Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • TBT

    Topikgazda

    válasz oriic #16202 üzenetére

    Igen és nem. :DDD
    Mondjuk úgy, hogyha érdekelnek a benne lévő tartalmak, akkor megveheted, de nem kötelező ("meg kell venni"), hisz a játékélményedet nem fogja befolyásolni.
    És csak lassan tudod kifarmolni, mert csak új coinból lehet megvenni, az meg a shop-on keresztül tudod megvenni - vagy a heti küldetések teljesítésével, de az nagyon lassan lesz meg. 60 coint tudsz szerezni 1 héten, a BattlePass Premium pedig 2000 coin, gyakorlatilag 33,5 hét összegyűjteni 2000 coint - de ahhoz sokat kell játszanod és 11 küldetést teljesítened minden héten!

    Én befizettem a BattlePass-ra, plusz néhány másik skinre is a shopból, mert szeretem a játékot, szeretném támogatni a fejlesztőket, illetve egyik-másik tetszik is, de ennyi. Ettől nem vagyok sem több, sem jobb és ügyesebb másokhoz képest. :DDD

    A régi lootbox-os rendszer nekem is jobban tetszett, de ha ez az újfajta módszer kell ahhoz, hogy a játék fennmaradjon és fenntartható legyen (új cuccok dögivel a live service keretében), akkor felőlem lehet ez is az új irány. Bár igen, régen többet kaptak a játékosok, kevesebbért, viszont a Diablo Immortal-ban lévő BattlePass-hoz képest itt azért jóval többet kapnak a játékosok, ott azért szűkmarkúbb a Blizzard.

    [ Szerkesztve ]

    "I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."

Új hozzászólás Aktív témák