-
Mobilarena
Overwatch 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
saen
veterán
Ebből a csapatból IDDQD-t ismerem csak, ő meg egy csapatban se bírt megmaradni huzamosabb ideig, hiába jó játékos. Dallas lesz a régi EnvyUS + Seagull, ők nálam a nyugati favorit továbbra is.
A ligára én is kiváncsi leszek, pénzt beleteszik az biztos, kérdés nézni fogják-e. Az biztos, hogy a befektető keresésben jól dolgozott Blizzard, számomra továbbra is a játék kérdéses, illetve honnan lesz néző. Egyelőre nagyon gyengén teljesít twitchen, bár lehet azért is, mert nincs mit nézni.
-
Ellia
addikt
Még ennyivel megfejelnél Tronke írását. (redditről van a gif szöveg nincs mellé).
-
NyxNyxNyx
addikt
Az uninstall már egyből a következő lépés? Én is szívok rankeden, sőt megkockáztatom hogy ugyanannyira ha nem jobban felhúz az egész rendszer/helyzet.* De quick play-en nagyon jól szórakozom. Ha meg esetleg kikapok, nem is ömlik ki annyira a só. Persze ez azért is van, mert ott sok a retardált
*Utálok másokra hagyatkozni. 6-7 meccset játszottam, de egyszer tudtam olyan hőssel lenni, akivel úgy igazán jó is vagyok. Supportként meg idióta dps-ek mellett nem tudom lehozni, főleg hogy dps beállítottságú vagyok. Lassan már ott tartok, hogy leszarom a kompozíciót és hozok akkor is egy soldier-t, ha support kell, mert ennek így semmi értelme, biztos vagyok benne, hogy nagyobb százalékban nyernénk. Ami még felhúz, hogy egyszer sem dobott be king of the hill-re a besoroló óta, pedig azok a mapok lényegesen jobban fekszenek.
-
saen
veterán
A beismerés része már nekem is megvolt, de a játék varázsa továbbra is tart. Én nagyon élvezem és rengeteg lehetőséget látok benne. Azt el kell fogadni, hogy rendszeresen veszít az ember. Én/mi nem leszünk profik, mindig lesz nálunk jobb, szerintem ezzel nincs baj. Az meg hogy hol van az ember a sok között nem annyira érdekes, csak jó meccsek legyenek. Én szoktam sok jót játszani, igaz vannak katasztrófálisak is. Engem egy dolog borít csak ki, ha veszekedik a csapat, remélem ebből minél kevesebb lesz majd.
-
f3rdzs0
senior tag
vagy inkább gtx960, árban az a megfizethető, de jól teljesítő kártya, és szépen viszi a játékot, meg úgy minden mást FHD-ban. ráadásul magyar árak mellett nem is igazán van különbség a 970 1060 480 trió közt :/
(#4867) leviske: deflecteli persze, viszont rá kell céloznod hogy meg is ölje, ráadásul általában az se szokott elég lenni (plusz genji deflectje hamarabb elfogy mint ameddig az ultik tartanak)
-
sirszevenap
addikt
Azért meredek az az egy hónap, mikor két hónapja jelent meg a játék!
Kb egy hete nem vagyok olyan sokat mint eddig, de így is játszogattam, csak nem olyan intenzitással. Most megint vagyok. Ilyen a nyár, ha tehetem úton vagyok. Amit meg írtam, nem kell félre érteni!
Megbeszéltük már mi a stílusodat, nevelni meg nem akarok senkit!
Utoljára mikor voltam, dumáltam ott jókedvűen, de válasz az nem igazán érkezett. Olyan kedvemben voltam , hogy volt azon a napon elég lehangoló dolog, leültem kikapcsolódni aztán ott is az volt, így leaveltem és elmentem rankedezni Torikkal.
-
k-adi
nagyúr
Nem értem miért fontos ez neked, de tessék, nem titok:
Mondjuk sokat nem mondanak a statok (csak Qm mód, a rankedet nem jelzi ki valamiért az oldal pedig mióta van olyan csak azt játszom, bár nem tudom miért, mert 2 nap alatt 53-ról 45-ra estem vissza -.- ), mert 3x több gameplay időd van + te support vagy inkább, én meg támadó így nem igazán lehet összehasonlítani, totál eltérőek a számaink. [link]
-
mongoose123
aktív tag
-
kuLi_
tag
A full competitive szintek alatt azt értem, hogy 1db győzelem egy teljes szint ugrást jelentett, végig egész szinteket lépegettünk felfele. Konkrét XP mennyiségeket nem néztem, kvázi csak a csíkot, bután. Nyertünk, majd 60. szint 20%-ról felmentem 61. szint 20%-ra - valahogy így. A dupla ládára pedig tuti az lesz a magyarázat, amit írtál, erről lemaradtam, ty.
@whitezo88: mint írtam is, 54-ről rajtoltam, majd landoltam 62-őn, a meccseken az "átlagszint" szinte mindig az aktuális szintemmel megegyező volt.
Korábban egy full 6-os partyban jó esetben az XP bar olyan 30% körül nőtt, de persze ez relatív, függ ellenféltől, maptól, teljesítménytől, viszont ilyen nagy ugrást, mint így 3-4-en nem nagyon láttam, majd ma megpróbálom kitalálni, mi lehet az oka. A gyanúm igazából annyi csupán, hogy ezek alapján elképzelhető, hogy a full premade csapatokat kevésbé honorálja a rendszer, lévén "egyszerűbb" úgy nyerni, viszont ez némileg ellentmond szerintem a Blizzard azon törekvésének, hogy igenis játszogass csapatban és versenyezgess, mert az esport, meg az jó.
-
kuLi_
tag
Vigyázz ezzel a kijelentéssel amúgy, mert az általad low-levelnek tituált tömeg az, aki erős többségben van, továbbá kivétel nélkül onnét rajtolnak el a következő generációs profi játékosok, szóval sosem lehet tudni...
Nekem a problémám csak annyi, hogy a csapból is ez folyik (fórumok, FB, miegyéb), így tényleg tök idegennek érzem magam ezzel a véleménnyel.
Néztem, NA > EU, de EU org részről közel sincs meg a megfelelő támogatottsága a dolgoknak, mint mondjuk egy EnVyUsnál, akik a saját gaming kuckóban készülgetnek-kockulgatnak napi nettó 8 órát. Később ez borulni fog.
-
Pocok256
veterán
Azért ez elég nagy fail lenne ha hero limit lenne... én egyáltalán nem támogatom ezt. Egyszerűen ha televan papir heroval az egész enemy team miért ne hozhatna a cspat két winstont ? Természetesen ettől lesz kő papír ollo az egész itt inkább draft rendszert kellene behozni valamilyen módon, de ahhoz meg kevés mosta hero pool.
-
saen
veterán
Az már átlag feletti a masteroverwatch szerint, szóval szerintem nem rossz.
Én nemsokára kezdem a placement-et, nagy illúzióim nincsenek, 40-45 közé várom magam az alapján amit eddig láttam/olvastam. Ha kevesebb lesz az azért csalódás lenne, ha több akkor meg minden csak extra. Meglátjuk, hogy hogy alakul.
-
törölt tag
Nem rage csak hamis illúziókat keltett a PTR
Nagyon fura utána, hogy ekkora a skill különbség.
Bilibe lógott a kezem, és szembesültem a valósággal. Tisztában vagyok általában, hogy a különböző rendszerektől mi várható. Szimplán nagyon kontrasztos lett a váltás.
Btw. A fix 6-os team se feltétlen működik. Hacsak nem tényleg elit a csapat, mert ennek a rankednek az elég komoly megoldása, hogy gyorsan kiszórja a trash-t. Könnyen előfordulhat, hogy jobb pugot csinál az MMR, mint a pre, de vegyes tudású team, egy idő elteltével, amikor a megfelelő helyükre kerülnek a túl magasra került játékosok. Sokan le fognak hullani. Hosszabb távon viszont úgy gondolom, hogy pre csapatok fogják uralni a laddert, de nem fórumon, kisebb közöségekből verbuválódottak.
-
prokxy
veterán
"De ez sokat elmond a gondolkodásmódodról, hogy ezt az egyszerű dolgot is félreérted." => szerinted mi tegnap 6-an nem ezt akartuk amit leírtál? Mindenki nyerni akar...viszont kinek mennyi ideje van rá, hogy a játékból felkészüljön. Mi is átbeszéltük, h mi kellene ez meg az ellen, mi a terv attack-kor, defendkor, aztán vagy bejött vagy nem.
Csak olvasgatom a nagyra törő tervedet, meg milyen szuper akarsz lenni, de azt meg kell értened, h ahhoz több kell, mint napi 2-3 óra játék. Esélyed nem lesz azokkal szemben, aki napi 10-12 órát tolják a kedvenc hősükkel, lehet a te önbizalmad bármekkora!
Amihez igazából semmi közöm, csak már annyiszor leírtad, h Te milyen pro akarsz lenni, meg hogy így ranked úgy ranked, nem kezdem el, mert még a végén 42-es leszel mint én, stb és akkor összedől a világ!El is küldelek a picsába, ha olyan modorral teszed mint akkor...
Én nem vagyok pro játékos az OW-ben, nincsenek is top500-as terveim, meg fúdejóvagyokmerténdotáztam100évet fennhéjazó gondolataim, nincs fix csapatom, mert nincs annyi időm/energiám a játékra, mint amikor fősulis voltam, de így is nézek rá. Persze mindenkit felbasz, h tegnap összevergődve PH-s OW-s veteránokkal 4-5x egymás után defeat feliratot kaptunk, pont ezen a rankedes vackon, de ez ilyen. Mindig is lesznek jobbak.
De nyugodtan tartogasd még a rankedre magad mgé 1 hétig, legalább addig elfoglalom a helyed a csapatodban. -
prokxy
veterán
Nagyon PRO akarsz lenni...
E-sportozni akarsz OW-ban vagy mik ezek a nagyra törő tervek?
Más:
Tegnap az itteni srácokkal játszottunk, torik, arrow, knox, meg még páran, 10 kör competitive-ből 4-et nyertünk, lett egy 42-es skillem vagy mi az. Pedig kommunikáltunk, taktikáztunk, volt párszor rossz döntés, kockáztatás, van amikor bejött, van amikor nem. De még így is volt, h átzakatoltak rajtunk, mint a déli gyors... -
saen
veterán
Hát nem tudom, szerintem sose fogsz rankedelni. Mindig van jobb csapat, néztem tegnap este Seagull-t is, én őket pl sose fogom tudni megoldani, még a megoldás közelébe se fogok kerülni.
Terveim szerint a placement meccseket solo-ban fogom csinálni, utána meg ahogy alakul. Egyébként azt látom, hogy ~45-65 közé teszi be kb az embereket, legalábbis profi oldalon tuti nem igazán voltak magasabbak, de olyat se láttam eddig, hogy 10-20-as skill rating.
-
Juleshu
tag
LnB: ha én is jelentkezhetek, akkor szívesen beszállnék egy nagyjából fix tagnak a csapatba. Az az igazság, nem tudom magam besorolni, de tuti nem vagyok a top pléjerek között, annak ellenére - vagy pont azért
- mert vén f*sz vagyok, több mint 20 éves pc-s játéktapasztalattal, köztük minden épkézláb számottevő fps-sel.
Nyilván, mint mindenkinek, nekem is vannak rossz napjaim, mikor semmi nem jön össze, de általában lelkes, koncentrálni tudó és csapatjátékos vagyok.
Nincsenek pro céljaim, csak kiegyensúlyozott, izgalmas és szórakoztató játékokra vágyom, de természetesen a hülyülés is belefér.Becsatlakoznék, mikor tudok, és majd meglátjuk. Meg lehet mondani ész érvekkel, ha nem illek a csapatba, fel tudom fogni, ha az épp aktuális közösségnek más az irányvonala vagy más szinten van.
Ha ez így oké, akkor várom az invitálást. Másoktól is természetesen.
-
7
addikt
Helyzettol fugg.
Ha keves a damage es/vagy sok tank van a tuloldalon, akkor Mercy nem idealis valasztas. Bar a kispisztolya headshotokkal meglepoen hatekony, de ugye nala valasztani kell: vagy losz, vagy healelsz/buffolsz, adott pillanatban egyszerre csak egyet tudsz csinalni. Ilyenkor marad Lucio vagy Zenyatta.
Lucio akkor jo, ha folyamatosan van korulotte tovabbi 2-3 ember. Egyreszt nem tul nagy a damage outputja, masreszt a healje egy emberre eleg keves.
Zenyatta healer/debuffer/glasscannon, es ezeket mind-mind tudja egyszerre csinalni. Bar egyszerre csak egy embert tud healelni, de azt mindaddig, amig megvan a line of sight -- nem kell olyan kozel lenni hozza, mint Mercy vagy Lucio eseteben. A debuffja pedig brutalis: +50% sebzest szenved el az ellen.
Zenyatta legnagyobb hatranya, hogy nem tudja gyorsan visszahozni a hosoket az akcioba, mig a tobbi supportnak pont erre van az ultija: Mercy ujraeleszt, Lucio speedbuffol, Symmetra teleportal. Ugyanakkor healernek nem rossz, az a 30 hp/sec is egesz kellemes tud lenni, ha esszel hasznalod.
Ahogy mar D.Va eseten is beszeltuk, minden karakternek megvan a maga szerepkore, amikben erdemes alkalmazni oket. Fugg az ellenfeltol, fugg a sajat csapattol, fugg a palyatol, fugg a strategiatol, fugg a jatekostol. En egyaltalan nem irnam le Zenyattat, szamos szituacioban ot valasztom (akar egyeduli) supportkent, mert pont ra van szukseg.
-
Revesz
aktív tag
-
törölt tag
Lehet, hogy igazad van. A tapasztalat szól belőled, de a QM-nél mindenképpen jobb. Ráadásul nem lehet mindig 6 életképes embert össze szedni, így a nem teljes csapatot sem húzza le annyira pár agyzsibbasztó random arc. Már az is jó ha a középmezőnyben van az ember és nem feltétlen akar a csúcsok csúcsára törni, de ha küzdünk, akkor az értelmesen menjen, ne úgy mint most. Ezt elvárom random emberektől rankeden. Nagyon szigorú a rank rendszer, a belépő színvonalat szerintem képes biztosítani. El is fog sok embert riasztani. Nem fogja Pistike a fotelből hörögve Törpével szétdurrantani pár n00b arcát.
De ez úgyis csak akkor fog kiderülni mikor live lesz és eltelik 1-2 season vagy nem tudom hogyan lesznek az időszakok.
-
-
paulka
tag
Az értelmesebb emberek MMR-je nőni fog, így biztosan jobb lesz a helyzet.
Junkrat ultival meg az a baj, hogy piszok gyorsan töltődik, és tekintve, hogy junkrattel célozni se nagyon kell, így a legbénább junkrat játékosnak is fennt van 1 perc alatt az ultija. Ha elég beláthatatlan helyen védjük a pontot, akkor van, hogy a zarya ultit elnyomom inkább junkrat ultijára és úgy tutti, hogy kilöjjük.
-
Bad Pritt
félisten
Más játékhoz viszonyítva nem feltétlen kiegyensúlyozatlanabb. Igazából nem is tudnám mihez hasonlítani, mert a TF-ben sokkal kevesebb a kaszt, tehát nyilván ugyanazt a karaktert használják többen is. Én úgy érzem, hogy elég sok karakter van itt ahhoz, hogy akkor is életképes felállásokat tudjon összeállítani a csapat, ha mindenből csak egyet hoz + a troll comp-okat is ki lehetne szűrni. Nagynak érzem a szórást a jól használható és a haszontalanabb karakterek között (a D.Va-vita, talán még emlékszel rá
).
De ez abszolút tárgytalan, ha kijelentették, hogy így marad.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Formula-1
- PlayStation 5
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Eladó ÚJ csak bontott állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus - Black - Használt, karcmentes
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest