- Milyen okostelefont vegyek?
- Úszáshoz szánt fülhallgató a Xiaomitól
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
parandroid #62513 üzenetére
Akkor tessek legkozelebb odairni, hogy gyorsasagi motoros. Nem tudom mennyi az arany szazalekosan a tobbi kozt( szerintem a leirasoddal ellentetben nem 95%) , de eleg szomoru, hogy 'egy'-nehany hulye miatt mindenkrie ra van huzva a vizes lepedo.
Es amugy en NEM gyorsasagi motorosokrol beszeltem. Hanem altalanossagban motorosokrol.
-
tildy
nagyúr
válasz
Viszlát #62510 üzenetére
Itt is van neha par vadbarom, aki azon elvezkedik, hogy lampatol lampaig egykereken, vagy csutkara kitolva. Viszont tobb normalist is ismerek, aki nem orultkodik, aki rendszeresen kijar ringekre, palyakra, ahol gyakorolhat es emellett nem orultkodik. Nehezen is tudna, igaz nem is akarna, nem raketa van a sejhaja alatt, szimplan csak egy turagep.
Integraval ilyen szempontbol nagyon egyetertek.
Tenyleg nem csipazom ezt a fajta altalanositast. A van olyan, meg a minden kozt eleg nagy kulonbseg van. Vannak orult motorosok. Vannak orult gyalogosok, kerekparosok, kalapos oregurak, kis nyikhaj kolkok. Vannak. De nem minden gyalogos, kerekparos, motoros orult. En csak ennyit mondok.
Nemetorszagban -ahogy en lattam eddig - peldaul eleg kulturaltan toljak.
-
tildy
nagyúr
válasz
Tothgera30 #62495 üzenetére
Ott volt a vegen: ironia... Ennel tobbet mar mit irjak?
Irhatnam, hogy iszonyat altalanosito cakkompakk egy kalap ala venni minden motorost. A harleysto la robogon at a 29er-esig.
Es annak ellenere, hogy nem motorozom, nem gondolom azt, hogy az osszes motoros szervdonor.
-
tildy
nagyúr
válasz
szőröscica #62457 üzenetére
Igen, jok. Nalunk szuleimnel volt hasonlo helyzet az egyik hatso szobaban, ez a gep volt mikor napi 2 litert is kiszedett. Itt Londonban is renszeresen hasznaljuk, ugyanis futeni nem szeretunk (nem az ar, a meleg miatt), 18-20 foknal meg sok a pára, a relativ paratartalom nem ritkan volt 75-85%, amig ez a masina nem volt itt.
-
tildy
nagyúr
Esmein kiszámolta, a Linux ISO megosztása múlt hónapra kb 450 ezer forintnyi adót generálna.
-
tildy
nagyúr
válasz
concret_hp #62337 üzenetére
Kellett valami gumicsont most terelesnek.... Latjuk, mukodik....
Btw, ez mar lathato volt 2009-ben is, anelkul hogy politizalnek, sejtheto volt, milyen iranyt vesz fel az orszag.
-
tildy
nagyúr
válasz
concret_hp #62096 üzenetére
Nem a mostani esetre, hanem altalanossagban irtam, hogy imadjatok szetcincalni a mondandom.
Es mint irtam, arra semmi szuksegem, hogy beirok valamit - barmi is legyen az- elso gondolatotok az legyen, hogy hogyan kossetek bele , figurazzatok ki engem vagya mondandom.
Annyira nem erdekel tehat a tema, hogy folytassam, igy adva nyitott feluletet tamadasra.
-
tildy
nagyúr
válasz
concret_hp #62091 üzenetére
Az a bumm kb mar a 90es evek kozepetol kezdodott, de jogos a felvetes.
Mondjuk jo lenne latni a 20-40-es korosztalyra levetitve, egy frissebb adatot, foleg a mostani 24-30-as korosztaly lehet erdekes, ott valoszinuleg nagyobb az arany, mint ahogyan irod is.Btw annyira nem erdekel, foleg hogy emvyvel imadjartok szetcincalni amit mondok. EBullyingra, passziv aggressziora meg legkevesbe sincs szuksegem.
-
tildy
nagyúr
válasz
concret_hp #62086 üzenetére
-
tildy
nagyúr
Ha elolvastad a cikket, akkor eszrevehetted, hogy : "A projekt felmérése a 15-74 éves korosztályt fedte le, közülük is azokat, akik a kérdezés idején életvitelszerűen külföldön tartózkodtak."
Persze vannak meg paran, akik 15 evesen is altalanos iskolasok, de ez most nem ide tartozik. -
tildy
nagyúr
válasz
parandroid #62073 üzenetére
Ez mondjuk erdekes adat: Az összlakosságot tekintve a diplomások aránya 18 százalék, míg a kivándoroltak között ez az arány jóval magasabb, 32 százalékot mutat, amiből jól látszik, hogy jelentős részben a képzett népesség hagyja el az országot.
-
-
tildy
nagyúr
válasz
Integra #62024 üzenetére
En nem ertem ezeket a noket. ennyi onbecsulesuk sincs?
Gyerekkent , a cipobol kikandikallo labujjal ( mert nem futotta arra sem, hogy lecsereljuk) sosem gondoltam, hogy egyszer pl onerobol eljutok amerikaba, ugy, ogy nem a csalad, nem pasi penzeli meg az utat. De mondjuk fel nem merult volna, hogy ezt massal finansziroztassam meg, es ennek valahol orulok is.
Szoval de, van mas lehetoseg mint huspiacra menni. na jo , en is eladom az "agyam", de az kicsit talan kevesbe gyomorforgato.
-
tildy
nagyúr
válasz
parandroid #61936 üzenetére
Szerintem a nover is tanulta valahonnet. Talan az apjatol?
-
tildy
nagyúr
Nem is meseltem, megszuntettem a cibes szamlam otthon
MAr kezdtem herotot kapni az allano JAVA VM telepitestol...
-
tildy
nagyúr
Lehet arra akart celozni, hogy akkor eselyesebb, hogy pl. kulfoldi part talal es akkor annak is no az eselye, hogy kinn ragad. De ezt o tudja pontosan.
Teljesen valtozo amugy, ismerosi korben van ilyen is olyan is. Akinek kinn a csalad, az eddig tobbnyire kinn is maradt, persze nem tudom, 5-10 ev mulva hol lesznek.
Akinek otthon van gyerek, vagy csalad, vagy sok barat, es hianyzik is neki, az viszont tobbnyire visszamegy.Proci985: itt is van olyan, bar most lehet a csaladbol visszakoltozik valaki. Ertheto az ok: a gyerkoc otthon van, nem akar skype-szulo lenni.
-
tildy
nagyúr
válasz
Mika1227 #61847 üzenetére
Bizony van, bar nekem multisocketben ( amibe mindegy , hogy eu , vagy amerikai, vagy uk dugo megy bele) lenne jo. egyszer talaltam itteni gyartotol ( kinaitol lenne), valahova elmentettem, persze, hogymost nem lelem. Kinabol persze lenne.
-
tildy
nagyúr
Ehh....
-----------------------
bandus, foccer: durva. Anno nekem is egy 10 eves kapcsolatnak lett vege, total bekeszultem tole, kifordultam onmagambol. Aztan lehet ennek igy kellett tortennie, latszott mar elore is. Csaladban is van most valakinel hasonlo sztu, 10 ev es vege lett, de raadasul meg gyerkoc is van.Most, hogy keszulunk az eskuvore, elmerengtem par napja, tenyleg Esmeinnel kepzelem-e el a hatralevo eletem? Minek kellene tortenie, hogy azt mondjam nem vele? Es meg igy, vegigmentem jopar eshetosegen. Ugyanis egyszer megyek ferjhez, de akkor orokre, szoval megfontolt dontest akarok hozni
De ugy nez ki megtalaltam a szoke hercegem
Vagy inkabb vikingem.
-
tildy
nagyúr
válasz
Pttypang #61774 üzenetére
Ahh, akkor epp BP-en voltam, teljesen rendben volt, meleg volt, sutott a nap.
Amugy tudja valaki ez a hely a kepen Budapesten hol van?
-
tildy
nagyúr
válasz
szőröscica #61496 üzenetére
Tegnap reseteltem egy motorola razr i-t, giffgaff kartyat belerakva nekem kellett apnt allitani, magatol nem tudta.
-
tildy
nagyúr
válasz
parandroid #61443 üzenetére
A telefonomon egy huzassal bejon a 4 leginkabb hasznalt funkcio, az ujjlenyomatolvasot hasznosan kb fizetes eseten tudom elkepzelni, de ennyi. Nincs koddal vagy egyebbel lezarva a telefonom.
Mondjuk teny es valo, valoban szuper az iphone ujjlenyomatolvasoja, de az oprendszeretol a sikitofrasz kerulget.
-
tildy
nagyúr
válasz
Tothgera30 #61421 üzenetére
Errol van szo, nomeg arrol, hogy "hivatalosan" otthon meg nem kapni (legalabbis tudomasom szerint).
-
tildy
nagyúr
válasz
fokukac #61419 üzenetére
En ilyet nem mondtam, hogy sz.r ( van arra mas itt a topikban) , de az uj nexus dragabb valamivel 200-nal, szerintem inkabb 300 az is.
Csak azt mondom, a flagship modellek mas gyartoknal is tobbnyire bizony egy arban vannak az iphonennal. A neked hazavitt telo meg nem szurkeimport, te vetted meg kulfoldrol, ennyi
Az az angliai csaj nem volt tobb szallitonal
Mig az XXL-nek pl perkalnia kene pl. az artisjusnak is, ugyanis ott tovabbertekesites tortenik.
Amugy Eu van, ha kulfoldon veszed, kulfoldon veszed.Csak egy xxl gsm-es arat nem hasonlitanek egy vegleges , hivatalos arhoz, ad 1, ad 2 egy fel eves telefon mostani arat sem hasonlitanam egy ujonnan kiadott telo arahoz. nezze meg dragon, mennyi volt akkor, mikor kijott a telefon, azzal realis hasonlitgatni.
Plusz megvalami dragonfx: 16 es 32 GB-os modelleket hasonlitasz 128-assal. Nem fair. Amivel paritasban vannak a g3, az m8, es az s5 az a legkisebb model. Marpedig az m8(16 GB) is 200-220 ezer forint korulrol indult marciusban.
-
tildy
nagyúr
válasz
dragonfx #61416 üzenetére
Csak szolok, hogy az iphone 6 ara semmivel sem tobb egyik masik gyarto flagship modeljenel. £549 volt a htc m8-am is, a samsung s5 is ilyen arral indult.
xxl gsm pedig valoszinuleg igencsak szurkeimport, khm... Nomeg 128 GB-os valtozat, ami sima 6-osbol $849-> 209E ft, ha uk-bol viszed: 279 ezer, a nagybol $949, ami 233 ezer forint, uk-bol 315 ezer, szoval azon szepen rajta van a boltnak a haszna.
-
tildy
nagyúr
-
tildy
nagyúr
válasz
parandroid #61369 üzenetére
Ha nem is erdekel, akkor miert rohognel egyaltalan rajta? Kerdesem koltoi.
-
tildy
nagyúr
válasz
parandroid #61339 üzenetére
Azert, mert esetleg neked nem tetszik, nem feltetlen a telefon hibaja
-
tildy
nagyúr
Na, ugy nez ki az uj iphonet nem nadragzsebben hordasra talaltak ki.
-
tildy
nagyúr
válasz
concret_hp #61322 üzenetére
Hat, vihetsz epp iphone 6t is, eladni otthon jol.
Amugy varhato volt, hogy az opo igy jar elobb utobb, adjuk el az 5s-el egyetemben.
@: a tejcsokinak rossz ize van. Az nem csoki. Az igazi csoki ( nekem legalabbis biztosan) 80%-os kakaotartalomnal kezdodik.
-
tildy
nagyúr
válasz
concret_hp #61311 üzenetére
moto g-t bandusnak, vagy mi
Csokit nem mondanam, csak tejcsokiban jok, azt mondjak, azt meg en ki nem allhatom.
-
tildy
nagyúr
válasz
EQMontoya #61286 üzenetére
Sosem hordom farzsebben(meg amugyis ne nyulkaljon meg veletlenul se senki oda) , es kenyelmes az 5 colos m8-am.
Mint korabban irtam, en azt vettem eszre, az opo megjelenesekor drasztikusan lecsokkent az 5s hasznalat esmnel, kizarolag telefonalasra kezdte hasznalni, mert netezesre mar kenyelmetlenebb volt. Marpedig az arany igy kb 90% kontra 10% lett. Az a 10% kizarolag sms meg telefonalas.
-
tildy
nagyúr
válasz
Tothgera30 #61242 üzenetére
Opo után rájött, sokkal hasznalhatóbb a nagyobb kijelző. És azért akkor álltam sorba, mert 20-án már jöttünk haza. Jobban örültem volna, ha akkora már egy hete kapható.
Amúgy meg a TSAnak toll a fülébe. Mi a nyavalyert nyitják ki a őröndöm csak úgy physical inspectionra? Mondjuk racsesztek, osszeuzzadt szennyes ruha, meg 2 üveg mapplesyrup volt csak benne.
-
tildy
nagyúr
válasz
concret_hp #61235 üzenetére
Lehet, de az epassportos sor majdnem mindig jóval gyorsabb.
-
tildy
nagyúr
válasz
bandus #61233 üzenetére
Igen. Ugyanis 3 órája nem mozdult a sor, és ha zárásig nem kerülünk be a boltba, akkor szivacsszopacs, de bezárják a boltot, így jártunk. Este 7-kor kiléptem, mosakodas, atoltozes és mentem a brodwayre musicalt nézni. Már délben mondták, hogy a plus kifogyott, de azt is, hogy estefelé lehet lesz second chance.
Még valami, nem esm kérte. Én akartam. A brodwayt leszámítva nem volt már aznapra program.
Az egész olyan volt mint valami immigration office, várni, hogy döntsenek feletted.[link]
-
tildy
nagyúr
válasz
Tothgera30 #61202 üzenetére
Mas, ha a fizud harmada, negyede vagy otode megy el ra, vagy mas ha egy-kethavi fizud.
Igen, egyike voltam azoknak a "birkaknak" akik sorban alltak. 13 napon at vegig gyaloglas varosnezes, stb, abszolut nem volt mar kedvem manhattanben setafikalni, ellenben paromnak szerettem volna 6plust, mert meg vammal es afaval is olcsobb, ( 60-70 fonttal, anelkul meg 150-el) , mint a UK-ben.
Igy igen, bealltam a sorba, leven 20-an mar jottunk haza.Viszont igy vegre lattam valojaban is , mennyire -khm- masak az USA rendorok az itteniektol. Rendorok vigyaztak a sort, ami igaz joreszt kinai volt, de egyreszt senki nem erdemelte ki azt terhes nokent, vagy kisgyerekkel, vagy akarhogy , hogy uvoltsenek a pofajaba, hogy wait, meg go back, mikor csak wc-e akart kimenni.
Amig nem szoltam az egyik apple alkalmazottnak, addig ki sem engedtek ezek a rendorok pl a terhes kismamat. Most erre mit mondjak?
-
tildy
nagyúr
válasz
fokukac #61221 üzenetére
Mi meg hazaertunk, vegre van normalis mobilnet ( 3-20mbps, mikor mennyi) meg wi-fi ( 63-70mbps).
Szep volt, jo volt, ennyi eleg is, turistaskodni szuper, de nem elnek ott. Gaborbolnak pedig utolag is koszonom a sok segitseget, es az eletmento szupermarketbe vitelt ( Se Washington D.C-ben, se NY-banugyanis nem volt egy normalisabb szupermarket se, ahova be tudtunk volna ugrani - marmint gyalogolhato, metrozhato tavolsagban nem lattunk, nem leltunk) -
tildy
nagyúr
nem tudom, en rendszeresen latok embereket a metron kisebb nagyobb tabletekkel, amellett , hogy telefonjuk is van. Igaz a opo nem tablet, inkabb zseblet
De pont ugy van hasznalva - meretei miatt is - mint egy kisebb tablet.
tboy93: hatizsak mondjuk?Szinte sosem indulunk el otthonrol hatizsak nelkul, kivetelt kb az kepez, ha szinhazba megyunk.
-
tildy
nagyúr
válasz
tboy93 #61124 üzenetére
Most, hogy esm tartalektelefonnak vett egy one + one-t ( 64-es) , az 5s-et kb csak telefonalsra hasznalja,az androidost meg minden masra.
epp ideje volt, hogy az apple kijojjon egy nagyobb keszulekkel.
Uk-ben a simlock kicsit maskepp van, en nem parazok simlockost venni, 10-15 fontert maga a szolgaltato fuggetleniti, akar 1 hetesen is. Bar a msotani telom nekem sem szolgaltatoi, sajnos az utobbi evekben kb 10 fonttal emelkedett az elofizetesek ara.
-
tildy
nagyúr
válasz
tboy93 #61109 üzenetére
Volt mindketto ( sot mindharom, azaz WP is, az majd egy evug) , a csaladban Esmeinnek apple, nekem htc van. En magamnak az eletben nem vennek iphonet, mikozben az ipadet, mikor volt, szerettem.
Egyszeruen nem jon be a kezelese, x ev utan talan majd most lehet eloszor normalis billentyuzetet hasznalni ( bocsi, de jobb szeretem, ha latom is, hogy kisbetu, nagybetu, nem csak egy pont mutatja, jelszobeirasnal vicces tud lenni) .
Viszont az biztos, hogy pl. edesanyam, akinek sose volt okosteloja, vagy tabletje, az ipaddel eleg jol elboldogul, az elso perctol kezdve. -
tildy
nagyúr
Maganszallasok vannak tobbnyire, sikerult igy mar tok veletlenul egy nagykovetnel is megszallni , az volt eddig a legnagyobb kuriozum.
Most egy 56-ban kitelepult magyarnal lakunk. Booking.com-on inkabb motelek, hotelek vannak, ahogy latom, airbnb-s tapasztalat : visszamondtak, dragabbat ajanlottak, keson valaszoltak. Boston pl. emiatt fog kimaradni ottalvas szempontjabol, akkor irt, mikor mar New Yorkra lefoglaltam az utlso negy napra. ( felutazunk majd Bostonbavalamelyik nap, este meg vissza) Wimdu-n eddig mindenki korrekt volt nekem, de ugye kb. 10 alkalom meg nem statisztika
( Sot tobb sem, de en jobban preferalom oket).
-
tildy
nagyúr
Amugy kutyahideg van Torontoban. Amit persze egyreszt elvezek, most mar, hogy van normalis puloverem
-
tildy
nagyúr
A betyarjat, de hideg van a buszon....
Ritkan mondok ilyet, de poppet fazom.Vegul nem bereltunk kocsit, naponta 10-15 km-ket gyalogoltunk vagy jo 10 kilos hatizsakkal, szinte minden nap, eleg faradtak is voltunk, olcsobb is, jelen esetben biztonsagosabb is ( nekem kellett volna vegig vezetnem)
Bar ahogy a forgalmat lattam Philadelphia-ig, talan bevallalhato lett volna, de meg akkor is vissza kellett volna vinni D.C-be a kocsit, ami plusz ut.
Masreszrol viszont emlekezetes lesz az ut -
tildy
nagyúr
válasz
bobsys #60936 üzenetére
Most mondom, elfogyott..
Apple Store, Upper West Side
New York, NY
Unavailable for PickupApple Store, Fifth Avenue
New York, NY
Unavailable for PickupApple Store, West 14th Street
New York, NY
Unavailable for PickupApple Store, Grand Central
New York, NY
Unavailable for PickupApple Store, SoHo
New York, NY
Unavailable for PickupPeterket: egy idoben meg en is elofizuval vettem a telefonokat, de aztan Lala munkahelye kornyeken 0 terero volt. Akinek meg van terero ott, az meg mashol tragya. Nem tudom erdemes-e lekotni az embernek igy ket evre magat, foleg, hogy a korabbi 30 fontos havidij szepen felmaszott inkabb 40 korulire. Mert 30 font plusz ingyen elhozhato, az rendben volt.
-
tildy
nagyúr
válasz
parandroid #60919 üzenetére
Itt 31 volt tegnap.
Ja,meg elfogyott az elorendelheto iphone 6 storeokbol.... -
tildy
nagyúr
válasz
bobsys #60853 üzenetére
Basztikuli. A legkisebbet vettem ott, de az is akkora volt, mint otthon a venti/nagy.
Egy kirgiz csalad hazaban lakunk amugy, ami a londoni viszonyokhoz kepest egy palota, majdnem ugy is nez ki
Nagyon kedvesek, reggel az apuka bevisz a varosba, este hazahoz, ma elvitt hazafele a pentagont megmutatni.
Viszont alig talalunk elelmiszerboltot. Vettunk volna egy uveg bort neki, de amit talaltunk bolt, az kb ejjel nappai volt, az osszes elelmiszer pedig kimerult chipsekben.
Tetszik az egesz, de mar most latom, nem elnek itt. Nekem UK az otthonom, kisse hianyzik is. Bar lehet csak Esmein miatt mas igy az ut.
-
tildy
nagyúr
Na , amennyire azt mondtak D.C. olyan meh, annyira bejon nekunk. Nyugis, csendes, jopofa es nem erzodik lepukkantnak
A metro is rendben levonek tunik, nagy tagas terek mindenhol
Nagyon szep helyen lakunk, remelem holnap gaborbollal is sikerul osszefutni
-
tildy
nagyúr
Ez volt mar? Erkolcstankonyv.
-
tildy
nagyúr
No, kinn az "Ujvilagban". Monumentalis, hatalmas minden, Manhattan bejon, szamomra kisse furan beszelik az angolt, de erdekes.
-
tildy
nagyúr
Szerintem atlagosnak azert ne tekintsd, szerintem lehet ennel olcsobban is.
[link] ez nem regi cikk, itt azt irjak, hogy a teljes naposert fizettek 1000-t.
Ez nem tudom mennyire realis, de kb 900 korul szamol 1 honap, heti 40 oras nursery eseten, Londonban. De ugye ez is csak szamitas, helyenkent eltero lehet, siman el tudok kepzelni akar 2000-t is mashol, bar atlagban evi 12-13 ezret irnak London eseten.
Par even belul amugy majd kiderul szemelyes tapasztalat alapjan mennyi is , bar az esetunkben lehet mar nem londoni ar lesz..
-
tildy
nagyúr
Tyuha, kivancsi leszek eljut-e ez a magyar sajtoig, volt par "erdekes" Magyarorszagon filmezett de khm, nem legalis dolgot rogzito kepsor.... Pecsi romak, amugy.
-
tildy
nagyúr
Szep hirunket viszik a vilagban, egy teljes musor tobbnyire magyar, reszben roman ciganyoknak, pontosabban ciganyokrol. Durva....
-
tildy
nagyúr
válasz
bobsys #60549 üzenetére
Koszi, ezeket is neztem, de vagy nem tudom ott lerakni,a hol leakarom, vagy nem vihetem at a hataron, vagy pedig kb chevrolet aveot adnanak, vagy kifogytak a kocsibol, vagy ugyanott kell lerakni, meg hasonlok... Rohej. A keresojuk is.
Hidd el vegigneztem amiket mondtal, nem veletlen irom amit irok... A budget keresoje is kesz, nomeg gondolhatnanak arra, aki nem jaratos az ottani elnevezesekben . Erre rakereshetek esetleg egy ottani airportra... pfff. Miutan megteszem, akkor meg : Sorry, but we don't allow rentals between those locations. Please change your entries and try again.
Bobsys: SEMELYIKROL es semelyikre. Nem repterrol mennenk. Nem akarok pluszban kicsaklizni repterre csak a kocsiert, csak akkor, ha nagyon muszaj. Amugy elobb irtam, hogy szerettem volna kocsit berelni, Washington D.C-> Niagara, vagy Washington D.C-> Toronto. Es egyik sem repter, ugyanis abbol nekunk csak New York-ban levo szamit .
-
tildy
nagyúr
Ha mar USa. Most probalok autot foglalni Washington D.C.-bol Torontoba, ha pedig oda nem lehet akkor a Niagaraig.... Mar egy oraja keresgelek, de szinte semmi fogamra valo, vagy nagyon gaz kokorszaki a car rental cegek oldala, vagy nem lehet az adott helyen foglalni, vagy ninc solyan kocsi, amilyet szeretnek...
Az a szomoru, hogy sok helyen mintha 10 evvel ezelotti webdesignnal leragadtak volna, no autocomplete, stb...A sixt ahogy latom pl. nincs ott, az enterprise oldalat kenyelmetlen hasznalni es meg lehetne sorolni.
-
tildy
nagyúr
válasz
concret_hp #60512 üzenetére
Fules van a fejemen mikor dolgozok ( vagy in-ear fulhallgato) , igy nem zavar
Viszont lhet kene ledes, zold ha hozzam lehet szolni, piros meg a most ne zavarj esetekre.
-
tildy
nagyúr
válasz
fokukac #60415 üzenetére
Mint irtam a szoban mondott formaban irjak itt le, otthon is. ( csak ott ugye a sorrend szobbann is YYYY. MM. DD ).
Amugy ami erdekes, az inkabb a nevek, meg Bond is azt mondja, My name is Bond, James Bond. Tehat a csaladnevet mondja eloszor, utana pedig a teljes nevet. Szoval logikus a magyar, a csaladnev beazonostihatja honnet valo, a keresztnev meg hogy onnan kicsoda, itteni angoltanar is mondta, igy lenne logikus, de megszokasbol marad a korabbi.
Vicces, hogy az itteni jogsimon is magyar sorrendben van
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Revolut
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Úszáshoz szánt fülhallgató a Xiaomitól
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Elite x2 1012 G2 Touch 2-in-1 LTE/4G Win10 Tablet billentyűzettel/Notebook, üzletből, garanciával
- Nitro AN515-57 15.6" QHD IPS i7-11800H RTX 3070 16GB 500GB NVMe gar
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Edition + Joystick állomás! CFI-2016
- Dell R630/R730XD SSD NVMe PCIe Extender (0GY1TD) + Kábel (0K9TVP) Kit
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest