- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Overwatch 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
-
-
-
vendingo
veterán
válasz
pintyesz #16601 üzenetére
Szar az mm.
Sokszor annyi dmg-em van, mint a másik 4 csapattársnak összesen, folyton kikapunk, gold2-ből egy délután alatt silver4-be találtam magam, hiába vagyok minden meccsen top játékos. Sajna szar a csapatok elosztása, nagyon nem a szintemnek valók a mérkőzések, mintha 1-2 hetes kezdőkkel sorsolna össze. -
frango13
aktív tag
válasz
pintyesz #16606 üzenetére
Senki nem mondta, hogy előre tudná mit fogsz választani.
Igazából szerintem pont logikus a tankos dolog, mert ha a tankok között nagy a skillbeli különbség akkor, kuka az egész a gyengébb tankos csapatnak. Lényegében a rangod csak azt mutatja mennyit játszol. Az MMR lenne a lényeg, de azt meg nem tudhatod. Én nem bánnám, ha totál ki lehetne kapcsolni, hogy sose mutasson nekem rangot. Nem érdekel így. Kevésbé lenne idegesítő.
Egyébként az előző szezonban kicsit játszottam csak. Most pár napja kezdtem el megint. Nem ment a lövés, gondoltam csak a kihagyás miatt, de nem. 6.5-ös érzékenységen játszom már pár éve. Most megnéztem és valamiért 7-es volt... -
frango13
aktív tag
válasz
pintyesz #16603 üzenetére
Pedig elvileg ez van. A rangod a w:l aránytól függ. Az, hogy kiket sorol melléd pedig MMR függő. Az, hogy az MMR-t hogyan számolják nem nyilvános.
Idézek:"The goal is to have one tank playing against the same ranked tank on the other team, with each teammate being in the same tier as their counterparts."
Főleg moirával meg a statot ne nézd! Rohadt megtévesztő. -
-
válasz
pintyesz #16522 üzenetére
Ezt konkrétan Kaplan írta a fórumon, szerintem kicsit jobban tudja. Az általános tapasztalat pedig tényleg ez a rinyatopikok száma alapján, főleg az agyongrindolt seasonök után. Amikor diamondban fejeztem be, majdnem goldra rakott vissza. Ha stabilan megmutatod a rendszernek, hogy nem csak felhúzott valaki, tehát több season után is ott tudsz végezni, akkor majd ott tart.
-
Puma K
nagyúr
válasz
pintyesz #16522 üzenetére
"Fos így az egész
"
Ma mentem 6 kör ranked-et.
Mindegyikben a healer ott rohangál a DPS-tank orra előtt és életben hagyják meg hagyják elmenekülni. Csata közben hagyják Mercy-t éleszteni... én ma le is töröltem a játékot és hagyom a fenébe
Játsszon ezzel az ingyenes sz@rkupaccal és ostoba agyhalottakkal az akinek kedve van hozzá.
R.I.P. OW
2016-2022 -
-
wjbhbdux
veterán
válasz
pintyesz #16465 üzenetére
Ez egy placebo, átverés. Kisebb pinget látsz, ha a wtfast servereitől a Blizzardig kisebb a távolság, és a játék azt mutatja. Igen ám, de ott van a távolság közted és a wtfast között, amit nem látsz, és a kettőt összeadva a valós pinged még nagyobb is jó eséllyel, mint a lehető legrövidebb út amit az interneten alapból bejárnak az adatcsomagjaid.
Nagyon extrém esetekben segíthet, ha épp súlyos hálózati forgalmi problémák lennének az internetszolgáltatód és a Blizzard serverei között, ez Európában nem jellemző probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hegesztés topic
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest