- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Overwatch 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
debrecenikri
tag
válasz
Necroman_Mk2 #17046 üzenetére
Avatarból még a legjobb esetben is kimaradt egy Sokka skin, de egy Azula és Iroh skin is bőven elfért volna még
-
debrecenikri
tag
válasz
Necroman_Mk2 #17044 üzenetére
eddig streetfightert leszámítva eléggé az ip-k felszínét kapirgálták csak, pl Gundam Wingből még az 5 alap gundamból se készült mindből skin
(mondjuk legalább a tallgeeseből igen, tehát én elégedett vagyok
)
-
válasz
Necroman_Mk2 #17040 üzenetére
Max egy hónapja.
-
TBT
Topikgazda
válasz
Necroman_Mk2 #17040 üzenetére
Nem vártam új hőst, mert az előzőben érkezett az új DPS. Ellenben valami... tartalmat igen. Ahogy elnézem a korábbi szezonokat... eléggé szegényes lett ez a mostani. Mintha már a Blizzard sem nagyon erőltetné meg magát ezzel kapcsolatban. Lehet, hogy már így is van, és csak a maradék pénzt akarják kisajtolni belőle, amennyit még lehet. Olyan, mintha a játék "lelkisége" is eltűnt volna mára. Sajnos teljesen más lett mára ez (minden szempontból), mint ami az első -sokak által szeretett- Overwatch volt. Kár érte...
-
BaLee
addikt
válasz
Necroman_Mk2 #17034 üzenetére
Én örülök neki, stadiumot nyomtuk csak az elmúlt szezonban, oda jöttek új herok meg pályák. Képességválasztót is átvariálták kicsit.
Aranyam van szóval battle pass megvéve abból még nem nyomkodtam végig milyen jutalmak lesznek.
-
TBT
Topikgazda
válasz
Számomra csalódás. Vérszegény az új tartalom (már az, ami nem a Stádiumra korlátozódik), az új skinek sem néznek ki jól és a Battlepass is egy unalmas kliséhalmaz. Még azt a 10 eurót is sajnálom rá, nemhogy a 40-et, pedig az a Widow skin nem rossz, de hogy azt is, csak így csomagban együtt tették megvásárolhatóvá, na az is megérne egy misét...
Plusz nem is értem, hogy a mezei Quick meccsekhez, miért tették hozzá ezt a térképválasztós valamit (rankeden még el is férne). Csak az idő megy ezzel is a tényleges játék helyett (főleg, amikor a végén kilép valaki, így érvénytelen a dolog és inkább visszadom a főmenübe újra meccset keresni). Legalább a Quick match legyen már quick és ugyanolyan "igénytelen", mint eddig volt. -
válasz
25 gigás update 😳
-
sh1ni
csendes tag
válasz
Necroman_Mk2 #17028 üzenetére
szerintem az a baj a stadiummal, hogy mindenki a legalsó rankból indul, így simán kap az ember oylat, hogy 5-ös premade diamond játékosok ellen megy pl bronz rankban..
-
vendingo
veterán
válasz
Necroman_Mk2 #17028 üzenetére
Én lassan silverben találom magam. Ez a szezon full bukta nekem.
-
sh1ni
csendes tag
válasz
Necroman_Mk2 #17025 üzenetére
Valahogy biztos. acti-blizz kihagyna egy szenzációs lehetőséget egy rakat drága skin promotálására?!
-
sh1ni
csendes tag
válasz
Necroman_Mk2 #17011 üzenetére
Nagyon gáz érzés 10-et veszíteni egy huzamban, (nem egyszer kínzom magam én is így) viszont nem a Victory felirat a cél első soron szerintem (és most nagyon közhelyes leszek), mert az igazi Win a tapasztalat, amivel több lettél a kövi körre.
Sajnos itt nem volt besoroló, szóval ha egy Master DPS játékos elkezdi, ő is a legelső rankból indul. így lesz még pár unfair-nek érezhető játék, de majd letisztul szerintem.
GL HF -
sh1ni
csendes tag
válasz
Necroman_Mk2 #17009 üzenetére
Gold-Plat szerintem teljesen jó, főleg olyan játékosoknak, akik nem veszik néha annyira komolyan, mint szoktuk.
Szerintem a Stadium marad és az ottani ranked rendszer is, szóval én ide számolnám
Sokan akik mondjuk rankeden játszottak egy fő role-t, azok Stadium-ban sokszor teljesen más role-ra szoknak át. Pl DPS -> Support. Ezt esetleg te is észrevetted magadon vagy baráti körödben? -
frango13
aktív tag
válasz
Necroman_Mk2 #16995 üzenetére
Nekem azzal nincs bajom, ha az ellenfél jobb és azért nyer. Ettől, hogy a karaktereket s*arrá lehet buffolni, nem lesz jobb a gameplay. Mert igazából csak ebben más az eddigiekhez képest. Egy autóverseny se lesz jobb attól, hogy megduplázod az autók teljesítményét.
Compban a banolás se ad hozzá amúgy. Nekem Zarya a kedvenc tankom, de a legtöbbször bant kap. Supportban Ana kapja általában, aki szintén a top2 pickem. Nem bánnám, ha azzal játszhatnék akivel akarok. Egyébként több leave is volt már emiatt a csapatból, hogy ban után instant kilépett. -
TBT
Topikgazda
válasz
Necroman_Mk2 #16992 üzenetére
Nem túl pozitív.
Csak 1x játszottam ezzel a játékmóddal, de akkor is tele volt lelépőkkel, szóval bukó is lett a dolog. Nem nekem való ez.
De ahogy több helyen is olvastam, ez a játékmód nagyon félre ment. Úgy tűnik, a Blizzard már élvezhető játékmódot sem tud összerakni több év után sem. -
frango13
aktív tag
válasz
Necroman_Mk2 #16992 üzenetére
Én is kíváncsi lennék, hogy másnak hogy tetszik, mert én amennyire vártam, annyira utálom. 1 éve nem játszottam és direkt ezért kezdtem el újra. Első meccs után úgy voltam vele, hogy challengeket megcsinálom és annyi, de a második meccs után hagyom a francba az egészet(Stadium). Elképesztő idegesítő. Nem tudom elképzelni, hogyan gondolták, hogy ez így jó lesz. Mei egy rohadt vicc.
-
vendingo
veterán
válasz
Necroman_Mk2 #16979 üzenetére
Értő kezekben nagyon OP. Sokat játszottam vele, voltak vad körök. Ultija gyenge, de legalább gyakran el lehet sütni. Nagyon hamar nerfelni fogják.
Engem ha bosszantottak, akkor Sombraval spameltem, azt nem bírja, nehézkes menekülnie. -
k-adi
nagyúr
válasz
Necroman_Mk2 #16957 üzenetére
idő = pénz
-
válasz
Necroman_Mk2 #16955 üzenetére
Így már eléggé bait and switch.
-
vendingo
veterán
válasz
Necroman_Mk2 #16949 üzenetére
Mire jó az a lootbox?
-
k-adi
nagyúr
válasz
Necroman_Mk2 #16934 üzenetére
Ja, visszatér a 6v6
-
skL86
tag
válasz
Necroman_Mk2 #16910 üzenetére
junker quenn is pont ilyen, felteszem ezt a tank alternatívát akarják szélesíteni.
-
k-adi
nagyúr
válasz
Necroman_Mk2 #16908 üzenetére
jó lenne
-
skL86
tag
válasz
Necroman_Mk2 #16891 üzenetére
ritkán volt olyan, hogy a gyógyítónak volt elég ideje, figyelme egy widowt is gyógyítani, aki jellemzően messzebb és más szögben helyezkedik mint a csapat többi része. Akinek fáj a widow, az próbálja ki és játszon vele, garantáltan nem fogja túl erősnek találni, szerintem teljesen rendben van, az biztos, hogy nem az öngyógyulástól lett erős, nonszensz. Jómagam csodálom a ow mögött álló munkát, szerintem iszonyat nehéz balanszban tartani ennyi hőst, ennyire szerteágazó képességgel, széles skill szórású meccseken, respect
-
skL86
tag
válasz
Necroman_Mk2 #16833 üzenetére
Nekem még korábbról volt gold coin gondolom, annyira nem követem és őszintén szólva még nem költöttem pénzt a játékra mióta ingyenes, előtte csak a játékokat vettem meg. Én tartalékolok és csak arra veszem meg amit szeretek játszani, de vszeg nem ez az általános, a múlt havi BPt meg se vettem, pedig volt rá coin, de nem volt olyan ami kellett volna a prémiumból és a moira myth skin és csak most jött vissza😃
-
skL86
tag
válasz
Necroman_Mk2 #16829 üzenetére
Pedig simán lehet, én is két BPt vettem eddig farmolásból. Amiből ki is hozok 3 db. 1. szintű mythic skint.
-
válasz
Necroman_Mk2 #16829 üzenetére
Több kiadó beszámolója alapján kétféle játékos van: az egyik mindent megvesz, a másik semmit. Így mindent értelme van kiadni.
-
TBT
Topikgazda
válasz
Necroman_Mk2 #16800 üzenetére
Plusz ugye már a Mythic skin sincs benne a BattlePass-ban...
Mythic Prisms-hez van kötve, ami kifarmolható ugyebár a BattlePass-ból, vagy megvehető valós pénzért...
-
k-adi
nagyúr
válasz
Necroman_Mk2 #16798 üzenetére
Elhiszem, hogy jól jön az autoheal, de így a játék egyik főkomponensét kiiktatták (hiszen az is egy játékos képesség tudni hol merre vannak a heal packok, mikor szedheted fel, cooldown, stb...) jókat lehet taktikázni, és így a healerek szerepe is csökken stb
-
k-adi
nagyúr
válasz
Necroman_Mk2 #16796 üzenetére
uh, jó hogy mondod (autoheal stb), már majdnem felraktam újra az OW2-t
így azért kétszer is meggondolom
-
k-adi
nagyúr
válasz
Necroman_Mk2 #16787 üzenetére
nem tudom mi a trend manapság, ritkán nézek OW2 videókat, de amikor még aktívan játszottam OW-al akkor elég sok béna ultit láttam, úgyhogy én ezen a kommenten jót mosolyogtam
-
k-adi
nagyúr
válasz
Necroman_Mk2 #16782 üzenetére
hát igen, csak pont ez a lényeg hogy az elkóborolt dps-ek így auto-healt kaptak lényegében, pl. widow, stb.
szóval ez egyértelműen nagy buff, nekem nem tetszik ez a változtatás -
k-adi
nagyúr
válasz
Necroman_Mk2 #16780 üzenetére
igen, azt tudom és érthető is, de a többieknek eddig nem volt és így a healerek, supportok szerepe csökken
és ugye tudjuk hogy sokszor a supportokon múlik a meccs
-
k-adi
nagyúr
válasz
Necroman_Mk2 #16778 üzenetére
hát.. nem vagyok biztos benne hogy jó ötlet egy a passive heal
-
k-adi
nagyúr
válasz
Necroman_Mk2 #16743 üzenetére
Legendary skinek szerintem ezek, + jól is néznek ki, szóval biztos fizetősek lesznek
-
TBT
Topikgazda
válasz
Necroman_Mk2 #16743 üzenetére
Valamiféle event lesz majd a játékban, de nem hinném, hogy skint kapunk érte (inkább ikonok, falfirkák és hangsávok). Ismerve a Blizzard kapzsiságát és azt a tényt, hogy ezek a Blizzard szerint Legendary skinek... azokat meg ugye szeretik beárazni. 1900 OW2 coin/db
Gondolom lesz vagy 80-100 euró a teljes bundle majd. -
k-adi
nagyúr
válasz
Necroman_Mk2 #16738 üzenetére
"a turret mód helyhez kötöttsége miatt könnyű célpont volt"
na igen, de aki pro a karakterrel, az nagyon jól tudott aprítani vele -- ezért szerettem nagyon, mert aktív shield védelem nélkül is lehetett aprítani, ha meg volt + mondjuk mercy dmg boost is vagy bármi egyéb buff, akkor meg végképp.. rengeteg meccset lehoztam mind védőként, mind támadóként Bastionnal de persze azt hozzáteszem csak gold ligába jutottam, annyi időm nem volt már játszani hogy gyémántba kerüljek
de amúgy egy jól elhelyezett torb turret is nagyon makacs tud lenni az ellennek -
k-adi
nagyúr
válasz
Necroman_Mk2 #16726 üzenetére
köszi az infót!
ez valami évfordulós ajándék vagy miért van? -
conexke
tag
válasz
Necroman_Mk2 #16726 üzenetére
köszi erről nem tudtam es az előttid íródott dolog is megtoldódott
-
Sirandrish
legenda
válasz
Necroman_Mk2 #16717 üzenetére
Kipróbáltam, de még nem volt időm végigvinni..
Viszont ha már szóbajött...van arra mód hogy egyedül toljam végig? Mármint hogy ne keressen a játék nekem igazi playert? Nem zavarnának, csak konkrétan 2-3 perceket vár valakire, aztán ugyanugy bedob a botokkal, mert nincs real player..
De akkor meg nem várnék hosszú perceket -
k-adi
nagyúr
válasz
Necroman_Mk2 #16669 üzenetére
OW1 idején se értettem már minek ebbe PvE... az a pár "archive missions" 1-2 napig fun aztán annyi... a PvP-t kellene csiszolgatni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- P2P Fogadóoldal
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Nyaralás topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Tomato firmware
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- ASUS TUF Gaming A620M-Plus + AMD Ryzen 5 8400F + 16GB 5600MHz Kingston Fury Beast + hűtő
- Eladó Erős Gamer PC - Akár Cyberpunk 2077-re Is Készen! (Ryzen 3 2200G RX 570 8GB 32GB RAM AIO
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest