- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- iPhone topik
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Yettel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Overwatch 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
k-adi
nagyúr
válasz
frango13 #16615 üzenetére
genji, ha a dps skill a kérdés
ha csapatjátékos skill a kérdés, akkor nem feltétlen - bár lehet az ő csapatában még így is ő volt a legjobb csapatjátékos (azaz a legtöbbet tevő játékos a győzelem érdekében)
a skill-t nehéz mérni ha nincs definiálva mit értesz alatta, de a különböző attribútumokat lehet
-
frango13
aktív tag
válasz
frango13 #16607 üzenetére
Még hozzátenném azért, hogy marha nehéz ebben a játékban a skillt mérni. Szerintem az is hiba, hogy már részletesen mutatja a statot a meccsen. Nagyon megtévesztő lehet, hogy ki mennyire hasznos.
Pl. tegnap volt egy meccsem, amin én Window-val kezdtem, enemyben pedig genji. Szét csapkodott minket a genji. Tényleg nagyon ügyes volt. Messzire el is tolták a falat. 4. halál után meguntam és hoztam Symmetrát. Utána már csak ultival ölt meg, de nem volt hajlandó váltani. Megfordítottuk és megnyertük a meccset. Ennyin múlt. Most akkor ki a jobb DPS játékos? Én, aki felmérte a helyzetet, adaptálódott a comphoz -mégha egy alig játszott karit is kellet hoznia- vagy az, aki nagyon jó mechanikus skillel rendelkezik Genjivel, de nem hajlandó karaktert váltani? -
Wellin9
tag
válasz
frango13 #16542 üzenetére
Teljes káosz, ami megy a compban. Én DPS-ként silver-ben vagyok, és berakott ellenfélnek diamond-os dps-t vagy healert, nem is egyszer. Egyszerűen élvezhetetlen az egész, vagy teljesen esélytelen a meccs sokszor vagy éppen az ellenfél játéktudása van messze a te csapatod alatt. Én nagy szeretném szeretni ezt a játékot, de ez a season 2 rosszabb, mint az 1 volt, és az se volt túl jó
-
-
-
törölt tag
válasz
frango13 #16404 üzenetére
Olyan nálunk is sokszor van, hogy az egyik assaultot az egyik fél nyeri 100-ra,a masikat pedig a másik. De olyan is van, hogy 99-100ra nyerünk, vagy vesztünk. Ezzel nincs bajom.
Amivel bajom van, az amikor a meccs végére az egyik csapatnak van 8 killje, a masiknak 30. Az egyik csapat sebzett 3500at, a másik 10000 felett.
Félreértés ne essék, innen is lehet fordítani, csak nem mindegy, kinek. Itt nem a lehetőségekről van szó, hanem a skillekről. Úgy mint mapok, herok ismerete, aim, movement... stb
Én spec a mapokat sem ismerem tökéletesen, pl nem tudom, hol vannak a healek. A herokbil ismerek 2 tankot, 3 healert, dps-bol meg talán a Soldiert, mert az easy, de pl vele is sokszor akarom behúzni jobb egérrel a shightet, aztán nem az lesz
Tudásbeli, skillbeli különbségek vannak a csapatok között, méghozzá alkalmanként nem is kicsik.
Én kizárólag ebben látom a problémát, és erre mondtam, hogy nem fordítható a meccs. -
skL86
tag
válasz
frango13 #16404 üzenetére
Az OW matchmaking több százezer/millió játékost kezel, ebből kifolyólag van egy erős szerencse faktor, viszont minél többet játszunk, annál jobban kijön az egyéni skill szintünk a nagy számok törvénye alapján, a hülyék és kilépegetők nem csak nálad okoznak balsikert, hanem ellened is, ehhez viszont jelentős számú játékot kell játszani, több százat.
A játék nagy előnye, hogy a meccsek bárhonnan megfordíthatóak és vannak benne jó kontrák is, pl. egy közelharcos csapat ellen (mondjuk rein,brigitte,lucio,reaper,mei) egy jó phara meccsdöntő lehet, de van egy sor jó további counter ami megfordíthatja a meccset.Most a játék első hónapjában rengeteg az olyan játékos, aki vagy sohasem játszott előtte az ow-al vagy nem eleget, vagy túl régen. Az ow jelentősen elüt sok más fps játékoktól, ahol az egyéni játék/skill jobban kamatoztatható, mint itt. Ebben a játékban idő kell, amíg a játékosok megtanulnak csapatban/értelmesen játszani, amíg képesek eldönteni, hogy mikor érdemes felvenni a harcot és meghalni, vagy a halálunkat kockáztatni, vagy visszavonulni és életben maradni.
Az elején a bronz ligába sorolt mindenkit, akinek nem volt egy komoly rankja előzőleg ow1-ben, szóval a bronz ligában erős skill különbségek érzékelhetőek, sőt még silverben is így van. Konzisztens játékkal viszont feljebb lehet jutni, ahol vszeg már nem csak az dönti el a meccset, hogy egy dps fele sebzés /killt okoz, moira meg duplát sebez mint gyógyít😃. Jellemző erre, hogy engem, aki szinte sose játszok dpst (ennek megfelelően nem vagyok jó), ugyanabba a ligába rakott 7 win után (silver 5) dps-sel mint ahová a sokkal skillesebb support és tank main-emmel jutottam 100 meccsel..
-
törölt tag
válasz
frango13 #16397 üzenetére
Azért az a fordítás erősen függ attól, hogy milyen ellefelet kapsz, vagy kapunk. Igen, lehet fordítani, ebben egyetértek, de ha megnézed a fenti statot, eléggé látszik, hogy azon a meccsen biztos nem fordítottunk volna. (Vagy a másik meccsen az ellenfél)
És pont ez a bajom nekem is. Imba matchmaking causing trouble. Én totál megértem a kilépkedőket. Reménytelen helyzetbe rakják őket, ahol a meccs elején eldőlt az állás. Felesleges tovább játszani, fel kell borítani a királyt, és matt.
Tiszteletből persze ok, játszuk végig, ne csesszük el a másik játékát. Na de ha 4x egymás után ezzel triggerelnek, akkor basszus én is kilépek, mert játszani szeretnék, nem sz.patni magam.
-
-
válasz
frango13 #15918 üzenetére
Pontosan ez az, amit a játékosok szerettek volna. Mindenki DPS-t akart játszani, megkapták. Nekem nagyon tetszik, hogy sokkal akciódúsabb, tovább elhúzzák a teamfight-okat, az egyetlen dolog, ami miatt visszatértem OW1-be, az a competitive hiánya. Random csapatokkal az egész átmegy alázásba valamelyik oldalról, ami nem annyira fun, viszont amint ki lesznek egyenlítve a csapatok, ez a probléma megszűnik.
-
furob
tag
válasz
frango13 #15647 üzenetére
én arra használom az endorsement-et, hogy a végén "random" adok hármat (ha nyertünk akkor magunknak, ha vesztettünk mert oltári szarul játszottunk akkor az ellenfélnek), s ha eleget adsz és kapsz idővel, mész fel az endorsement osztályzattal. jelenleg 5-ös vagyok, ami azért kéthetente a "Keep it Up"-ban 4 loot boxot jelent. Igaz, hogy már szinte mindeenem megvan és mindig pénzt kapok, de igy egy vagyonnal várhatom a Halloweent.
-
Rigormortiis
veterán
válasz
frango13 #15441 üzenetére
Állítólag elég valós képet ad, mert nem a győzelmest/vereséget nézi, hanem a személyes játékodat.
Én általában gold tetején tanyázom, néha felkerülök platiba, de egyedül az már nagy kihívás. Viszont volt, hogy 10 besorolóból 9-et buktam, és ugyanúgy gold tetejébe pakolt.
-
debrecenikri
tag
válasz
frango13 #15446 üzenetére
Pontosan, de ha szabad egy tanácsot adnom, fogd fel úgy a játékot, hogy minden rajtad múlik, egyedül egyrészt ez az esetek nagy részében igaz, mert csapatmunkát ritkán fogsz látni, másrészt a személyes fejlődésedet jobban segíted, ha arra fókuszálsz, hogy te mit csinálhatnál jobban
-
-
-
válasz
frango13 #15426 üzenetére
Ha csak DPS van, Roadhog a megoldás. Supportal csak késlelteted az instalockerek biztos halálát, de akármilyen jó vagy, nem igazán tudsz segíteni. Amint előkaptam azt a full solo karaktert, gold aljáról (voltam silver is) repültem platba. Onnan már support kellett a diamond-ba jutáshoz, mert hog csak egy bitang nagy feed pont, ha nincs csapatmunka, pedig az solo queue-ban nincs.
Milyen shield? Brigitte vagy sima? Mert a simán átmegy a charge, egy ügyes Baguette pedig stunol.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kerékpársportok
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Időnként túlmelegedhet a Switch 2?
- Xbox Series X|S
- Anime filmek és sorozatok
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Lenovo Legion Go 512GB + rengeteg extra!
- Bivaly erőmű Lenovo P1 G3 (Core I9 8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) MAGYAR laptop eladó!
- Samsung 860 EVO 2.5 500GB SATA3 MZ-76E500 100/90
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest