- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Légies iPhone halvány színei
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobsys
veterán
válasz
Lortech #62635 üzenetére
En peldaul teljesen jol megszoktam, hogy beleolvasok a topickba majd egy kattintassal a fradt gozben vagyok ahol meg van par olyan topic amit alkalomadtan olvasgatok. Tudom, hozza lehet adni a jobb oldali listahoz, de annyira nem erdekel raadasul zavar ha latom a piros hozzaszolas szamlalot
-
fokukac
nagyúr
válasz
Lortech #62635 üzenetére
Nézd, tizeniksz év után megváltoztatni egy ilyet, igen, keressük az okokat.
Pl. ha megnyomom a p betűt bármelyik böngészőmön, az első, amit felhoz, az a fáradt gőz linkje. Már csak emiatt is változtatnom kell majd, és mint az közismert, utálom a változásokat.
A hozzászólás-szám nem izgat, bár azért némileg megkérdőjelezhető, hogy a "Nagyrobogósok baráti topikja", a "Svájci és egyéb órák topicja", a "Gyúrósok ide!", esetleg a "Vadászrepülés ma és régen - makett, modellezés" topic mennyivel szakmaibb, ha azon hozzászólások többet érnek.
Amúgy pedig megnyitottam az off topicot, szóval gyertek csetelni a f.gőzbe.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Lortech #62125 üzenetére
jo, igy nezve teljesen ertheto
en stout/porter/imperial vonalon egeszestes soroket szoktam inni, a joivasu nekem nem annyira szempont, meg jellemzoen a markansabbak egyebkent is jellemzoen 8-14% kozott mozognak. egy 0.33mas cocoa psychoval jellemzoen el szoktam nyammogni 1-1.5 orat.
-
NoLF
veterán
válasz
Lortech #62120 üzenetére
Nem tisztitottak a sorcsapot rendesen/megbuggyant a fekete arany, mindketto megesik... Bar ha savanyu volt akkor inkabb utobbi, elobbi esetben altalaban csak budos es nem kellemes az ize. En is szeretem, pont azert mert "dontos" sor, le tudsz csapni belole akar 10et is komolyabb kovetkezmenyek nelkul, nem telit el mint a komolyabbak, amik persze finomabbak, de suruek, ezert inkabb kostolgatosak mint a guinness. Belhaven blacket en is szeretem mint lenyegeben minden mas stoutot vagy portert, nemreg dublinban kostoltam egyet ami pl guinness-vetelytars is lehetne, ha olyan multra tekintene vissza es olyan marketingje lenne.
A kremje talan meg jobb is volt mint guinness papa termeke.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Lortech #62120 üzenetére
hat nem tudom, annyiert kocsmaban Magyarorszagon boven nagyon jo soroket lehet kapni.
foleg, hogy a Guiness alapvetoen egy olcso porter and stout, eros marketinggel. egy jobbfajta megoldashoz kepest (pl brewdog / evil twin / to Øl) labdaba se rug. mas kerdes, hogy pl a Cetben Brewdog csak 5AM Saint / dead pony club meg meg valami volt, amibol a dead pony egy tularazott szornyuseg, a 5AM meg inkabb csak a szine miatt kulonleges, hazon belul van par ezerszer jobb alejuk.
-
parandroid
félisten
válasz
Lortech #60823 üzenetére
Cserszegit meg a zöld veltelinit én is már jócskán felnőtt fejjel fedeztem fel magamnak, kommerszhez képest tényleg van belőle egészen elfogadható is. Palackozva azért sok pénzért nem venném, de van pár kis pincészet a környéken, akik vállalható verziót képesek produkálni belőle.
p
-
Viszlát
addikt
válasz
Lortech #59789 üzenetére
Átlaghoz képest én rengeteg borravalót adok minden téren, még sok olyan helyen is, ahol kiszolgálás vagy extra teljesítmény nincs
Csak kíváncsiságból, ezt milyen elgondolásból teszed? Szvsz a borravaló lényege az, hogy ha legalább az alapot nyújtja kiszolgálásban, akkor megkapja a minimumot, ha többet, akkor meg nyilván az ember honorálja. De a kelletlen, unott, bunkó, nemtörődöm pincérnek szerintem egy fillér sem jár.
-
NoLF
veterán
válasz
Lortech #59789 üzenetére
Felreertes ne essek, en nem varom el senkitol hogy kieeszitse a fizetesem, ugyanis en vallaltam el a minimalberes melot. Ami nekem rosszul esik, hogy en nem server vagy waiter vayok, hanem talan angol szo nincs is ra, de pincer. Akit mar lattam, nev szerunt udvozlom, kerdes nelkul viszem az italat, meselek a brokrol, sorokrol, beteve tudom a menut es mindn kerdesre keszsegsen alaszolok, ha nem tud donteni akkor javaslok, ha valami friss akkor azt ajanlom, kozben viccelgetek, nevetgelek, elmeselem eletem tortenetet, erdeklodok feloluk, ha turistak akkor meselek bristoleol, ha gyerekek vannak akkor oket mindig princessnek vagy princenek szolitom is viszem a sajat magam altal kinyomtatott kifestoket tollal egyutt, egyszoval nyilanaloan ERDEKEL az egesz es iyekszem mindenkinek a leheto legmaxinalisabb elmenyt nyujtani. Ha ennek ellenere a vegen ilyen fillerek esnek csak le a szep szamla vegen, azt bantonak erzem. Foleg ha kozben a vendeg ugy kezel, mint egy kutyat, barmilyen bubbly is vagyok.
Tehat elvarni nem varok es semmit kotelezo elleggel, csak ugy gondom, a hozzadott ertek ami nelkulem nem volna meg, az talan meger egy 5-8-10% koruli jattot. De ha nem, akkor legalabb ne nezzenek patkanynak, mar az is eleg.
Kukac: a 300as 15 fo volt, a 200as 9. Tegnapelott volt egy 23 fom, ok 550et koltottek egy 65ot hagytak a zsebemben, mert imadtak. Meg az osi hazugsagaimat is, miszerint en egy skandinav favago vagyok csak sajnos az anyukam megbetegedett es mar noncs sok fa skandinaviaban igy el kellett jonnom ide dolgozni hogy finanszirozhassam a korhazi ellatasat... Minden asztalnak eloadok vmi baromsagot, ha latom hoy vevok ra
Talan kicsit gyorsan gepeltem a telon ezert a sok eliras, szkuzi. De be akartam feezni miott megdoglik a telekommunikacios kezikeszulek
-
-
válasz
Lortech #57157 üzenetére
Szokvanyos, de abban az ertelemben nem normalis, hogy lehet tenni ellene es valszeg tulhajtottad magad kicsit. Szenhidratot, sot es folyadekot vigyel be (a sot ne hagyd ki), es pihenj.
Szoval egyel, nagy valoszinuseggel a metabolizmusod borult fel kicsit. A sos kajat ne hagyd ki, ha meg nem mondtam volna.
Az elso Velence 10x utan voltam igy, amig masnap delben be nem toltam 40 deka rantott hust
-
FehérHolló
veterán
válasz
Lortech #55714 üzenetére
Bécs egész belvárosa le volt zárva ugyanilyen okból (marathon).
Az autópályák városi "átvezetői" is. Hatalmas káosz, sosem láttam még ilyet Pesten sem. 70 perc volt 14 km.kukac: Aki nem lép egyszerre, nem kap rétest estére, tudjuk. Kell a ritmus hozzá.
bandus: Éves 3-4 millió forint hitelkártyáról az még nyugat-európai viszonylatban is sok.
-
-
Integra
titán
válasz
Lortech #53831 üzenetére
egyik edzésemen egyszerűen orvosi igazolást kér az egyesület, hogy járhassak. a háziorvos nem volt hajlandó aláírni a papírt, mikor elmentem hozzá, azt mondta, hogy beszigorították a sportigazolások kiadását és ő nem akar magának bajt, hogy ha netán velem történik valami edzésen és ő írta alá az igazolást. nagyon sok lappangó betegség etc jött ki az ilyen aláírások után és az ide vonatkozó szabályokat módosították az esetek miatt.
szóval most ezt az igazolást csak a körzetileg illetékes sportorvos állíthatja ki, akkor is, ha nem akarok versenyezni, noha versenyszerűen edzem. természetesen, ha nem komoly sportegyesületbe járnék, akkor nem kellene, mert máshol meg semmi ilyet nem kér az edző, csak egy ír egy papírt amin az szerepel, hogy saját felelősségre edzel és az edzőt nem terheli felelősség, oszt jónapot és ezt írod alá. itt viszont kérik, muszáj végig csinálnom.
az igazsághoz az is hozzá tartozik, hogy noha most már tényleg nyűg az egész, alapvetően egyet értek ezzel, csinálják is meg a vizsgálatokat, nem is vagyok már 25 éves, értem csinálják. de arra sosem számítottam, hogy ez ilyen nyögve nyelősen működik.. ami időbe, pénzbe került már ez nekem..
arra emlékszem versenyző koromból, hogy akkoriban valahogyan könnyebb és gyorsabb volt a sportorvosi igazolást megszerezni. na de annak már 15 éve biztos van -
parandroid
félisten
válasz
Lortech #53450 üzenetére
Na jó, de itt az egyszerűbb vérvizsgálatokat, vagy pl a gyerekeknél a torokgyulladásos baci azonosítását kenetből, amikor nem reagált az adott gyógyszerre, azt azonnal és helyben is megcsinálják. Nem tudom, hogy Mo-n civilizáltabbnak számító helyeken milyen praxisok működnek, itt a normál háziorvosi, vagy gyermekorvosi praxist úgy képzeld el, mint otthon egy menőbb magánrendelőt.
p
-
-
Winner_hun
félisten
-
kételkedem
addikt
válasz
Lortech #51757 üzenetére
Ez elég jó csajozós duma, legközelebb előadom a pénztárosnak!
Szia!
Tudtad, hogy a vonalkód általában az item numbert tartalmazza (pl valamelyik EAN formátum)+ ilyen méricskélős esetben a mennyiséget, a pos szoftverében vannak az item numberhez tartozó tulajdonságok, mint pl. ár, mértékegység? Napon belüli árváltoztatás (pl. emergency price change) ritka a retailereknél, mivel a kasszák nem feltétlenül online-ak, saját adatbázisuk tartalmazza a működéshez szükséges infókat, ezeket jellemzően éjszakai batchek állítják be egy adott napra, majd különféle módszerekkel eljuttatják a poshoz. -
válasz
Lortech #50638 üzenetére
Hát most mondjam, hogy visszajöttem az időben, mert láttam, hogy írtad mit néztél
Spoiler veszély
UI: Még szerencse, hogy nem születik gyerekem, mert akkor nem jöhettem volna visszaUI2: Szeretem az ilyen filmeket, elmerengtett, hogy mi lenne ha ...
UI3: Én ma találtam, mondom egynek jó lesz, hát nem csak egynek. -
Tim82
félisten
válasz
Lortech #48424 üzenetére
Tegnap délután kb. 30 percet vártam csak arra, hogy apám nem épp mai darab laptopja (egy Thinkpad T43) kikapcsoljon, mert persze kikapcsolás előtt telepítette az elmúlt másfél hét egyáltalán nem összes frissítését, szám szerint 11-et. (Apámék nem foglalkoznak a Windows lelkivilágával, én szoktam frissíteni, amikor arra járok.)
Mindezt azért, hogy hónom alá csapjam és hazahozzam, mert cseréltem benne a tetűlassú vinyót egy SSD-re.
-
válasz
Lortech #48339 üzenetére
akkor nekünk úgy látszik szerencsénk volt, ilyesmit nem tapasztaltunk sose. csak azt, hogy citromot lehetetlen ott kapni
mondjuk viszonylag keveset vásárolunk élelmiszer alapanyagot, leginkább vizet, gyümölcslét, sört, ilyesmiket, azt meg gyakorlatilag mindegy, hogy hol vesszük.
ha gyorsan kell valami akkor inkább a tesco express a tétényi úti kereszteződésnél, az azért közelebb van a somogyi útról. zöldség esetén vásárcsarnok a fehérvári úton, vagy tamás bátya piac a hamzsabégin.
szóval ezek nekem nem tűnnek fel, bár nem is figyelem. egyedül a kutyás kéregetők, na őket utálom, de néha szoktam nekik venni egy adag kutyakaját
-
válasz
Lortech #48317 üzenetére
A diákoknak, akiknek az életképük így nagy hirtelen annyi, hogy valami gyárban fognak melózni napi 8 órát, utána elmennek inni, na nekik a csocsó, xbox igenis nagy szám, főleg, ha valakinek a saját irodájában vannak ezek
A szakmai képzés viszont épp arról szólna, ha már ugye másra nem elég az idő, akkor az alapokat meg tudják adni, hogy ne a főiskolán, egyetemen szenvedjen vele a delikvens, ahol talán senki se segítene benne. Vagy teljesen normális, hogy 1 éves szakmai képzés után is ugyanúgy esik be a felsőfokú oktatásra, mint aki rögtön érettségi után érkezik? o.OIgen, az általad említett cég vezetője jött ki tudtommal
Azt az előadást talán szívesebben meghallgattam volna, habár a ME-től érkezett előadó is jó előadást tartott, csak inkább közismert dolgokat mondott el, semmi újdonságot nem hallottam.
-
fokukac
nagyúr
válasz
Lortech #46509 üzenetére
lehet, hgoy beszámítja valahogy az árszínvonalat - azt, hogy az adott országban mennyiből lehet megélni, meg ilyenek.
úgy hívják ezt a közgazdászok, hogy "vásárlóerő paritáson" -és vásárlóerő paritáson az eu-átlaghoz képest 65%-on áll az egy főre eső gdp-nk, holott nominálisan kb. 1/3-a. -
zolynet
veterán
válasz
Lortech #46340 üzenetére
pontosan arra gondolok, h ami utcába én bekanyarodok ott legyen kitáblázva h fizető parkolás van, mint azt sok helyen meg is teszik ... pont ebből ne lenne elég tábla?!
ja h nem vettem észre a csörsz utca elején h fizető zóna, hát basszák meg már bocsánat
valszeg tanulópezó lesz ez, de azért utána járok.....hiába, ez magyarisztán -
-
tildy
nagyúr
válasz
Lortech #42890 üzenetére
Gyere ide, itt kellemens 20-25 fokt van, napsutessel.
Blacksoul: hogy oszinte legyek, a 40 fok koruli hosegbol egy het is epp eleg. Szeretem a napfenyt, a hoseget viszont nem.
Ez teljesen jo is igy, koszonom.
Nekem az idei ev jonak mondhato, voltam vagy ketszer mar otthon ( ha jol remlik januar es marcius) , voltam Kolnben, Portugalia is osszejott, Birmingham, Leeds is volt, lesz majd valamikor egy hetvegenk Dublinban, es evvegere a svedekhez is ki akarunk ruccani. MEglatjuk hogyan alakul.
De az biztos, hogy jovore ket het szabit veszek ki fesztival idejere, egy het fesztival, egy het nyaralas.
-
fokukac
nagyúr
válasz
Lortech #42897 üzenetére
Szerintem egy kapitalizmusban nem minimál- hanem maximumárat kell szabni, és igen, jól mondod, a többség nem taxis.
Ha mindenki ugyanannyiért fuvaroz, akkor azt a taxist fogom hívni, aki S-mercivel visz, és nem daewoo-val.Az pedig ,hogy a hatása kicsi lesz, kis ferdítés, hiszen, ha sokan abbahagyják, és mondjuk munkanélküliek lesznek, az nem kis hatás.
Azt pedig, hogy drága, Bandus, úgy értettem, hogy nem szívesen járnék nap mint nap azzal mindenhova. Mert egy út is eléri egy átlagember fél napi bérét.
És igen, spúr vagyok. Azért van pénzem, mert nem szórom el faszságokra.
-
fokukac
nagyúr
válasz
Lortech #42890 üzenetére
Na jó, bennem is van egy kis para.
Elsősorban azért, mert nem nyaraltam, egyszer csobbantam a Velencei-tóban, egyszer meg a Tiszában, és ennyi. De most (holnap) megyünk Brac-ra, remélem, még azért kellemes idő lesz, és úszhatok a tengerben is azért.
És mától két hét szabi, ami szintén jól fog esni. Végre lesz időm állást keresni.Taxiügyben: Én eddig se nagyon taxiztam, mert eddig is kurvadrágának találtam. Legalábbis az átlagember számára elérhető áron.
Aztán nemrég rájöttem, hogy van nagyszerű céges kedvezményem az egyik taxitársaságnál, és az már elég baráti árnak számított (kb félár volt), úgyhogy most az elmúlt 1 hónapban négyszer is taxiztam.Szóval én se fogom használni az új áron, azt hiszem, nekem nem duplája lenne az emelés, hanem még több.
Mert amíg 1-2 ezer Ft-ért hazavittek, az jól jött, nade 4 ezret már nem ér meg nekem ez a szolgáltatás.
Arról nem is besézlve, hogy egy reptéri fuvar kb. 8 ezer lesz, szóval szerintem Tarlós kapja be.
Olyan tipikus fideszes megoldást láthatunk amúgy, amikor az állam erősen beleszól a gazdaságba, amikor alapvetően az a baj, hogy sok a taxis.Már csak arra lennék kíváncsi, hogy a vidéki (pl. budaörsi) taxikkal mi lesz, nem fognak-e belerontani a fővárosi bizniszbe? Vagy majd ügyesen kitiltják őket?
Ja, és még valami: szerintem fel fognak lendülni a sofőrszolgáltatok. Amíg Tarlósz azt is be nem tiltja.
-
EQMontoya
veterán
válasz
Lortech #42890 üzenetére
TIpikusan az az eset, amikor a szabályozottságtól nem lesz jobb senkinek. Az ár ugyanis bőven azon a részén van a keresleti függvénynek, ahol az már árrugalmas: brutálisan csökkenni fog a kereslet.
Kb. olyan, mint ha kiállnék 100ft-ért zsemlét árulni a körútra. Lehet, hogy jönne naponta 1-2 nagyon éhes ember, de nem élnék meg belőle, az tuti.
BS: a 25 fokos napos időt szoktam én is hiányolni. Az a bajom a nyárral mostanság, hogy vagy 37 fok van, vagy 16.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Lortech #42890 üzenetére
Kb. 3 hétig volt meleg, összesen 6 hétig nyár, de akik szeretik a szürke, felhős, ködös, esős, hideg, havas, fagyos időt, vagyis 99,9%-a az embereknek, azok 6 héten át a kínok kínját élték át. Most 46 hétig megint én szenvedek majd
Mondjuk az emberek 99,9%-a biztos szed valamit, mert közismert és tudományosan bizonyított tény, hogy a napsütés, a napfény az emberi szervezetre, valamint a hangulatára, érzelmeire pozitív hatással van. De a 99,9%-ot úgy tűnik egyáltalán semennyire nem befolyásolja pozitívan.Hozzáteszem a legnagyobb baj az, hogy azt az időt, amikor kellemes 25 fok volt, a legtöbb ember a munkahelyén töltötte, sokan bezárva egy irodába.
-
Tim82
félisten
válasz
Lortech #42890 üzenetére
Tetézzétek csak, tetézzétek...
Életem nagy tragédiája, hogy bagoly-alkat vagyok, de reggel 8-ra kell bejárni. Ezt visszasírom kicsit az ügyfélszolgálati múltból, a csúsztatott meg éjjeli műszakoknak azért megvoltak az előnyei is, még ha hosszú távon az összevissza beosztás szét tudta zilálni a bioritmust.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Lortech #42606 üzenetére
zuhogás = hupákolás
Szia Kidus!
Mióta megvan a kávéfőzőm, és magamnak gőzölöm a tejet is a cappuccinohoz, azóta abba egyáltalán nem teszek semmi édesítőt, mivel a jól gőzölt tej eléggé édesít a tejcukor miatt, és a kávéba is csak akkor teszek, ha véletlenül nem sikerül olyan finomra, vagy már elég öreg kávéból csináltam.
-
tildy
nagyúr
válasz
Lortech #42606 üzenetére
A dietetikusom most probal leszoktatni az edesitoszerekrol. Leven apu ugye cukros, ettol valo felelmemben en is elhagytam mar jo par eve a cukor fogyasztasat, csak edesitovel iszoma kavet , teat. Na most megkaptam, hogy lehet ennek is koze van a hizasomhoz, ugyanis a szervezet cukrot var.
xilit, azaz nyirfacukor itt nem nagyon van, most kezdtuk el hasznalni a steviat, meglatjuk . -
FehérHolló
veterán
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Lortech #42152 üzenetére
Sok sok bableves, káposzta, karfiol, hagyma, chillis bab elfogyasztása mellett kifigyelni mikor szokott közlekedni a lifttel, és olyankor beszállni mellé, és olyan jó hosszasan elnyújtott, ropogtatósan kacskaringósat mellétolni a füst mellé, hangosan megjegyezve, hogy sajnos nem tudsz leszokni erről, és más se tud lebeszélni róla...
Kicsit úgy érzem, hogy dohányozni teljesen elfogadott társadalmi norma, míg pl. fingani halálos bűn. Persze érthető, a bagózás évezredes létszükséglet, és kifejezetten egészséges, a fingás meg csak úri divat, és megbetegíti az embert. Ráadásul a bagó olcsó, a fingás meg luxuscikk.
-
válasz
Lortech #42152 üzenetére
erre legjobb példa a szüleim, akiket sehogyan sem lehet lebeszélni erről a szarról. nefélj, ők nem mennek ki az erkélyre dohányozni, nyomják a lakásban... egyszerűen undorító. és csak mostanában realizáltam, hogy én bizony így nőttem fel
csak hát abban az időben az volt a megszokott nekem. de miután elkerültem otthonról, azt vettem észre, hogy folyamatosan rosszabbul érzem magam, ha hazamegyek, nem bírom egyszerűen elviselni. barátnőm szintén, nem is nagyon jár hozzánk emiatt
így felnőttebb fejjel nem tudom felfogni, hogyan lehet így élni. ezért jó ha másfél havonta meglátogatom őket egy hétvége erejéig. most is tervben volt a hosszú hétvégén, de 4 napot nem bírnék ki már ilyen körülmények között.
a legszomorúbb az egészben, hogy amikor édesapám elhunyt gégerákban (amibe azért a cigi mellett a bánya is jócskán közrejátszhatott), még az sem túlságosan hatotta meg anyámat, azóta is ugyanúgy szívja tovább. sőt mi több, a drága húgom is rászokott.
volt is ebből párszor nagy veszekedés... elég volt egyszer átélni, hogy milyen idő előtt elveszíteni az egyik szülőmet, ha bármi betegsége lesz ami a dohányzással kapcsolatos, akkor megmondtam neki, hogy rám ne számítson. továbbá azt is kilátásba helyeztem, hogy az esetlegesen születendő unokát sem fogom hozzájuk vinni abba a füstbe amit vágni lehet. de van egy olyan érzésem, hogy ez sem elég motiváció nekik.
nah mind1, kipanaszkodtam magam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Renault, Dacia topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Facebook és Messenger
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest