- Milyen okostelefont vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Telekom mobilszolgáltatások
- iOS alkalmazások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Yettel topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kraftxld #62427 üzenetére
tobb fele-fajta van, nem tudom pontosan az rwe mibe ruhazott be, de en jobban preferalnam a kisebb, ipari projekteket, azok valtozatosabbak. Egy nagyeromuvi blokk telepitese, tesztelese meg siman elhuzodik masfel-ket evig.
Bobsys:
Nekem is mozgatja nagyon a fantaziam, biztos hasznos elettapasztalat. Kerdes, hogy utana mennyire lenne egyszeru visszaterni az oltonyos eletbevatgondolom alaposan, biztos lesznek meg hozzatok is kerdeseim
ami nagy hatrany, hogy igy viszonylag nehezebben talal part maganak az ember. -
válasz
kraftxld #62263 üzenetére
hát, azért az állami cégekhez még nem feltétlenül ért el ez az újító szellem
de meglátjuk mi lesz. elég hullámzó a hangulatom. egész nap nagyon szarul voltam, most meg inkább tettrekésznek érzem magam
meglátjuk januárban hogyan alakulnak a kilátásaim a cégnél, ha nem úgy, ahogy szeretném akkor szerintem bevállalok egy jó kis fizikai, beüzemelős melót, worldwide. sok ismerősöm csinálja, egész jó helyekre is eljutnak (pl. thaiföld, fúrótornyok), meg persze kevésbé jókra is (pl. románia
), és ezért még nagyon sokat is keresnek.
ez a videó megvan amúgy?
Legyen TÁNC!
-
bobsys
veterán
válasz
kraftxld #60167 üzenetére
Termeszetesen nem, de ha minden ok akkor penteken nem dolgozom max 1-2 orat. Volt mar olyan, hogy hetvegen toltunk egy extra 20 orat es akkor a Viszlat altal emlitett dolog tortent vagyis 2 napot kihagytunk a rakovetkezo heten. Mailbox migracio megy ejszaka akkor masnap sem reggel nyolckor kezdem a muszakot, de projekttol fugg mennyire flexibilisek. Ha semennyire akkor en sem aztan oldia meg a PM az ugyfellel hogy csak office hoursban csinalunk barmit is
-
-
fasyrt
őstag
válasz
kraftxld #59554 üzenetére
Ugyan IT-hoz nem sok közöm van (logisztika-beszerzés), ugyanakkor a jelölt elkeseredettségét - valahol - meg tudom érteni álláskeresőként. Nálam mondjuk a pályakezdés hátráltató ok, majd mindenki tapasztalt embert keres, de senki nem ad lehetőséget tapasztalatot szerezni - ördögi kör.
Mondjuk IT-sként majd' minden területen tudja magát az ember önképezni. -
EQMontoya
veterán
válasz
kraftxld #59253 üzenetére
Hát nézegettem én is, c++ fejlesztés 12 dolláros órabérért... Ennyit simán megkapok nettóban itthon is, járulékokkal, szabival, blah blah.
Ilyen freelance körülmények között 25 alatt szóbaállnom sem érdemes.
Így elnézve ezt az oldalt nagyon a 3 dollárért dolgozó (és pont ilyen minőségben is) indiaiakra van kitalálva. -
bobsys
veterán
válasz
kraftxld #59236 üzenetére
Multkor es most is megneztem ezt az odesket. SBS 2011 migralas vadonatuj forestbe es fizetnek $150
Osszeborult Exchange 2013 ujratelepitett DCvel uj forestben amit megjavithatsz 50 dollarert
Kepzelem az hourly munkaknal milyen oradijakra gondolnak ezek az emberek mikor felrakjak a munkat -
tildy
nagyúr
-
saelin
veterán
válasz
kraftxld #58582 üzenetére
Bicskát? Még aztán lazák a szabályok arrafelé. Gondolom mérethez kötött, hogy mekkorát vihetsz fel. Nehogy valaki a katanáját is felvigye, mert azt mondja rá, hogy bicska.
concret_hp
Az érdekes. Én úgy olvastam még régen, hogy enyhülnek a repülős szabályok a felvihető és használható tárgyak terén. Mintha azt is olvastam volna, hogy még a telefont sem kell kikapcsolni, sőt, használni is lehet. -
parandroid
félisten
válasz
kraftxld #58201 üzenetére
Ööö, a köptető nem azért köptető, mert ki kell köpni, hanem mert felszakítja a csúnya lerakódásokat. Nem kell ezzel öblögetni sem, teljesen jó az a hagyományos 'belsőleg' módon.
Pár hete, amikor megint kénytelenek voltunk egy villámlátogatást tenni Mo-ra, akkor durrant be a torkom (vagy a fáradtásg, vagy az utazás miatti stressz, vagy a klíma a kocsiban, de lehet, hogy mind együtt), szerencsére jóbarátom szintén hasonló problémával küzdött épp, így aztán együtt kúráltuk ki magunkat - egy országos hírű élelmiszeripari üzemben minőségbiztosítási vezetőként dolgozó vegyészmérnök sok utánajárással, a környéken elterjedt hagyományok gondos összegyűjtésével és főleg féltő odafigyeléssel készített saját főzésű szilvapálinkáját ugye nem utasítja vissza az ember, hiába a pálinka alapvetően nem a szívem csücske.
Jobban is lettem utána, egyébként.
p
-
parandroid
félisten
válasz
kraftxld #57090 üzenetére
Elhatározni könnyebb, mint megtenni, különösen, ha a nagyik sírásra fogják.
Nekünk is tele van a hócipőnk, és a gyerekek is már teljesen jogosan panaszkodnak, hogy amióta kiköltöztünk, nem voltunk még sehol, mindig csak Mo-ra járunk családot látogatni. Úgyhogy most már nagyon érik, hogy a nyári látogatás helyett tényleg kiránduljunk inkább egy nagyot valahol a világban.
Sajnos mindig közbejön valami, vagy betegség, vagy haláleset, vagy valami sürgős munka otthon, amiben segíteni kell...
p
-
válasz
kraftxld #56888 üzenetére
köszi, ezt az oldalt nem ismertem. velük vettem fel egyelőre a kapcsolatot [link], hasznos infóval/segítséggel ők is tudnak szolgálni remélhetőleg.
pénzből meg nyilván minél több kell, de talán olyan 3M huf elegendő indulásnak. vagy nemahogyan néztem a tanuló vízummal sincs sokkal előrébb az ember, meglehetősen borsosak a tandíjak odakint. ahogyan bárhol máshol is.
szerk: egyébként még kanada is jó hely lehet, annak is utánaolvasok majd egy kicsit
-
Winner_hun
félisten
válasz
kraftxld #56596 üzenetére
Az tudom hogy kb. 10 Ft-tal drágábbak mint ami itt van de különösebben nem izgat, nem az én pénzem. Bankkal meg nem váltatom, az túl macerás, mivel csak napokkal később derül ki hogy mennyi is az annyi. Adminisztráljon annyit akinek az a dolga.. PP váltással egyből ott van Ft-ban az összeg, bőven jó az mindenkinek. Nem milliós tételekről van szó.
Kártya hozzáadásnál 1 dollár + 400 Ft megerősítés, ez látszik is a kártyatörténetnél, ennyit is vontak le. Viszont a részletezésnél 313 F-os terhelés jelent meg, el nem tudom képzelni hogy az 1 dollárból hogy lett ennyi. Ennyire azért nem vált rosszul a PayPal (91 Ft plusz a ~222 Ft-os jelenlegi árfolyamhoz képest)
Levelezőprogramom is adja a meglepetéseket, ezzel az OKkal még nem találkoztam.
-
e=mc²
őstag
válasz
kraftxld #55819 üzenetére
Sajnos nem tudok annyit raszanni, amennyit szeretnek, mert korlatozottak a lehetosegeim, ezert tizezer forint kornyeken megallnek.
Tothgera30, emvy: jo lenne, de sajnos kivitelezhetetlen.
fasyrt: nem lenne rossz otlet elmenyt ajandekozni, de szerintem nem olyan tipusu ember.
Ha esetleg van meg otletetek szivesen fogadom.
Koszi, udv,
-
bobsys
veterán
válasz
kraftxld #55690 üzenetére
Igen evi 6K koltesig ha grocery storeban vasarolok vele. 75$ eves dij, de a tavalyi ev koltese alapjan(~$4500) akkor is jobban jarok vele, mint az 1% vagy 3%ot ado kartyakkal foleg ha hozzaveszem, hogy ez a kartya a benzin vasarlasnal 3% ad vissza minden masnal meg 1% + a szokasos rental car biztositas, utasbiztositas, extra/extended warranty a vasarolt cuccokra
-
tbs
addikt
válasz
kraftxld #53743 üzenetére
Nos kérlek, asszem a világ szerencsésebb felén van pénz a megfelelő infrastruktúrára és nem sírnak már egy rendesen konfigolt "maradns+postfix+dovecot+sallangok egy dobozban" miatt is... A netszolgáltatók ötletszerű RDNS konfigjáról még nem is beszéltünk...
DNSSEC sem mai találmány
valóban, de teszkörnyezeten kívül még és sem láttam.
Kb. ennyire jó az életben...
-
parandroid
félisten
válasz
kraftxld #53559 üzenetére
Igen, én is hasonló indíttatásból indultam el. Gondolkodtam is, hogy érdemes-e, mert ha mindenki dobbant, aki így gondolkodik, akkor ki marad ott? És miért?
Érdemes egyébként figyelni, mi történik a szomszédban, mert ha a fehéroroszokat, és egyéb volt szovjet tagköztársaságokat nem számítjuk, akkor pillanatnyilag nálunk áll ehhez legközelebb a helyzet. Illetve talán a bulgárok előznek még be, náluk már elkezdődött valami, és hasonlóan kilátástalan a dolog: elkergetik a korrupt vezetést, és egyszerűen nincs senki, aki a helyükre lépjen. Egyszerűen nincs alternatíva. Ismerős valahonnét a helyzet?
Ja, megválaszolva az első bekezdést: én ugyan haza nem megyek, ha kell, maradjon ott a ház, nem érdekel, mások buktak ennél nagyobbat is, mi legalább tudtunk újrakezdeni, de a gyerekeim jövőjét nem teszem fel arra, ami a második bekezdésben áll.
p
-
Integra
titán
válasz
kraftxld #53555 üzenetére
tudod, mikor már semmid sincsen az életeden kívül, mert elvették mindened és teljesen kilátástalan az életed és a jövőd, mert látod, hogy a hatalom tönkretesz téged is és milliókat melletted, akkor könnyen lehet, hogy te is ott állnál, teljes elkeseredésedben és kilátástalanságodban, mert már nincsen semmid amit elvehetnek és te is ott harcolnál, mert rájöttél, megértetted, hogy már csak a szabadságról van szó, hogy nem leszel rabszolga. akik ott vannak, azoknak már semmilyük nincsen.
kurva nagy pofával beszélsz te onnan a szigetről olyan emberekről, akiknek ha picit is utána olvastál volna, hogy mi megy ott, milyen évek óta a helyzet, akkor nem írtad volna ezt, mert kibaszottul undorító megjegyzés, ami semennyire sem vicces jelen témában. verd földhöz a segged és adj hálát, hogy te nem oda születtél és nem onnan indultál, ahonnan ők és maradj csöndben, ha rájuk csak ennyit tudsz megjegyezni.
-
fokukac
nagyúr
válasz
kraftxld #53477 üzenetére
Ezek a kecskék már csak ilyenek, hallod..!
-
pohár
félisten
-
tildy
nagyúr
válasz
kraftxld #49441 üzenetére
Arra akartam celozni, hogy palyakezdokent kell a szerencse is, a fellepes is, meg a megfelelo korabbi tdk es egyeb munkak, hogy egyaltalan valaki szobaalljon az emberrel.
Van par ember, akinek egyszeruen valahol csak eselyt kene adni, es szarnyalna. Megis evek ota keresgel megfelelo allas utan, de ugye addig is meg kell elni valamibol.
Bandus: Dual Income No Kids.
-
tbs
addikt
válasz
kraftxld #49434 üzenetére
Nem is ez az igazi probléma, de sztem érted ezt Te.
Bandus: nem kerestek arrafelé *nix profit..? Mennék akkor.
Amúgy meg gratulálok, hogy jól kerestek. Élvezzétek a DINK létet.
Jó is az.
szerk.: Privátba' bármilyen életvezetési tanácsot elfogadok, különös tekintettel a pénzügyeimre.
-
tbs
addikt
válasz
kraftxld #49430 üzenetére
Hát, a "komfortzónából kilépés" lehetőségét eléggé beszűkíti, hogy az alacsony fizuk miatt sokan kénytelenek privát sötétfehér melókat is vállalni - a munkaidőn túl -, ami nagyon ritkán esik egybe a "kilépési lehetőséget" elősegítő tevékenységgel.
Szóval ha pl. idehaza 3 embert tartasz el egy kvázi elfogadható IT-s fizuból + az esti melókból, akkor talán marad pénzed a jövő nyári nyaralásra, de agyad + energiád a saját kilépési lehetőségeid bővítésére már nem biztos. Szerintem.(Ismerős a cipő, csak azér'.
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
- Kompakt vízhűtés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bestbuy játékok
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- 90-es években voltam gyerek
- További aktív témák...
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- Playstation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- Remek áron Lenovo ThinkPad x395 AMD Ryzen 7 pro-3700U/16GB/256 SSD/AMD Radeon Vega 10 Grap/FHD/IPS
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest