- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Pici telefon, óriás akksival?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
-
Mobilarena
Overwatch 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lavar
aktív tag
válasz
VoidXs #16644 üzenetére
Mostanra lett meg a rankváltásom a panaszkodott tank role gold 5-ömről, és végig diamond lobbyba rakott, amit soknak éreztem, 2 win és 15 lose után azt hittem levág a fenébe mélybe, de feldobott diamond 4-be, ekkora ugrásom még nem volt.
Úgy, hogy ez tényleg lutri.
Nem játszom már annyit a játékkal, de az biztos, hogy ebben nem sokáig maradok meg, én érzésre olyan plat közepére-tetejére tenném magam, legalábbis, akörül volt az, hogy hol nyertem, hol vesztettem, viszonylag kiegyensúlyozott volt. -
Lavar
aktív tag
-
Lavar
aktív tag
Értem a változást, ami a competitive részt érte, hogy nincs decay, meg a valóst látjuk, de ez valahogy nem jön össze. Előző szezonban Plat 5-ként végeztem a dmg role-ban, és most diamond 5 lettem, ennyire jól nem ment szerintem azért. Viszont, ami jobban zavar, hogy Plat 2 voltam tank role-ban, erre most berakott gold 5-be, amivel még a harmadik szezon elején sem voltam, mert plat 5-ből indultam neki, szóval ezt meg hogy?
-
Lavar
aktív tag
válasz
#55525888 #15851 üzenetére
Volt 50k coinom, megvettem Rein, meg Lucio skint és kiléptem.
Most megnéztem, 826 órám van benne, ami több, mint gondoltam, de már legalább fél éve csak a szezon besorolókat csinálom meg, aztán úgy hagyom. Nálam kifulladt ez a játék, van ilyen, csgo-ban ~1000 valamennyi van, de be se léptem abba se már több mint 1 éve.
Apex megy hébe-hóba, BF-ek, meg tegnap Valorantot kipróbáltam, hát érdekes.
Majd az OW2-nél újra megnézem mit nyújt.
-
Lavar
aktív tag
válasz
Redcaster #15606 üzenetére
Kipróbáltam ezt a role que compot, három meccset játszottam - egyet minden role-ból -, elsőre pozitív a tapasztalatom, mind win lett, összeszedett volt a csapat, aztán lehet csak pont szerencsés voltam és jó társakat kaptam. Nem mondom, hogy olyan mintha új játék lenne, de ráfért ez a frissítés/újítás. 2650 körül mozogtam előző szezonokban, kíváncsi vagyok hova tesz be ezeknél majd.
-
Lavar
aktív tag
Ha valaki szereti McCree-t, az most nézzen rá.
-
Lavar
aktív tag
Lement pár kör az új hőssel, mcree/widow keverék, így elsőre tetszik, de nálam nem hiszem, hogy kiváltja a cowboyt.
Aztán meglátjuk.
De most különösen tetszik, hogy olyat raktak be akinél a célzáson van a hangsúly.
-
Lavar
aktív tag
válasz
Mister_X #15054 üzenetére
Így van, azért is írtam, hogy végig mcree voltam.
lletve a "rendes" rank alatt a mostani season 10-t értettem ami 2450, és itt én is akárhogy teljesítek, kb. ugyanannyit ad, mint amennyivel zártam az előzőt, szóval ez nálam is ilyen.
Annyiban tényleg jobb ez a ranked dm, hogy csak rajtad múlik, hogy mit érsz el.
(#15055) tipuka: Este 9-től, ha jól látom.
-
Lavar
aktív tag
válasz
debrecenikri #15035 üzenetére
-
Lavar
aktív tag
Talán itt olvastam, vagy máshol, már nem tudom, de meg lehet venni a korábbi eventes skineket is majd az anniversary eventen? Pl. van helsing mcree-t?
-
Lavar
aktív tag
Kb. 3 percet tudtam játszani az új mapon majd fatal error, de most jelzi is a kliens, hogy karbantartás van.
Viszont Zarya is baromi jó lett, a három arcade lootboxból nem jön semmi, akkor rárepülök. -
Lavar
aktív tag
Na végre tölti.
(#14377) saen: Nálam is kimarad, a két Starcraftos lesz azonnali vétel.
-
Lavar
aktív tag
Megszűnt a disconnect hiba, hétfőn IPv6-ról IPv4-re visszaváltattam upc-nél, azóta nem dobott ki egyszer sem.
Viszont tegnap óta meg két kis narancssárga ikon jelent meg baloldalt, ezek korábban nem voltak, már utánuk néztem, egyik a packet losst jelzi, másik a bad connectiont. Menüben már ki is kapcsoltam azt, hogy mutassa, amíg nem érzem, hogy gond lenne ne is foglalkozzak vele?
Nincs lag, se hitreg kihagyás. -
Lavar
aktív tag
Tegnap meglett a rankedhez szükséges 10 meccs, azt hiszem 6 lose, 4 win lett a vége vegyesen, utána tett be goldba 2168 sr, nem tudom ez itt minek számít, gondolom átlagos.(?) Jól olvastam, hogy 2 havonta indul új szezon és minden szezonban új szintet kap a játékos? (Ekkor is 10 meccs kell hozzá?)
Habár ez annyira nem is izgat, sokkal inkább az a problémám a játékkal, hogy teljesen random időközönként server disconnected hibával kidob. Kompetitív módnál szerencsére vissza tudtam lépni és befejezni a meccset, viszont én többet játszom csak simán quick playre nyomva, ekkor viszont ha kidob egy 5-10 perc után, a bejelentkező képernyőnél nem aktív a login. Ki kell lépni a játékból, és újra be, ekkor viszont nem tudok visszamenni ugyanarra a szerverre, és már kaptam is egy ilyen -75%-os xp bant.
Ami leginkább bosszant, hogy más játékkal nincs ez a probléma. BF1-nél ritkán előfordul, de közel sem ilyen sokszor mint ennél, pedig sokat megy az is.
Van, hogy napokig teljesen jó, aztán rájön egy ilyen időszak, majd másnap, vagy harmadnap megint jó.
Először modem reset oldotta meg, de most megint elkezdte.
Ezt és ezt megcsináltam de semmi.
Bizonytalan vagyok, gondolom mivel nem mindenkinél jelentkezik a probléma, a UPC-s nettel lesz a gond, viszont az meg furcsa, hogy csak ezzel a játékkal.
A kérdésem, hogy másnak volt/van ilyen gondja, és hogy sikerült megoldani?szerk.: Ezzel a progival is megnéztem, jelzett is valami adatcsomag vesztést, majd leellenőrzöm párszor, aztán lehet tud valamit kezdeni vele a szolgáltató.
-
Lavar
aktív tag
Hali!
Free weekend alkalmából kipróbáltam a játékot (nem most először, egy korábbi ilyen alkalomnál is már), épp az előbb szakadt meg a kapcsolat, olyan fél órát még engedett játszani a rendszer, elvileg tegnap lett vége, mindegy is.
A kérdésem, hogy tudja valaki körülbelül mennyi az aktív játékosok száma? Úgy értem, megéri még megvenni? Páromnak annyira tetszik, hogy gondoltam a 25 eurós standard editiont megveszem, ez az egyetlen játék, ami elé leül, meg nekem is kezd megtetszeni, bár van más fps ami inkább lefoglal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest