- MIUI / HyperOS topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
Új hozzászólás Aktív témák
-
tbs
addikt
...ohwait.mostantólcsakpriv!!!
-
tbs
addikt
...skacok-benzineslánczfürésztípustapasztalatok40cmig-vkinekvane...
-
tbs
addikt
válasz
parandroid #61923 üzenetére
...bezony.azafranyajövö...
-
tbs
addikt
válasz
Pisztillus #61761 üzenetére
...smenyiidőnklennepluszba...
-
tbs
addikt
válasz
Pisztillus #61757 üzenetére
...amegoldás:1000napfölöttiregautoban...
-
tbs
addikt
Ennyit már nem fogok végigolvasni... Mivaaan?!? Párszóban.
De nem fontos... -
tbs
addikt
válasz
concret_hp #61592 üzenetére
Elképesztően túlkombinálod a kérdést sztem...
A sarki kuka mellett se lesz semmi baja 2 napig...
-
tbs
addikt
válasz
concret_hp #61588 üzenetére
Majd vigyázok rá. A lúdlábtortát szeretem...
-
tbs
addikt
válasz
parandroid #61510 üzenetére
Ellopják..? Vannak arrafelé más magyarok is..?
szerk.: MiszterX -> mi tegnap 40ms lefaragásának örültünk... Oké, milliárdos tételben sokidő...
-
tbs
addikt
válasz
Mister_X #61435 üzenetére
"...iOS fut rajtuk. És ez olyan handycap, amit nem lehet kikerülni..." ->
Hugi
megrögzöttApple (és Adobe a melója miatt) felhasználó, és minduntalan lábrázást kap az androidoktól.A mostani 7végén pl. a store-ra akadt ki, hogy nem lehet benne semmit megtalálni (jaja, sztem is munkás, pláne, hogy pl. a játékok között vannak ittott képernyővédők, meg háttérképek), bezzeg más eszközön (értsd Apple, mert nem használ másfélét
) ez mennyivel jobban működik. Jeleztem, hogy az androidos app store az nem annyira kötött a fejlesztői oldalról, mint az Apple-é, ezért nagyon sok múlik a hülye félrecímkéző fejlesztőkön stb. Nem értette.
(Munkája során nem dolgozik igazán sok adattal.
)
Biztattam, hogy nyugodtan gyártson egy UX elképzelést, hajlandó vagyok leprogramozni.
Remélem már el is felejtette...
-
tbs
addikt
Bocsánat, de nem tudja vki, hogy a google speech api-hoz hogy tudok devel kulcsot szerezni..? Innenonnan cuccokkal működök - ezt tisztáznám mielőbb...
-
tbs
addikt
válasz
concret_hp #61322 üzenetére
Angol font..?
-
tbs
addikt
válasz
Winner_hun #61291 üzenetére
A szíves fájdalmak sugároznak bal oldalra. Ha másod nem érzékeny a környéken (kar nyak láb (zsibbadás is számít)), akkor a bordaközi kis izmok görcse tud durva lenni ("beszorult a levegő"), azt egy lazító masszázs kihúzza. Kálcium és magnézium vödörnyi + nospa light + forróvizes olvasgatós fürdő, 2 órás.
-
tbs
addikt
válasz
concret_hp #61205 üzenetére
Az enyémeket módszeresen, még az $5-os borítékokat is...
-
tbs
addikt
Múltkori szerződéshez "járt" (nem tudtam otthagyni, mer' nem engedték) egy usb stick + sim. Most lejárt vmi izé, és kérdezték, hogy akkor melyik csomag is kell xxxx forintér'. Mondom egyiksem, mert nem használom. Montákjó. Kisvártatva levelet kaptam, hogy 3napon belül vigyemvissza, különben megkapom rája a minimum 2éves hűségszerződést (=> ~bünti). Így visszavittem. Bontatlanul a sticket és a sim-et is. Az ügyintéző feltétpte mindkettőt, hogy tényleg benne vannak-e a dobozba a cuccok, nem csak ügyesen preparáltam... Mindegy -> bámultam a csajokat addig is...
-
tbs
addikt
válasz
parandroid #61163 üzenetére
THX, má' meg is rendeltem...
-
tbs
addikt
Hát, türelemigényes az biztos.
Kész mázli, hogy nem kell 8 gépről szedni a logkat...
Ilyenkor szoktam áldani a java fejlesztőket, akik az egysoros informatív kiírás helyett execption esetén behányják a stacktrészt... A cuccot meg javítsam meg, hogy "működjön"... Mer' mindenre gondolt, de arra épp nem, hogy multiuser környezet MAC, eltűnik ez+az a hálózatról egy időre stb...
-
tbs
addikt
Rájöttem..! Tudjukki rájött, hogy mégsem jó a Paks2 szerződés, ezért a kihátrálást előkészítendő szíttya az ellentétet az ukrán-orosz kapcsolatokban. Jó indok lesz a visszamondásra. Példa is van már rá - a franciákok orosz hadihajóbiznisze.
Nagyon durva politikai manipulátor ez! Vigyázzunk tezsvíreim!
-
tbs
addikt
válasz
Winner_hun #60451 üzenetére
-
tbs
addikt
válasz
concret_hp #60371 üzenetére
-
tbs
addikt
válasz
FehérHolló #60315 üzenetére
-
tbs
addikt
válasz
BlacKSouL #60284 üzenetére
Öööö... Hoax..?
-> [link]
Ebből esetleg ez lehet "izgató" -> "...Plastic soda bottles, and even plastic salad dressing containers could all contain elevated phthalates if they were stored in a warm warehouse for a month or longer..."
Viszont a "phthalate"-ok károsságáról nincs "bizonyíték".
Szóval igyanak kólát, a PET palackját töltsék fel a Gangeszből, tegyék ki a napra 12 órára és élvezzék másnak hajnalban a "lehűlt", rosszízű de ártalmatlan vizet...
-
tbs
addikt
válasz
Integra #60282 üzenetére
Kissé bonyi.
A PET palack nem UV blokkoló, így ha teletöltöd vízzel és kiteszed a trópusi napra, estére az UV A/B/C megöl benne minden élőlényt.
Ha meg mindenáron forralni szeretne az ember, akkor egy lukas vödörből gyorsan megvan egy rakétakályha...
Stb.
Azon a környéken jórészt a népek akarata hiányzik a kérdéshez, nem az egyszerű technológiák.
-
tbs
addikt
válasz
parandroid #59973 üzenetére
Öööö, ha jól látom az utolsó bekezdésed, a véleményünk egyezik.
Mivel a hülyéket nem lehet kiküszöbölni egyik oldalról sem, mindenki figyeljen a saját belátása szerint.
Rajtam az sem segített, hogy bicajon figyelek mint egy riadt nyúl - elcsaptak. Egyirányú utcába rossz irányból bekanyarodó, sövény mögül előguruló hivatásos sofőr - utóbbi miatt nem hívtam rendőrt...
-
tbs
addikt
válasz
Viszlát #59970 üzenetére
Ööööö... Ez most szarul fog hangzani, szori...
Amíg egy "autós" egy 1000+kg-os gyilkolóeszközzel kavarog az úton, addig egy kerékpáros azért megy az útra, hogy ne váljon gyilkos eszközzé a járdán... Az autós esetében belátható az alkalmasság vizsgálata - amit sokkal szigorúbbra kellene venni szvsz -, a kerékpáros esetében pedig a képesség léte elég lehet az elsősorban önveszélyes tevékenység űzéséhez.
Szóval a "nehézsúlyú" vezetők igenis viseltessenek megértéssel és türelemmel a buzi kis bicajosokkal szemben!
Ha autóval vagyok azza szoktam gondolni, hogy dejó, hogy nem előttem araszol a dugóban a dízel bnvjével, ha bicajjal, akkor meg nagyon rühellem a szaros bicajost, aki miatt a turisták megett kell araszolnom mer' alkalmatlan a másik közlekedésbeli segítésére akkor is a másik is bicajjal van...
Konklúzió: legközelebb ne fékezz, hadd működjön a szelekció! Mindenkinek jobb lesz.
-
tbs
addikt
válasz
concret_hp #59963 üzenetére
Ja, ha most végeztél, akkor kettőkor kellett kezdened...
-
tbs
addikt
válasz
Winner_hun #59919 üzenetére
Készülnek a diszkek!
Egyik már kiugrott!
-
tbs
addikt
Váháhááá..! Jányom megtalálta a teljes "Tiszta Dili" gyűjteményemet..!
Kázmér és Huba estet fogunk rendezni.
-
tbs
addikt
válasz
concret_hp #59259 üzenetére
A WR vízálló... -
tbs
addikt
válasz
concret_hp #59237 üzenetére
Hubazze, a neteller erős jutalékokkal dolgozik ám, ha nem csak shopingolni akarsz a kártyájával...
-
tbs
addikt
444!!4!!! megy vkinek..?
-
tbs
addikt
válasz
bobsys #58996 üzenetére
Nem.e lehet-e, hogy az usb kábeled tört el..?
Monitortisztítás: nedves papírtörlő, ha pörköltfoltos, akkor szappanosnedves. Nem csöpögős, hanem kinyomhatatlan nedves. A sarkok a legcudarabbak, az utolsóig elkergetem a koszt, utána onna egy kis dárdává formázott nedves cuccal kaparom ki...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest