- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- iPhone topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Overwatch 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
törölt tag
Basszus lassan tendencia lesz, hogy a MM valamelyik oldalt rendesen szivatja. Itt most épp az ellenfelet.
Hogy egészen őszinte legyek, ezek se nem voltak nehezek, se nem voltak izgalmasak.
Ok, hogy D.Va nem egy pontlövő, de full Rambóba nyomtam, és gyakorlatilag letaroltuk őket. 12% accuracy mindent elmond.Létezik egyáltalán olyan játék a világon, ahol saját szintemnek megfelelő ellenfelek ellen nyomhatom? Vagy olyan nehéz ellenfeleket kapok, hogy lehetetlen nyerni, vagy úgy megyünk keresztül rajtuk, mint kés a vajon. Nagyon, de nagyon ritka az olyan meccs, ahol kiegyensúlyozott, taktikus harc van, ide-oda pattog a labda, többször fordul az állás menet közben. Valami olyasmire vágyom, de lehet, hogy hiú ábránd ....
update:
Ja igen! A legnagyobb baj az az ilyen meccsekkel, hogy a gyengébb idegzetűek kilépkednek belőlük. Amit amúgy meg lehet érteni, mert az ilyet értelmetlen végigjátszani. -
-
-
Gomez86
őstag
-
markknight
veterán
Én tudtam most pár meccset menni, de ritka tróger csapattársakat kapok. Úgy tűnik jót tett az jó kis paywall, ám most özönlenek a barmok akiknek fingjuk nincs a játékról. (ranked)
Mondjuk nem értem, hogy milyen alapon hívják ezt Overwatch 2-nek, hiszen teljesen fullra ugyanaz mint az előző volt. Kicsit átszabták a karaktereket, a menüt meg a zenéket és a képességeket. Ennyi. Van egójuk az biztos
-
TBT
Topikgazda
-
paulka
tag
Persze persze. Látom, hogy Rein és Mercy megy nálad. Statok alapján valszeg instapickkeled is őket és gondolom ki is tartasz mellettük. Ez azért nem feltétlen jó. Én lennék az első aki beállna melléd ha reint pickkeled, de soloban rein brutális lehet ha nem mennek assistolni. Mercy helyett meg manapság Lucio vagy akár Zenya is jobb pick az esetek többségében. Ha van 2 normális tank, aki végzi a dolgát, Mercy nagyon jó tud lenni. Bastionnel meg a törpével meg csak okosan, QM-ben a legtöbb meccs bukó ha van egy törpe vagy egy bastion, ha mindkettő, akkor meg lehet könyvelni a bukást (kivéve Anubis defend, ott talán helyük van a csapatban).
A 2 heal 2 tank sztem is nagyon alap. Minimum a 2 tank és egy heal, ha ez így nem áll össze, már bukónak könyvelem a meccset
@Kanczy Javaslom szedj fel pár embert innen PH-ról. Ha nem is beszéltek mikrofonon, de már ha közös a cél, akkor tudtok normálisan pickkelni herokat. Haverral ketten mikrofonozunk, aztán szokott hozzánk verődni 1-1 PH-s, és onnastól már jobbak az esélyeink.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Linux kezdőknek
- iPhone topik
- Autós topik
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4050 -1,5 év gari
- Asztali PC , R5 4500 , 1080 8GB , 16GB RAM , 256GB m.2 , 750GB HDD
- Asztali PC , i7 10700 , RTX 3070 , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1.5 TB HDD
- Gamer PC , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB 3200MHz , 512GB NVME , 1TB HDD
- Okosított PS4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Telepített játékokkal
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus - Black - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest