- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Netfone
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Légies iPhone halvány színei
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Mawyx
őstag
válasz
bobsys #62042 üzenetére
Jajj nekem már kéne egy nagyobb hűtő, mert nem férnek
A boarding passoknak pont a nagyobbik felét veszik el, marad róla a fénykép meg a kis csücsök. No meg csóró fapadozó vagyok, az A4-es lepedőket meg nem olyan különleges elrakni.(#62028) Jester01: Biztos ami biztos, most már szerintem én is kiírom inkább, hátha...
-
válasz
bobsys #61788 üzenetére
Csak papír és toll van, sajnos. De a pdf.-et nem nyitják meg.
#61789 emvy: A Dell bejön... de olyan nagyon komoly nem kell. csak strapabíró legyen (bedobnám a táskába a jegyzetek, füzetek, bringalánc közzé), jól bírja az akksija, office, pdf. legyen rajta, és wifi se lenne hátrány. Ezért a Latitude-t nem áldoznám be. Az marad asztaliként használva. De egy subnoti SSD-vel jó lenne. Tablet akksi mennyit bír?
-
bobsys
veterán
válasz
bobsys #61089 üzenetére
na alairta vegre az elado is a papirokat a heten, oreg faszi californiaban es rendes postaval kellett neki kuldeni az szerzodest, kinomtatva, e-mail az nem mukodik neki
A bank meg ma pikk-pakk megcsinalta a papirokat a hetvegen atolvasom, mar egyebkent benne van a torleszto reszlet es a fizetesi kondiciok is -
Integra
titán
válasz
bobsys #61452 üzenetére
nem sok idő és hatóságilag fogják rfid csipezni az embereket. onnan meg minden mindegy már. amerika egyértelműen erre törekszik, kínában sem csodálkoznék, de abban sem, ha netán a tüchtig németek is előbb utóbb ilyesmire vetemednének, bár náluk elég erős az érdekképviselet még.
-
Integra
titán
válasz
bobsys #61226 üzenetére
nem az igaziak sajnos. rengeteget próbáltam, mindegyik ugyanolyan, nekem jabra easygo60-am van, ugyanaz a baja mint a többinek, fél óra után már kitudnám tépni a fülemből.
a másik baj ezekkel, hogy nemes egyszerűséggel visszhangoznak, hiába van dps még a jobbakban is, telefonon keresztül mindig sokkal jobban hallod a másik félt, tisztábban és torzításmentesebben. a madzagos, minőségi füldugós és mikrofonos headset az igazi sajnos még mindig. legalábbis szerintem. -
gaborbol
őstag
válasz
bobsys #61089 üzenetére
Van itteni ismeros, lassan egy eve arulja a hazat es panaszkodik, hogy nem veszik meg.
Nem kene esetleg engedni az arbol?
Engedni az arbol? De hat nezzem meg a szomszed haza 2 het alatt ment el, ennel dragabban, es az ove ahhoz kepest merfoldekkel jobb. Lattam volna mielott megvettek, mennyit koltottek ra azota, stb,stb.
Akkor ok.Jol csinalod, en is ezeket szedegettem ossze, azert el lehet vele utni nemi idot
Nalatok joval olcsobbak a hazak, ha 180-200K korul talalnek valamit, osszetennem a ket kezem, de a realis szam valahol 220-230K korul van,persze ezekre meg lehet kolteni rendesen. Pont ma voltam a bankban, hogy kb mire szamithatunk, mondja a m. broker, hogy 400K-ig siman jok vagyunk.
Bakker, nem csoda, hogy ennyien bebuktak a lakashitelt. Es rengeteg ember az utolso fillerig el is ver minden penzt. -
tildy
nagyúr
válasz
bobsys #60936 üzenetére
Most mondom, elfogyott..
Apple Store, Upper West Side
New York, NY
Unavailable for PickupApple Store, Fifth Avenue
New York, NY
Unavailable for PickupApple Store, West 14th Street
New York, NY
Unavailable for PickupApple Store, Grand Central
New York, NY
Unavailable for PickupApple Store, SoHo
New York, NY
Unavailable for PickupPeterket: egy idoben meg en is elofizuval vettem a telefonokat, de aztan Lala munkahelye kornyeken 0 terero volt. Akinek meg van terero ott, az meg mashol tragya. Nem tudom erdemes-e lekotni az embernek igy ket evre magat, foleg, hogy a korabbi 30 fontos havidij szepen felmaszott inkabb 40 korulire. Mert 30 font plusz ingyen elhozhato, az rendben volt.
-
tildy
nagyúr
válasz
bobsys #60853 üzenetére
Basztikuli. A legkisebbet vettem ott, de az is akkora volt, mint otthon a venti/nagy.
Egy kirgiz csalad hazaban lakunk amugy, ami a londoni viszonyokhoz kepest egy palota, majdnem ugy is nez ki
Nagyon kedvesek, reggel az apuka bevisz a varosba, este hazahoz, ma elvitt hazafele a pentagont megmutatni.
Viszont alig talalunk elelmiszerboltot. Vettunk volna egy uveg bort neki, de amit talaltunk bolt, az kb ejjel nappai volt, az osszes elelmiszer pedig kimerult chipsekben.
Tetszik az egesz, de mar most latom, nem elnek itt. Nekem UK az otthonom, kisse hianyzik is. Bar lehet csak Esmein miatt mas igy az ut.
-
NoLF
veterán
válasz
bobsys #60753 üzenetére
Engem csak a valaszok erdekelnenek
Hahahah basszus ez nagyon jo
"Eredeti, antik 150-300 éves, talán sokkal régibb, aranyozott kristály Jós Gömb, SZELLEMEKKEL! Múlttal! Jövővel!
FOTÓZTAM!!!
Nem tudom biztos korát - 200 év óta családunk birtokolja -, szemmel láthatóan nagyon öreg darab lehet (1700-as évek?), ez látható a stílusjegyein továbbá a kidolgozottságán és egyediségén-eredetiségén is. A talpában van valamiféle írás de nem tudtam elolvasni, fotóztam."
Tehat kb 150-300 eves, a csaladban 200 eve van. Fenomenalis!
-
gaborbol
őstag
válasz
bobsys #60734 üzenetére
Munkatars is $11/ orara mondja itt a bolcsit, napi 4 orat van ott a gyerek, 6-8 fos csoportokban, ha 10 percet kesik mar reklamalnak, etkezes nincs benne. Azt mondja, hozni kell-vinni kell, igy a babysitter is ilyen arban lenne, de igy legalabb a sajat korosztalyaval van, szocializalodik, valamint a gyerekbetegsegeket is talan idoben szedi ossze.( nem tudom, hogy ez mennyire igaz)
-
gaborbol
őstag
válasz
bobsys #60662 üzenetére
Meg egy elegedett Progressive biztositos ugyfel
Lejart a 2. ev naluk, jott a level: Dear valued customer, thank you .... bla bla +$50 a regi biztositasra.. thank you.
Viszont meg igy is majdnem a legolcsobb, ha azt nezem mennyivel tobbre biztosit mint a tobbi, es ok legalabb fizetnek ha gond van, maradtam naluk aztan 6 honap mulva elindult lefele szepen,azota is megy le mindig egy kicsit. Ra kell szanni par orat, aztan ha mas normalis tarsasag jelentosebben olcsobb akkor siman valtani. Vagy csak hivd fel oket, es mond nekik, hogy csalodott vagy es, ha nem viszik vissza akkor keresel egy masik ceget.Azt irtak a kutyure,hogy a hirtelen gazadast es fekezest rogziti, valamint, hogy csucsforgalomba vezetsz-e vagy sem. Tobbet nem fizethetsz, csak kevesebbet, ha a vezetesi stilusod indokolja. Ahogy irjak napi 5 "eros fekezes, vagy gyorsitas " total lenullazza a kedvezmenyt, itt Baltimore meg DC korul ez egy 2-3 oras vezetesnel siman ossze is johet. Viszont aki anyugisan vezet az siman kaphat 25-30% kedvezmenyt, szerintem erdemes kiprobalni, foleg hogy nem tudsz rajta bukni, es ha nem jon be, egy honap mulva visszadod.
-
tildy
nagyúr
válasz
bobsys #60549 üzenetére
Koszi, ezeket is neztem, de vagy nem tudom ott lerakni,a hol leakarom, vagy nem vihetem at a hataron, vagy pedig kb chevrolet aveot adnanak, vagy kifogytak a kocsibol, vagy ugyanott kell lerakni, meg hasonlok... Rohej. A keresojuk is.
Hidd el vegigneztem amiket mondtal, nem veletlen irom amit irok... A budget keresoje is kesz, nomeg gondolhatnanak arra, aki nem jaratos az ottani elnevezesekben . Erre rakereshetek esetleg egy ottani airportra... pfff. Miutan megteszem, akkor meg : Sorry, but we don't allow rentals between those locations. Please change your entries and try again.
Bobsys: SEMELYIKROL es semelyikre. Nem repterrol mennenk. Nem akarok pluszban kicsaklizni repterre csak a kocsiert, csak akkor, ha nagyon muszaj. Amugy elobb irtam, hogy szerettem volna kocsit berelni, Washington D.C-> Niagara, vagy Washington D.C-> Toronto. Es egyik sem repter, ugyanis abbol nekunk csak New York-ban levo szamit .
-
concret_hp
addikt
válasz
bobsys #60511 üzenetére
ja csak így zajjal nyomom el a másik zajt + vagy normál hangerőn hallgatom és akkor továbbra is zavar, a külső zaj, vagy olyan hangosan tolom, hogy már az zavar
persze jó a konyha a szint közepn, csak 1 kurva ajtót rakhatnának rá... kész kabaré az egész
előző manager csak azon dolgozott hogy elüljenek onnan, nem hogy próblta volna megoldani. miénk kért zajszigetelést, de tűzvédelmi okokból ki kell hagyni 1 ajtót és építenek falat, ok. gipszkarton fal persze kurvadrága (szorzd meg 5el amire gondolsz), akinek jóvá kellett volna hagyni az felkúrta magát az árán, az ajtó meg még nem lett megrendelve, így pont szart se ér az egész, de legalább drága volt
tipikus multi tényállás?
azt meg nem hiszem el, hoyg aki azt állítja, hoyg őt nem zavarja, neki is nem alacsonyabb a produktivitása
(én meg alapból zajra ölök, szóval az itthonihoz képest nagyságrendileg fele produktivitást hozok szerintem v kevesebbet
)
-
fokukac
nagyúr
válasz
bobsys #60401 üzenetére
british termal unit?
figyimár!
1. az amerikaiaknak nem volt egy függetlenségi háborújuk?
2. csipkebokor vessző
3. James Watt nem brit volt?4. hány éves a kapitány?
tényleg, hogyhogy az évre nem találtak ki valami mást ezek az eszelősök? mondjuk lehetne egy imperial év, ami 1,62 gergely-naptár szerinti évnek felel meg.
Ez többszörösen is előnyos lett volna, hiszen így pl. egy évben többször is lehetne aratni. Vagy mittudomén.
Feloszthatnák az évet 8 vagy 24 hónapra. vagy valami
á, nincs ezeknben semmi kreativitás -
gaborbol
őstag
válasz
bobsys #60047 üzenetére
Gondolom HGTV; DIY nezitek ezerrel
Home depot- szokta hirdetni,hogy hetvegenkent tart, ingyenes festo, gipszkartonos, hideg-meleg burkolo tanfolyamokat, de annyi video van a netnen annyi mindenrol, hogy akinek minimalis erzeke van a szerszamokhoz, szinte barmit meg tud csinalni.
Igy ahogy mondod, itt is lehet csoportokhoz csatlakozni, eelmenni ingyen hazat epiteni/felujjitani, ahol mester alatt tanulsz dolgozol, aztan amikor radkerul a sor jonnek at hozzad es hetek alatt elkeszulsz honapok helyett, tudjak mit honnan erdemes beszerezni, szoval van lehetoseg mindenre.
-
gaborbol
őstag
válasz
bobsys #60045 üzenetére
Nincs ezzel gond, ami szar fel kell szedni, kidobni, lefertotleniteni aztan mehet az uj cucc a helyere.
Fa meg gipszkarton minden, azokat nem nagy szam cserelni.Akkor az legalabb olyan lesz ami nektek tetszik ,meg megis csak uj, nem kell kompromisszumot kotni, nezegetni a padlot, hogy jo-jo csak mondjuk nemtetszik a szine,de ezert nincs szived kidobni aztan 5-10 evig nezegeted. En is inkabb az alacsony ar+felujjitas mellett dontenek a fenti ok miatt, persze sokkal tobb ido, sokkal tobb idegeskedes, es lehet hogy sokkal tobb penz is lesz a vegen mintha vennel valamit ami kb megfelel, de nem kell hozzanyulni.( bar szerintem olyan nem is letezik, valamit mindig kell csialni)
-
fokukac
nagyúr
-
gaborbol
őstag
válasz
bobsys #60035 üzenetére
Azt te is meg tudod csinalni, hoztatsz egy kontenert, kesztyu, valami normalis maszk, vedoszemuveg aztan 1 nap alatt megvagy a felszedessel.
Ha eleg kitakaritani a szonyeget akkor berelsz egyet 1 napra valamelyik nagy lanctol, a hozza valo tisztitoszer ott van a gep mellett. Ketszer bereltem eddig eleg szepen tisztitja a szonyegpadlot.
szonyegpadlot te is le tudod rakni vagy laminalt padlot(en a legtobb helyre azt raknek)inkabb fizetnek egy honapot pluszban csak aludnek meg laknek normalis helyen, nem az atalakitas alatt alo lakasban.
-
gaborbol
őstag
válasz
bobsys #60033 üzenetére
Helyi Servpro kiredndeltsegnek dolgoztam azok allitolag eleg jok, de mivel ez is lanc, komoly ketsegeim vannak
Van jopar kirendeltseguk Floridaban is, kerj toluk egy ajanlatot, de gondlom horror lesz, ezeket akkor szoktak intezni amikor van biztositasod.Olyan mint kocsi, harom elem meg van rajta huzva egy 5 centis savban, elvittem erre szakosodott cegekhez jottek a $4-5K-s ajanlatok.
Atvittem magan emberhez akit a landlord ajanlott,hogy ismer es dolgoztatott vele mar tobbszotr is, hivatasos fenyezo, "one man shop" max $1000,de inkabb alatta. -
-
NoLF
veterán
válasz
bobsys #59771 üzenetére
Nincs eloiras vagy torveny, a szokas ugy adja hogy 10% de sokan semmit, vagy par fontot hagynak, a 10nek mar igencsak orulni kell, ami esetleg folotte van, az ajandek. Van par helyen bizonyos cover folott (6, 8, 10) service charge ami altalaban vagy szetoszlik a szemelyzet kozott vagy megkapja a felszolgalo ado utan, nalunk ezen a helyen nincs ilyen, de a kartyas jattot megkapjuk, szinten VAT terheli.
Londonban persze mas, ott a jo helyeken megy a 12,5% siman alapbol, talan meg ra is jattolnak. Pub mas teszta.
Fentebb a krikszkrasz meg "melyik" akart lenni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- HP EliteBook 840G6 ! AKCIÓ!!! a készlet erejéig!
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- Playstation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest