Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• haddent

addikt

válasz diablo1984 #40633 üzenetére

J miért ég-föld azon kívül, hogy dögnehéz és ugyanazokkal a motorokkal szerelték? :DDD A belseje modernebb (nyilván) de műszakilag szerintem ugyanaz sőt hát fogyasztás/relatív erőben alul is marad azonos motorkódnál, nem?

gban 1.7 -ért G? Akkor már inkább érdemes keresgélni, a H 2 volt és mostmár lassan 15 ezer km -t tettem bele (156 -al vettük :Y ) és max csak azt költöttem rá amit én akartam nem "kért" semmi. Még ez a szíj nyüszörgés is megnyugodott ma reggelre. Ki lehet fogni..

mohabá 007 hát szép gép is.. F classic sedan is szerintem/nekem egy örökéletű forma, olyan tényleg klasszikusan szép. De a hatchback F vagy netán gsi húú :Y

Declare legyen igazad, és legyenek ilyen autók mert van rá igény... de nekem nem kell, és biztos van még rajtam kívül aki hasonlóan gondolkodik. Szóval maradjon csak fenn a szívó benzin kategória. Turbóról lehet szó.... 2 literes 4 hengeres motortól felfelé/mellé :))

Más: vettem egy flakon STP benzin adalékot a MOL -nál, ráöntöttem a felét a fél tank MOL RON100+ evo neo -ra, gyönyörűen megy. Eddig ez a benzin a legjobb érzésre/tippre amit próbáltam. Teli tank volt, most felénél jár és már 300km benne van és folyamatosan túráztatom pirosnál (kipuff felszerelés után tankoltam ;] ), nyomom neki, indulásnál gumi csikor stb és így is (ja és pálya nem is volt benne max egy 50km szórakozás)

Új hozzászólás Aktív témák