Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    LOGOUT blog

    válasz oriic #1275 üzenetére

    Igen oric ez sok ezért a játékért. Még akkor is ha valaki a 18-20ezres konzolos árakhoz van szokva. Ez a játék semmivel nem nyújt többet egy Dirty Bomb-nál. Csak ez Blizzard termék.

    Na de egy kicsit magáról a játékról:

    9 meccset játszottam le eddig. (8win! :D) Leginkább Mercy-vel nyomtam. Az a legjobb tanulásra ha az ember csak figyel. És healerrel lehet. Összességében tetszik a játék, jó móka. De semmi új, semmi olyan "WOW! (nem a World of Warcraft-ra gondolok :) ) faktor" (vagyis egyszer fogott csak ez az érzés el). Szinte mindig az "ezt is láttam már valahol" gondolat járt a fejemben.
    Van sok hős, ügyesen szerepkörre leosztva, ez tök jó. Nincs sprint :(((, nem minden játékban van sprint, de nekem innen marhára hiányzott valamiért. Tracer baromi jó móka, először vele játszottam, az első jump-nál rendesen elmosolyodtam annyira tetszett (WOW faktor :) ), gyors karakter (TF2 Scout), de nem az első napon fog az ember vele megtanulni jól játszani. :)

    Én nagyon mondtam, hogy ez competitive E-sport-nak lett fejlesztve. Most azt gondolom lehet tévedtem. Elég HotS szindromás egy játék ez. Lehet kétszer követi el ugyan azt a hibát a Blizz?

    Competitive játékmódban vannak ultik? Mert ezt nem tudom elképzelni így komoly játékra, hogy két karakternek is legal aim az ultija. Vagy nemtom...

    [ Szerkesztve ]

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák