Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- iPhone topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Overwatch 2

Új hozzászólás Aktív témák
-
Juleshu
tag
LnB: ha én is jelentkezhetek, akkor szívesen beszállnék egy nagyjából fix tagnak a csapatba. Az az igazság, nem tudom magam besorolni, de tuti nem vagyok a top pléjerek között, annak ellenére - vagy pont azért
- mert vén f*sz vagyok, több mint 20 éves pc-s játéktapasztalattal, köztük minden épkézláb számottevő fps-sel.
Nyilván, mint mindenkinek, nekem is vannak rossz napjaim, mikor semmi nem jön össze, de általában lelkes, koncentrálni tudó és csapatjátékos vagyok.
Nincsenek pro céljaim, csak kiegyensúlyozott, izgalmas és szórakoztató játékokra vágyom, de természetesen a hülyülés is belefér.
Becsatlakoznék, mikor tudok, és majd meglátjuk. Meg lehet mondani ész érvekkel, ha nem illek a csapatba, fel tudom fogni, ha az épp aktuális közösségnek más az irányvonala vagy más szinten van.
Ha ez így oké, akkor várom az invitálást. Másoktól is természetesen.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Bitcoin topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- DUNE médialejátszók topicja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
- mert vén f*sz vagyok, több mint 20 éves pc-s játéktapasztalattal, köztük minden épkézláb számottevő fps-sel.
TBT