- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
-
Tim82
félisten
válasz
EQMontoya #62625 üzenetére
Ööö, nem zenehallgatásra konkrétan kellene DAC, hanem inkább a fent említett zeneszerkesztő programokhoz (Reason, Ableton, Fruity Loop) egy külső hangkártya (ami jobb az alaplapinál, ASIO képes drivere van Win alá, esetleg lehet vele felvenni, ilyenek). De ha erre egy DAC is képes, akkor persze kiterjesztem arra is a keresést. Egyelőre használt Emu 0202-ket nézegettem, mert még nem tudom a keretet, az Emu meg 20k alatt kapható.
-
Tim82
félisten
válasz
Viszlát #62608 üzenetére
& 14adam: köszönöm a segítséget!
Nem magamnak lesz, bátyámnak kellene ajánlanom, esetleg beszereznem notit, csak nagyon nem voltam képben a zeneszerkesztő programok "igényeivel".
Alapvetően szokásos módon használt üzleti notiban (+ külső hangkártyában) gondolkodom, bár nem tudok még pontos keretösszeget, abból indulok ki, hogy viszonylag szűkös a keret. Akkor elvileg egy Penryn-alapú Core 2 Duo + 4< GB RAM már elég lehet.
-
Tim82
félisten
Napi kínzó kérdés:
Zeneszerkesztő programoknak (Reason, Ableton, Fruity Loops Windows-os verziói) milyen erőforrások fontosak? (Erős proci, sok RAM?)
Vagy inkább úgy kérdezem, hogy (nyilván amatőr szinten) milyen hardverkövetelményekkel ellátott gépen (notin) használhatóak ezek úgy, hogy a használat jobb legyen az "eldöcög" szintnél?
(Hátha valakinek van ilyesmivel kapcsolatban tapasztalata.)
-
Tim82
félisten
válasz
fokukac #62514 üzenetére
Mind Porecben, mind Novigradban (meg a környéken is) a horvát mellett olasz feliratok vannak kint, ha jól emlékszem így kb. egy hónap távlatából. (Amúgy nem csoda, mert legalábbis kétnyelvűek voltak az isztriai lakosok évszázadokon át, de amúgy szeptemberben is rengeteg olasz turista volt.)
-
Tim82
félisten
válasz
Tothgera30 #61849 üzenetére
Akkuidőben X201 szerintem jobb (amivel valószínűleg szembemegyek a közvélekedéssel).
6 cellás LG akkuval (kb. 74%-os a kondíciója a gyárihoz képest) 3 órát tudok most kihozni belőle egy vagy két fokozattal a maximális fényerő alatt, wifis böngészéssel. (Mondom, ez nem Windows-os mérés most, Linux (CentOS 7) van rajta, lehet, hogy felül kell vizsgálnom azon eddigi tapasztalataimat, hogy Linux rosszabb szokott lenni energiatakarékosság szempontjából.) Hozzáteszem, nekem egy CCFL háttérvilágítású AFFS panel van benne, ami legalább 1-2 W-tal többet fogyaszthat az X201-ekben alapból lévő LED-es TN-paneleknél.
A billentyűzete jó, a szokásos régi Thinkpad-minőség még a szigetes mizéria előtti időkből, ráadásul teljes méretű billentyűk vannak rajta, nem nyomorítottak össze egyet sem, mint a korábbi X-eken. A noti méretre is megfelelő (16:10, 12,1", általában 1280*800-as felbontás). A TN panelek nem túl jók, amik bennük vannak, de legalább matt felületűek. A súly 1,5-1,6 kg körül mozoghat, függően attól, hogy 6 cellás vagy 9 cellás akku van benne. (Van 4 cellás akku is.)
Dokkolni lehet, a dokkolóján (X200 Ultrabase) van hely optikai meghajtónak vagy plusz vinyónak, a dokkolón van DisplayPort, ami hangot is átvisz X201 esetén (X200 esetén csak képet). A dokkolóban van még egy extra hely, hogy a laptopba tett akkun kívül még egy 6 cellás akkut is lehessen ott tölteni.
Magán a notin csak D-Sub a monitorkimenet, 3 db USB 2.0 port van, ezek szerencsére nincsenek túl közel elhelyezve egymáshoz. Van Express Card/54 mm benne, X200-nál rendesen melegedett ott a palmrest (nálam ugyanis egy USB 3.0/eSATA combo kártya mindig bent van), X201-nél maximum kézmeleg ott is.
Könnyen hozzáférsz a RAM-okhoz (két csavar tartja a noti alján a fedőajtót), 2*4 GB DDR3-at fogad mind az X200, mind az X201, 8 GB-os modulokkal már nem tudnak mit kezdeni. A WLAN-nak és WWAN-nak fenntartott két teljes méretű mini PCI-e helyen kívül van egy harmadik, félmagas mini PCI-e, oda érdemes lehet valami ilyesmit betenni, két darab micro SD-vel extra tárhelynek. MSata-t még nem támogat egyik gép sem, az a következő generációval (X220) jött be.
Az X200 és X201 kb. 95%-ban teljesen kompatibilis amúgy, ami nem, az az ujjlenyomatolvasó: az X201 más csatlakozós ujjlenyomatolvasót használ, mint az X200. Ja, meg X201 támogat touchpad-et is, az X200-nál viszont nincs touchpad. Amúgy akku, billentyűzet, kijelző, szalagkábel, webkamera stb. nyugodtan átpakolható egyikből a másikba, legfeljebb a WLAN és WWAN kártyákhoz kell whitelist-mentes BIOS.
"Röviden" ennyi.
-
Tim82
félisten
válasz
Tothgera30 #61834 üzenetére
Egyébként ha már üzemidő és subnotebook, kicsit meglepődtem azon, hogy az elvileg többet fogyasztó Arrandale i5-520M az X201-emben ugyanazzal az akkuval, nagyobb fényerővel kicsivel többet bír a korábbi, alulfeszelt Core 2 Duo P8600-nál, amivel az X200-am volt szerelve. Pedig az i5-520M elvileg többet eszik (35 W elméleti TDP vs 25 W a P8600-nál) és alul sem lehet feszelni. Ráadásul az X200-on Win 7 futott, az X201-en meg CentOS 7 (bár itt is be tudtam lőni Thinkpad-specifikus energiagazdálkodást - tlp, tp_smapi). Persze, nem tudok konkrét méréssel szolgálni, az X200 darabokban van, az X201 kannibalizálta bizonyos részeit.
-
Tim82
félisten
válasz
Tothgera30 #61834 üzenetére
Ha nem kell ODD, valószínűleg tudsz a helyére akár HDD adaptert, akár plusz akkut, akár súlycsökkenttő plasztikkeretet tenni.
-
Tim82
félisten
válasz
Tothgera30 #61829 üzenetére
Gondolom, Latitude E4200-akat nézegetsz. Akkor inkább E4300, nem annyival nehezebb, mint amennyivel jobb. Az E4200-ból egy időben egészen sok zsanértörött példány volt az aprón, nem néztem utána, de szériahiba-gyanús jelenségnek tűnt. No meg E4200-nál le vagy korlátozva 5 GB RAM-ra, ha ez számít (1 GB forrasztva, egy szabad RAM foglalat, ami max. 4 GB-os modult fogad). Ja, meg nehezebben beszerezhető/cserélhető 1,8" microSATA SSD-t fogad, amiből nem 100%, hogy a gyári Dell branded SSD-k ismerik a trim-et.
-
Tim82
félisten
válasz
Tothgera30 #61786 üzenetére
Én már nagyon régóta gyorsabban/komfortosabban gépelek, mint írok kézzel. Nem tudom, Te hogy vagy ezzel.
Én ezért egy 12" használt üzleti subnotit választanék, SSD-vel és 9 cellás akkuval, de én egyértelműen konzervatív vagyok ebben és meglehetősen budget-orientált is.
Ami a strapabíróságot illeti, mindig ajánlott valamilyen second skin tok, ha el akarod kerülni a véletlen karcolásokat.
-
Tim82
félisten
Valószínűleg a Molnár János-barlang, elvileg a II. kerületben, a Frankel Leó útról nyílik a bejárata.
-
Tim82
félisten
válasz
Pisztillus #61753 üzenetére
Pont ma jutott eszembe, hogy de régen jártál erre.
-
-
Tim82
félisten
válasz
parandroid #61152 üzenetére
Már Géza előtt is gazdag gyerek volt.
-
Tim82
félisten
válasz
fokukac #60993 üzenetére
Aha. For the record, nyugatról jött, végigkövettük az időjárást. Abba kötöttél bele amúgy, hogy eredetileg azt mondtam, ahhoz képest, amire számítasz, számolj még rosszabb helyzettel. Erre jöttél te a (fő)kukackoskodással, miközben még a nicknevemet sem tudod helyesen leírni.
Segítek, ha nem volt egyértelmű: Varasdot azért említettem, mert kiemeltem példának az útvonalunkról (gy. k.: ott volt a "pl." szócska). Lehet, hogy kedden is esett, amikor jöttél, de szerdán fél Horvátországban nyugis, napos, derűs idő volt aznap estig, aztán jött a tegnap még biztosan tartó, majdhogynem megszakítás nélküli esőzés. Ennek köszönhetően konkrétan a Mura (meg igazából az összes folyó, amit láttunk), elég csúnyán kilépett a medréből, meg hatalmas területeken áll a méteres belvíz. Nem tudom, lentebb mennyire fogja befolyásolni az utakat, az autópálya itt végül is elég védett volt, de pl. baleset volt az esőzés miatt rajta, ami miatt egy órára behalt a forgalom rendesen.
De legközelebb figyelmeztessen ilyesmire téged a radai rosseb, hiszen úgyis jobban akarod tudni.
-
Tim82
félisten
-
Tim82
félisten
válasz
parandroid #60907 üzenetére
Lanternán vagyunk, eddig 4/3 nem tudott angolul (pékségi eladó, két boltpénztáros az üdülőtelepen belül), a negyedik, egy pincér nagyon csúnyán törte az angolt és hatszor visszakérdezett, úgyhogy inkább mutogattuk az étlapon, amit szeretnénk.
Porecben a pizzériában, illetve szintén boltpénztárban beszélni nem beszélték, de legalább értették, ha angolul beszéltünk hozzájuk. Hozzáteszem, ez kifejezetten az öböl, illetve a történelmi belváros volt.
-
Tim82
félisten
válasz
BlacKSouL #60902 üzenetére
Alapvetően szép a táj és a környék, de bevallom, a helyiekkel nem nagyon beszéltünk (kb. pincérrel, meg pénztárossal eddig). Jövőre biztosan nem ide jövünk, más terveink vannak, de ez már a mostani nyaralás előtt így lett megbeszélve.
Egyébként angolul itt se tudnak (bár kézzel-lábbal rásegítve megértik), a némettel boldogulnék, ha az nem lenne berozsdásodva.
-
Tim82
félisten
válasz
BlacKSouL #60890 üzenetére
Már tiltják az etetésüket, külön kitértek rá a megérkezéskor leadott eligazításban.
A delfinek tuti, hogy halrajra jöttek tegnap, volt még 2-3 óra napnyugtáig és körülöttük nyüzsgött jó pár madár is, akik gondolom, ugyanazt a halrajt követték. Forgalom viszont gyakorlatlag nem volt tegnap a tengeren, ami zavarta volna őket.
Éjjel most már hideg van, tegnap kisebb-nagyobb megszakításokkal, ma meg eddig állandó jelleggel esik az eső, ez lehet, hogy már így marad szombatig. Ezért (meg az éjjel szórakozó német vendégek, elhúzó autók, hajnali karbantartótraktor
hangja miatt) eddig mindig becsuktuk az erkélyajtót.
Jut eszembe, idéntől olyan változás is van, hogy szombattól szombatig tart egy turnus a magyar vendégeknél, ez megérkezésnél elég komoly nyűggel jár: befutottunk fél 10-re, fél 2-kor kaptuk meg csak a szobát, addig ott kellett dekkolni a Branka előtt. De volt, aki csak 4-kor kapta meg...
-
Tim82
félisten
válasz
BlacKSouL #60882 üzenetére
Meg mondjuk a lakosság részben olasz is (volt) Isztrián.
Tegnap késő délután láttunk pár delfint, a tippem az, hogy az esős idő miatt nem volt vízisí meg hasonló zavaró dolgok, így közel jöttek a parthoz halakat hajtani. Pont a Lanterna-Novigrad közti öbölben voltak valóban, egy halrajt követtek jó pár sirállyal együtt.
A sirályok "röhögését" (nincs rá jobb szó) azért elég nehéz megszokni, főleg hajnalban.
-
Tim82
félisten
válasz
BlacKSouL #60878 üzenetére
Saját autó nincs, nem is várható jelenleg, hogy lesz. Tudod, mi ilyen vastag bukszájú pestiek vagyunk, akik sokkal jobban élnek a 'tarjániaknál, csak épp se klíma, se autó, se tengerparti nyaralás 32 éves korig.
Groznjan nekünk tetszett, mondjuk én inkább arra figyeltem fel, hogy úgy lett belőle művészfalu, hogy a 2. világháború után elmenekült a teljes olasz lakosság, gondolom, féltek, hogy úgy járnak, mint Szerbiában a magyarok és svábok 1944-ben. (Horvát idegenvezetőnk leszögezte, hogy ez a legjobb, ami a városkával történhetett, innen is csókoltatom, hogy neki ez jó, amikor egy település teljes lakossága félelemből átmenekül a határ túloldalára.)
Porecbe mi pont a bazilika miatt mentünk nappal, a szervezett kör meg esti időpontban lett volna, azt így passzoltuk.
-
-
Tim82
félisten
válasz
BlacKSouL #60867 üzenetére
Branka.
Nem autóval vagyunk és az utazási iroda fakultatív programjaiból már voltunk azon, ami minket érdekelt. Még az van hátra, hogy valamelyik nap átmegyünk Novigradba és csatangolunk egyet a kisvárosban, ha az idő engedi.
Velencét, Plitvicei-tavakat majd valamikor külön, az idő nem igazán jó hozzá, a Plitvicei-tavakhoz lehet, hogy le is lesz fújva, Velence meg majdhogynem drágább innen, mintha a karnevál idején külön mennénk három napos utazásra.
-
-
Tim82
félisten
válasz
fokukac #60859 üzenetére
Átintegessek Horvátországból? Amúgy itt a Lanterna-félszigeten tényleg nincs wifi (illetve van 200 méterrel arrébb egy nyílt hotspot), a Tele2 lefedettségi térképe szerint meg HSDPA van, a gyakorlatban meg 2G és néha random eldobálja a Tele2 mobilnetes sim a hálózatot, ilyenkor be kell kapcsolni a roaming-ot.
Remélem, ott jobb idő van, itt éjjel vihar volt meg eső, de tegnap estig azért rendes nyárvégi meleg volt.
-
Tim82
félisten
válasz
parandroid #60814 üzenetére
Nézd el neki, ugye valami ipartelepen lakik a Verhojanszki-katlanban, szóval vannak lemaradásai.
-
Tim82
félisten
válasz
Winner_hun #60620 üzenetére
Simán a "Contact Seller" menüpontot szoktam használni, de majd legközelebb figyelek rá, hogy azon belül meg a "Details..."-et válasszam utána, hátha.
Amúgy igen, a .com-ról szoktam eBay-ezni, meg legtöbbször mobilkliensről, ami nem is enged máshonnan.
Ha én amúgy lezárok egy case-t (mert megoldódott, pl. küldött a rossz termék helyett cseretermélet) és utána adok egy pozitív értékelést, gondolom, nem fog jelenteni semmilyen problémát az eBay és az eladó között.
-
Tim82
félisten
válasz
fokukac #60612 üzenetére
Nem "mennek". Baktatnak.
Amúgy tök jó, hogy végigbaktatták az utat a Végzet Hegyéig Frodóék, mert a középföldei agytrösztöknek eszükbe se jutott, hogy esetleg sasháton meg lehetne tenni az utat, le lehetne dobni a levegőből a vulkánba az Egy Gyűrűt (és bárki megtehetné, mert mondjuk csinálnak a drága jó tündék egy mágikus dobozt, ami akár csak egy napra leárnyékolná a gyűrű befolyását és abban szállítanák) és kb. a nazgulok miatt kellene csak aggódni, amik azért 10-15 sasnak nem jelentenének túl nagy problémát.
De hát kellett a heroiksz, meg a dráma és a road movie.
-
Tim82
félisten
válasz
fokukac #60146 üzenetére
Én 3 hétre eltettem a Lumiát (mert akkor elmentünk kirándulni és olyan telefonba tettem a sim-et, amelyikhez van strapatokom -> Atrix 2 Otterboxszal), aminek első dolga volt ma bekapcsolás után dobni a kékhalál WP-s megfelelőjét - szöveg helyett sad smiley a kék háttér mögött.
Mondjuk egy HR megoldotta, és hozzá kell tennem, hogy az MS-féle backup/felhőbe mentés igencsak jó dolog, gyakorlatilag másfél óra alatt visszaállt a telefonom a 3 héttel ezelőtti állapotra.
-
Tim82
félisten
válasz
fokukac #60010 üzenetére
Pedig egyáltalán nem vagyok kötekedős kedvemben, csak olyanokat kérdezel, amikre megtalálhatnád a választ, ha velem együtt lovagolnál sujtásos mentében dicső pej lovunkon, Guglin.
Azt írják több helyen is, hogy rendszámcsere csak akkor szükséges, ha mindkét tábla elveszett/ellopták.
-
Tim82
félisten
válasz
fokukac #60007 üzenetére
Akkor jó, hogy nem sikerült elolvasnod a linket, mert a "mennyibe fog fájni"-kérdésre pl. ott van a válasz (rendszám változás nélkül új rendszámtábla 12.500,- Ft), no meg arra is, hogy mi a teendő (felsorolják, hogy mit kell vinni bejelentéshez). Ráadásul a lakóhelyed szerint illetékes XIII. kerületi önkormányzat oldala a link, valószínűleg ugye ott intéznéd.
Szívesen máskor is.
-
Tim82
félisten
válasz
concret_hp #60000 üzenetére
alfa156-nál pl.
-
Tim82
félisten
válasz
fokukac #59576 üzenetére
Ó, nekem az egyik szemöldököm fölött van egy szerencsére alig látható heg a fejemen, amit úgy nyolc éve beütöttem egy falból kiálló vaskonzolba (amit ugyanúgy lefestettek frissen hófehérre, mint a falat, amiből kiállt, szóval qrvajó kamuflázs volt
). Akkor persze véreztem, mint a leszúrt disznó.
-
Tim82
félisten
válasz
Tothgera30 #59572 üzenetére
Ja, ja, Dell-éknél a garanciáztatás az elsőrangú - itthon meg szét lett barmolva az utóbbi egy évben a Lenovo garanciáztatás, szóval már az sem igazi szempont: konzumer Lenovo cuccokra biztosan csapnivaló most, a hivatalos, Thinkpad-ekkel foglalkozó szervízpartnerek némelyikéről is egyre hajmeresztőbb sztorikat olvasok.
Mondjuk a Dell-topikot olvasgatva a Dell-tulajdonosok túlnyomó része nem tud arról, hogy van System Center (én se találkoztam eddig vele) - heti rendszerességű rinya ott a "melyik driver jó a gépemhez a típushoz a Dell-honlapon felsorolt nyolc közül?"-műsorszám. Aztán jön premete fórumtárs...
Mindegy, nekem viszonylag alacsony igényeim vannak gép-téren, a jelenlegi Core 2 Duo-s Thinkpad-ek kiszolgálnak (természetesen SSD-vel és kellő mennyiségű RAM-mal), anélkül, hogy úgy érezném, hogy kompromisszumot kellene kötnöm, a következő lépés úgyis még házon belül lenne - aztán majd pár éven belül el is gondolkodom, hogy hova lépjek tovább a Thinkpad brand-től.
-
Tim82
félisten
válasz
Integra #59546 üzenetére
De, azzal van, azt hiszem, az X240-nél léptek túl Lenovóék a 12"/1366*768 párosításon.
Gondolom, Samsung panel (LTN141WD-05) van a T61-edben, elvileg a másik lehetséges opció, az LG-Philips gyártmányú panel (LP141WP1-TLB8) jobb. Aida64 gondolom, megmondja a paneltípust.
-
-
Tim82
félisten
válasz
Tothgera30 #59532 üzenetére
Nekem nem kell bizonygatni, tisztában vagyok az óccsósítással Thinkpad-fronton... Nálam valószínűleg az X220-T520 páros lesz az utolsó, amire hajlandó leszek pénzt áldozni a Thinkpad-ek közül, de az én fő okom az, hogy a szigetes billentyűzet nálam deal breaker. X230, X240 amúgy nem olyan rossz.
Viszont Dell-nél, HP-nál jellemzően nagyon hiányzik egy olyasfajta értelmes megoldás, mint a System Update a Lenovo-nál, ami kb. elvégzi helyetted a driverek keresgélését és telepítését Windows alatt. A szoftveres support azért valami ilyesmivel illene, hogy kezdődjön business class vonalon.
-
Tim82
félisten
válasz
Tothgera30 #59389 üzenetére
A szaktopikban biztosan van, akinek akad bontott 6910p-ből...
-
Tim82
félisten
válasz
szőröscica #59289 üzenetére
Sligovica? Már ha arra gondoltál, hogy Szlovéniában mit volna érdemes keresni. Olaszok nem tudom, hogy állnak a töményekkel.
-
Tim82
félisten
válasz
Tothgera30 #59038 üzenetére
Elképzeltem a jelenetet, amolyan sírva vigadós magyar tragikomédia-feelingje van.
-
Tim82
félisten
válasz
Winner_hun #59035 üzenetére
Annál már csak az szebb, amikor elvileg felnőtt és értelmes emberek nekiállják egymást gyalázni a foci vb miatt fennálló véleménykülönbségek miatt.
-
Tim82
félisten
Szerintem nem veszekszünk, legfeljebb szempontokat-véleményeket ütköztetünk.
Kb. ugyanezt látom én is itthon (szerencsére nem páciensként, a családom idősebb tagjai járták/járják rendszeresen a fővárosi egészségügyi háló különböző stációit) és nem is az egészségügyben dolgozók a hibásak szerintem -> de innentől már a Politika topikba kéne vándorolnom, ha folytatni akarnám a gondolatmenetet.
Az én komoly parám még a budapesti kórházakkal is a sterilitás, tisztaság, az - 4-5 fővárosi kórház alapján - szerintem tragikus.
-
Tim82
félisten
Nem fért bele az előző hsz. szerkesztési idejébe:
Alapvetően kifejezetten a sterilitásból indultam ki, mert Bleki sztoriját is e szempontból értelmeztem.
Amúgy közeli példát hazai félrediagnosztizálásra én is tudok mondani - apámnak tavaly nagyon súlyosan elszúrták a gyógyszerezését, konkrétan olyan vérnyomáscsökkentő gyógyszert írtak fel neki, ami az egyik, évek óta szedett diabetes-gyógyszerével együtt egyensúly- és eszméletvesztést okozott rövidtávon, hosszabb távon pedig valószínűleg veseleállást okozott volna. Az utána jövő kórházi procedúra is megér egy misét (10 óra telt el a Honvéd-kórház-beli vizsgálat és a Nyírő-beli elhelyezés között pl., amit étlen-szomjan töltött egy hordágyon, végül saját költségükre taxival kísérte át az élettársa, de úgy, hogy csak saját felelősségükre hagyhatták el a Honvédet stb.).
De ez egy viszonylag extrém példa, én sem tartom ezt jellemzőnek.
-
Tim82
félisten
Ha alá tudod támasztani, elhiszem. Azért rámutatnék neked is, hogy nem azt mondtam, hogy az angliai rendszer jó, hanem azt, hogy arányaiban minden valószínűség szerint jobb - legalábbis abból a szempontból, hogy sterilebbek a kórházak, tehát pont kisebb az esély a "véletlen" kórházi fertőzésekre/szövődményekre. De várom tőled akkor a megalapozott cáfolatomat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós topik
- Crypto Trade
- Trollok komolyan
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX 850W GOLD Fehér / White Moduláris Tápegység
- TUF A15 FA506IU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Samsung HW-QS700F 3.1.2 Hangprojektor (BONTATLAN!)
- TUF A15 FA507NUR 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe gar
- ThinkPad T16 Gen2 16" FHD+ IPS érintő i7-1365U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest