Hirdetés
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
válasz
diablo1984
üzenetére
J miért ég-föld azon kívül, hogy dögnehéz és ugyanazokkal a motorokkal szerelték?
A belseje modernebb (nyilván) de műszakilag szerintem ugyanaz sőt hát fogyasztás/relatív erőben alul is marad azonos motorkódnál, nem?gban 1.7 -ért G? Akkor már inkább érdemes keresgélni, a H 2 volt és mostmár lassan 15 ezer km -t tettem bele (156 -al vettük
) és max csak azt költöttem rá amit én akartam nem "kért" semmi. Még ez a szíj nyüszörgés is megnyugodott ma reggelre. Ki lehet fogni..mohabá 007 hát szép gép is.. F classic sedan is szerintem/nekem egy örökéletű forma, olyan tényleg klasszikusan szép. De a hatchback F vagy netán gsi húú

Declare legyen igazad, és legyenek ilyen autók mert van rá igény... de nekem nem kell, és biztos van még rajtam kívül aki hasonlóan gondolkodik. Szóval maradjon csak fenn a szívó benzin kategória. Turbóról lehet szó.... 2 literes 4 hengeres motortól felfelé/mellé

Más: vettem egy flakon STP benzin adalékot a MOL -nál, ráöntöttem a felét a fél tank MOL RON100+ evo neo -ra, gyönyörűen megy. Eddig ez a benzin a legjobb érzésre/tippre amit próbáltam. Teli tank volt, most felénél jár és már 300km benne van és folyamatosan túráztatom pirosnál (kipuff felszerelés után tankoltam
), nyomom neki, indulásnál gumi csikor stb és így is (ja és pálya nem is volt benne max egy 50km szórakozás)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A37 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 8GB I 250GB I DVDRW I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Gari!
- Dell XPS 13 Plus 9320 i7-1260P 32GB 512GB 4K+ TouchScreen 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A belseje modernebb (nyilván) de műszakilag szerintem ugyanaz sőt hát fogyasztás/relatív erőben alul is marad azonos motorkódnál, nem?
) és max csak azt költöttem rá amit én akartam nem "kért" semmi. Még ez a szíj nyüszörgés is megnyugodott ma reggelre. Ki lehet fogni..
), nyomom neki, indulásnál gumi csikor stb és így is (ja és pálya nem is volt benne max egy 50km szórakozás)