- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
-
Mobilarena
Overwatch 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lutri. A játékosok fele alatta volt, másik fele felette. Én például annyi defeatet felhalmoztam az idők során, hogy most silverből lettem diamond. Egyszerűen nem működik az, amit gondoltak a rendszer alapjaként, hogy majd egy picit jobb játékos carryzni fogja az egész meccset, ezért úgyis a helyére kerül. Ez működne, ha exponenciális különbségek lennének két játékos közt skillben, de elég marginális, főleg hogy ha nagyon nem megy, hozol egy Torbot/Mercyt, csókolom. Tökéletesen mutatja a QP, ahol ész nélkül ömleszti össze az embereket, kb. GM szinttől tudnak csak kérdés nélkül nyerni.
-
-
bazs0811
tag
Én is letoltam 5 meccset és vártam a csodát de nekem semmivel nem volt minöségibb a gameplay, egy meccset ha élveztem. Továbbra is van zero dps offense, flanker tank, annyi hogy most nem tudtuk átvenni a szerepet 1-1 classtól hanem maradtunk abban amivel kezdtük. Meglátjuk...arra fogom a dolgot hogy a nagy patch miatt sokan tolják akik amúgy nem és felhígult az állomány tegnap de egyelöre nekem a szokásos sémát adta a játék.
-
-
k-adi
nagyúr
nekem is 7win 3l lett és mégis alacsonyabbra rakott (picivel) mint amivel végeztem. Pedig a meccseken egész jó voltam, sokszor volt gold, silver medálom stb... nem értem mi baja van, mert ha carryzett volna a team akkor még csak csak megérteném de így..? ááh mindegy végülis
-
Mister_X
nagyúr
-
Lavar
aktív tag
Megszűnt a disconnect hiba, hétfőn IPv6-ról IPv4-re visszaváltattam upc-nél, azóta nem dobott ki egyszer sem.
Viszont tegnap óta meg két kis narancssárga ikon jelent meg baloldalt, ezek korábban nem voltak, már utánuk néztem, egyik a packet losst jelzi, másik a bad connectiont. Menüben már ki is kapcsoltam azt, hogy mutassa, amíg nem érzem, hogy gond lenne ne is foglalkozzak vele?
Nincs lag, se hitreg kihagyás. -
bazs0811
tag
Szia! Segíteni nem tudok és meg sem nyugtat tudom, de nekem is van random disconnection. Néha napi 2-3 néha egy héten semmi. Rankedre általában vissza tudok menni de néha nem, 10-ből 9-szer akkor dob le ha nyerésre állunk
Nem találtam megoldást. Ausztriában élek, nem magyar szolgáltatóm van, német szerverek vannak közel és másnál nem tapasztalom én sem. BF1-et tolok én is néha még.
Igen, minden season elején 10 besoroló meccs van.
-
sirszevenap
addikt
A PUBG őrület után, talán az OW - val játszanak a legtöbben. Cáfoljatok ha tévedek, utolsó infóm ez.
LnB:
Dehogy is! Csak a régi szép emlékek. Semmi gond, csak érdekes, hogy mindig - mindig visszakászálódsz az OW-hoz. Pedig amit ez a játék tőled kapott. Na az a nem semmi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Eladó megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest