- MIUI / HyperOS topik
- Felkészült a Redmi 15C
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
parandroid #62620 üzenetére
Még
Hatha keszul mar valelyik logoutos sufniban a ph muhold -
BlacKSouL
addikt
válasz
parandroid #62606 üzenetére
beszélsz zöldségeket...
beküldtek a lila vízbe fürdeni, én meg nyafogtam hogy hagyjmá'. De végül megfürödtem, így lettem én a lila hagyjmaa. -
Mister_X
nagyúr
válasz
parandroid #62587 üzenetére
Részvétem. Mármint nem az asszony miatt
Én is mehettem volna kollégiumba, csak sajnos alsó hangon száz munkaórát le kellene tolnom egy retardált órarend mellett. Nem baj, le van fixálva a november, ott majd megszedem magam.
Beszélhetünk, kíváncsi vagyok rá. Én lehetőségeim elsősorban újságírás, PR, HR, marketing, meg minden egyéb, ahova úgy 3 nyelv kell és/vagy valaki(k) helyett kell beszélnem (szóvivő?) - én mondjuk valami nemzetközi multinál akarok elhelyezkedni, ami erősen Távol-Kelet orientált (leányvállalat).
-
Mister_X
nagyúr
válasz
parandroid #62564 üzenetére
Az én egyetememen 80-20 lehet az arány a lányok javára, amikor (egy másik szak) nyílt napján voltam tavaly, nyolcvan férőhelyes teremben velem együtt öt fiú volt. De nem, nem nőknek való szakon vagyok, ez is az oktatásp... koncepció hibája
-
fokukac
nagyúr
válasz
parandroid #62564 üzenetére
Itt mindig minden a hangzatos célokkal ellenkező irányba mutat..
cumbájspíl 2018-ra szélessáv mindenkinek; 120 milliárd koncesszió beszedve a 4G-ért a szolgáltatóktól, majd következő héten bevezetik az internetadót.
Mert európa legversenyképesebb izéjét építjük.
-
tildy
nagyúr
válasz
parandroid #62513 üzenetére
Akkor tessek legkozelebb odairni, hogy gyorsasagi motoros. Nem tudom mennyi az arany szazalekosan a tobbi kozt( szerintem a leirasoddal ellentetben nem 95%) , de eleg szomoru, hogy 'egy'-nehany hulye miatt mindenkrie ra van huzva a vizes lepedo.
Es amugy en NEM gyorsasagi motorosokrol beszeltem. Hanem altalanossagban motorosokrol.
-
Integra
titán
válasz
parandroid #62513 üzenetére
írtam ide elég sokat, de inkább kitöröltem, annyira szemellenzős, motoros gyűlölő kocka autós vagy, hogy inkább hagyjuk.. ostobaság netovábbja komolyan...
-
Integra
titán
válasz
parandroid #62502 üzenetére
ezzel aktív motorosként is csak egyetérteni tudok.
sajnos.
viszont tudnék mesélni arról az irtó sok marháról is aki autóba mer ülni, akik nem ismerik a tompított fényt, ellenben sms-t írnak meg telefonálnak folyamatosan kacskaringózva, a kormányt rángatva és még sorolhatnám... mind autósok és motorosok között rengeteg a barom, ez van.
a motorosok ellensége alapvetően nem az autós, mert a motorosnak autós hülyeségét is magának kell minden alkalommal megoldania.. hanem önmaga. a felkészületlenség. nagyon kevés motoros képzi magát folyamatosan, jár rendszeresen versenypályára és hajlandó komolyan áldozni technikára, felszerelésre, minőségre és biztonságra. a kockázatvállalás pedig ennek megfelelően mindenkinél máshol van és relatív. amire te azt mondod, hogy életveszélyes, arra lehet, hogy én azt mondom, hogy fordítva ülve a motoron egy kézzel megcsinálom, annyira alap.
továbbá aki megemelkedett adrenalin szinttel motorozik, annál súlyos gondok vannak, az életveszélyes, nincsen tudás mögötte. azért nő meg az adrenalin szintje, mert olyan helyzetbe hozza magát, amihez nincsen gyakorlati tudása, nem tudja kezelni a helyzetet, besokall és ennek komoly kövektezménye lehet.
pontosan tudod, érzed, hogy ki a határozott motoros és ki nem az, mindegy, hogy autóban ülsz vagy motoron. -
EQMontoya
veterán
válasz
parandroid #62468 üzenetére
Ázsiába ne gyere.
-
fokukac
nagyúr
válasz
parandroid #62078 üzenetére
én gyenge vagyok, négyet rontottam.
de hát a franc tudja, hoyg szkaramús, szkaramús villyou bi badangó -
tildy
nagyúr
válasz
parandroid #62073 üzenetére
Ez mondjuk erdekes adat: Az összlakosságot tekintve a diplomások aránya 18 százalék, míg a kivándoroltak között ez az arány jóval magasabb, 32 százalékot mutat, amiből jól látszik, hogy jelentős részben a képzett népesség hagyja el az országot.
-
Viszlát
addikt
válasz
parandroid #62073 üzenetére
Szerintem az is csoda, hogy egyáltalán ennyi is készült. Nagyon nem illik ez bele a Magyarország jól teljesít propagandába.
-
fokukac
nagyúr
válasz
parandroid #62037 üzenetére
Tudom, hogy zöldségszerető állampolgár vagy, de itt most ez nem opció, nem költünk 200 rugót telefonra.
-
válasz
parandroid #62007 üzenetére
Ha Google vagy Fb vagy MS accounttal jelentkezel be harmadik felhez, akkor a harmadik fel nem kapja meg a jelszavadat, hanem az OpenID provider (MS, G, FB) azonosit, es visszaszol a harmadik felnek, hogy oke, te az vagy, akinek mondod magad. Ez az egyik fo elonye az OpenID-nek, csak az lenne a jo, ha lenne egy (sok) dedikalt OpenID provider, akinek ez lenne a fo profilja..
-
Viszlát
addikt
válasz
parandroid #61993 üzenetére
Ovazz. Mea culpa, errol elfeledkeztem.
-
tildy
nagyúr
válasz
parandroid #61936 üzenetére
Szerintem a nover is tanulta valahonnet. Talan az apjatol?
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
parandroid #61938 üzenetére
hja, tavaly átutazóban mi is mutogattunk
, de működött.
tény, ha látják, hogy fejlődsz annak örülni fognak. nálunk a munkatársak harmada külföldi hátterű, ott is megfigyelhető némi javulás. nyelvet csak használva lehet fejleszteni, kerülőút nincs. mondjuk tény, hogy elfogadható szint szerintem elég magasan van, de alacsonyabb szinten is el lehet/kell lenni.
jaja, magyar is tud vicces lenni.
Mister_X: izé, dokumentumfilmek nyelvezete annyira nem nehéz, sorozatoké se. CAE felel meg a C1nek, CPE afölött van.
egyetemen C2őt nem fognak belédnevelni, hacsak nem angol speces bölcsésznek mész.
mondjuk ha távolkelet a cél akkor Kínába lehet nem kell az angol. japánban mondjuk ahogy hallottam elég brutálisak a munkakörülmények, de sose dolgoztam ott, szóval nem tudom megerősíteni.
-
Integra
titán
válasz
parandroid #61933 üzenetére
te is inkább beszéltesd őket, hogy javítsanak ki, azzal hogy kínos előttük és inkább nem beszélsz, pont rosszul teszed szvsz, de nem szólok bele. szerintem magadtól vonsz meg egy lehetőséget, továbbá a gyerekektől is, mert hegyezik a fülüket és javítanak, korrigálnak, dolgozik az agyuk, ez mindkét fél számára kölcsönös pedig
-
Mister_X
nagyúr
válasz
parandroid #61930 üzenetére
Nekem is meg kell majd szenvednem a némettel, ha már csak azért is, mert jól fog mutatni a C1 az önéletrajzban
-
válasz
parandroid #61926 üzenetére
Valami miatt az volt a benyomasom, hogy mar 'nagyon regota' kint eltek -- marmint jelentosen hosszabb ideje, mint pl. en.. nem tudom, hogy miert.
-
válasz
parandroid #61923 üzenetére
Fu, csak ket eve vagytok kint?
-
tbs
addikt
válasz
parandroid #61923 üzenetére
...bezony.azafranyajövö...
-
válasz
parandroid #61921 üzenetére
Probaltam lentebb finoman jelezni, hogy
- az anekdotalis erveles az nem igazan hatekony
- ha az allitasom az, hogy P(A|B)>P(A|C), azzal meg nem allitom se azt, hogy P(A|B)=1, se azt, hogy P(A|C)=0Egyebkent ez
> aki két gyereket hoz ki, hogy nekik teremtsen új lehetőségeket
erdekes tema. Nyilvan mindenki mashogy eli az eletet es gondolkozik a vilagrol -- nekunk a parommal az az elkepzelesunk a gyereknevelesrol, hogy az elsodleges dolog, amit adhatunk nekik, az egy boldog es kiegyensulyozott csalad. Ha ez nincs meg valami miatt, az eleg nagy hendikep -- ergo olyan korulmenyeket akarunk, ahol mi (mint par, mint szulok) is boldogok/elegedettek vagyunk - ez sokkal tobbet szamit az elso tizenpar eletevben, mint az, hogy eppen milyen a politikai helyzet egy adott orszagban.
Szoval en azt gondolom, hogy ha nektek volt kedvetek kimenni, letelepedni, integralodni, akkor azt kell csinalni -- de ha nem volt, akkor a gyerekek miatt csinalni nem tul jo, meglatasom szerint messze tobbet art, mint hasznal. De ahogy latom, nalatok az elso verzio all fenn, szoval minden oke. -
tbs
addikt
válasz
parandroid #61510 üzenetére
Ellopják..? Vannak arrafelé más magyarok is..?
szerk.: MiszterX -> mi tegnap 40ms lefaragásának örültünk... Oké, milliárdos tételben sokidő...
-
Mister_X
nagyúr
válasz
parandroid #61504 üzenetére
"a késést évtizedek óta másodpercben mérik."
Tuti egyszer ki fogom próbálni.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Gyerekkoromban, úgy 4-6 évesen nagyon szerettem vonatozni, tehát mikor nagyanyámnál voltam nyáron, mindig elvonatoztunk a piroskával(bzmot) 15 km-t, és aztán a visszajövővel ugyanannyit, és én nagyon élveztem. Néha átszállással otthonig, meg vissza. És akkor mindig néztem, hogy a nagy úgy megy, hogy tadam-tadam, a kicsi meg hogy tam-dam. Élmény volt a vasszag, a naptól felmelegedett műbőr szaga, meg úgy az egész élmény, ahogy suhanunk.
Később a 2000-es években néha lementünk Déliből Velencére, meg Esztergomba párkányi túrához, vagy Abádszalókra átszállással piroskával, és az tűnt fel, hogy ugyanaz a naptól melegített műbőr van a seggem alatt, ugyanazok a kocsik vannak centi vastag rozsdásan, mindig egy újabb réteg festékkel szendvicselve, minden ugyanaz, csak már nem annyira suhannak a kocsik. Az esztergomi vonalon a 20-30 km/h kifejezetten vicces volt, noha az már valami légkondis deziré vagy deziró vagy mi volt, 130-as elméleti utazósebességre gyártott kocsikkal.
Aztán tavaly mentünk Délegyházára legénybúcsúzni, itt már sem a szagok, sem a megveszekedett sebesség nem tűnt fel az alkohol hatásai és a rögtönzött gitározós éneklős hangulat miatt, de az elmúlt 30 évben mit sem változott a hétköznapi vonatozás. Ja de, eltűntek a dízelmozdonyok(Csörgők, Szergejek), és jöttek a villanyosok, így a Balaton déli partján sem látni már a "kocsivonatot" (Nohab)Hozzáteszem az elmúlt 15 évben alig vonatoztam, és akkor is valami haverok-buli-nyár-máv keretében, tehát konkrétan lesz.rtuk a körülményeket, de el tudom képzelni, akinek naponta kell használni, az mit gondol az egészről.
Ez a vonatozás egy ilyen gyerekkori emléknek, múzeumi körülményekkel tényleg jó, de rendszeresen tömegközlekedni... -
válasz
Küldeném a Homonyik klasszikust, mert kb. itt ennyi az esély.
-
tildy
nagyúr
válasz
parandroid #61443 üzenetére
A telefonomon egy huzassal bejon a 4 leginkabb hasznalt funkcio, az ujjlenyomatolvasot hasznosan kb fizetes eseten tudom elkepzelni, de ennyi. Nincs koddal vagy egyebbel lezarva a telefonom.
Mondjuk teny es valo, valoban szuper az iphone ujjlenyomatolvasoja, de az oprendszeretol a sikitofrasz kerulget.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
parandroid #61453 üzenetére
A Samsungé ettől még nagyon messze van.
-
bobsys
veterán
válasz
hat nem latod mi tortenik, onkent es dalolva atadod az ujjlenyomatodat az NSAnak es az osszes amerikai hatosagnak, hat igy tudjak a legegyszerubben megszerezni mindenkinek az ujjlenyomatat, nem is kell semmilyen buncselekmenyt elkovetned
-
EQMontoya
veterán
válasz
Oszt' mire? Családi erotikus albumot nem tároljuk a telefonon, amúgy meg mégis milyen érzékeny adat van rajta? Netbankba önmagával a telóval nem jut be.
Egyébként ujjlenyomatos notit használtan párszor, szerintem bőven több vele a szívás, mint a haszon. -
válasz
Személy szerint nem tartom fontosnak. Pin-t se használok, telefont meg csak én nyomogatom, ha ellopják akkor meg már tök mindegy.
-
fokukac
nagyúr
válasz
parandroid #61399 üzenetére
olyan felületes dolgok alapján ítélsz... :-)
-
tildy
nagyúr
válasz
parandroid #61369 üzenetére
Ha nem is erdekel, akkor miert rohognel egyaltalan rajta? Kerdesem koltoi.
-
condy
senior tag
válasz
parandroid #61383 üzenetére
Értem.
-
condy
senior tag
válasz
parandroid #61381 üzenetére
Igen, igen! Teljesen egyetértek, viszont az alábbit nem értem: "csak az erkölcs nevében történt agymosás tud még annál is fontosabb lenni." Ez mit takar?
-
Mister_X
nagyúr
válasz
parandroid #61369 üzenetére
Talán itt volt még megemlítve, hogy a phableteket a fiatal lánykák is előszeretettel használják. Két munkatársam, egyikük 160, másik 170cm magas, előbbinek Galaxy S5, utóbbinak Note 3 van. Itt az egyetemen is láttam már hasonlót, volt osztályomban is volt egy alacsonyabb lánynak valami tepsisamsungja. Tényleg kifejezetten vicces, ahogy használják, elengedhetetlen a 4.5+"-on a facebook zero
-
tildy
nagyúr
válasz
parandroid #61339 üzenetére
Azert, mert esetleg neked nem tetszik, nem feltetlen a telefon hibaja
-
bobsys
veterán
válasz
Nekem ezekrol a 6" telefonokrol mindig az jut eszembe, hogy mikor kijott az ipad tele volt ilyenekkel a net
-
fokukac
nagyúr
válasz
TEpsimobil
Az első Nexus, aki sütni tud..! -
BlacKSouL
addikt
válasz
mantrázd csendben: fogyasztói, fogyasztói, fogyasztói...
megapixelek, gigahertzek, collok, stb... -
válasz
nekem volt 6"-os telefonom és nagyon szerettem
ahova befért a nexus, oda azt is be tudtam passzírozni
-
Laza...
addikt
válasz
parandroid #61163 üzenetére
Nekem tetszik az a greenburry cucc, csak az áránál elcseszték a tizedes vessző helyét. Majd ha javítják, veszek is egyet
-
Mister_X
nagyúr
válasz
parandroid #61104 üzenetére
Plusz egy pont a rágott almákra, nekem egy Airem van. Néha hiányzik desktopról áttérve a Metro UI, az iOS egyetlen negatívuma számomra, hogy nincs konkrétan menü, vagy inkább csak menü van, nem lehet egy nyers hátteres oldalt beállítani, amire egy-két ikont rakok a sarkaiba. Ezen túllépve nem fagy, villámgyors, rengeteg minőségi (ingyenes is) applikáció van rá, a kijelző kiváló, valamint az üzemidő is remek. Amikor megvettem, azt hiszem az aktuális csúcsgalaxist is méregettem, de már ott akadt a menü... és nem mentség, hogy kiállított termék volt, egy 100000Ft feletti tablet nekem akkor se lassuljon be, ha telerakom a tárhelyét és párhuzamosan fut ez-az.
-
válasz
Necceske
-
EQMontoya
veterán
válasz
parandroid #61165 üzenetére
Még hogy cicafiú... A munkahelye előtt piroslámpás sarkot hoztak létre!
-
tbs
addikt
válasz
THX, má' meg is rendeltem...
-
Integra
titán
válasz
parandroid #61144 üzenetére
az attól függ, hogy a hasitasit hogyan hordod és milyen a hasitasi
de igen, rossz esetben durván buzis is lehet -
fokukac
nagyúr
válasz
parandroid #61152 üzenetére
övtáskám.. :-)
Mazdám nincs. Hondám van. És valahogy már sérült a teteje. Azt hittem kőfelverődés, de Neduddki aszondja sirályszar is lehet, mert az mar.
Amúgy pedig jó az élet a tengerparton. Ma pl. voltunk boltban. Vaj helyett sikerült élesztőt venni. Ez most tűnt fel vacsorakor :-)
ui. és kint hagytam a gyümölcsjoghurtot a teraszon az asztalon, és beleevett egy arra járó macska...
ennnyi. jó hogynem sirály szart bele :-)
-
válasz
parandroid #61150 üzenetére
neeem, a mazda nem buzis, a multipla a homi egyteru
-
Tim82
félisten
válasz
parandroid #61152 üzenetére
Már Géza előtt is gazdag gyerek volt.
-
fokukac
nagyúr
válasz
parandroid #61148 üzenetére
Fel a fejjel. 12 éves koromban nekem is volt. CSak aztán kinőttem
-
válasz
parandroid #61148 üzenetére
ne busulj, itt mindenkit elfogadunk
de ha jol tudom te csaladapa vagy nem? te vetted a mazda egyterut?
-
válasz
parandroid #61144 üzenetére
hat elegge
kiveve ha 40 eves csaladapa vagy
-
Integra
titán
válasz
parandroid #61119 üzenetére
természetesen marginális részük és még az is, aki már legyártotta magának az önigazolást, hogy majd most a karperec valóban, végre rábírja, hogy mozogjon valamit..... kabaré
-
Integra
titán
válasz
parandroid #61114 üzenetére
nézd végig az okosóra topicokat, megvannak vadulva érte sokan, engem totál hidegen hagy. jelen formájában inkább vicc, de 10 év múlva valóban lehet, hogy a technika fejlődésével egy 10 cm széles lélegző pántos karperecen mindent elintézel.
egy miatt viszont mégis lehet, hogy veszek majd egy butaórát idővel, de apumnak, mert szívműtéte volt és a 24 órás monitorozás egyáltalán nem buta dolog utána, ráadásul újra edz, hajt, motorozik, teljesítménytúrázik, sziklamászik, kettlebell etc, gyönyörűen belehet konfigolni hozzá az órát. erre valóban jó dolog és hasznos, továbbá az eredmények kiolvasása is jó. feltéve, ha hozza azt a pontosságot, amit a polar órák mellkaspántjai képesek a karórával együtt, most az van, de ha valóban ugyanolyan pontosak, kiválthatják a mellkaspántot. én sem szeretem amúgy a mellkaspántot edzéseken, egyszerűen zavaró. apám sem szereti igazán pont ezért, de nincsen más, így hordja. -
fokukac
nagyúr
válasz
parandroid #61116 üzenetére
mert mondom, hogy leszoktál...!
-
fokukac
nagyúr
válasz
parandroid #61114 üzenetére
lehet, hogy már leszoktál a gondolkodásról, csak észre se vetted...
-
válasz
parandroid #61104 üzenetére
Almánál
az appok fizetőseka legtöbb app fizetős, viszont a minőség magasabb szintet üt meg. Ha együtt tudsz élni a zárt rendszerrel, nem akarsz nagyon belenyúlni semmibe, csak üzembiztos telefon kell akkor jó az iPhonede nekem nem kéne
esetleg WP-t is nézhetsz
-
EQMontoya
veterán
válasz
parandroid #61024 üzenetére
Igen, pontosan ez történt. Szerintem elég jól jellemzi az itthoni helyzetet a dolog.
-
concret_hp
addikt
válasz
kellően sok statisztikából bármit ki lehet hozni
-
fokukac
nagyúr
válasz
viszont darts-ot fognak oktatni a gyerekeknek, mert az fejleszti a matematikai készséget. Pedig oktathatnának mondjuk ultit, vagy lóról hátrafele nyilazást is, mert az is ősi hagyomány... :-)
e...! -
BlacKSouL
addikt
válasz
parandroid #60919 üzenetére
Most már így, hogy szombat van, nincs meló, és lenne dolgom a városban, de kimozdulni nem lehet a krva esőtől, kissé kezd zavaró lenni .
Akik utálják a jó időt, idén örvendezhettek eleget.
-
tildy
nagyúr
válasz
Itt 31 volt tegnap.
Ja,meg elfogyott az elorendelheto iphone 6 storeokbol.... -
BlacKSouL
addikt
válasz
Itt esik ez a kéthavi eső, de azon kívül, hogy éjszakai sötétség van, és mindenki majd elalszik, és ha hazaérek nem tudok kimozdulni se, egész jól elvagyok.
Nemtom mennyi van kint, nem sok, de itt bent az irodában fűtés nélkül 22-23 fok. Otthon 25 körül, szóval elvagyok, köszönöm kérdésed
Amúgy amit már talán írtam, hogy mivel nem kell ebben az időben saját kocsival közlekedni minden nap oda-vissza, a céges meg céges, ezért ez a része legalább nem izgat. A nyáron meg elég szar idő volt akkor is, amikor vártam hogy jó legyen, most már nem is várom. Ha nem akarok semmit csinálni, és nem nézek ki az ablakon, akkor most nem izgat. Pont annyi a meló is, hogy elveszi a figyelmem, de van értelme is, szóval most épp csak egy dolog jut eszembe ami hiányzik. Mostanában nem jött szóba. 4 betű -
válasz
parandroid #60917 üzenetére
amúgy ezeket az átlagokat nem kell komolyan venni, hatalmas a szórása. itthon pl. 2200-2400 kWh körül van a családi éves fogyasztás átlaga. mi kb. 1000 kWh-t használunk el egy évben, ami kb. 40k forint. basszus, erre nem is kértem még támogatást, akkor máris csak 13k lenne
szerk.: egyébként ez az egyik nagy baj az energetikai elképzelésekkel uniós szinten is, hogy egyik oldalról közös, transzparens, diszkriminációmentes, stb. piacot szeretnének, annak minden gazdasági előnyével együtt. másik oldalról meg ott vannak a megújulós célkitűzések aminek érdekében orrba-szájba támogatják ezen technológiákat, amivel viszont eléggé erősen torzítják az elképzelt piaci modellt.
-
válasz
parandroid #60915 üzenetére
mármint kWh ugye?
-
BlacKSouL
addikt
válasz
parandroid #60907 üzenetére
Angol-német eddig nekem/nekünk is elég volt szinte mindenhol, a kis falvakban meg pont annyira tudnak külföldiül, mint a magyar falvakban
Tehát marad az activity, de easy fokozat elég abból is.
(Rovinj és Pula Porecből "még le" van)
Tim: vigasztaljon a tudat, hogy Montenegro még sokkal durvább: a szállodában a MAGYAR recepciós csaj nem volt hajlandó velünk magyarul beszélni, sőt, nem is tudtuk, hogy magyar, csak utolsó nap, mikor elköszönt "sziasztok, jó utat, vigyázzatok hazafelé" bármilyen akcentus nélkül...
-
Tim82
félisten
válasz
parandroid #60907 üzenetére
Lanternán vagyunk, eddig 4/3 nem tudott angolul (pékségi eladó, két boltpénztáros az üdülőtelepen belül), a negyedik, egy pincér nagyon csúnyán törte az angolt és hatszor visszakérdezett, úgyhogy inkább mutogattuk az étlapon, amit szeretnénk.
Porecben a pizzériában, illetve szintén boltpénztárban beszélni nem beszélték, de legalább értették, ha angolul beszéltünk hozzájuk. Hozzáteszem, ez kifejezetten az öböl, illetve a történelmi belváros volt.
-
Tim82
félisten
válasz
parandroid #60814 üzenetére
Nézd el neki, ugye valami ipartelepen lakik a Verhojanszki-katlanban, szóval vannak lemaradásai.
-
Viszlát
addikt
válasz
parandroid #60763 üzenetére
2000-ben katonáskodtam, volt egy katonatársam, aki az MTK-val volt szerződésben, nem emlékszem már pontosan, hogy tartalékos vagy harmadik keret vagy valami ilyesmi tagjaként, de az tuti, hogy a nagy csapatban nem játszott. Hordta az autogramos Illés mezeket a tiszteknek, így lett belőle írnok segéd. Szóval ő akkor a csapattól kapott négyes Golffal járt (4-5 milla volt ha jól emlékszem), amire azért is emlékszem, mert óriási ügyet csinált belőle, hogy ő a laktanyán belül parkolhasson, különben elveszik tőle a kocsit ha az utcán parkol (valami biztosítási feltétel volt vagy mi). Ja és lakást is kapott mellé, ami lehet csak dicsekvés volt, bár pénzzel sem állt rosszul, a tipikus megvásárolom a haverságot felállásban rendszeresen pizzát rendelt a körletnek, meg a tiszteknek, stb...
Ja az extra poén az volt, hogy sportból élőként kibulizta magának a D kategóriát, vagyis még a kiképzésben sem kellett részt vennie...
-
Integra
titán
válasz
parandroid #60774 üzenetére
tudod, néha azt mondom, hogy bárcsak az autókról lenne szó, arról a szarps pár százezer euróról.. ami megint nem igaz, mert igen, arról is szó van. ugyanakkor ez annyira bagatel összeg ahhoz képest ami amúgy is elfolyik.... ha belegondolsz, hogy az új népstadion 100mrd ft lesz....
-
concret_hp
addikt
válasz
parandroid #60774 üzenetére
hát izé, nagyon nem golfokról van szó
de azért az elég kabaré, hogy gyakorlatilag az első meccsen búcsút inthetünk az eb-nek, de persze kajak nem ezt fogják nyilatkozni -
Integra
titán
válasz
parandroid #60771 üzenetére
óbakker, elnézést, ezt benéztem..
-
NoLF
veterán
válasz
parandroid #60767 üzenetére
Es minek orulnel jobban, ha dacia dustert vagy ha q7 audit hajtananak?
-
Integra
titán
válasz
parandroid #60769 üzenetére
annyit sikerült kigugliznom, hogy audik és az audi motor hungária kft szponzorautói. szerintem valami alap a3 típusokat kaphattak.
-
Integra
titán
válasz
parandroid #60767 üzenetére
nem olvastam a cikket, de ezek szerint nem írták le, hogy a felcsúti legényektől milyen típust vettek el
-
Integra
titán
válasz
parandroid #60765 üzenetére
asszem akad pár drágább is, cayenne és continental is, de szeritnem az átlag válogatott talán valami felső középkategóriással járhat, 5-ös bömbik etc. nem tudom, igazából sosem érdekelt. azt tudom, hogy a hsv sok falábú zsoldosa viszont méregdrága autókkal jár. cserébe focizni sem tudnak, padeborn ellen kaptunk hármat
-
Integra
titán
válasz
parandroid #60763 üzenetére
ott sajnos elkéstél, már kiőrjöngtük magunkat
nézd inkább a német-skót meccset, rtl hd adja (meglepett, sat.1 hd) szokta, legalábbis eddig. meg az állami csatornák. -
válasz
parandroid #60728 üzenetére
Koszi az infokat. Itt eddig az osszes bolcsi azt mondta, hogy van delutanos es delelottos 'muszak', de azon belul fix a kezdes (1 ora lotyoges lehet benne, tehat mondjuk 7:30 es 8:30 kozott lehet vinni). Az arak, amiket irsz, egeszen megdobbentoek, itt a dij 6-9 euro korul mozog orankent. Nem tudod, hogy mi lehet ennek az oka (azon kivul, hogy sajnos viszonylag draga kornyeken lakunk a munkahely miatt). Mondjuk epp most mondja a parom, hogy itt is van havi 250 korul napi 4 oras, csak tavolabb..
A mozgasi es verbalis fejlodes tenyleg erv, mondjuk ha jok az informacioim, akkor ezek nem adnak hosszutavu elonyoket, hanem 'csak' elorehozzak ezeket a dolgokat -- ez is szamit persze.
-
válasz
parandroid #60726 üzenetére
Mi igazabol most azon filozunk, hogy bolcsi vagy bebiszitter. A bolcsi mellett szol, hogy a lanyomat nagyon erdeklik a gyerekek, es valoszinuleg orulne, ha tobbet lenne tarsasagban. A bebiszitter viszont olcsobb es flexibilisebb (csak napi 4 ora kellene, a bebiszitter hazhoz jon, tud jonni elobb vagy kesobb, satobbi). Most van egy jo bebiszitterunk, de o oktobertol mar nem er ra.
-
válasz
parandroid #60720 üzenetére
Ti vittetek bolcsibe a gyereket No-ban?
-
fokukac
nagyúr
válasz
parandroid #60720 üzenetére
Ja, levágja a csirkét... a tizediken
Ui. amúgy nem vicc, de egy barátomék azért költöztek most el az V. kerületi albérletükből, mert a szomszédok ilyen roncsfilm-szerűen éltek (üvöltözve), és többek között csirkét tartottak a gangon. Úgyhogy csak csirkéseknek hívták őket.
Fél évig bírták.
-
gaborbol
őstag
válasz
parandroid #60585 üzenetére
Nem gondoltam volna hogy ennyire szar a helyzet.
Azert az itten allami oktatas itt is nagyon mas.
Iskolakezdesnel itt is a tanar vesz egy csomo mindent sajat penzbol, felesegem talan $600-800 dollaert vett ezt-azt a tantermebe iskolakezdesre, gyakorlatilag kapsz egy ablak nelkuli termet szurkere festve, szekekkel meg asztalokkal es ennyi.
Fizetes emeles itt sem volt az elmult 4 eveben, berfagyasztas volt, iden kapott eloszor, holott minden evben jarna valami minimalis emeles ahogy a kozalkalmazotti bertablan lepeget.
Tantermek nagyreszenek most nincs ablaka, 60-as evekben epult nagyreszuk kocka vagy tegla forma, mobil halozat nem jut be az epuletbe, wifi-re nincs penz, hangos bemondo van(egyiranyu) telefon sincs a termekbe. 10 eve dolgozik oktatasban, meg nem volt olyan terme ahol lett volna ablak.
"Egyszeru" alltalanos iskolai tanar mondjuk 25-30 ev munkaval a hata mogott siman kereshet $90-120K/ev ok nyugdijjba meg nem mennek. Ez a vilag mar itt is elmult sajnos, az uj tanarok meg ugyan azert a meloert kapnak $35K-t es nincs nagyon penz emelesre.Gyerekek jok, a kornyek normalis, eleg sok gazdag csalad, viszont az iskolakorzet masik oldalan elok foldmuvelesbol elo szegeny csaladok laknak.
Igy van, hogy a milliomos csalad sarja mellett egy tok szegenysegben elo gyerek ul vagy eppen az afrikai orszagokbol orokbe fogadott arva gyerekek, ami azert eleg nagy kontraszt. Itt ugye megy a "senkit sem hagyunk hatra program", ezekben az osztalyokban kozos tanteremben tanitjak az ertelmi fogyatekosokat, autistakat, barmilyen problemaval rendelkezoket a normal diakok mellett (van hozzajuk special ed. tanar, elmeletileg)Ez egy jo iskola jo kornyeken, van tanar ismeros a kozeli DC-ben meg Baltimore-ban a ahol 10 gyerekbol atlag 8-9 van elelmiszer jegyen, hat ok durvakat meselnek.
-
concret_hp
addikt
válasz
parandroid #60256 üzenetére
de akko' ez jó eséllyel csak az lehet, hogy nincs fullra töltve az akksi? (kb. 50-60km-t mentem az akksilemerítés óta)
-
tildy
nagyúr
válasz
parandroid #60152 üzenetére
Janoskae a hangszoro, kozben esm is megtalalta:
Samsung specifikus motyo, a zold resz megy a tv-be.SAMSUNG Component Audio Video Adapter Cable for LED TV.Amugy meg harom het usa-ba indulasig. Es meg mindig nem neztem utana, atvihetem-e a berelt kocsit majd a juharlevelesekhez.... Mondjuk elni alig van idom.
-
válasz
parandroid #60154 üzenetére
Ja, de ez is Samsung találmány szerintem, volt már pár TV-m de egyiken se láttam ilyen nagyúri huncutságon csak ezen
-
válasz
parandroid #60152 üzenetére
Azt a végét amin 2 zöld van az megy a TV-be
-
válasz
parandroid #60148 üzenetére
Én meg újonnan vettem lassan egy éve egy G3T-t, (második ilyen telefonom, bár az első sima G3 volt) Minideal-es Rom-al. Nem isk ellett hozzányúlni, tehát ez után is hasonlót fogok venni, az tuti.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
parandroid #60140 üzenetére
Egyre megy, a lényeg, hogy ott is állatok vannak most.
-
fokukac
nagyúr
válasz
parandroid #60123 üzenetére
Nem tudom, nem ismertem fel.
Néha kurva hangos volt, a leghangosabb persze éjfél után,
de főként a széltől függ. -
7
addikt
válasz
parandroid #59973 üzenetére
"Mindent összevetve hajlamos vagyok én is arra gondolni, hogy a kerékpárosok jó részét az adrenalin hajtja, és nem a józan esze, valójában fel sem fogják, hogy mit művelnek, és itt főleg azokra az extrém sportolókra gondolok, akik jól felszerelve, méregdrága bringán, a saját felsőbbrendűségük tudatában aláznak minden egyéb közlekedőt a nagyvárosi forgalomban [...]"
Bicikliskent is marha nagyokat pislogtam ezen, kb. 10 percnel kezdodik az igazi moka.
-
concret_hp
addikt
válasz
hát izé
tavaly július óta kb. 4000km-t raktam az országútiba, nagyjából 0 darab necces szitum volt, igaz próbálok kifele menni a városból amikor csak lehet. mióta melózni járok heti átlag 1x csapnak el majdnem úgy, hogy oda vissza kb. 8 km-t megyek úton (többin van bringaút)
nem tudok olyan alkatrészről az országútimon ami fél napi fizetésemnél olcsóbb lenne a lámpán kívül, szóval hagyjukmá' a felőbbrendűséget megatöbbi
egyébként meg qrva egyszerű lenne, mindenhova bringút, mint egy rendes civilizált városban
+ nem sebességet mérni aztán csá, hanem az életveszélyes helyzeteket teremtőket, villamos sínen direkt keresztbe beállókat és a többi suttyót kéne kiszűrni nagyon durván, ami persze nyilván nem egyszerű...
-
tbs
addikt
válasz
Öööö, ha jól látom az utolsó bekezdésed, a véleményünk egyezik.
Mivel a hülyéket nem lehet kiküszöbölni egyik oldalról sem, mindenki figyeljen a saját belátása szerint.
Rajtam az sem segített, hogy bicajon figyelek mint egy riadt nyúl - elcsaptak. Egyirányú utcába rossz irányból bekanyarodó, sövény mögül előguruló hivatásos sofőr - utóbbi miatt nem hívtam rendőrt...
-
Integra
titán
válasz
parandroid #59946 üzenetére
nyílván, de én már látom a chemtrail és a harp meg a többi mellett a titkos társaságok által pénzelt zombi inváziót
na mindegy, álszent képmutatás az egész szvsz..
média és pénz.. ha valóban komolyan az emberek biztonsága lenne a lényeg (globálisan, de nyílván nem az), akkor a pénz nem számítana és karantén alá helyeznék az országot. és vinnék oda a labort meg mindent. -
BlacKSouL
addikt
válasz
parandroid #59889 üzenetére
-
tildy
nagyúr
válasz
parandroid #59843 üzenetére
Errefele folyamatosan 26-27 fokok vannak, munkahelyen mindig megy a klima, de jo lenne,ha vegre jonne mar az osz
-
kraftxld
félisten
válasz
parandroid #59833 üzenetére
Hentestokány sertés módra?
vagyis akarom mondani sertéstokány hentes módra.
-
fasyrt
őstag
válasz
parandroid #59827 üzenetére
Szíved rajta ha hentest akarsz enni. A húsipar eredményét viszont az asztalodon látod viszont.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Asztali PC , i7 6700K , 1080 Ti 11GB , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 500GB HDD
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3070 , 32GB DDR5 , 500GB NVME , 2TB HDD
- Legion Go 1TB
- Lenovo LOQ 15IRX9 - i5 13450HX, 16GB, RTX 4060 8G, 1TB M.2 (Gari: 2027.03.11.)
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest