- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Winner_hun #62697 üzenetére
Rafinál, Díjnullázó 2.0
-
válasz
Winner_hun #62691 üzenetére
Na ja, de erről törvény is van ? mert most néztem a számlám kondicióit, és nem igazán 0 Ft ezen tételek.
-
Lehet rezsicsökkent a PH is
-
Ehh, On totyik áthelyezve, pápá addikt rang.
-
válasz
EQMontoya #62570 üzenetére
Ne politizáljunk, arra ott van a megfelelő totyik.
UI: Igaz most kissé elszabadúltak az indulatok ezekkel a szép új adókkal (net, szappan, cafetéria ...), és meg is van a véleményem róla (állami cégnél vagyok egyébként, ehh), de a mai politika ami itthon folyik az vérlázító, a másnak a letojása nagy ívben, nem a közösség érdeke, hanem a nekem legyen jó elv megy.
tiv83us: Ajvé, ÉKE
-
válasz
Mister_X #62490 üzenetére
A magyar közlekedési morál és az utak állapota alapján egyet kell értselek veled, mert ha balesetet szenved, akkor kampó többségében, míg egy autóban azért lehet esélyed. (Ha ésszel vezet, akkor elkerülhető sok minden, és remélem mindenki így tesz, aki lehúrogja ezt a kijelentést)
-
Ne is mondjátok, mehetek busszal bicikli helyett, igaz kényelmesebb, de nem mindegy, hogy máshoz vagyok kötve.
-
Orbán Viktor, Angela Merkel és az angol királynő találkoznak a pokolban.
Merkel megkéri az ördögöt, hogy hazatelefonálhasson Németországba, mert tudni szeretné, hogy mi történik az országban a távozása után. Beszél is két percet, leteszi a kagylót, majd az ördög közli vele, hogy a számla kétmillió euró lesz, amit Merkel ki is fizet.
Amikor ezt látja, az angol királynő is megkéri az ördögöt, hogy hadd telefonáljon haza, és fel is hívja Angliát, beszél öt percet. Az ördög átad neki egy ötmillió fontról szóló számlát.
Erre Orbánnak is kedve támad hazatelefonálni, beszél is fél órát, és amikor leteszi, az ördög azt mondja, 25 forint lesz.
Miután látta, milyen drága volt a többieknek a telefonálás, Orbán nem bírja ki, és megkérdezi, Magyarországra ugyan miért ilyen olcsó a hívás.
Mire az ördög: Nézd, Viktor, ezzel a rengeteg munkanélkülivel, világbajnok ÁFÁ-val, európabajnok inflációval, minimálisra visszavett szociális ellátásokkal és munkanélküli segéllyel, leépítendő húszezer közszolgával, csipszadó, telefonadó, bankkártyaadó, internetadó és az ilyen, olyan, amolyan újabb és újabb adókkal, a büntetéspénzekre vadászó rendőrökkel,és más hatóságokkal, a szigorodó adóellenőrzéssel, a rengeteg újabb és újabb megszorítással, a politikusok szűnni nem akaró hülyeségeivel és hazugságaival, a mélységes korrupcióval, az igazságszolgáltatás politikai elfoglalásával, a média korlátozásával, a felsőoktatás leépítésével, az országból elvándorló rengeteg magyarral... stb. Magyarország nyilvánvalóan maga a pokol. Márpedig a pokolból a pokolba helyi tarifával lehet telefonálni.Egyébként meg szebb napot mindenkinek, az eső meg mongyon le, meg lehetne 5-10 fokkal melegebb is.
-
Szoktam mondani a felhasználó mindenre képes, és a programírók erre még rá is tesznek néhány lapáttal.
Tegnap is 2-en kerestek meg, hogy csinálni kéne a gépüket, mert lassú, pop-uppok jönnek elő ... , én meg csak örülök neki, mert azért a maszek mindig jól jön.
-
Itt 21 fok van, előbb voltam kint, finoman mondva is qva jó idő van.
-
És ha nagyobb dolgokat fog tenni egy most még újonc az elkövetkező időkben ? (költői volt a kérdés)
Nem ilyen egyszerű a dolog, és mivel egyre többen vannak itt is, így egyre több olyan dolog merül fel, ami előtte még nem volt, és ezzel jönnek a "problémák" és egyéb nyalánkságok. Ezt az üzemeltető részéről talán egy új, kiegészített szabályzattal lehetne kiküszöbölni valamennyire, amellyel elkerülhetők a későbbiekben kialakuló nézeteltérések és egyéb visszásságok.
-
Az internet terjedésével egyre több ember van itt is, nyilván a nagy számok törvénye alapján több a "hülye" is, illetve a "hülyébb" is.
Egy dolog jó ebben a Hétfőben, szépen süt a nap.
-
válasz
BlacKSouL #61507 üzenetére
Röviden:
2 emberre már drága, lassú, nem visz helyhez.
Ebből a drágaság nem is lenne probléma, ha max 45-50 perc alatt megtenne egy 100km-es távot, és jobban ki lenne építve hozzá a többi tömegközlekedési eszköz (azaz amit autóval megteszek 20 perc alatt, akkor a tömegközlekedési eszköz is tegyen meg kb. 30 perc alatt).
Az autóval az a baj, hogy azt le kell tenni valahol, dugó van, ja és ha nem használod is pénzbe kerül. -
válasz
parandroid #61504 üzenetére
Küldeném a Homonyik klasszikust, mert kb. itt ennyi az esély.
-
válasz
concret_hp #61311 üzenetére
Sós mogyoróvajat
-
válasz
concret_hp #61278 üzenetére
Ha fény éri, nincs huzatban, locsolják, akkor képes ennyit nőni. Gyerekkel azért több a tennivaló, de kérdezz rá, hogy akkor te most jó apa vagy ?
-
Jó ez a dátha, most azon gondolkozom, hogy vegyek-e valami forró italport, vagy jó nekem csak a sima C-Vitamin ami van is.
-
Aki esetleg locsolni akart, az örülhet, mert szerintem nem kell már.
UI: Mondjuk rizstermesztéshez egész jó ez az idő, igaz ahhoz is kellene egy kis napsütés.
-
Szép napot, bár jó borús, dörgős.
Tudja valaki, honnan lehetne ilyen információkat összeszedni a tavalyi és az idei évre területi felbontásban:
- A 30 celsiust meghaladó legmagasabb nappali hőmérsékletűnapok száma
- A 2mm csapadékot meghaladó esős napok száma -
válasz
concret_hp #60693 üzenetére
Lehet neki az volt a baja, hogy nem adtam elsőbbséget, csak az a kérdésem, hogy kinek kell ilyenkor elsőbbséget adni, az egész útra vonatkozóan, aki keresztezi ? (nem mellékesen, a kocsisor előtt állt, így a kocsisornak hogy adtam volna elsőbbséget, talán a rendőrön keresztül hajtanak)
Minden nyíllal érkező járműnek elsőbbéget kellene adni ?
-
Na a rendőr, aki az 2. autós résznél fogta a kocsikat (a sor előtt állt), rámszólt, hogy szálljak le a bingáról, én meg erre mondtam neki, hogy nem látja a 2 sárga felfestést, bicikliút van, erre ő, nem láttam a táblát. Az elsőbbségadás tábla miatt le kellene szállni a bicikliről ? Illetve az a tábla az egész bukkanós részre vonatkozna ?
azaz az elejétől __--_itt állt a rendőr_--__--__ a végéig ? ( __ út -- magasított rész)
a képen balról haladtam át jobbra, és itt a 2. résznél állt a rendőr mögötte a kocsisor
-
válasz
bandus #60688 üzenetére
Nem az elsőbbséggel volt problémám, hanem ahogy elsőbbséget kell adni azzal, azaz le kell-e szállni a biciklivel ilyenkor, vagy nem pl. ?
Még annyi infó van, hogy 4 részre van osztva 3 kis szigetszerűséggel (kisebb bakanóval ellátott) a bicikliút, azaz nem "egybefüggő" a bicikliút
tábla__--__--__--__tábla -
-
-
válasz
Tothgera30 #60493 üzenetére
Nyelvtannáci
Megnéztem már ezt az új Godzi-t, hát így hogy a 110 percest 95 alatt néztem meg el is mond róla sok mindent.
-
válasz
Tothgera30 #60448 üzenetére
És kit hívott ki DiCaprio, meg Kate Winslet ?
-
Az milyen már, hogy egy oldalon rámírnak, hogy írj rám egy megadott címen, a címből kiderítem ki lehetett az, ráírok máshol, és kiderül, nem is ő írt.
-
válasz
BlacKSouL #60245 üzenetére
Én néhány csepp homlokból gyöngyözést simán elviselek a miniszoknyákért, és a keblek közzétételéért
Ezt a nemes cselekedetet, ehh, de nem merek ellene tennem.UI: Gyöngyözést én is bevállalok, igaz csak másik irodában akadna, akit miniben és kebelben közszemlére méltatnék.
-
Speciel az én szobámban a régi, kissé megkopott padlószőnyegre lett rátéve a laminált parketta, igaz mondjuk ezt tudtam milyen állapotban volt higiéniailag.
Pont azt beszéltem nemrégen sógorommal, aki szobafestő szakmája szerint, hogy pl. egy lakást/házat nem érdemes kifesteni mielőtt eladjuk, mert az akár azt is jelenthetné, hogy valamit el akarunk vele takarni, na meg úgy is más színben akarja a kedves vevő, mint amilyenre az eladó festené. -
válasz
concret_hp #59906 üzenetére
Tudom, de vettem a bátorságot, mert írja, hogy 3x évesen már általában félretesznek az emberek egy lakásra, hát én meg megjegyeztem, hogy szeretnének inkább félretenni.
UI: Igaz nekem nincs olyan múltam.
-
válasz
#47053824 #59904 üzenetére
Szeretnék én félretenni egy lakásravalót, de ebből a fizetésből csoda, hogy 1-2 10.000Ft-ot félre bírok tenni, egy lakás meg ott kezdődik, hogy 5 milla kb. Ez kb. ha havi 30.000-et félre tudok tenni, akkor éves szinten 350.000 Ft, hát hmm 10-en év alatt meg is van, de addigra, meg nem 5 milla lesz az.
-
Itt meg olyan fülledt az idő, de esni azt nem esett, de érzem hogy lesz ebből valami, mert a fejem az hasogat,
-
válasz
concret_hp #59753 üzenetére
Wordpad ?
-
Bleki szerintem máshová mehetett, mert meglepően jó idő volt Pénteken este, Szombaton, meg ma is.
Ui: @va finom borai és pálinkái vannak a rokonnak, a házi pálinkák és borok szégyenükben elbújhatnak. Ittam ezt, azt, és semmi bajom nem volt, pedig máskor még ha csak simán iszok egy száraz vörösbort, hát felkavarodik a gyomrom.Ui2: Kemencét csinált nemrégen, és hát lemeoztuk 1-2 étekkel, pizza, csirke, sertés és egyéb finomságok, hát ott már a végén ránézni se tudtam, pedig a jövő héten de jó lenne, ha lenne.
-
A @-om tele van a jó idővel, meg úgy egyébként is a mai nappal, még kb 30 perc és végzek mára idebent, aztán haza pakolni, és menni Siófok mellé ebben a jó időben, még az a szerencse, hogy akad borospince ahová megyünk.
-
válasz
concret_hp #59267 üzenetére
Nekem se volt, de a googlí segített.
-
válasz
concret_hp #59262 üzenetére
L (Lenght- hosszúság)
W (weight- derékbőséget jelöli) -
válasz
concret_hp #59259 üzenetére
L - long, R - regular, S - short
-
Mi folyik ott a pályán, 5 nyúl
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest