- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Netfone
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Már készül a rajtra a Xiaomi 15T Pro
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Overwatch 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
f3rdzs0
senior tag
válasz
vhooper #8486 üzenetére
ez egy viszonylag friss videó, és elég hamar elmondják hogy ne használd a charge-ot ha nem muszáj, szóval így az első pár perc alapján hasznos
szerk.: mondjuk a háttérben meg egy folyamatosan speedboostolt Rein van, amit elég ritkán látni, én is csak ha nagyon muszáj speedboostolom, nem konstans
-
JSaN
addikt
válasz
vhooper #8486 üzenetére
Eleg hasznos, nekem az a mainem, Jo is vagyok benne mindig nekem hagyjak ha jovok, es eleg sokszor mentem a csapatot, tartom pontot mig vissza ernek, volt hogy legtobb killt en hoztam vele stb.
Bar van amikor nagyon bena a csapat, akkor valtok Pharah vagy Mei-re.
Hatranya: nagyon el kell mogotte egy healer azert. -
brumi1024
veterán
válasz
vhooper #8486 üzenetére
Eléggé permanens tagja a metának, nagyon hasznos, ha valaki jól játsza. Spellek?
(#8488) vhooper: Ezen dől el, hogy jó-e egy Rein vagy sem. Meg kell látni a helyzetet, figyelni kell a többieket, figyelni kell Ana-t, hogy van-e ultija (már ha van Ana), stb. Erre talán a legjobb, ha egy-két szervezettebb gameplayt megnézel.
-
Joezyka
senior tag
válasz
vhooper #8433 üzenetére
az idő segít. meg az is, ha tudod hogy melyik hős mire is való. Ez nem egy "csak mész és lősz észnélkül" játék, persze lehet úgy is csinálni. Van sok youtube videó amikből lehet tanulni, de idővel a játék maga hozza meg a tapasztalatot. Keress csapattársakat úgy gyorsabban tanulsz és legalább nem tép szét az ideg a sok kecsegétől
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest