- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Google Pixel topik
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A HMD visszalép az USA piacáról
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elims
veterán
És mobiltelefon kérdésnél mit mondtok?
Új vagy használt? -
Elims
veterán
válasz
Integra #47368 üzenetére
Tényleg.Akkor vmi gubanc volt.
Bocs.Emvy: Köszi!
Nolf: Lehet,sőt..De komolyan mondom,hogy nem a levegőbe írtam amit írtam.
Ha véletlenül vki a közelben lakik és mondjuk jövőhéten bármelyik nap ráérne délután körül,üzenjen rám és meghívom egy ilyen "másolatra".Szerk.: Ezekszerint vmivel "ütik",nem számít,hogy mivel.. :-)
-
Elims
veterán
válasz
Pttypang #47361 üzenetére
A 100e-ekhez képest semmi. :-)
Jattal (természetesen) együtt 1x00Ft. (Pontosan nem tudom,mert odaadtam az összes apróm,kb. 1500-1600Ft volt)
Elgondolkoztam azon,hogy mivan ha vmi kotyvasztott kamut ad. De láttam a doboz tetején az írást+váltottam pár szót a hölggyel -tényleg csinos..- és leszűrtem,hogy nem egy lehúzós hantanő. Simán elhiszem,hogy azt adott,amit kértem.
De különben meg ha át is rázott volna -amit tényleg kétlek- nem számítana,mert tényleg jó.. :-)Viszont azt fontosnak tartom kiírni,hogy "éhgyomorra" ittam.Kb. 4-5órája ettem az ivás előtt utoljára és akkor sem vmi csülkös pacalt vagy vmi keményen zsírosat. (Két szendvics)
Ez fontos,mert nem mindegy hogy szívódik fel. (Más dolgoknál is lényeg,hogy mit és mikor evett az ember a fogyasztás előtt)Jaa,és mindezt teljesen véletlenül. Az auchan-ben vásároltam és a kávézóval szembeni pénztárnál fizettem.Sajnos volt időm nézelődni.Megláttam ezt a teázó/kávézót és azt gondoltam,hogy a kinti cigi előtt (1.5hete visszaszoktam :-/) megiszok egy illy-t ha lesz.
Bementem,kérdeztem,nem volt,ajánlott vmit rámondtam,hogy jó lesz és már majdnem főzte volna -én azt hittem,hogy főzi- megláttam egy írást az átlátszó pénztartó (ahova a pénzt lerakjuk) alatt. Kopi luwak kapható. :-o
Gyorsan megkérdeztem a hölgyet,hogy már késő váltanom,ugye?Már főzi. Azt mondta nem,válthatok. Lefőzettem vele egyet ebből a macskásból..
Megkértem,hogy mutassa meg a kávét,meg is szagoltam. (először azt hitte,hogy kamusnak nézem,de gyorsan javítottam)Simán megérte. :-)
Szerk.:
PeterkeT: azt tényleg sokalltam volna,max. 3000-4000-et adtam volna ezért a csészéért. -
Elims
veterán
válasz
Pttypang #47358 üzenetére
Hanem 120e Ft./kg. :-)
Egy hajszálon múlt,hogy ne vegyek egy 25dekásat..EQMontoya: de sajnállak.... :-)))
Tényleg finom az íze viszont ami utána jön..Nolf: megjegyzem a neved nagyon.
Köszönöm ezt az ajánlást!!! :-)
Komoly...
Ízre tényleg nem rossz,majdnemhogy nagyon finom.Viszont az azutána x idő.. :-) Komoly.
Most is érzem. Átrak egy más vilába. :-)
Leírni is hülyeség,de halál komoly.
Ha most egy asztalnál lennénk meghívnálak titeket egy-egy csészére és kb.20perc múlva megkérdezném,hogy "Mi a helyzet? :-)".
Úgy tudnám leírni ezt az "érzést",mint kb. a bogyó amikor kezd megjönni. Szinte dettó ugyanaz. (Igaz,már pár éve nem volt ilyesmi bennem) Aki próbálta már az említett nem teljesen legális dolgot az tudja/sejti,hogy mire gondolok.
Nem kamu,nem akarok nagyot "mondani",értelme nem lenne.Ha úgy lenne kiírnám,hogy egy sima snassz kávé,ami nemhogy 100e-ket,de 10fillért nem ér. Persze nem így van.
Mkinek ajánlom -nagyon-,hogy próbáljátok ki egyszer. Tényleg "ott" van. :-)Nolf: mégegyszer Köszönöm!! :-)
-
Elims
veterán
"Luwak nem volt meg..."
Nekem most -kb.5perce- megvolt. :-)
Finom,igen jó,de nekem még most is az illy a nyerő.
A budakalászi auchan-nél van egy Big Ben Teaház,itt ittam. Gondolkoztam,hogy veszek egy 25dkg-osat,de aztán meggondoltam magam,nem pár ezerért adta volna az igen csinos nem csitri hölgy..."Ha 20Ft. lenne a luwak-nak tonnája..."
Győzőtt a kíváncsiságom. :-/
-
Elims
veterán
Ha kávé akkor Illy,ha sör akkor Radeberger.
Aki még nem ivott,kóstolja meg.
Én nem szeretem a sört -inkább rövides vagyok-,de a Radeberger mindent visz.
Rendesen jó. :-) -
Elims
veterán
Igen sok féle kávét ittam már.Ezért merem ráírni,hogy a legjobb.
Van több nagyon finom kávé,pl. van vagy legalábbis volt a profiban vmi black nevezetű kávé,egy irodában ittam rendszeresen és a takarítónő mondta,hogy ez egy olcsó "kilós" kávé a profiból.
Ez kb. 10éve volt,de ma is emlékszem,hogy nagyon jó volt.
Vmint ami egy igazi Élményt tud okozni -kávéról beszélek,nem nő vagy cucc- az Mátrafüreden egy faházban van. Pár 100Ft. (200-300) de nagyon komoly!! :-)
Ha vki bármikor arra jár,kérem kóstolja meg és utána folytassa a kirándulást.Én a lakóhelyemnek "köszönhetően" elég gyakran megyünk fel a Mátrába,de azt a csodakávét soha nem hagynám ki!
Olyan szinten emel endorfint,hogy vmi hihetetlen egy legális élénkítőtől. (Majdnem mint a "bogyó"..,persze csak gyengén)Kapszulásban is ittam már jót,egy budai tesco expressz mellett van egy orosz bolt,csak orosz dolgok vannak ott,hal/édesség/kávé/stb. Igen finom és jó "hatású" kávé a zöld kapszulás -ha jól emlékszem-.
-
-
Elims
veterán
válasz
bobsys #47141 üzenetére
Jó ez a kávégép! Nem rosszat préselhet ki magából..
Ha kávé akkor egyértelmű,hogy segafredo.
Viszont egy komoly budai étteremben felvilágosítottak,hogy van attól jobb.
Nem hittem el,majd amikor megkóstoltam a 3cl körüli Illy kávét....akkor tudtam meg,hogy bizony az üt Mindent!
Ritkán szoktam venni a müllerből.Tényleg naggyon finom. Természetesen cukor nélkül,úgy kávé a káve.
Ajánlom,hogy kóstoljátok meg egyszer.
Persze nagyon sok függ a kávégépen is.Abban az étteremben csak a daráló 1.5millió Ft.,a főző 3m körül van. :-)
Egy ismerősöm szerint 50-50%-ban függ a jó kávé.50%,hogy milyen a kávé és 50,hogy milyen a gép. -
Elims
veterán
válasz
Pttypang #47122 üzenetére
Ezt nem tudtam. A jómúltkor levették a polcokról,pár napig nem lehetett kapni,mostmár tudom miért.
Köszi!!TothGera: az "ilyet" el Kell hajtani! Erélyesen,hogy máskor -lehet,hogy velem- ne csinálja meg.
Integra:
"nem lehet őt elítélni ezért. nagyon sok embert hallok, akik hasonlóan gondolják, teljes meggyőződésből. és itt nem is az az ijesztő, hogy így látják, hanem, hogy meg sem kérdőjelezik ami megy. a nyílt lopás a haverokkal sem zavarja őket. annyira zsigeri gyűlölet van, hogy dögöljenek meg a komcsik, hogy az sem zavarja őket, hogy rég nagyobb elvtársak lettek már a régi garnitúránál. de ők persze jó komcsik. így megy ez.
nekem ezt nem veszi be a gyomrom, mégis, tetszik vagy sem, piszkosul jól csinálnak valamit. 2 generációnak kell kihalnia legalább, hogy valami változás legyen a fejekben, hogy az végre társadalmilag is mérhető legyen."
Bocs mkitől,hogy bemásoltam azt az egészet,de nem akartam mégegy hsz-t írni erre a hsz-ra válaszolva,később szeretném visszaolvasni.
Széép írás!! Nem is gondoltam,hogy van rajtam kivül még egy ember,aki ugyanígy gondolja/látja a dolgokat.
Szinte mkit megbabonázott ez az orbánc betegség.
Igaza van abban a kijelentésében,hogy "A magyar ember némán tűr." -
Elims
veterán
válasz
EQMontoya #47113 üzenetére
Fasza.. :-/
Miért ne lehetne válaszolni?Legfeljebb nem ír vissza senki.
Örökzöld témát fogtál meg szinte minden bejegyzésedben. (na jó,talán a "friss kakaóscsiga" kicsit jobban megszáradhatott,de a többi jó :-) )
Ha nem olyan lenne,akár törölhetted is volna.Szerk.:
Lortech: bocs,hogy beleszólók. Pedig ha vmi szutyok ital,még annyit sem ér,hogy a szádhoz emeld.Egy jó kávé -lehet akár gépi is- 100x többet ér mint ezek az új 10fillért nem érő semmik.
Kivéve persze ha red bull.De már az sem teljesen olyan mint a régi. :-/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Vírusirtó topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Google Pixel topik
- Suzuki topik
- Légies iPhone halvány színei
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest