Hirdetés
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Apple iPhone 17 - alap
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Fotók, videók mobillal
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
Overwatch 2

Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz
LadyLaura
üzenetére
Tanács: D.Va-t amennyire tudod hanyagold. Szinte minden szituációban van nála jobb pick. Symmetra is viszonylag szituációs pick, de lehet vele nagyon jól játszani. De ha már női karakter akkor tanulj meg nagyon Tracerrel játszani, és minden játékos a lábad előtt fog heverni.
Nagyon kevés jó Tracer van, pedig az egyik legnehezebben counterelhető hős.Ja és a No One Lives Forever 2 nagyon jó referencia, igaz az első jobb (sőt az etalon szerintem), de nagyon kevesen ismerik azt a remekművet.

(#3592) HáGé Sims.. hugom nyomta állandóan. De már ott látszott a női vásárlási betegség. Nem hallottál mást, csak , hogy a money cheatet darálja (gépeli) állandóan. Sose volt elég, mindent elköltött.
Játékidejének negyede szerintem simán a cheat beírásával ment el. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Dobozos Szinte Új HyperX Cloud Alpha Bolti ár:27k INGYEN FOXPOST
- Samsung Galaxy S25 Ultra - 256 GB - szürke (341) újszerű, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - 256 GB - fekete (340) Használt, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Hitachi Travelstar 500 GB SATA II 2,5 Notebook HDD
- Új RAZER Kaira X For Xbox Blue Bolti ár:15k INGYEN FOXPOST
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad G3 LTE i5-1245U 10mag 16GB 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 4 - 14" - Ryzen 5 pro 7530U, 16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 15.6 FHD AMOLED TOUCH 1évgar
- Apple iPhone 15 256GB Sárga Független Bontatlan / 27% áfás számla
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nagyon kevés jó Tracer van, pedig az egyik legnehezebben counterelhető hős.
Játékidejének negyede szerintem simán a cheat beírásával ment el.
TBT