet, de van jó pár képernyő mentésem ahol tankként, healerként többszörösét sebzem a pályán lévő akármelyik dpsnek, ez azért nem lenne megengedhető. OW1-ben még rosszabb volt a helyzet soloként, mert mikor pár óra ow játékkal, gyakorlatilag 0 ow skillel egyből platinába sorolt dps-ben, az azért fájdalmas jelenség.
-
törölt tag
válasz
markknight #16281 üzenetére
-
skL86
tag
válasz
markknight #16275 üzenetére
Engem még nem vágott ki, csak szerver meghalás volt, deakkor.mindenkit kivágott.
-
sith7
félisten
válasz
markknight #16275 üzenetére
igen, és általában meccs végén
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
markknight #16261 üzenetére
CoD BP-ről volt szó korábban, arra reagáltam. Csak felrenyomtam és neked válaszoltam.
-
Gomez86
őstag
válasz
markknight #16254 üzenetére
Utána kell nézzek ennek --- mert így elég zavaros nekem.
Illetve lehet hogy akkor külön van a role Q ranked? -
skL86
tag
válasz
markknight #16254 üzenetére
Nem tudom ez mit jelent, mert a profilomban 4 fajta role rank lehetőség van (open - tank - damage - support) ebből kettőt játszottam ki és két különböző rankon vagyok (open bronze 5 és support bronze 2), az az érzésem valamit nem értek
.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
markknight #16253 üzenetére
A BP szint meg a játékos szint nem ugyanaz. BP-ben semmi kiegészítőt nem kapsz, csak skineket, emblémáját, charmot és hasonlókat. Visual cuccok mind.
Szerk: nem neked szantam, bocsi.
-
skL86
tag
válasz
markknight #16253 üzenetére
nevezhetjük bárminek, de ha BP.vel (WARZONEban) gyorsan megkapom a recoil csökkentéséhez és a tár növeléséhez vagy gyorsabb cseréjéhez szükséges kiegészítőket, vagy egy fegyvert, aminek ezen értékei jobbak, mint az alap elérhetők, akkor az játékon belüli erőny, erősen, semmiképpen sem kozmetika, mint owban
.
-
skL86
tag
válasz
markknight #16248 üzenetére
Nem értem, meg igazából nekem is új ez a rendszer. Szóval, ha felmész mondjuk gyémántba healerrel, és utána elkezdesz egy dps role-t, amibe addig nem volt rankod, akkor bronze 5-be fogsz kezdeni a dps role-al és bronze 5 ellenfeleket dob, nem?
-
skL86
tag
válasz
markknight #16249 üzenetére
régen játszottam vele, már nem kell feloldani a fegyverkiegészítőket, szabadon építhetek bármilyen loadoutot?
-
Gomez86
őstag
válasz
markknight #16244 üzenetére
Akkor visszavontam! kiszúrt veled a blizz
-
skL86
tag
válasz
markknight #16208 üzenetére
Lehet, hogy rosszul tudom, de BP ad fegyver kiegészítőket, ami komoly tényező a tűzerőben, ha tényleg így van és jól emléxem, akkor ugye ilyen módon többek, mint egyszerű kozmetikai skinek.
-
skL86
tag
válasz
markknight #16244 üzenetére
Pont most írta le, miért kellett szétszedni: Mert a karakterek skillje eléggé különböző ahhoz, hogy ne legyél képes mindegyik role-on ugyanúgy teljesíteni megfelelő minőségű és mennyiségű gyakorlás hiányában. Egyrész akárki is vagy, másrészt meg ezt nem a "honnan tudod ki vagyok" játékosoknak készült, hanem akár több millió embernek
.
-
Gomez86
őstag
válasz
markknight #16242 üzenetére
oké, csak grand master ellenfeleket, meg csapatokat kapnál úgy hogy dps-el nem tudod azt a szintet hozni
-
Gomez86
őstag
válasz
markknight #16239 üzenetére
Szerintem nem rossz ötlet ez. Hiszen például te tankkal és healerrel már jó vagy, de ha mondjuk szeretnél DMG -et elkezdeni rankedben, akkor neked sem lenne túl jó ha ott lennél vele - azokkal az ellenfelekkel akikkel már tankként megkűzdesz simán.
-
ƵøŁĭ
veterán
válasz
markknight #16239 üzenetére
OW1-ben már ezt behozták.
-
sith7
félisten
válasz
markknight #16224 üzenetére
Akkor menjek unrankedet ?
A másik - competitiv vagy micsoda - az nem elérhetőGomez86
Ok, ha Te mondod
Például melyik ? -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
markknight #16211 üzenetére
Csak quickplay, mert tanulgatom karaktereket
-
skL86
tag
válasz
markknight #16205 üzenetére
Csak a CoDot ismerem, de ott játék előnyöket is kapsz, OW-ban meg teljes mértékben mentes ettől, szóval szerintem jobb ez.
-
TBT
Topikgazda
válasz
markknight #16198 üzenetére
Comp nem lenne rossz, de ott még nincs Kiriko.
Még így 6,5 év után is tetszik a játék, csak nem tudom, hogy a Blizzard mit és hogyan tervez a játékkal. Illetve még az is kérdés, hogy tanultak-e a korábbi F2P játékaik hibáiból (Heroes of the Storm / StarCraft 2). Mert mindkettő játéknál nagy volt a lelkesedés (e-sport részlegbe is tolták a pénzt) a Blizzard részéről is, és mindkettőnél erőlködtek a live service modellel (skinek, commanderek, bemondók, egy rakás mikrotranzakció), aztán mégis lélegeztetőgépre került mindkét játék. Nagyon nem szeretném, ha az Overwatch 2 is erre jutna 1-2 év múlva, viszont a drága legendary skinek (illetve a szezonális skinek) miatt nagy a népharag is.
Mert, mint kiderült a szezonális skineket (Halloween + Karácsony stb.) csak valódi pénzes coinból lehet megvenni, legacy coinokból nem.
-
Gomez86
őstag
válasz
markknight #16191 üzenetére
Nagyon átérzem. én is bronz valamibe kerültem tankkal. Úgy hogy minden statom magasabb mint az ellenfél tankjának minden meccsben... OW1-ben már nem rankedeztem csak akkor amikor az összeszokott csapatom online volt, mert különben túl sok múlik a többieken. Fura módon olyan mintha az egyéni teljesítményt figyelmen kívül hagyná és csak azt nézné hogy a csapat mennyivel nyer vagy veszít... Pedig van statisztika bőven amiből lehetne számolni. És nem csak a K/D ratio, hanem olyanok is hogy mennyit vagy a csapat mellett, vagy hogy hányszor mentesz meg valakit healerként mondjuk...
skL86: Igazad van teljesen, nem az első két hónap alapján szeretnék végleges véleményt mondani a játékról. Csak mivel az első részben is létráztam sokat így nekem az hiányzik egy kicsit, mert itt nem élvezem, így inkább nem csinálom. quick-ben meg ahogy mondod kilépkednek, meg nincs visszavágó, ami miatt több a várakozás két meccs között (mert hogy újra beállsz a sorba).
-
skL86
tag
válasz
markknight #16193 üzenetére
Felteszem sokan vagyunk bronze5-ben a rendszer egyelőre vszeg nem működik, 40:30 győzelmi aránnyal is ott maradok. A játék szuper szerintem, ow1 után javult mindenben (kicsi grafika, 5v5, részletes score, több hős, gyorsabb, dinamikusabb játékmenet - kevesebb állóháború, kevesebb shield, szerepeket erősítő buffok), az egyetlen bajom, hogy a kieső/ kilépő játékosokat továbbra sem pótolja a rendszer, vagy éppen nem bünteti eléggé. Eddig cirka három ilyen meccs volt, egyet sikerült megnyerni 4v5-ben is, healerrel carryzni nem könnyű, de azért Moirával éppen lehet, szerintem túl erős😃, bár az alap képességeit gyengítették, de behozták az mercy féle auto öngyógyulást az összes healernek, szóval nem lett gyengébb csapat szinten.
Nem kell véresen komolyan venni a játék első két hónapját, ingyenes lett a játék, rengeteg a kezdő, inkább csak élvezzétek a meccseket, és most duplán megéri csapatban játszani, mert régen nehezebben talált ellenfelet, de ez most gyorsabb és jár a plusz xp, valamint nem kapsz váratlanul öt kezdőt magad mellé😃
-
Bazsi1987
őstag
válasz
markknight #16193 üzenetére
Konzol vagy pc-n nyomod? Ha konzol akkor játszhatunk együtt mert nekem minden báratom halo cod és apex-et nyomja de azokat már mérhetetlenül unnom és ezt sajna egyedül kell nyomnom, nem tudom őket rávenni pedig nagyokat mennék velük
-
Bazsi1987
őstag
válasz
markknight #16189 üzenetére
6 év után ez a játék legnagyobb hibája sajnos ha nyertek piszok jó érzés ha kikaptok szörnyű 0 siker élmény, közbe ha codba kikaptok akkor még neked lehet egy jó streaked stb de itt ha nem megy akkor az egész mecs szörnyü frusztráló
-
Gomez86
őstag
válasz
markknight #16168 üzenetére
jaja, azon kapom magam hogy inkább játszom quick-et mert gyorsabban bedob meccsbe, nincs is "nyomás", viszont cserébe nem is édekel engem sem annyira...
-
Gomez86
őstag
válasz
markknight #16163 üzenetére
Igen, játszani jó vele szerintem is. Én is "újra kezdtem" 5OO óra után most megint, de nem tudom hogy be tud-e húzni még 5OO órára, mert egyelőre nem így látom...
Nagyon zavar hogy nem látom a "karakter" vagy "profil" fejlődést egyáltalán. Fogalmam sincs hol tartok a többi madárhoz képest aki játszik, és nincs meg a romantikája sem hogy látom hogy mondjuk egy hétvégén mondjuk hány szintet léptem, vagy bármi...
Mennek a battle-pass szintek de egyrészt nem látom a többek hol vannak vele, másrészt meg elég harmat a reward is. Néhány szintenként egy victory pose
A másik meg ez a fura dolog a competitive-el hogy nincs "pont" csak "szint". Eddig sem mindig értettem hogy hogy megy a pontozás, de most már nem is látom a pontozást -
TBT
Topikgazda
válasz
markknight #16152 üzenetére
A Twitch drop pontos leírása:
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
markknight #16154 üzenetére
Hjahogy ezt intezhettem volna már korábban...
megyek a sarokba.
-
Gomez86
őstag
válasz
markknight #16130 üzenetére
Ja bedobott, nem kidobott....
bameg olvasnom kellene nem csak írni....
-
D1N4
tag
válasz
markknight #16110 üzenetére
Szánalmas egyébként... Bocsánattal sokra megyünk
de a sztrímerek legalább játszanak...
-
Gomez86
őstag
válasz
markknight #16117 üzenetére
Nope. 40-50. Szerintem csak az auth-ra használja, aztán úgy keres servert ahol alacsony a ping és EUR-ban talál.
De amúgy próbáld ki és meglátod - annyit megér mint hogy lesed a queue-t.... -
batai15
félisten
válasz
markknight #16110 üzenetére
Ez így nevetséges. Tök jó játék lenne de pár napot várok és törlöm akkor és marad az mw 2.
-
válasz
markknight #16105 üzenetére
Az egy hónapos WoW Classicra úgy jutunk be, hogy munka közben remote desktop-on elindítjuk a sort. Ez most sokáig így marad, és az igazi launchnál csak rosszabb lesz.
-
Htjet
tag
válasz
markknight #16101 üzenetére
7 győztes vagy 20 lejátszott meccs után ad rankot, és ugyanennyi után lépkedhetsz fel vagy le az adott rank 5 szintje között
-
k-adi
nagyúr
válasz
markknight #16066 üzenetére
Volt már dolgod komoly szerver karbantarssal, és terhelés újralosztással? Értem én hogy zavaró a kapcsolódási zavarok de hidd el, hogy azért többet kell ilyenkor kattintani mint 2... és ezt nem azért írom, hogy védjem őket, mert egy nagy cég, kellő erőforrással de néha még ez is kevés, főleg egy új cím release-kor... pár nap és helyreáll a rend magától is, még hétvégén megint beszakad mikor nincs suli a gyerekeknek, jövőhéttől már jó lesz valószínűleg
-
sith7
félisten
válasz
markknight #16055 üzenetére
-
TBT
Topikgazda
válasz
markknight #16043 üzenetére
Én tegnap este tudtam játszani vagy 10 meccset, de az 50% winrate itt is megvan. 2-ből 2 meccsen a padlót törölték velünk, azután meg 2-t nyertünk simán. Éppen Kiriko-val játszottam, amikor nagyon jól álltunk, győzelem is lett volna (mert vagy 10 másodperc volt hátra), de épp akkor döglött le a szerver...
Én sem igazán érzem egy teljes értékű folytatásnak, inkább Overwatch 1 ez, csak kibővítve. Az egyetlen nagy változás, az az 5v5.
A régi térképek 6v6-ra vannak tervezve, eléggé idegen ott ez az 5v5 felállás. Az új tankok brutálisak, sokkal pörgősebb a játék emiatt, viszont ez a hátránya is. Ha az adott játékost ledobja a szerver/vagy csak kilép (mert F2P játék és úgysem számít, huhh mennyi ilyet láttam már a F2P játékokban), akkor az easy win az ellenfél számára. Főleg akkor probléma ez, ha a Role választós játékmódban játszol. Ha a Tank lelép bukó (nincs aki pótolja), ha 1 support/dps lelép az még valamennyire kezelhető, de már úgysem az igazi és hatalmas fölénye lesz az ellenfél csapatnak, role-t váltani ott meg ugye nem tudsz.
Míg régen, ha kiesett/lelépett egy tank, volt helyette még egy (2 tank, 2 dps, 2 support), akivel még lehetett carryzni a játékot. Nyilván akkor sem volt már az igazi a felállás, de kezelhető és nyerhető volt az adott meccs. Sokkal jobban, mint most. -
savior
őstag
válasz
markknight #16027 üzenetére
Vezetékes telefonunk van.
Családban anyukámnak van egy mobilja, de az meg feltöltőkártyás. Meg azt mondta ne adjam meg a számát, mert nem akarja hogy reklámokat küldözzenek neki. -
sittes79
addikt
válasz
markknight #16028 üzenetére
Külön kódos szervereken tolják, majdnem mint a league esek.
-
TBT
Topikgazda
válasz
markknight #16014 üzenetére
Időlegesen exkluzív. Most a Twitch adja, a második szezonban (amikor indul a második BattlePass is), azt hiszem november végén/december elején, kerül majd be az Ingame Shopba és akkor már ott is beszerezhető lesz.
-
TBT
Topikgazda
válasz
markknight #16009 üzenetére
Ha PC-n játszol, mehet a háttérben is, míg mást csinálsz/játszol.
És nem kell egyidejűleg 6 órán át nézni a "jóképességű" streamert, elég, ha naponta 1-2 órát megy a háttérben, akkor is megadja a Twitch.
Viszont! a Twitch fogja majd jelezni, hogy hogyan kell beaktiválni és nem kapod meg automatikusan (hiába van a Twitch fiókod hozzákapcsolva a Battle.net-hez). 14 napon belül kell beaktiválnod a kapott skint, más különben elbukod ezt a skint (viszont később a játékbeli shopban feloldható lesz).
Legalábbis az esemény alatti Kérdezz-Felelek részben ezt írják. -
TBT
Topikgazda
válasz
markknight #15988 üzenetére
Európában kedd este indul a móka 20 óra körül.
-
Redcaster
őstag
válasz
markknight #15991 üzenetére
Igen, valamint ha lemaradtál volna egy BP 55-ös szintjéről, akkor később különféle challanegek teljesítésével ugyanúgy feloldhatók lesznek az új hősök.
-
furob
tag
válasz
markknight #15567 üzenetére
Hát igen, amikor 4vs4 DM-ben folyamatosan én hozom a fele killt, joggal felmerül bennem is, hogy a többiek mit is csinálnak.
De eszembe se jutna sértegetni mást, magamban morgok csak.
Az ilyen "töröld le a játékot, noob vagy, looser, retard" stb-től rosszul vagyok, igazi jellembeli hiányosság aki ilyet tol. Szerencsére ki lehet kapcsolni a chat-et, de akkor meg fontos infókról marad le az ember... -
sirszevenap
addikt
válasz
markknight #15551 üzenetére
Még azon is csodálkozom, hogy PC-n pörög még a comp. De PS-e?
-
k-adi
nagyúr
válasz
markknight #15546 üzenetére
én is azt néztem, hogy most engedi bármelyiket unlockolni... gondolom az évforduló miatt most lehet bármelyiket
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore café
- Goddess of Victory: Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- Motoros topic
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Az új Battlefield bemutatkozása közelebb lehet mint hinnénk
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- OHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD EU/HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD EU/HUN
- Intel Xeon Gold 6146 / 12 mag / 24 szál / 24.75M Cache, 3.20 GHz / 4.20GHz Turbó / Beszámítás OK!
- Apple Macbook Air 2017 olcsón
- Vegyes SAS 400gb ssd-k, hibátlan szektorokkal. 1db új 960gb
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest