- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Kisebb méretben is elérhető a OnePlus Watch 3
- Belépő táblagépet is villantott a OnePlus
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Google Pixel topik
- Magisk
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- iPhone topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
Új hozzászólás Aktív témák
-
Racecam
nagyúr
válasz
FehérHolló #62781 üzenetére
Az ON topic azért lett létrehozva, mert az OFF-ban le lettünk cseszve, hogy minden hülyeséggel elbarmoljuk...
(Pl: egyszavas, egy smiley-s hozzászólásokkal, értelmetlen "hülyéskedésekkel" stb...) és emiatt nem lehet "normálisan", "komolyan" beszélgetni semmilyen témáról ott. Erre csináltam egy ilyen "mindent bele" topicot a baromkodásra (is).
Ez (volt) az.
-
fokukac
nagyúr
válasz
FehérHolló #62779 üzenetére
mert beszéltünk aktuális történésekről, és a Főkalandorunk erre aszondta, hogy az politizálás, és átrakta az egészet a blogoszférába. Vissza lehet olvasni.
Mi pedig válaszul felfuttattuk az Offtopicot... -
tbs
addikt
válasz
FehérHolló #60315 üzenetére
-
concret_hp
addikt
válasz
-
FehérHolló
veterán
válasz
most olvastam tovább, ennyit erről a rendszerről és a fejéről.
remélem, sok bevétel lesz még itt gugli csíkból és egyéb bannerből, azt lesújt az ertéel.
-
válasz
Eh, el nem hiszed, de amikor az elozo hsz-t irtam pont az jutott eszembe, hogy elsz-e meg. Meg tudom erteni az erveid... Bar a regisztralt userek novekvo szamaval egyertelmu a szakmai higulas. Erre jon ra itt ez a tulbuzgo cenzura, hat volt mar kellemesebb a ph. Talan ha egyszer uj kormany lesz, akkor itt is visszaterhetnek a dolgok a regi kerekvagasba.
-
fokukac
nagyúr
válasz
FehérHolló #57758 üzenetére
-
bobsys
veterán
válasz
FehérHolló #58109 üzenetére
-
bobsys
veterán
válasz
FehérHolló #58109 üzenetére
A lakossag kb 4-5 millio ember a kornyeken, nemtudom mennyire nem egeszseges olyan mint egy erdoruz, marmint szagra, mert a mocsar azert messze van az epuletekre nem fog atterjedni.. Most beszeltem feleseggel es az ablakok otthon becsukva es ugy nem gaz, de setalni nem fognak menni.
-
válasz
FehérHolló #58090 üzenetére
Olvastam meg delutan. Relevans komment:
"That headline should read: "33% of human judges flunk the Turing Test"."
-
concret_hp
addikt
válasz
FehérHolló #58074 üzenetére
én meg azt kérdeztem, hogy mit csinálnak a rohadt sok kessel? gondolom tonnaszám rendelik az alapanyagot, amit nem kp-ban fizetnek + munkabért se kp-ban szokás fizetni, meg még van 1-2 dolog amit szintén nem
-
fasyrt
őstag
válasz
FehérHolló #58074 üzenetére
Igen, egyrészt, másrészt meg a futár ahogy leadja a beszedett kp-t, lehet befizetni bankba. Vagy borítékozni.
-
parandroid
félisten
válasz
FehérHolló #58029 üzenetére
Mi így külföldről könnyen beszélgetünk álláshirdetésekről.
Persze ahogy a korábbi linken is szerepelt, a külföldön munkát vállalók 70+ %-a Mo-i állását adta fel, hogy külföldön keressen munkát (a maradék kb fele-fele arányban tanult, vagy munkanélküli volt), szóval amúgy is a minap gondolkoztam azon, hogy ez is jó kommunikáció lehet a munkanélküliség elleni küzdelemért: "Vállalj munkát külföldön - szabadíts fel egy magyar munkahelyet!".
p
-
fokukac
nagyúr
válasz
FehérHolló #58014 üzenetére
dí&sértessék..!
-
válasz
FehérHolló #58010 üzenetére
nemmondod, hogy személyesen ismered ezt a remek embert
-
Integra
titán
válasz
FehérHolló #57998 üzenetére
röhögünk rajta, de én bevallom, ezen már csak kínomban tudok röhögni, mert annyira gyalázat.... és arra is rámutat, hogy a tüchtig német is csak annyira német, ameddig nem csorbul az anyagi érdeke.. lazán dobta az elveit a szólásszabadságról 300mrd-ért.. nyílván nem a saját hazájában csinálja ezt, de akkor is. mondjuk én már sok éve másképp gondolkodom a német politikáról és gazdasági érdekekről, nem tartom őket annyira nagyra.
-
válasz
FehérHolló #57993 üzenetére
Fura egyebkent, hogy ez kovetelmeny. Altalaban vezerlorendszereknel a forward jumpok megengedettek. Biztos megvan az oka.
-
válasz
FehérHolló #57989 üzenetére
C-ben a goto azert nem a vilag vege, szerintem. 10243 goto van per pillanat a Linux kernelben.
Elnezest, allandoan beszolok ilyen kerdesekben, tenyleg nem akarok f*kodni, de hat erzelmi kerdes
-
válasz
FehérHolló #57947 üzenetére
griff hotel itt kelenföldön? bár az elég proli.
-
válasz
FehérHolló #57914 üzenetére
A kozelben nyilt nemreg (jo, en nemreg vettem eszre) egy pekseg, elottem vagjak fel a kenyeret geppel, friss, ket nap mulva is kenyer, ossze sem hasonlithato kb az eddigi boltiakkal, majd meglatom, mit alkot maganak, de azert elsonek majd masszivra hajtom a "talcat".
-
ngabor2
nagyúr
válasz
FehérHolló #57820 üzenetére
Kollégám nekem a láncfűrésszel való kenegetést szokta ajánlani
-
lenox
veterán
válasz
FehérHolló #57805 üzenetére
Azt nem tudom,azt tudom, hogy 4-8 kozott szokott lenni, de ha valamikor 8 orat alszom, akkor kovetkezo nap este eleg nehez elaludjak.
-
válasz
FehérHolló #57817 üzenetére
Total attol fugg, hogy mi faj. Normális esetben maga az edzés rendbehozza a fájdalmat.
-
válasz
FehérHolló #57817 üzenetére
milyen jellegű fájdalom? én térdszorító helyett először valami ízületerősítővel próbálkoznék, szinte mindegy is, hogy milyen, ha van benne elég glüközamin- meg kondroitin-szulfát, keress ilyet pl. dymatize joint repair. vagy a scitec nem forte nevű termékét is sokan dicsérik.
-
válasz
FehérHolló #57805 üzenetére
Ennyi alvással én nagyon szórt lennek.
-
tbs
addikt
válasz
FehérHolló #57801 üzenetére
+1
Bár sztem egész jó irás volt. Túlirt, de nem rossz.
ui.: Pohár GN kollégának: vmiért nem süti a hosszú i a billencsmen...
-
ToBeY
nagyúr
válasz
FehérHolló #57794 üzenetére
ööö nem éppen arra céloztam
-
Lortech
addikt
válasz
FehérHolló #57770 üzenetére
Sörnél már csak bort iszom többet. Vagy inkább többször. A saját boromat.
-
NoLF
veterán
válasz
Na ne mar b+...
-
aizen92
addikt
válasz
Ilyen csak a mesékben van!
Ajánlom ezek után a Nyílt Chemtrails/HAARP és egyéb remek facebook csoportok kommentjeinek olvasását. Nagy az isten állatkertje! Jókat szoktam röhögni. -
lenox
veterán
válasz
FehérHolló #57601 üzenetére
Az eleg komoly. Ez valami nem mukodo feature?
-
lenox
veterán
válasz
FehérHolló #57571 üzenetére
Most epp miert?
Ja latom. Hat velem eddig mindig korrektek voltak, most kaptam pl. a masodik k6000-et csak ugy, meg a bugokon is porogni szoktak, ha talalok valamit.
-
7
addikt
válasz
FehérHolló #57571 üzenetére
Mi történt?
-
Bubee82
őstag
válasz
FehérHolló #57559 üzenetére
omg
-
EQMontoya
veterán
válasz
FehérHolló #57550 üzenetére
Olvasd el _figyelmesebben_
-
parandroid
félisten
válasz
FehérHolló #57519 üzenetére
A tetszés szerinti ismétlésszámban azért látok fantáziát.
p
-
törölt tag
válasz
FehérHolló #57513 üzenetére
Eléggé bulváros...
Itt-ott már alulmúlja a Blikket, és társait..
-
aizen92
addikt
válasz
FehérHolló #57513 üzenetére
[link]
Ez meg annyira, de annyira szomorú. Nem a tett, hanem, hogy miért tette és utána mit akart tenni magával. -
qdak
addikt
válasz
FehérHolló #57500 üzenetére
azert komoly h 2. szomszedsagba vannak, raadasul a varos egyik felen, mi meg tobb km re tuloldalt vagyunk, azt nem tudod hagy fo re juthat most 1 bolt?
ez a polgarmesteres nem hulyeseg! -
NoLF
veterán
válasz
FehérHolló #57467 üzenetére
ha már bőrbe öltözik az ember fia, akkor azt kérem készítteti. legalábbis nálam így van, és ha 350 ojrónál drágábbra jön ki, akkor kenguruból van. testre szabva. szerintem.
egyébként pedig tudom, hogy megszentségtelenítés és társai, de most nagyon jól érzem itthon magam
-
szőröscica
addikt
válasz
FehérHolló #57483 üzenetére
Annak idején év végi vizsgán fogalmam sem volt egy kérdésről, valamit fel kellett volna sorolni.
Beírtam, hogy Sztálin, Hitler, Roosevelt, Churchill.Azóta sikeresen kihalt belőlem a nemtörődömség és lazaság, görcsös alakká váltam.
-
aizen92
addikt
válasz
FehérHolló #57483 üzenetére
zseniális! Pic' or didn't happen!
-
Csyppa
senior tag
válasz
FehérHolló #57454 üzenetére
-
Integra
titán
válasz
a legjobb kenguru bőr motoros kombi ruhát is megkapom lista áron 1200 ojróból, mit tud 1900-ért az a bőrdarab? felveszi az ember és letérdelnek eléd azonnal a nők?
-
lorcsi
veterán
válasz
rossz helyen keresed
-
szőröscica
addikt
válasz
Ugorj át csehországba.
-
válasz
FehérHolló #57471 üzenetére
meg igy is jobban megeri
szerk: nezd meg a joop, vagy strellson markakat, talan jobb aron kapsz naluk. -
EQMontoya
veterán
válasz
FehérHolló #57469 üzenetére
Repjegy Isztambulba: 200 euro. Jó bőrkabát Isztambulban: 300 euro.
-
válasz
A jo bordzseki mar a kommunizmusban is draga volt.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
FehérHolló #57460 üzenetére
pénzért vehetsz piát...
-
válasz
PPP, természetesen.
-
tbs
addikt
válasz
Akkor hogy ne maraggy bizonytalanságba': a nagy csöcsök meg a zunokák.
-
Tim82
félisten
válasz
Nem tudom, de Monty Python-éknak van erről egy filmjük. Hátha megvilágosodsz.
(A 42 már közhelyes.)
-
bobsys
veterán
válasz
FehérHolló #57445 üzenetére
Gondolom akkor ez alapbol rajta van, mert semmi hasonlot nem vettunk. Nyomtattunk fenykepejet meg vettunk valami kremet
-
válasz
FehérHolló #57443 üzenetére
Dia, yEd?
-
Csyppa
senior tag
válasz
FehérHolló #57432 üzenetére
-
EQMontoya
veterán
válasz
Amikor először olvastam, majdnem leestem a dínómról a röhögéstől.
-
parandroid
félisten
válasz
Igen, tegnap ebbe már én is belefutottam, meg a másikba, miszerint godzilla fia bizonyára jesuszilla. Huh, őszintén szólva kíváncsian várom, hogy most feldobtuk a topikot, vagy megöltük?
p
-
concret_hp
addikt
válasz
FehérHolló #57420 üzenetére
még az is lehet hogy úgy lesz
-
BlacKSouL
addikt
válasz
FehérHolló #57407 üzenetére
OSB 3.0
-
parandroid
félisten
válasz
FehérHolló #57407 üzenetére
Az a BARA-DORO Kft. nem barad-duri illetőségű vajon? Még azt sem tartom kizártnak, hogy vezetői szinten összefonódások lehetnek a Nazgúl Bt-vel, vagy az egész az offshore Allseeing Eye Ltd Co tulajdonosi körébe tartozik.
Mindig eszembe jut, amikor egy kolléga panaszkodott, hogy átverte egy üzlettársa, valami panamai illetőségű cégen keresztül, pedig olyan megbízhatónak tűnt. Ja, a cég neve Palimadár Kft. (vagy mittudoménmilyen cégforma) volt. Azóta is ezen röhögünk a többiekkel, ha szóba kerül.
p
-
BlacKSouL
addikt
válasz
FehérHolló #57399 üzenetére
hosszában tágul. nincs közte hézag, nem tud hova tágulni, megy felfelé.
így magyaráz taki Árpi.
persze ha a karbantartás (hézagtisztítás) miatt nincs hézag, akkor persze.
Mondjuk nemtom, ha 40 centinként le lenne csavarozva beton talpfákhoz, mi történne.. -
válasz
FehérHolló #57291 üzenetére
Mondjuk ha nem vilagos, hogy az egy fazis mit jelent pontosan, akkor nem biztos, hogy celszeru haromfazisu aramot kotozgetnie.
-
tildy
nagyúr
válasz
FehérHolló #57246 üzenetére
Meg a központ is, mint kiderült, párszor őket is felhívták. Amúgy tudom jól, hogy nem kötelező, nem véletlen volt a szó "macskakormok" között.
-
concret_hp
addikt
válasz
FehérHolló #57262 üzenetére
csak annyira az iájfont nyomod, sose lehet tudni
mondjuk úgy, hogy rendkívül sokat tettem hozzá ma a gdp-hez
-
parandroid
félisten
válasz
FehérHolló #57238 üzenetére
- Aztán ha beledugsz egy memóriakártyát, vagy pendrive-ot (gondolom saját tárhelye még úgysincs, minek), akkor ki tudja írni az előadó nevét, a dal címét, neadjisten az albumot is, meg a kiadás évét valami normális, nem pontmátrix, vagy vonalmátrix, vagy milyen kijelzőre?
- Meg aztán a sokezer euró felárért beletett navigáció mennyire lesz ciki két év múlva frissítések híján? (Nemcsak a térképfrissítésre gondolok, hanem magára a szoftverre is).
- Meg tud-e jegyezni vajon alapvető menetinformációkat, ha már van benne gps? (Olyanokat, hogy hol jártál, merre, milyen gyakran, mennyi idő alatt, legnagyobb megtett táv egy nap alatt, legnagyobb magasság, visszakereshető, naplózott útvonal, stb).
- Kihangosítót nem kérdezem, az az utóbbi egy-két év nagy fejleménye, hogy végre sikerül gyárilag alapár környékén beszerelni, ha már normális zenei kijelzőt nem.
- Hasonló a helyzet az USB és kártyaolvasó helyekkel, prémiumban még nem divat, a pórnépnek szánt középkategóriában már beadták a derekukat (persze sikeres ember nem hallgat tmörített zenét, tudom).Tisztában vagyok vele, hogy az autóiparban még a szokásosnál is jobban rommá tesztelnek mindent, de ultraciki, hogy 2014-ben kezdenek észbekapni, hogy egy alsó-középkategóriás, még csak nem is új modell okostelefon röhögve állva hagyja az autók központi számítógépét. És nem is csak a teljesítményre gondolok, hanem a felhasználói felületre és az ui-re.
Nekünk is lesz az új gépben gyári navis, tolatókamera-kijelzős fejegység, fosok is, mert nemigen találok róla infót, hogy pontosan mit tud (ha jól látom, AVN2 néven fut a mostani verzió a Mazdáknál), a kipróbálható autókban meg pont vagy a régebbi volt, vagy nem volt benne a navi.
p
-
válasz
FehérHolló #57264 üzenetére
> Gyümölcsfák, melyeket nem kell kivágni a gyümölcsükért
Aha, csak elveszed a gyerekuket, es elve megeszed.
-
bobsys
veterán
válasz
FehérHolló #57264 üzenetére
-
Tim82
félisten
válasz
FehérHolló #57266 üzenetére
Illuminati.
(Akarom mondani gyíkemberek.)
-
tbs
addikt
válasz
FehérHolló #57262 üzenetére
Hasalt is...
-
concret_hp
addikt
válasz
azé' androidos verziók is lesznek?
(vagy adnak telót a verdához?
)
-
pohár
félisten
válasz
FehérHolló #57253 üzenetére
hát ez rohadt jó
-
lenox
veterán
válasz
FehérHolló #57250 üzenetére
Hat a sorozatgyartos engedelyekbe en ezt nem ertettem bele, meg azert ez sokmindent felvet, de valahol nyilvan el kell kezdeni.
-
lenox
veterán
válasz
FehérHolló #57243 üzenetére
Ennel azert tobbrol kellene szo legyen, teszem azt jogi oldala is van, pl. ha valami esemeny van, ki a felelos. Amig ott ul a kiscsavo a kormanynal, addig egyszeru. Itt amugy nem nagyon talaltam hasznalhato infot, bar igaz, hogy nem is vartam...
-
tildy
nagyúr
válasz
FehérHolló #57236 üzenetére
Nem az A8-nal 'felejtettek el' az NCAP tesztet? Mintha watchdogon errol beszeltek volna par napja. Ja, ugy tunik.
-
lenox
veterán
válasz
Durva. Es ezt fogjak engedni hasznalni? Ugy ertem kiscsavo is csinalhatna ugyanezt, de csak akkor engedik neki, ha van jogsija, tehat nyilvan a kocsinak is kell arra legyen valami engedelye, ami akar orszagonkent valtozhat, hogy megkapja-e.
-
válasz
állat
nekem marhára bejött az az a7 reklám, amikor a kosztümös bige elküldi leparkolni a kocsit. nyilván lehet létezni e nélkül is, de ezek elég praktikus funkciók, ha tehetném mindet kérném a kocsiba. az asszony toyotájában is bejön ez a párhuzamos parkolósdi, de ez például merőlegesen még nem tud parkolni.
azt jól tudom, hogy te nem közvetlenül a konszernnél, hanem valamelyik beszállítónál dolgozol? fura, hogy ilyen rendszerre nincsen saját fejlesztőcsapata egy ekkora mammutávllalatnak (persze lehet tévedek, akkor sry).
-
válasz
FehérHolló #57236 üzenetére
és ez mit fog tudni? az publikus?
-
tbs
addikt
válasz
FehérHolló #57226 üzenetére
Namaj' meglátjuk mimarad Bobtesó arcából 5-re...
-
EQMontoya
veterán
válasz
FehérHolló #57228 üzenetére
Mert az angol egy szép nyelv, a német meg rusnya.
-
bobsys
veterán
válasz
FehérHolló #57226 üzenetére
Probald meg amerikai szamrol, nekem bejott
-
tbs
addikt
válasz
FehérHolló #57221 üzenetére
Hmmm... Akkor nekünk jár a "régi megbecsült ügyfél" státusz.
-
tbs
addikt
válasz
FehérHolló #57172 üzenetére
Bizony, meg kell válogatni a desktop alkatrészeket a projekthez.
Dr. E -> igen , erősen lassult a "fejlődés".
És ja - régebben WS cuccokból szoktamvolt salgópolcos szervereket építeni, vagy masszív "desktopra" csendesített tápos levetett szervervasat használni.
Montyt kérdezd meg, nincs-e nagyvasa - mindig szokott lenni nála valami csúnya.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
FehérHolló #57116 üzenetére
nem csirke az, hanem varnyú, meg nem disznó, hanem ürge
de a többi stimmel..olyan fíínom égett tojúszag lesz hamarosan, hogy mind a tíz lábujjad megnyalod. -
válasz
FehérHolló #57116 üzenetére
Addig örülj, amíg nem kínálnak meg belőle
-
fasyrt
őstag
válasz
FehérHolló #57079 üzenetére
Nem akartam sikert kívánni, mert ez nem olyan szituáció, ahol sikeresnek kell lenni. Veletek vagyunk ~ gondolunk rátok.
-
EQMontoya
veterán
válasz
FehérHolló #57055 üzenetére
+1. Főleg, hgoy beágyban azért illik olvasható, de gyors kódot írni... Nah ez sokaknak haladja meg a képességét.
-
válasz
FehérHolló #57058 üzenetére
Értelmezés egyes
, leülök magamtól inkább
-
fokukac
nagyúr
válasz
FehérHolló #57024 üzenetére
Jómagam a Monty Python-t kedvelem inkább.
Amúgy pedig jön Evetke, és esik a hektopaszkál
-
válasz
FehérHolló #57047 üzenetére
Ja, az ugy konnyu. Viccen kivul.
-
válasz
FehérHolló #57047 üzenetére
Vagy felkelsz, hogy ez csak egy rossz álom
-
válasz
FehérHolló #57041 üzenetére
Interpreter? GHC nem eleg jo? Fordit nativba, van LLVM backend is asszem, meg C outputot is tudsz generalni.
-
válasz
FehérHolló #57041 üzenetére
hát miben?
mármint kötekedően hangzik a kérdés, de tényleg fogalmam sincs
-
válasz
FehérHolló #57038 üzenetére
A szokasos pelda, qsort C vs. Haskell:
void qsort(int a[], int lo, int hi)
{
int h, l, p, t;
if (lo < hi) {
l = lo;
h = hi;
p = a[hi];
do {
while ((l < h) && (a[l] <= p))
l = l+1;
while ((h > l) && (a[h] >= p))
h = h-1;
if (l < h) {
t = a[l];
a[l] = a[h];
a[h] = t;
}
} while (l < h);
a[hi] = a[l];
a[l] = p;
qsort( a, lo, l-1 );
qsort( a, l+1, hi );
}
}------------------
qsort:: Ord a => [a] -> [a]
qsort[] = []
qsort(p:xs) = (qsort lesser) ++ [p] ++ (qsort greater)
where
lesser = filter (< p) xs
greater = filter (>= p) xsVan, aki szerint az elso erthetobb, szerintem nem.
-
válasz
FehérHolló #57034 üzenetére
Viccen kivul jo otlet lehet. Vagy Scheme, vagy Clojure. Csak mert koncepcionalisan nagyon egyszeruek, es tuti fejlesztik a gondolkodast.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
FehérHolló #57034 üzenetére
igen, kocka-
-
parandroid
félisten
válasz
FehérHolló #57000 üzenetére
Az viszont úgy derék.
Továbbra is tiltott a poltikia a politikai topikon kívül.
[ Módosította: Qru ]
-
parandroid
félisten
válasz
FehérHolló #56997 üzenetére
Römerquelle ízesített vize ugyanaz a recept, mint a Naturaqua Emotion. Viszont csak félliteres és literes palackban kapható (meg talán néhyán helyen 0,33-asban). Üdítőitaloknál minél kisebb a csomagolás, annál magasabb az ár. Az 50-80 centes ársáv normál kiskereskedelemben nagyjából normális a 0,5 és 1 liter közötti kiszereléseknél (ízesített víz, vagy üdítőital itt egy kategória). Persze ha a személyes preferenciának örvendő termék kedvezőbb áron elérhető, akkor annál jobb neked.
Nolfi: Nincs ezzel semmi gond, a víz az víz, már ahol normális minőségben elérhető. A Naturaquától meg speciel előbb vízkövesedsz el, mint a pesti (vagy alföldi) csapvíztől, elég brutális az 500 mg/l körüli ásványi tartalom, aminek a nagy része ráadásul oldott mészkő (főleg Na, de aránylag sok Ca is, úgyhogy aki ezt issza, ne szedjen már ilyen vitamint). Azon a környéken egyébként, ahol ezeket palackozzák, a csapvíz is hasonló értékeket hoz, nincs ezzel baj, csak figyelembe kell venni, meg ne ezt idd, ha vesekőre hajlamos vagy. Személy szerint inkább a hozzáadott széndioxid savasító hatásától tartanék, bár ugye ez is egyénfüggő, van akinek ez kimondottan egészséges. Szódában ráadásul eleve jóval több széndioxid van, mint az ásványvizekben.
p
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- iPhone 12 128GB, fekete és fehér színben, több db
- Samsung Galaxy A14 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Eladó nem szép állapotban levő Apple iPhone 12 128GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest