- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iOS alkalmazások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
válasz
#47053824 #59990 üzenetére
Mea maxima culpa.
Megkövetem magam, ugyanis nem a posztomra vártam reakciót, inkább némi visszacsatolást arról, hogy elgondolkodtál a saját megnyilvánulásodról csöppet.
Ha hangyányit is érzékeny online lény lennék, a szóra sem érdemes, ámbár tényként kezelendő nemi szerves személyeskedésért jól megrángatnám a kis virtuális bajszod!
-
tildy
nagyúr
válasz
#47053824 #59904 üzenetére
Ha kicsit is ismerned Nolfot VALOJABAN, akkor nem mondanal ilyen fa...sagot. Mar bocsanat a csunya beszedert, de errol van szo.
En csak itt a fejem fogom, hogy kombinaltad ezt ossze.... Azert , mert valaki sorinyenc ( igen, vannak akik a borokkal vannak igy) , meg nem jelent tobbet, csakis pontosan ennyit.
Mondjuk toled mi mast is varhatnank, ugy oszinten?
-
NoLF
veterán
válasz
Akkor csak cimszavakban valaszolnek most, mert el vagyok foglalva az emeszthetetlen mentalitasommal.
1. van lakasom, nem mintha ehhez az egvilagon barkinek barmi koze lenne
2. amint a multkor elsirtam megyek haza nemsoka, addig pedig elvezem az eletet
3. orulok, hogy teljesen ismeretlenul vetted a batorsagot es total szetcincaltad a hozzaszolasomat, ami az elet elvezetere utalt, talan szemet nyitva tobbi forumozo elottTovabbi kellemes gyujtogetest!
Ja es utoirat: ez itt az off topik, tehat pont azt irok, amit akarok. Akar sirhatok is eveken keresztul, akkor sem lesz jogod megmondani, hogy ne tegyem ezt.
-
válasz
Szeretnék én félretenni egy lakásravalót, de ebből a fizetésből csoda, hogy 1-2 10.000Ft-ot félre bírok tenni, egy lakás meg ott kezdődik, hogy 5 milla kb. Ez kb. ha havi 30.000-et félre tudok tenni, akkor éves szinten 350.000 Ft, hát hmm 10-en év alatt meg is van, de addigra, meg nem 5 milla lesz az.
-
tildy
nagyúr
válasz
#47053824 #48986 üzenetére
Nem tudom azokban mennyire engedik, ebbe nem tudsz venni csak ugy, mert egyreszt ugrik a gari, masreszt a bios csak bizonyos tipust enged. USB stick lehet meg megoldas, es mint irtuk, ezt mar nem nelkulozzuk, mar az elso javitas utan lattuk, hogy a lenovo CC-je mint a sajtreszelovel szexualas esete, szoval nem hianyzik. Ellenben duhit, ha hulyenek neznek, es haritjak a felelosseguket.
Csak mondanam, a jelenlegi laposom elodjet 2szer javitottak( az sem tokeletes, de korrektek voltak vegig!) , vinyocsere, majd alaplapcsere volt. Majd miutan az alaplapcsere utan is elojott a hiba, harmadjara egy vadonatuj modellt a kezembe nyomtak.
-
tildy
nagyúr
válasz
#47053824 #48982 üzenetére
Es annak is ilyen az ugyfelszolgalata, ha gond van megis netalantan vele?
Koszonjuk amugy, mar dontottunk, egyelore lassan 4 evnyi hasznalati tapasztalattal azt vette , ami nekem is volt, csak nagyobban. Eleve azt akarta venni, csak ez olcsobb volt, es ugy hittuk, a lenovo nem uzleti szegmensben, de "premium" kaegoriaban is megbizhato. Lehet mi nyultunk bele( bar 87 oldal eddig a forumon az ezzel kapcsolatos topic) , ez van. Megprobaljuk eladni majd valahogy, ha lesz valaki olyan bolond, hogy megveszi. Ha mashogy nem megy, max bevisszuk a cexbe.
Mint mar irtam parszor: a T szeria semmikepp nem jott volna szamitasba, meretei miatt. Max az X. De az meg mar MB ar....Akkor meg mar inkabb azt.
Melack: az , amivel gond van. A Realtek chipes wifije. Tudtak , hogy gond van vele, evkozben at is valtottak Intel chipre. De ha nekik megeri a UK-Nemetorszag tavot haromszor megjarni....
A procihuto ventillatort csereltek, az oprendszert ujrahuztak. A wifihez nem nyultak. Pedig azzal van gond.
-
Integra
titán
-
fokukac
nagyúr
válasz
#47053824 #29833 üzenetére
nem mesélek, mert utoljára 2007-ben utaztam wizzair-rel.
amúgy meg leszarom, "suzukival járok, anyámmal élek, macskám van. és ne legyek kemény..?"nem tetszik ez az egész fapadosdi, ez az egész filléres b*szás, hogy olcsó, de fizess mindenért, indulj, reggel 5-kor, érj oda éjfélkor, várj fél napot, satöbbi.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- HP EliteBook 840G6 ! AKCIÓ!!! a készlet erejéig!
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- Playstation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest