- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Google Pixel topik
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
aizen92 #58129 üzenetére
a repülőteret meg a szállodát
talán holnap lesz idő városnézni kicsit, itt ugye egészen sokéig világos van. de szerdán meg a konferenciáról egyből megyek is a reptérre. közbe meg azért esténként is dolgozgatni kell.
Integra: ebben lehet valami. millió gyrosos, az alexanderplatz környéke meg tiszta deák tér
rengeteg kiülős helyet láttam ott meg a folyóparton is, tetszetős. kár, hogy érdemben ezeket nem fogom tudni élvezni.
-
-
-
válasz
aizen92 #57265 üzenetére
Ufok, Bilderberg-csoport szabadkomuvesek csoportszexelnek, mikozben az uj csipet tervezik, amit az oltasokba rakna bele. A homalyos reszeket a chemtrail, a vibralasokat a HAARP okozza. Azert toltottek fel ennyi videot, mert tul sok penzuk van a bankok korlatlan penznyomtatasabol. A piros-feher-kek szinek a kommunista zsidok vilaguralmi torekveseire utalnak, a teglalapok pedig torzult negyzetek, amelyek ugyebar haromszogekbol osszeallithatok (amik a tuggyukkik jelkepei).
-
NoLF
veterán
válasz
aizen92 #57096 üzenetére
angol azért megyeget, ezért belgában hollandban ellennék, de csak specifikus helyeken, ahol csak túristák vannak szinte és az angollal el lehetne lenni, node kapcsolat nélkül semmi. monacoban is lenne hely, node oda azért kicsit több kellene belőlem minden irányban, s a francia sem lenne elhanyagolható
a német 6évig ment anno, most már csak értem ,de nem beszélem - kis gyakorlással visszajönne.
spanyol vonz, mert ibizán nagyon sok lehetőségem lenne, csak ott ugye májustól októberig szabadnap nélkül melózni ennyi idősen már annyira nem pálya, máshol még nem nézelődtem, az ország és a nyelv vonz, érteni értegetem a spanyolt, de beszélni semmi.
thaiföldre is mehetnék akár bárminek, de az nagyon-nagyon más világ, és legalább annyira messze is van :|@: ebből pont kóstoló volt a clevelanderben mikor voltunk, csúszott
-
NoLF
veterán
válasz
aizen92 #57092 üzenetére
Inkabb szomoru mint szep, de mit tehetnenk?
Bar engem mar nagyon foglalkoztat a hazakoltozes gondolata, bar lehet inkabb csak masik orszagba kellene menni. Nemet, holland, belga, spanyol, majdnem mindegy lenne... Csak ugye a nyelvi korlatok.
Black: nekem is pont 5 napja rakul valami rohadalom a szajpadlasomon, es mivel nincs mar itt palinka (!!!!!), nem tudom mivel kezelni, a sor szart sem er, masfele ipari roviddel nem szivesen kezelnem... Lassan feladom.
-
Integra
titán
válasz
aizen92 #57067 üzenetére
ma pont ez volt
kisütött délelőtt, kezdtem jobban lenni, fél óra múlva elkezdett dörögni és leszakadt ismét, de valami kegyetlenül.. negyedik algopirin 48 órán belülmost már kezd kitisztulni, kezdek én is jobban lenni, de az utolsó két nap mint egy zombi, úgy kóvályogtam, alvás zéró.. évek óta nem volt ilyen
-
parandroid
félisten
válasz
aizen92 #56950 üzenetére
A legszélesebb körben elterjedt megoldás a Kensington notebook zár. Az a WC-papír gurigával nyitható fajta.
Viccet félretéve, ha tényleg ilyen helyen laksz, akkor a legbiztosabb megoldás a rendőrségre bekötött riasztó minden nyílászáróra. Hosszú távon mindenképpen ez a legkifizetődőbb, már csak a visszatartó ereje miatt is. Arról nem is beszélve, hogy legalább nem álmodban lepnek meg, hanem megszólal a riasztó, és van időd felébredni, mire valaki le akar ütni. Másrészt meg ugye tessék kutyát tartani. Nem feltétlenül a szokásos dobbermann-rotweiler típusra gondolok, egy lakásban tartott kisebb testű kutya is épp elég általában ahhoz, hogy jelezze, ha valami nincs rendben, és mivel bent van, azt megmérgezni/lelőni sem olyan könnyű.
Szerk.: A fentiek egyébként tetszés szerint kombinálhatók. És a kamerákat még nem is említettük. Lehet akár kamu-kamera is, ilyet is lehet kapni olcsó pénzért.
Széfen amúgy én is gondolkoztam már régóta, nem is annyira a betörés, mint inkább a fontosabb dokumentumok tűz/víz (de akár lopás) -védelme kapcsán. Az a baj, hogy akkor már jó lenne olyan, amibe egy-két normál méretű irodai lefűző is belefér, de ebben a méretben meg amelyikben már tényleg megbíznék, az nagyon nem olcsó. Persze tudom, minden fontos iratot, szerződést, stb-t újra beszerezni sem olcsó, ha egyáltalán lehetséges.
p
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Playstation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- Remek áron Lenovo ThinkPad x395 AMD Ryzen 7 pro-3700U/16GB/256 SSD/AMD Radeon Vega 10 Grap/FHD/IPS
- MacBook Air M1 8/256 92% Aksi szép állapotban
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest